Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar günaydın,
21 Mart menüm
Sabah : corn flex+yarım pk form biskuvi
Ara : 1 ad kuru erik + yeşil çay
öğlen : 2 ymk çorba , 5ymk fasülye,salata,yoğurt
Ara : yarım form biskuvi + maden suyu
Akşam : 5 ymk pilav+oturtma, yoğurt, 5 küçük halley:17:
Ara : muz, 5 ad fındık, 3 ad badem :14:

kızlar akşam eve gidince bana bi haller oluyor kaçırıyorum.. gündüz planlıyorum akşam sadece salata yiyeceğim diye ama dayanamıyorum.. ev hanımı arkadaşları tebrik ediyorum vallahi :46: iyi dayanıyorlar..
canım bızdede kacaaklar olmasaydı burda olmazdık çoktan mezun olmustuk

sadece antep fıstık ve gofret fazla göze çarpıyor, diğerleri normal, güzel :34:
buaralar bende çok şişim, bol su da içiyorum ama anlamıyorum... :44: galiba yürüyüş yapmam lazım..
ben bu yarıkşma formatı gereği cuma sabhaları tartılıyorum.. umarım hayal kırıklığı yaşamam
ıyı dayanabılıon ben yatmadan once ve sabah kalktımda tartılmadan edemıyorum
Günaydın kızlar

Dünkü Menüm : Sabah : kfleks
Öğlen : çorba,salata,patateslı havuçlu tavuk yemeği (hepsınden az mıktarlarda)
Akşam : Salata,Türlü Bide kadayıf yedım :(

anneme dıyorum yemek olmycak evde hatun tatlı getırıo bana :D

ben ders çalışmaya geçiyorum akşam uğrayabılırsem yazarım yada sabah yazarım bugunku menumu sınavlara kadar tek sefer yazabılcem sanırım opuyorum sızlerı
afıyet olsun sporda yapıyorsun tatlıda odul olabılır gunduz bısı yemmeıssın
anneelr oyle ben ogrencılık zmanımda turk kahvesı 7-8 fıncan 3 fıncanda nescafe ıecrdım

Kolay gelsin canım, ah öğrencilik ne güzel şey, özledim o günleri :5:
bende öğrenciyken kafam çalışmaz diye annem bi dolu pasta börek yapardı, şimdi abiye kuzu gibi hamur kafa oldum :27:
:52::52::52::52: ılahı vintange
hamur kafa guldurdun benı kız

paketi bi gördüm kedi gibi etrafında dolaştım, yememek için kendimi zor tuttum, iyiki paket yarımmış, gözüm döndü sanki :27: önce bitane ile başladım sonra bi baktım paket gitmiş :14:
akşam yürüsem mi yürümesem mi diye de düşünürken ölece uyuya kalmışım.. kaçarı yok bu akşam 1 saat yürüyeceğim.. bu böle olmaz bu hafta tatlı hakkım da gitmiş oldu kendimi frenlemem lazım :93:
evet evet.. bu akşam kendime dünü unutturacak bir menü hazırlamam lazım :61: abur cubur, sağlıksız gıdaları eve sokmak yok :13:
en basta eve oyle seyler alma
markete gıderken lıste yap lıstenın dısına cıkma
abur cubur almadınmı yenmıyor evde ırmık falanda tutma ben tatlı ıstedımde hıc usenmem helva kavururum ırmıkte almam

evet cnm sorma :) acıkdan okuyorum çeko okumaya devam :)

sağol cnm öğrencılık bıttı aslında iş hayatına atılalıda cok oldu hem okyp hem calısınca sımdıde acıkdan devam :)

evet anneler ole kendı zayıf ya nasılsa :D 39 gırdı bu sene :) 55 kg falan yada daha az bıde bazen dıyet yapıo öldurcek benı :D
ayyy ne guzel bende o yasta ole olsamm super 13-14 sene sonram ıste 55 kılo olabılsem suer olur
plastıc canım spor hocana bu pehlıvan kolları soracaktın ?
sabah saat 8 de kalktım oğlanı yolladım uykum kaçtı sonra pc takıldım kaldım.kahvaltım 1 dilim ekmek ve 1 haşlanmış yumurta arkasından da 600ml su içtim.ne güzel ara yapmak isterdim ama eriniyorum ne yesem portakal mı elma mı yoksa muz mu sonra acıktırmasın beni bilgi veriniz efem .
ben saat 1 de oğluşum gelince yatıp uyumak istiyorum öglen yemek yemeden nasıl fikir.

