Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayyıldızlım inş bebeğine kavuşursun. zayıflama açısından darısı başımıza :61:

emwa öğle yemeği olarak menün hoşuma gitmedi ama sen yicek bişi bulamıyorsun oralarda galiba. pilavı az ye ne diyim. ayran güzel.

sabahtan beri sakız çiğniyorum, çenem yorulsunda yemek yemim diye :52:
burcum sen benim en büyük desteğim oldun bu işte. sen demesen yeme ben yicem.
iyi ki varsın
sabah sarmaları yemedim senin için. şimdi de pilavı yemiyim diyorum.

sen çok şanslısın yemek konusunda. bizim de yemek çıksa okulda ne olurdu ki:(

arkadaş pazara gitti bana da 1 kılo elma aldı. onlarla mı geçiştirsem ki?

selam kızlar rabiacım listemiz ellerinden öper :)

5. TAKIM 200. ETAP

takyon ( 65,4 / 65,4 / 0,0 / 0,00 % )
triendy ( 73,1 / 74,3 / -1,2 /- 1,64 %)
yasafat (109,9 / 107,9 / 2 / 1,82 % )
begümD ( 82,0 / 82,0 / 0,0 / 0,00 % )
ferihan ( 97,0 / 97,0 / 0,0 / 0,00 % )
shelly ( 68,8 / 68,6 / 0,2 / 0,29 % )
ozgurdu ( 59,5 / 59,5 / 0,0 / 0,00 % )
fulias ( 56,0 / 55,4 / 0,6 / 1,07 % )

taydin ( 79,5 / 78,8 / 0,7 / 0,88 % )yeni üye
imseval ( 110,3 / 110,3 / 0,0 / 0,00 % ) yeni üye

5. TAKIM TOPLAM KİLO (801,5 / 799,2 / 2,3 / 0,29 % )

rabiacım misafirim var sen sizinkiyle beraber eklermisin bizimkinide canım

Son düzenleme:
iyi ki varsın

öyle acımasızca yazıyorum ama içimden kıyamıyorum sana. Çok şanslıyım senin gibi bir eşim var.
Şimdi bazı gerçekler var, sen çalışıyorsun ve evde yavrunla uğraşıyorsun, evle ilgileniyorsun. Güçsüz kalıp yorulmanı asla istemem. sen o tavuklu pilavı ye bence sadece pilavı kaçırma. gün uzun eritiriz. akşam yemene dikkat et yeter ki. elma ara öğünün olsun tamam mı canım.

benim şansızlığım egzersiz yapamıyorum. oturuyorum tüm gün. akşamları yürüyüş yapalım dedik bizimki havayı bahane etti. sabahları erken kalkıp egzersiz yapmayı düşünüyorum. birde haftaya kayınpeder çıkarız tenis oynarız dedi. umarım lafta kalmaz.:8:

selam kızlar
bayağı kalabalık ve güzel bi takım olmuşuz
ara olarak 3 hurma yedim
çok acıkmışım öğle yemeğini ikiye bölmeyi düşünüyorum bakalım
şimdi bi çorba içeyim sonra yemek yapacağım

neysecim yok canım kilom 71.2 yani doğru geçmişsin...ben geldiğimde 73.2 idim ama size sölemedim...ödem olduğunu biliyordum...
bu hafta daha azimli olursam 70in altını görmek istiyorum

selam kızlar rabiacım listemiz ellerinden öper :)

5. TAKIM 200. ETAP

takyon ( 65,4 / 65,4 / 0,0 / 0,00 % )
triendy ( 73,1 / 74,3 / -1,2 /- 1,64 %)
yasafat (109,9 / 107,9 / 2 / 1,82 % )
begümD ( 82,0 / 82,0 / 0,0 / 0,00 % )
ferihan ( 97,0 / 97,0 / 0,0 / 0,00 % )
shelly ( 68,8 / 68,6 / 0,2 / 0,29 % )
ozgurdu ( 59,5 / 59,5 / 0,0 / 0,00 % )
fulias ( 56,0 / 55,4 / 0,6 / 1,07 % )

taydin ( 79,5 / 78,8 / 0,7 / 0,88 % )yeni üye
imseval ( 110,3 / 110,3 / 0,0 / 0,00 % ) yeni üye

5. TAKIM TOPLAM KİLO (801,5 / 799,2 / 2,3 / 0,29 % )

rabiacım misafirim var sen sizinkiyle beraber eklermisin bizimkinide canım
tamam canım. listeniz doğru, ben paylaşıma ekliyorum.

