Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :64: dün okulda oldugum icin giremedm kızlar bugünde ise gidicem birazdan :5::5: geldgmde mutlaka yazıcam size hafta sonu calısıorum bennn o yüzden sabah cok az girebiliorum ksam yazıcam inş bol bol ben de dün kü kalan menümü paylasayım:

ögle yemegnde börek de wardı ama yemedm arkdsıma werdm hakkımı :1::1:
ara:5 diyet bisküvi cay
aksam yemegi yemedm waktm olmadı
yatmadan:yogurt bugünkü sabah kahwaltımda nesfit yicemmm aksam geliorum bekleyn beni :1::1: hepinize mutlu günleeeeeeer :10::10:

günaydın canım

dün güzel beslenmişsin hatta hiçbişi yememişsin olsun ufalır miden biraz :40:

dün akşam eve geç geldiğim için yemek yemedim ben. birazdan kahvaltı yapıcam. 1 portakal, yarım paket diyet bisküvisi ve şekersiz çay ile. :25:

günaydın kızlar kımse glmeden menümü yazayım
sabah 2 dilim kek
ara yok
öğle tavuk döner salata
ara 2 parça bitter çıkolata( yolda kan şekerim düştü sanırım çok yürüdüm dün marketten aldım 2 parça yıyıp çekmeceye jkaldırdım.
akşam 1 kaşık barbunya 2 çatal erişteden aldım canım bişey istemedı. adetım yaklaşıyor sanırım midem bi tuhaf şu sıralar
ara: 1 muz yarım elma 2 dilim portakal
akşam yemeğinden sonra parktakı pakurda 3 tur yürüdük. 20 dk kadar bacak ve yan yağların erimesi için çalıştık.
gün içinde 1 kere muhasebeye gittim geldim 3 km - 1 kere bankaya arabayla gittim yürüyerek döndüm 1,5 km . 4-4,5 km yürümüş oldum. su miktarım 2 litreyı bulmamıştır malesef

rabıacım katılımımın düştüğünü söylemişşin haklısın valla. aslına bakarsan kışın büroda yanlızdım istediğim gibi girebılıyordum. ama şimdi yaz ve bütün ustalar tepemde. bende işim olmasa bile onların yanında nete giremiyorum sonra bak bak biz dışarda çalışalım montaja gıdelım bütün gün ayakta duralım seyyah bütün gün bilgisayar başında nete girsin bu nasıl adalet diyorlar.malesef böyle aptal bi huyları var benı kendılerıyle kıyaslıyorlar. koltuğumda gözleri var :1: laf etmelerını istemediğim için giremıyorum yani.
bıde son zamanlarda çok aktif arkadaşlar katıldı aramıza sürekli giremeyınce de muhabbete yetişemiyorum. tam okuyorum yarısını cevap yazacam biri gelıyor kapatmak zorunda kalıyorum sonra okuduklarımla kalıyrum yorum yapmadan okuyup okuyup çıkmış oluyorum.
bakalım bu hafta da deneyelım olmazsa önümüzdeki hafta izine ayrılırım bi süre artık

sabah 2 dilim kek
ara yok
öğle tavuk döner salata
ara 2 parça bitter çıkolata( yolda kan şekerim düştü sanırım çok yürüdüm dün marketten aldım 2 parça yıyıp çekmeceye jkaldırdım.
akşam 1 kaşık barbunya 2 çatal erişteden aldım canım bişey istemedı. adetım yaklaşıyor sanırım midem bi tuhaf şu sıralar
akşam yemeğinden sonra parktakı pakurda 3 tur yürüdük. 20 dk kadar bacak ve yan yağların erimesi için çalıştık.
gün içinde 1 kere muhasebeye gittim geldim 3 km - 1 kere bankaya arabayla gittim yürüyerek döndüm 1,5 km . 4-4,5 km yürümüş oldum. su miktarım 2 litreyı bulmamıştır malesef

seyyah manün çok iyi bence, hem sporda yapmışsın :8:

haftasonu bende yaparım umarım, havalar iyi olsa belki eşimi kandırabilirim. dün akşam 3 saat alışveriş yaptım yani ayakta kaldım ama vücudu terletmeden tempolu hareket etmeyince böyle yorgunlukların hiçbir anlamı kalmıyor sanırım :44:

yok canım ben aslında cetveli değiştirmek istedim sadece hamile sayfalarına da takılıyorum ya değişiklik olsun dedim yoksa o tarihe bakmıyorum kafama göre takılıcam .bu arada ben sakız çignediğim için o an yemek isteğim olmuyor cünkkü bol su içiyorum bugün 3 litreye yakındı sanırım.sakız gerçekten gıdığı eritiyor eger şikayetin varsa çignemeni öneririm.

bana da çok sempatik geliyor o şişgo karı :1:

yürüyüşün ve suyun çok kgüzel menünde oldukça iradeli bir menü canım.

merhaba canım.o çöreği denersen bizde deneriz faydalı olacaksa eger.5i1 arada çay çok iyi geldi bana da çok güzel metabolizma çalıştırıyor.
afiyet olsun dombişime menünde epey kısma olmuş bu hafta daha azimlisin belli inşallah güzel verirsin diğer haftalar gibi.

ne güzel tavsiyeler oy oy .bende böyle yapam bari .