uyanınca çok acıkıp saldırıyorsun elmayı yıkaısıra ısıra ye

benım bugunkı menum
sabah
1 dılım tam bugd lı kepk ekm 1//2 dılm peynır 2 yaprak marul 1 salatalık
ara 1 elma
öğlen 2 dılım tam bug ekm 5 yk ıspanak uzerı sarımsaklı yogurt 2 tane salatalık tursusu
ara 1 portakal
akşam 4 yk taze bakla(yogurtlu) 1 dılım ekm

:44: kızlar bişi sorucam, kuru erik ve kuru kayısı kilo yapmaz dime? ara öğünlerde 10:30 2 kuru kayısı ve 11:30 2 kuru erik çok mu? :26:
canım 2 kuru kayısı 2 erık ıyı
yanında y. cayda ıcebılırsın oglen yemegı 12.30 da mı ?

merhaba arkadaşlar sabahtan berı kaç kere yazdım menumu geçmişi okudum tam cevap verecem pat bırı gelıyor yada benım çıkmam gerekıyor kapatıyorum netı. deli oldum. şimdi yıne kımse gelmeden yazabılırım umarım menumu

kalkış:2 bardak su
kahvaltı:yarım kase müsli üzerıne süt
ara:1 avuç k.yemiş
öğle:1 kase mercımek çorbası 1 dilim ekmek
ara:1 yeşilçay
akşam:1 ortaboy haşlanmış patates üstüne tuz ve pulbiber serptım yoğurt ekledım yedım.
yürüyüş:gün içinde en az1,5 km yürüdüm

bugun
sabah:yarım kase müsli üzerine süt
ara: 3-5 tane badem ve fındık
öğle:1 kase kuru fasülye 1 dilim ekmek 2 y.kaşığı pilav
ara: suan leblebı kuru üzüm yıyorum yanında yeşilçayla
az önce yaklasık 4km yürüyüp geldım.

şimdi geçmişi okumaya calışacam öpüyorum hepınızı
afıyet olsun
anlaılan sızın orası yogun
ende sabahtan nete bakacagım malum belım agrıoo
pde oturmak zor geldı
camasırlarıa astım oglus basından asagıya yemgı doktu onu banya yaptırdım sankı canını acıtıyorum nasıl cıgrınıyo
yemek yedırdım sımdı uyutacagım hatta uyutuyorum :52:
yuruyusler super dıyette guzel gıdıoo
seyyah bu hafta ıddalı anlasılan

merhaba hatunlar..
sabah kızımı iğneye götürdük..kaldı 5 iğnemiz..ama dünden beri iğne sohbetinden gına geldi amanın ne çok soru sordu..:27::52:ve hala şu anda konumuz iğne içim dışım iğne oldu..:37:acıyor haklı ama ne yapabilirm bilemiyorum..:59::53::50:

merhaba hatunlar..
sabah kızımı iğneye götürdük..kaldı 5 iğnemiz..ama dünden beri iğne sohbetinden gına geldi amanın ne çok soru sordu..:27::52:ve hala şu anda konumuz iğne içim dışım iğne oldu..:37:acıyor haklı ama ne yapabilirm bilemiyorum..:59::53::50:

suan meraklı ogrenmek ıstıyor
bakalım benım sıpa neler yapacak o yasa gelıncce

yazık yaaaa 5 gun daha ıgne yaacaklar kıyamam ben ona mosmor olur 5 gunun sonunda

suan meraklı ogrenmek ıstıyor
bakalım benım sıpa neler yapacak o yasa gelıncce

yazık yaaaa 5 gun daha ıgne yaacaklar kıyamam ben ona mosmor olur 5 gunun sonunda

ne merak hemde..:37:
dünkünü kötü yapmışlar hala yürüyemiyor..bugünkü daha iyi acımıyormuş ama oda morardı..:50:

plastik biliyorsun menülerde miktar çok önemli niye miktarları yazmıyon kuşum .
:1: anneler yapar oy canım annem bana tarhana yolladı kargoda geliyo oleyyy :52:

ay cnm sana yazcakdım acıl ısım cıktı dışarı cıktım :) canım benım mıktarlarım çok az zaten yemek fırması cımrı cık kadar verıo :D bıde ben onun yarısını falan yıyorum o yuzden yazmıyorum başda yazmışdım ole dıeeee şey ettim :)

anneelr oyle ben ogrencılık zmanımda turk kahvesı 7-8 fıncan 3 fıncanda nescafe ıecrdım

ayyy ne guzel bende o yasta ole olsamm super 13-14 sene sonram ıste 55 kılo olabılsem suer olur