** 13 .TAKIM 200. ETAP **

Ayyildizim ( 56.7 / 56.5 / 0.2 / 0.35%)
dombili85 ( 67.6 / 67 / 0.6 / 0.89%)
dosba ( 71.9 / 71.2 / 0.7 / 0.97%)
_ferdici_ ( 69.1 / 68.7 / 0.4 / 0.58%)
neyneyse ( 64.0 / 62.2 / 1.8 / 2.81%)
seyyah2806 ( 55.2 / 55.2 / 0.0 / 0.00%)
sakaleynmaster ( 64.1 / 63.1 / 1.0 / 1.56%)
vintage ( 64.8 / 64.0 / 0.8 / 1.23%)
plasticwoman (77 / 76.8 / 0.2 / 0.26% )

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 590.4 / 584.7 / 5.7 / 0.97%)

ayyy plastic hatunum:D bende düşünüyomm bakalım metabolizmayı şaşırtmak lazımm

başlayalm beraber pazartesi ne dersin ?
Kan tahlili yaptırmak zorunlu gitmeden.Kan tahlilimde hiçbir sorun çıkmadı.Oda tamamen bogazını tutamadıgın için şişmanlamışsın dedi.Bende yerin 10 kat dibine girdim çıktım.:9:

o ne biçim diyetisyenmiş öyle lafa bak :36: bazılarıda yer yer kılo almaz bunye ilede alakalı ne yapalım genetik ucubelerden değiliz diye sana gelmiş sonuçda bişeyleri değiştirmek için ana bana dese paralarmışım şimdi fark ettim :D ayrıca çok bilmesin o tek kan tahlılıyle çıkmaz cnm bu işler ortaya formalıteden yapmış işte kana bakılır hormonlara genetiğine

bugun 1 nisan
yenı bır ay
baharı artık hep yasayacagız hemde hıssedeceğiz
bugun yenı bır sayfa ......
keske hayatımdada yapabilsem
gecmise donukkırgınlıkları uzguldugum olayları sılebılsem,
neyseeeeee
plastıcbakalım bu hafta 2.5 kg verebılecek mıyım
sımdık markete gıdıyorum muslı almaya
yesıllık de alayım
once oğlumu doyurayım da

inş cnm inş gram gramda gitse zayıflıycaz

Bugun menum :
Sabah : çok minicik patates kızartmasından aldım 4-5 adet
Öğlen : az çorba,haşlanış tavuk patates püresi çok az,yoğurt
Ara : 1 portakal

Dün içli köfte yedim akşam 1 tane ama ufak yapmış annemler ayrıca kızartma değil haşlanmış olanından zaten onu bile zor yedim :)

Son düzenleme:
canım listeniz harfiyyen doğrudur tebrikler sonuç yüzdeniz çok iyi bu hafta ilk üçe girersiniz bence :71:

teşekkür edereim canım ben çıkıyorum eklersin bizim faciayıda :)) sağol bitanem

Son düzenleme:
neysecim hayatım kaçamak maçamak diyosun ama sonucu yeni gördüm canım harika vermişsin :nazar:
tebrik ederim hayatım hadi bakalım nedenini açıkla :))

o ne biçim diyetisyenmiş öyle lafa bak :36: bazılarıda yer yer kılo almaz bunye ilede alakalı ne yapalım genetik ucubelerden değiliz diye sana gelmiş sonuçda bişeyleri değiştirmek için ana bana dese paralarmışım şimdi fark ettim :D ayrıca çok bilmesin o tek kan tahlılıyle çıkmaz cnm bu işler ortaya formalıteden yapmış işte kana bakılır hormonlara genetiğine

