benim deneyimim yok ama takımdan bilenler deneyimlerini paylaşırlar canım. dosbam da pasif jimnastiğe gitmiş sanırım.Hımmm ben İstanbuldayım.Ama faydalı bir yöntemse bende İstanbulda iyi yapan birilerini bulurum.Sağol canım:97:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim deneyimim yok ama takımdan bilenler deneyimlerini paylaşırlar canım. dosbam da pasif jimnastiğe gitmiş sanırım.Hımmm ben İstanbuldayım.Ama faydalı bir yöntemse bende İstanbulda iyi yapan birilerini bulurum.Sağol canım:97:
benim deneyimim yok ama takımdan bilenler deneyimlerini paylaşırlar canım. dosbam da pasif jimnastiğe gitmiş sanırım.
benim deneyimim yok ama takımdan bilenler deneyimlerini paylaşırlar canım. dosbam da pasif jimnastiğe gitmiş sanırım.
üçgen peynir çok yağlı değil mi? kaç kalori o?ara olarak 1 galeta 1üçgen peynir yedim
2 saat sonrada 1 elma yedim
akşamada sebze yemeği yapacağım ama başım ağrıyo(
evet neysecim önemli olan yememek :)) belki bu yöntemler zayıfladıktan sonra denenebilir vücudu düzeltebilmek için....ben bunun içinde spor diyorum...kavi yağ yakmak için sanırım ama doğal yöntemler çok daha kalıcı...
rica ederim canım. misafirin olduğundan el atamazsın diye düşünerek ben yaptım.Rabiacım canım ellerine sağlık listeleri yapmışsın ya ben tamamen dalmışım bu hafta genel listeyi bizim yapacağımızı unutmuşum çok özür dilerim canım sağolasın hemen el atmışsın bitanesin yaa iyiki kardeşimizsinizrabiacım genel listeyi nasıl yaptığımızı bana özel mesajla atabilirmisin asuman öğretecekti ama izne ayrıldı kalliste abla öğretecekti oda unuttu galiba daha doğrusu bana bir tablo gönderdi hiçbişey anlamadım
![]()
hos geldın canım
bende dogumsonrası 75 e cıktım
suan 67 kg yım ılk hedef 60 kılo
1 hazıranda 60 kg olmamlazım
tam 2 ay
1 agstos ramazanı serıftede 55
ahsen
ekmeği azalt
1 dılım ekm ıle kahvaltını yap
oglen 1 tabak salata hzırla akşamdan kaln yemegın ıle 4-5 yk ye 1 dılım ekm
akşam da
oglengıbıbeslen ıraz spor yaparsan daha hızlı olur
ben namaza kalkına2 kayısı-ıncır 2 bardak su ıçıp yatıyorum
sabah 10 gıbı kahvaltı
13 gıbı ole yemeği
15 meyve
18.00 akşam yemegı
20.30 mmeyve
yıyerek kılolarımı verdım
gercı benım ev gezmelerım cok fazla boylece
kacamaklar oluyor
tebrik ederim seni canım
güldürdün beni dombilicimevet, medineydi misafiri olan:)
ayyy ne ılem ara bıkkınlık gelıooay dombilim ya, sağlıklı diyet yap. 1 ayda 2 ile 4 kilo arası normal.
kaçamak yapmazsan bal gibi de verirsin ayrıca. lütfen umutsuzluğa düşmüyoruz. bu hafta gezmelerde az yeme başarısını gösterdin. bir tek düün gece eşin diyeti sabote etmiş. sen haftaya biraz sporla destekle. biraz da protein ağırlıklı beslen olay tamamdır.
niye böyle düşünüyorsun..kendini yıpratmadan verki geri gelmesin kilolar..
![]()
rica ederim canım. misafirin olduğundan el atamazsın diye düşünerek ben yaptım.
listeleri yapmayı sana göstereyim. yalnız şimdi işim var, ikimizin de online olduğu zaman bakalım mı?
canım listemde vardı...kalorisini şu an hatırlamıyorum ama ikindi arası olarak 1 galeta 1 üçgen peynirüçgen peynir çok yağlı değil mi? kaç kalori o?
başın niye ağrıyor ki hayırdır?
anladım canım o zaman kavi ile pasifi iyi araştır karşılartırBen spor yaparken kas edinmek istemiyorum canım o yüzden böyle düşündüm.Kas oluncada kalın duruyor kol bacak.O yüzden yani![]()
anladım canım o zaman kavi ile pasifi iyi araştır karşılartır
yağ varsa kavi sıkılaşmak içinde pasif diyorum
listede varsa iyi canım. ben de ara öğün olarak tercih edebilirim.canım listemde vardı...kalorisini şu an hatırlamıyorum ama ikindi arası olarak 1 galeta 1 üçgen peynir
afiyet olsun dosbam.başım ağrıyodu yemek yapamadım
3 parça pirzola yedim 1 kasede yoğurt
1 dilimde ekmek
1 yumurtaya 4 dilim ekmekle girişilmiş yineselam kızlarr bugünkü menüm
sabah 4 dilim ekmek 2 zeytin 1yumurta 1kk peynir yarım çay kaşığı tereyağ 3 çay kaşığı pekmez
arada bişi yok
öğlen yarım kase çorba 5yk ıspanak üstüne 3yk yoğurttt
arada 5i 1 arada çay 7 8 fındık
akşam yok 1 bardak yy süt 1 elma
2lt suyumuda tamamladımm![]()
afferim kankam. genel olarak bir iki tavsiyede bulunmak istiyorum. fırsat buldukça karnınızı içeriye çekik tutun. bu kaslarınızı daha gergin yaparmış. mesela ben oturarak çalışıyorum mecbur oturduğum yerde karın kaslarımı bu şekilde gerdirmeye çalışıyorum. dik oturuyorum.
2. si popo kaslarımız. onlarıda çalıştırmak için sıkıp bırakmak gerekiyormuş. hem bayan olarak ileriki yaşlarda kaslarımızın elastikliğini yitirmemesi için yapın diyorlar.![]()
öğlen yediklerim öhü öhü
1 tabak nohutlu, havuçlu pırasa
4 yk kıymalı domatesli makarna
yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek
biliyorum ekmekle makarna olmuyor ama sadece öğlenleri karbonhidrat alıyorum, akşamları çok hafif geçiştiriyorum.
bide spor yapabilsem![]()
anlaşıldı komutanım. meyve adedinde sorun yok. 1 tane meyve yiyince tıkanıyor midem ama pasta yiyince doymak bilmiyor
bir de benim canım yememem gereken bişi istediğinde bi uygulamam var. mesela kurabiye çekti canım. diyorum ki sen bu kurabiyenin tadını biliyorsun, hayal ediyorum yediğimi tadı aklıma getiriyorum. sonra diyorum diyelim yedin bunu 5 dakika sonra yine aynı duyguyu hissedeceksin sanki hiçbirşey yememiş gibi. bu benim nefsimi köreltiyor.
en önemlisi arkadaşlarıma sizlere söz verdim. burda yiyipte yemedim demek çok kolay ama destek olmaya gelince iş, insanın herşeyi itiraf edesi geliyor ve yanlışı yazmamak için yemiyor. çok güzel bu grup olayı. yarışmaya katılmaya hak kazanamasamda burada paylaşım yapabilmek bence çok yeterli.
.
ayyildizim ve emvacilbihar bacılarım tşk ederimayy ne kolaymış yaww ben her seferinde img kısmını da yazıyomuşumm
iyice saflaştım hahaa
çok tşkkkk