öğrencılık hayatım bıttıde başıma iş actım yıne devam okumaya 2. :) annemle aramızda 14 yaş falan var :) ablam gıbı hehe

canım sordum dedıkı bolgesel zayıflama dıye bısey yoktur zaten kg verınce her yerden gıtcek sıkıntı yapmayın :)

Sabah : yarım simit
Öğlen : yarım çorba , az köftelı patates (bak yazıyorum mıktarları hehe :) )
Ara : sabah kalan yarım simit
Spor oncesı bısıler yıycez bakalım tost falan yerım spor sonrası bişi yok

bu şarkıyı cok sevdım sızede yazım :D

Dün gece rüyamda seni gördüm
Ben kördüm, sen de bi pipo
Pipoyu içen bi kadın gördüm
Ama kördüm
Bu mu libido?
......
Ama sonra bi yazı gördüm
Froid demiş ki;
Bazen pipo, SADECE PİPO

dün çok kotkmuş bana soruyor sanada iğne yapıldımı falan sonra anlatıyor herkes popomu gördü niye ordan vuryorlar diye..sende yaptırdınmı dedi evet dedim sana hamileykenm çok hastaned eyattım ozaman vuruyorlardı dedim..hem senin totuş küçükcük kızım ya biz neyapalım kocamn totoyla dedim..az moral bulsun diye anlatıyorum ve bu sabah dayısyla gittik iğneye arabada birden dayısına demezmi annem bana hamileyken kocaman popsuna iğne vurmuşlar diye ayyyyyyyy rezil etti beni eşşek sıpası.:52::37:.ne diyeceğimi şaşırdım..:60::60:

Son düzenleme:
ay cnm sana yazcakdım acıl ısım cıktı dışarı cıktım :) canım benım mıktarlarım çok az zaten yemek fırması cımrı cık kadar verıo :D bıde ben onun yarısını falan yıyorum o yuzden yazmıyorum başda yazmışdım ole dıeeee şey ettim :)

öğrencılık hayatım bıttıde başıma iş actım yıne devam okumaya 2. :) annemle aramızda 14 yaş falan var :) ablam gıbı hehe

canım sordum dedıkı bolgesel zayıflama dıye bısey yoktur zaten kg verınce her yerden gıtcek sıkıntı yapmayın :)
annen doğru demiş bu sabah sedada murat topoğlu vardı bölgesel zayıflam ayoktur zayıflaynınca heryerden gider..
benim kızımla aramda 30 yaş var yuh diyorum :27:geç evlenincede böyle oluyor..:50:

ara olarak en güzeli elma, hem kalorisi az hem de doyurucu :34:
ben öğünleri atlama derim hele ki sabah ve öğlen çok önemli, sonra benim gibi akşamları saldırırsın mutfağa :27:
ben akşamdan sonra hiç yemem canım cünkü akşam eritmek daha zor.ikindi yerim yersem herşeyi.bu arada ben yedim mamaları :27:

tünaydın fıstıklarr sağlık ocağından yeni geldim daha kahvaltı yapmadımm hiçbişi yiyesim yokk günkurusu yedim suyumu içtimm bakalım ne yesem ne yesemm:27:fırından simit çıkmış yeni miss gibi ohhh:56:ama almicam:27:
demek kanına baktırdın geçmiş olsun canım inşallah yoktur kansızlık .bende ilacı yatarken alıcam madem iştah açıyor gece yarısı açsın bakalım.