Ya gülerek söylüyor.Motive etmek için canım.Cep telefonumu falan aldı.2 Saat sonra aradı.Gayet relax bir sesle sanki arkadaşını aramış muhabbet için gibi " Naber?" dedi.Gül gül öldüm.:9: Hormon testleride yaptırdım canım onuda istiyorlar zaten.:68:

Ya gülerek söylüyor.Motive etmek için canım.Cep telefonumu falan aldı.2 Saat sonra aradı.Gayet relax bir sesle sanki arkadaşını aramış muhabbet için gibi " Naber?" dedi.Gül gül öldüm.:9: Hormon testleride yaptırdım canım onuda istiyorlar zaten.:68:

motive etmek için öyle bişey söylenmez bence yınede benım akupuntur hocam o kadar tatlı bı kadınkı motıve dersı alsın bence ondan :D ne olcak canım hallederız herkesın bunyesı bır degıl falan bır suru sey soyluyor dırek tabı ya ben yaparım dıyorum ki o haftada çok ıyı kg vermiştim. senın dıyetısyenın kım ?

öğlen yediklerim öhü öhü

1 tabak nohutlu, havuçlu pırasa
4 yk kıymalı domatesli makarna
yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek

biliyorum ekmekle makarna olmuyor ama sadece öğlenleri karbonhidrat alıyorum, akşamları çok hafif geçiştiriyorum.

bide spor yapabilsem :8:

öğlen yediklerim öhü öhü

yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek

biliyorum ekmekle makarna olmuyor ama sadece öğlenleri karbonhidrat alıyorum, akşamları çok hafif geçiştiriyorum.

akşam karbo almıyosan gayet dengeli canım 2yk makarna= 1 dilim ekmek yani sen makarnadan 2 dilim ekmek yemişsin 1 dilim öyle yemişsin etti 3 sabahta 1 dilim ekmek yediysen 4 dilim hakkımız var tamamlamışsın kilona görede 4 dilimden fazla yememen lazım

afiyet olsun

akşam karbo almıyosan gayet dengeli canım 2yk makarna= 1 dilim ekmek yani sen makarnadan 2 dilim ekmek yemişsin 1 dilim öyle yemişsin etti 3 sabahta 1 dilim ekmek yediysen 4 dilim hakkımız var tamamlamışsın kilona görede 4 dilimden fazla yememen lazım

afiyet olsun

ay dosbacım bu bilgi çok iyi oldu, çok sağol. sabah 1 paket etiform yemiştim oda 1 dilim ekmek yapar heralde. bu akşam zeytinyağlı taze fasülye ve ayran düşünüyorum. eğer doymazsam bir süre sonra meyve yicem.:86:

ay dosbacım bu bilgi çok iyi oldu, çok sağol. sabah 1 paket etiform yemiştim oda 1 dilim ekmek yapar heralde. bu akşam zeytinyağlı taze fasülye ve ayran düşünüyorum. eğer doymazsam bir süre sonra meyve yicem.:86:
diyet bisküvileri ara öğün olarak 3 adet yiyebilirsin sen kahvaltıda 1 dilim ekmek ye ki bağırsakların çalışsın
akşamda kesinlikle çok uzun süre aç kalma...menün çoook güzel
meyve yemelisin ama adetine dikkat et
eğer çok aç kalırsanda yatmadan yarım saat önce 1 çay bardağı yarım yağlı süt içebilirsin tarçın ile

ayyıldızlım inş bebeğine kavuşursun. zayıflama açısından darısı başımıza :61:

emwa öğle yemeği olarak menün hoşuma gitmedi ama sen yicek bişi bulamıyorsun oralarda galiba. pilavı az ye ne diyim. ayran güzel.