KIZLAR MERHABA

iki gündür nete giremiyorum dün dedem beyin kanaması geçirdi iki gündür hastanedeyiz işe de gelemedim işler yığılmış yemek düzenimde kalmadı yemek falan yemedik iki gündür. çay simit yedim akşam sadece onunla duruyorum.
acil şifalar versin rabbim.tez zamanda iyileşir inşallah.
Selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben hala evde yatıyorum,şimdi bir arkadaşım ziyaretime geldi onun telinden giriyorum nete,çok ağır bir bronşit geçiyorum serumların ilaçların haddi hesabı yok hala toparlayamadım neredeyse zatureye çevirme riski varmış bu hafta da geçsin umarım haftaya işe gidebilecek kadar toparlarım,kilom da berbat gerçi dytynim serum ve ilaçlardandır dedi ama yine de beni mutsuz ediyor 67:50:

neyneyse canım senden ricam beni izne ayırabilir misin,haftaya işe başlasam bile işler yıgılacagından giremeyebilirim listedışı paylaşımda bulunabilirim, olur mu?

hepinizi opuyorum
geçmiş olsun polycim seni özledim valla biliyon mu ?dikkat et çabuk iyileşse gel :30:

merhaba arkadaşlar sabahtan berı kaç kere yazdım menumu geçmişi okudum tam cevap verecem pat bırı gelıyor yada benım çıkmam gerekıyor kapatıyorum netı. deli oldum. şimdi yıne kımse gelmeden yazabılırım umarım menumu

akşam:1 ortaboy haşlanmış patates üstüne tuz ve pulbiber serptım yoğurt ekledım yedım.

bugun

sevgili rakibem güzel beslenmişsin yürüyüşte yapmışsın ne güzel

canım bızdede kacaaklar olmasaydı burda olmazdık çoktan mezun olmustuk

ıyı dayanabılıon ben yatmadan once ve sabah kalktımda tartılmadan edemıyorum

:52::52::52::52: ılahı vintange
hamur kafa guldurdun benı kız

en basta eve oyle seyler alma
markete gıderken lıste yap lıstenın dısına cıkma
abur cubur almadınmı yenmıyor evde ırmık falanda tutma ben tatlı ıstedımde hıc usenmem helva kavururum ırmıkte almam

uyanınca çok acıkıp saldırıyorsun elmayı yıkaısıra ısıra ye

benım bugunkı menum
sabah
1 dılım tam bugd lı kepk ekm 1//2 dılm peynır 2 yaprak marul 1 salatalık
ara 1 elma
öğlen 2 dılım tam bug ekm 5 yk ıspanak uzerı sarımsaklı yogurt 2 tane salatalık tursusu
ara 1 portakal
akşam 4 yk taze bakla(yogurtlu) 1 dılım ekm
dombişim benim sende az giriyorsun daha önce daha sık görüyordum gerçi bende ço yoğunum oğlanın kreşinden sürekli ödev yolluyolar bana şapka yaptım bu sefer ne getircek merak ediyom :6: çok hamarat oluyorum

sabah saat 8 de kalktım oğlanı yolladım uykum kaçtı sonra pc takıldım kaldım.kahvaltım 1 dilim ekmek ve 1 haşlanmış yumurta
ara:yarım armut,yarım muz
öğlen:1 dilim ekmek,3 dilim domates,yarım yeşil biber
ara::1: annemin yolladığı tarhana geldi ondan yedim ama çok değil tadımlık bir kase içine koydum elim kadar 4-5 tane işte kalorisi düşük :50: ama dişlerimden dolayı biraz tıntın yedim .dikişli olan tarafla hala yiyemiyorum ve bir iki kere götürdüm orda yiyeyim diye dikiş atılan yer değil üst dişlerim acıdı.kullanmadım diyemi acaba :50: çok acıdı.

1 bucuk litre kdarda su içmiştim ayol ben gidiyom dizim başladı bile.
çamaşır katlım o aradada :27: haftaya teyzem ve dayımın kızı gelicek bana pekmezli sucuk falan getiriceklermiş hehe kayseriden aslında şahin sucuk getirmişti geçen yok getirme diyetteyim dedim o da enişteye getiriyom sana değil dedi :51: bu dolaylı yoldan sende yee manasına geliyor :44: neyse gelsinler bakem
bende daha regl olcam bugünde aynı çıktım :27: şişim var göbişimde ama

annen doğru demiş bu sabah sedada murat topoğlu vardı bölgesel zayıflam ayoktur zayıflaynınca heryerden gider..
benim kızımla aramda 30 yaş var yuh diyorum :27:geç evlenincede böyle oluyor..:50:

kım bılır benım kaç yaş olcak :D 24 yaşındayım halen cocuk falan dusunmuyorum zaten evlılık dusunmuyorum ya neyse :)

cnm onu annem demedı spor hocam dedı ama olsun annemde demiş kadar oldu :)

Sabah : yarım simit
Öğlen : yarım çorba , az köftelı patates (bak yazıyorum mıktarları hehe :) )
Ara : sabah kalan yarım simit
Spor oncesı bısıler yıycez bakalım tost falan yerım spor sonrası bişi yok

bu şarkıyı cok sevdım sızede yazım :D

Pipoyu içen bi kadın gördüm
Ama kördüm
Bu mu libido?
......
Ama sonra bi yazı gördüm
Froid demiş ki;
Bazen pipo, SADECE PİPO
menün iyi..kimin parçası bilemedim..

bugun

menüler gayet güzel..yürüyüşte var..
Selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben hala evde yatıyorum,şimdi bir arkadaşım ziyaretime geldi onun telinden giriyorum nete,çok ağır bir bronşit geçiyorum serumların ilaçların haddi hesabı yok hala toparlayamadım neredeyse zatureye çevirme riski varmış bu hafta da geçsin umarım haftaya işe gidebilecek kadar toparlarım,kilom da berbat gerçi dytynim serum ve ilaçlardandır dedi ama yine de beni mutsuz ediyor 67:50:

neyneyse canım senden ricam beni izne ayırabilir misin,haftaya işe başlasam bile işler yıgılacagından giremeyebilirim listedışı paylaşımda bulunabilirim, olur mu?

hepinizi opuyorum
tekrar geçmiş olsun..
KIZLAR MERHABA

iki gündür nete giremiyorum dün dedem beyin kanaması geçirdi iki gündür hastanedeyiz işe de gelemedim işler yığılmış yemek düzenimde kalmadı yemek falan yemedik iki gündür. çay simit yedim akşam sadece onunla duruyorum.
çok çok geçmiş olsun..
:44: kızlar bişi sorucam, kuru erik ve kuru kayısı kilo yapmaz dime? ara öğünlerde 10:30 2 kuru kayısı ve 11:30 2 kuru erik çok mu? :26:
yapmaz ama miktarı çoğlatırsan onlarda kilo yapar..ne yediğimizden çok ne kadar yediğimiz önemli..
tünaydın fıstıklarr sağlık ocağından yeni geldim daha kahvaltı yapmadımm hiçbişi yiyesim yokk günkurusu yedim suyumu içtimm bakalım ne yesem ne yesemm:27:fırından simit çıkmış yeni miss gibi ohhh:56:ama almicam:27:
sonuçların iyi çıkar inşallah..alma lama yeme şu simiti..
sabah saat 8 de kalktım oğlanı yolladım uykum kaçtı sonra pc takıldım kaldım.kahvaltım 1 dilim ekmek ve 1 haşlanmış yumurta arkasından da 600ml su içtim.ne güzel ara yapmak isterdim ama eriniyorum ne yesem portakal mı elma mı yoksa muz mu sonra acıktırmasın beni bilgi veriniz efem .
ben saat 1 de oğluşum gelince yatıp uyumak istiyorum öglen yemek yemeden nasıl fikir.
nedne öğün atlamayı düşünüyorsunki..heleki aç aç uyumak direk kan şekerin düşecek sonrası ne olur bir düşün bakalım..öğün atlam derim..
paketi bi gördüm kedi gibi etrafında dolaştım, yememek için kendimi zor tuttum, iyiki paket yarımmış, gözüm döndü sanki :27: önce bitane ile başladım sonra bi baktım paket gitmiş :14:
akşam yürüsem mi yürümesem mi diye de düşünürken ölece uyuya kalmışım.. kaçarı yok bu akşam 1 saat yürüyeceğim.. bu böle olmaz bu hafta tatlı hakkım da gitmiş oldu kendimi frenlemem lazım :93:
evet evet.. bu akşam kendime dünü unutturacak bir menü hazırlamam lazım :61: abur cubur, sağlıksız gıdaları eve sokmak yok :13:
rakibem bir hafta sabret sonra bünye yeni yeme düzenine alışıyor..
Günaydın kızlar