sabahtan beri sakız çiğniyorum, çenem yorulsunda yemek yemim diye :52:
inşallah canım sizler daha iyi verirsiniz havalar güzel yürüyüşler vs ile desteklerseniz erir gider birşey kalmaz.sakız ben çok çignerim gün boyu geceye kadar hep çignerim ve gıdığım eridi diyebilirim çok iyi geliyor gıdışa :52:

herkese yorum yazmak istiyorum ama aynı yazmada alıntıları nasıl ekleyip ekleyip yazıyorsnuz çözemiyorum yardımmmm
hayatım tam alıntı ile cevap ver kısmının yanında + işaretine bas cevap vermek istediğin konuşmalara son konuya cevap ver diyince oseçtiklerin sıralanıyor sonra QUOTE yazısının arkalarına vericen cevapları yazıyorsun zamanla ögrenirsin.

iyi ki varsın

canım iyi etmişsin dediğin gibi sen okuldayken tost vs olur ancak hafif kaşarlı tostlada geçirebilirsin ögleyi mesela.elma güzel olmuş ,armut ve portakalda olabilir değişiklikl olarak.

selam kızlar
bayağı kalabalık ve güzel bi takım olmuşuz
ara olarak 3 hurma yedim
çok acıkmışım öğle yemeğini ikiye bölmeyi düşünüyorum bakalım
şimdi bi çorba içeyim sonra yemek yapacağım
selam canım evine dönmen iyi olmuş bu hafta daha güzel olcak senin için eminim .sabah ögle ve akşamı gün sonunda tam yazınca bakarım tek tek aklımda kalmıyor sabah ne yemiştin diye dönemedim geriye ama moral olarak daha iyisin inşallah vericen balım sen :27:

neysecim yok canım kilom 71.2 yani doğru geçmişsin...ben geldiğimde 73.2 idim ama size sölemedim...ödem olduğunu biliyordum...
bu hafta daha azimli olursam 70in altını görmek istiyorum
evet 1.8 kilo darısı bizeee olsun inşallah .şişliklerinde gitmiş bu hafta 70 kilo küsür olsanda sonraki hafta 69 küsürleri görceksin inanıyorum sana .

öğlen yediklerim öhü öhü

yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek

nohut tahıl grubuna girmiyor mu kızlar ben tam olarak gruplamayı bilmiyorum ama nohutta karbonhidrat oluyo demi,makarna ve ekmek , ama ne güzel tarafı akşam değil ögle vaktine gelmiş olması akşam da kahvaltı yap bacım :27: daha hafif olur ne güzel.

diyet bisküvileri ara öğün olarak 3 adet yiyebilirsin sen kahvaltıda 1 dilim ekmek ye ki bağırsakların çalışsın
akşamda kesinlikle çok uzun süre aç kalma...menün çoook güzel
meyve yemelisin ama adetine dikkat et
eğer çok aç kalırsanda yatmadan yarım saat önce 1 çay bardağı yarım yağlı süt içebilirsin tarçın ile

anlaşıldı komutanım. meyve adedinde sorun yok. 1 tane meyve yiyince tıkanıyor midem ama pasta yiyince doymak bilmiyor :53:

bir de benim canım yememem gereken bişi istediğinde bi uygulamam var. mesela kurabiye çekti canım. diyorum ki sen bu kurabiyenin tadını biliyorsun, hayal ediyorum yediğimi tadı aklıma getiriyorum. sonra diyorum diyelim yedin bunu 5 dakika sonra yine aynı duyguyu hissedeceksin sanki hiçbirşey yememiş gibi. bu benim nefsimi köreltiyor.

en önemlisi arkadaşlarıma sizlere söz verdim. burda yiyipte yemedim demek çok kolay ama destek olmaya gelince iş, insanın herşeyi itiraf edesi geliyor ve yanlışı yazmamak için yemiyor. çok güzel bu grup olayı. yarışmaya katılmaya hak kazanamasamda burada paylaşım yapabilmek bence çok yeterli. :75:
.

ayyildizim ve emvacilbihar bacılarım tşk ederim :9::9:ayy ne kolaymış yaww ben her seferinde img kısmını da yazıyomuşumm :27::27:iyice saflaştım hahaa:9:çok tşkkkk

Back
X