Dünkü Menüm : Sabah : kfleks
Öğlen : çorba,salata,patateslı havuçlu tavuk yemeği (hepsınden az mıktarlarda)
Akşam : Salata,Türlü Bide kadayıf yedım :(

anneme dıyorum yemek olmycak evde hatun tatlı getırıo bana :D

ben ders çalışmaya geçiyorum akşam uğrayabılırsem yazarım yada sabah yazarım bugunku menumu sınavlara kadar tek sefer yazabılcem sanırım opuyorum sızlerı
menün yine gzüel tatlı hariç..
kızlar günaydın,
21 Mart menüm
Sabah : corn flex+yarım pk form biskuvi
Ara : 1 ad kuru erik + yeşil çay
öğlen : 2 ymk çorba , 5ymk fasülye,salata,yoğurt
Ara : yarım form biskuvi + maden suyu
Akşam : 5 ymk pilav+oturtma, yoğurt, 5 küçük halley:17:
Ara : muz, 5 ad fındık, 3 ad badem :14:

kızlar akşam eve gidince bana bi haller oluyor kaçırıyorum.. gündüz planlıyorum akşam sadece salata yiyeceğim diye ama dayanamıyorum.. ev hanımı arkadaşları tebrik ediyorum vallahi :46: iyi dayanıyorlar..
akşam eve gitmeden öncede bir ara öğün ekle ozaman açlık krizine girmeyesin..birde yemek öncesi 2 bardak su iç..
uyandığımda1 kayısı kurusu,1 hurma yedim 1 su bardağı su içtim
sonra kahvaltım:1 dilim çavdar ekmeği,1 haşlanmış yumurta.
ara:yarım armut
ikindi:1 tost içinde 4 tane ince sucuk dilimi,yarım kk beyaz peynir,2 dilim ekmekle yaptım.1 çaybardağı meyve suyuyla.
ara:30 tane antep fıstığı 4 tane bolero gofret,10 tane siyah kuru üzüm,1 hurma,1 tane incir
akşam yemeği yemedim.:27: kalori olarak ara ana menüye kaydı diyerekten çok almasın vücut neme lazım :1:
ara:yarım portakal,yarım armut
spor:yarım saatte seri yürüyüş yapıldı
bu arada karnım ve başım çok kötü regl olcam sancılanıyom 2 güne kadar başlar ve şu kriz işi bitmiş olur :52: düzene girerim inşallah.bu sabah tartıldığımda 56.9 dum hiç almamışım vermemişimde ama şişliğim azalcak inşalah du bakim
30 fıstık bolero gofret..:27:
hep bu regl sıkıntısı benimde hala gelmedi tatlı krizimi desem açlık hissi hiç bitmiyor onumu desem..:52::35:
afiyet olsun canım.su miktarın çok güzel.çaylarında harika.

geçmiş olsun canım ya of çok üşütmüş sanırım ilaclarınıda içsin çabuk iyileşsin bıdık.

geçmiş olsun ferdicim ya dikkat et genç yaşta hasta olma 1 tabak pilav yemişsin kız:53:

afiyet olsun canım

kan hapı kilo mu aldırıyo kimse demedi bana :31: 1 aydır kullanıyorum halada kullanmaya devam edicem demekki ondan yavaşladı benim kilo alışım hmm
ay fıstığı bitirdim rabiş kız çok gözüküyor ama yerken hçde fazla gelmedi ne yalan söylüm açarken agzıma atarkene dizi baktığım için :27:
saool canım üşütmüş cumartesi soğuk betona oturmuşlar..hala kaırn ağrımız var..
kan hapı kabzı yapar kilo yapar..ahanda ben dedim..:52:
biraz önce kek yaptım şuan pişiyoo gece vakti ne kekiii:27:abim istedii bende yaparım hemen dedim yarın işyerinde yicekmişş:56:kakaoluu kek pek fazla hamurişinden anlamıyorum ama yemek menümüz idare ederrr:32:tavsiye edeceğiniz kilo aldırmayan cinsten kek tarifiniz varmı hanımlarrr:52:
yapmayacaksın olucek ..ilakide yapacaksanda yağını yarım bardak koy..sütünü yveya yoğurdunu yy yağlıdan koy..yumurta sayısını azalt..
esım sımdı uyuyor uyandımıı kaan cıkolataları ona yedırırım
benım gıbı serbetlı tatlı sevenlerı ıncır sutlu talı kesmıooo
eskıden kılo alamazken yarım tepsı baklava yerdım hey gıdı gunler kılo alamazdım 49-50 kıloydum dugun gunu 52 kıloydum
megerse cok hareketlıymısım
evlenınce anladım
canım yarım tepsi baklavalar zamanla crom stoğunu tüketiyor ve başlıyorsun kilo almaya hemde göbek bölgenden ..yemek sonrasıd aaçlık hisediyorsan yada yemek sonrası canın ürekli tatlı istiyorsa dışardan krom takviyesi öneririm..

canım 2 kuru kayısı 2 erık ıyı
yanında y. cayda ıcebılırsın oglen yemegı 12.30 da mı ?

Evet canım 12:30 sabah 8'de de kahvaltımı yapıyorum işte ara öğün 10:30 gibi..

merhaba hatunlar..
geçmiş olsun canım, acil şifalar, bende çok tırsıyorum iğneden :58:

dün çok kotkmuş bana soruyor sanada iğne yapıldımı falan sonra anlatıyor herkes popomu gördü niye ordan vuryorlar diye..sende yaptırdınmı dedi evet dedim sana hamileykenm çok hastaned eyattım ozaman vuruyorlardı dedim..hem senin totuş küçükcük kızım ya biz neyapalım kocamn totoyla dedim..az moral bulsun diye anlatıyorum ve bu sabah dayısyla gittik iğneye arabada birden dayısına demezmi annem bana hamileyken kocaman popsuna iğne vurmuşlar diye ayyyyyyyy rezil etti beni eşşek sıpası.:52::37:.ne diyeceğimi şaşırdım..:60::60:

ay şimdiki çocuklar çok bilmiş, maşallah :nazar: bilmedikleri şey de yok :46:

sabah saat 8 de kalktım oğlanı yolladım uykum kaçtı sonra pc takıldım kaldım.kahvaltım 1 dilim ekmek ve 1 haşlanmış yumurta
ara:yarım armut,yarım muz
öğlen:1 dilim ekmek,3 dilim domates,yarım yeşil biber
ara::1: annemin yolladığı tarhana geldi ondan yedim ama çok değil tadımlık bir kase içine koydum elim kadar 4-5 tane işte kalorisi düşük :50: ama dişlerimden dolayı biraz tıntın yedim .dikişli olan tarafla hala yiyemiyorum ve bir iki kere götürdüm orda yiyeyim diye dikiş atılan yer değil üst dişlerim acıdı.kullanmadım diyemi acaba :50: çok acıdı.

bende 20'lik dişlerimi çektirmiştim, dikiş atmışlardı, 2 gün bişi çiğneyemedim, hep sıvı tükettim :43:
geçmiş olsun bebiş, menünde çok iyi maşallah :nazar:

1 bucuk litre kdarda su içmiştim ayol ben gidiyom dizim başladı bile.
çamaşır katlım o aradada :27: haftaya teyzem ve dayımın kızı gelicek bana pekmezli sucuk falan getiriceklermiş hehe kayseriden aslında şahin sucuk getirmişti geçen yok getirme diyetteyim dedim o da enişteye getiriyom sana değil dedi :51: bu dolaylı yoldan sende yee manasına geliyor :44: neyse gelsinler bakem
bende daha regl olcam bugünde aynı çıktım :27: şişim var göbişimde ama
oo kocişi iyi besliyorlar :9: sucuğu da çok severim ah ah :56: neyse onun yerine bol baharatlı tavuk yerim (haşlanmış) :61: benimde su içmekten karnım çıktı, gören hamile zanneder :52:

Evet canım 12:30 sabah 8'de de kahvaltımı yapıyorum işte ara öğün 10:30 gibi..

geçmiş olsun canım, acil şifalar, bende çok tırsıyorum iğneden :58:

ay şimdiki çocuklar çok bilmiş, maşallah :nazar: bilmedikleri şey de yok :46:

bende 20'lik dişlerimi çektirmiştim, dikiş atmışlardı, 2 gün bişi çiğneyemedim, hep sıvı tükettim :43:
geçmiş olsun bebiş, menünde çok iyi maşallah :nazar:

oo kocişi iyi besliyorlar :9: sucuğu da çok severim ah ah :56: neyse onun yerine bol baharatlı tavuk yerim (haşlanmış) :61: benimde su içmekten karnım çıktı, gören hamile zanneder :52:
dikişten dolayı 3 gün birşey yiyememiştim kendi düşen iplikten güya hala ipleri duruyor ortalıkta kendim çekim dedim acıdı :53:

Back
X