hoşbulduk kaptanım dediğin gibi çok gezdik.gün boyu bir kere oturduk o da gidicekleri gündü.allahtan çok aşırı yemedim ama çok gezdik belki düzensiz beslenmemin de eksisini ordan karşıladı .gezmekten gece 10 da yemek yiyorduk dışarda üstelik .birde eve gelip kuruyemiş vs tabakları gece 5 te uyuyorduk o vakte kadar eriyormuş demekki çene çal çal gözler yorgun hala konuşup koptuk :24:

aslında seyyahla biz uyumluyuz da benim yokluğum onunda işi girdi yoksa kara kedi yok .keserim o kedişi :1: rakibemi seviyorum anacım başlayalım hatunum iki haftadır az veriyor bende aynı seride gidiyorum canlanıcaz du bakalım.yarın seyyahımla konuşum bir.

ne güzel nişan var dostum güzel güzel eglen tabi gidebilirsen.bu arada karşılıklı paylaşımlarda azalma varmış bak rabiş diyo bir düzene koyalım okey pazartesiden başlayalım.

güzel olmuş ama akşam yememişsin kız zaten öglen az yemişsin bir ögünden bir ögüne çok fark var bayılma sonra

afiyet olsun canım.bu arada bende merak ettim 1.8 kilo diğer haftaların birleşimi sanırım demi bir çok çıkmıştın bir de sanırım az gitmişti ama mart sonu tahmini kiloyu tutturdum :1: 62 mi demiştim yoksa 62.5 mu bilmiyorum sen ve benimki tuttu :27: ne yaptın düzenimi değiştirdin bende protein yicem bu hafta bir de yürüyüşe başlıcam bakalım.

abartı birşey göremedim ben .diyete yeni başlayan için gayet güzel hatta az bile ben başlarken daha çok tüketiyordum :27:

kız ben sakı
balımm motivasyon kaynağımm:27:öğlende yediğim ıspanaktan sonra acıkmadım zaten ekmeksiz olmasına rağmennn nasıl doygunluk hissi verdi akşamda süt içtüm elma yedim yettii şekerrr
rabıacım katılımımın düştüğünü söylemişşin haklısın valla. aslına bakarsan kışın büroda yanlızdım istediğim gibi girebılıyordum. ama şimdi yaz ve bütün ustalar tepemde. bende işim olmasa bile onların yanında nete giremiyorum sonra bak bak biz dışarda çalışalım montaja gıdelım bütün gün ayakta duralım seyyah bütün gün bilgisayar başında nete girsin bu nasıl adalet diyorlar.malesef böyle aptal bi huyları var benı kendılerıyle kıyaslıyorlar. koltuğumda gözleri var :1: laf etmelerını istemediğim için giremıyorum yani.
bıde son zamanlarda çok aktif arkadaşlar katıldı aramıza sürekli giremeyınce de muhabbete yetişemiyorum. tam okuyorum yarısını cevap yazacam biri gelıyor kapatmak zorunda kalıyorum sonra okuduklarımla kalıyrum yorum yapmadan okuyup okuyup çıkmış oluyorum.
bakalım bu hafta da deneyelım olmazsa önümüzdeki hafta izine ayrılırım bi süre artık
aynen canım yaaa ay bide başında durmuyolarmı:27:sanki pcyle aramda bişi varr:9:
sabah 2 dilim kek
ara yok
öğle tavuk döner salata
menüüü gayet hoşşş yürüyüşte var zatiii :nazar:
Günaydın kızlaaarr:16: Nasılsınız bugün ? Ay diyetimin 2.günü bugün:32:

günaydınnnnn canımm hadi bakalım 2.gün nasıl geçicek bakalımm :32:

herkeseee günaydınnn hayırlı sabahlarrr

günaydın mustakbel manken :61:

iyi sayılırım, haftasonuna doğru yorgunluk çöküyor. bugün bana olmayan pantolonlarımdan birini giydim , üstten bir düğmesi açık:52:

Aaaay ben seni yiriiiimmmmm:52: Günlük motivasyonumu aldım :52: hihihih:16: Havalar ısınıyor belki o yüzden halsizlik geliyordur.Kuru kayısı al yanına bulunsun.2-3 tane atarsın agzına gerektiginde canım.

günaydınnnnn canımm hadi bakalım 2.gün nasıl geçicek bakalımm :32:

İnşallah iyi geçicek ya.:16:Daha okadar yolun başındayım ki.Bunu biliyorum ama yinede heycanımı dindiremiyorum.:16:

günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :64: dün okulda oldugum icin giremedm kızlar bugünde ise gidicem birazdan :5::5: geldgmde mutlaka yazıcam size hafta sonu calısıorum bennn o yüzden sabah cok az girebiliorum ksam yazıcam inş bol bol ben de dün kü kalan menümü paylasayım:

yatmadan:yogurt bugünkü sabah kahwaltımda nesfit yicemmm aksam geliorum bekleyn beni :1::1: hepinize mutlu günleeeeeeer :10::10:
keşke börek yiyip o bisküvileri yemeseydin akşam aç yatmışsın metabolizman çok yavaşlar canım.

günaydın cicişler sabah erken kalktım biraz 8 bucukta oğlan kaldırdı .9 da kahvaltı yaptık eşimle 1 kaynamış yumurta,1 dilim ekmek,1 tatlı kaşığı vişne reçeli yedim.
o saatten beride internete yapıştım bakınıorum kalkıp ev temizlicem ayyy çok feci bir şarkıya taktım mustafa cecelinin olduğunu bilmiyordum lale devri diye biz dizide hoşuma gitmişti omuzumda başın eksik diye çalıp çalıp dinliyorum :1:

Aaaay ben seni yiriiiimmmmm:52: Günlük motivasyonumu aldım :52: hihihih:16: Havalar ısınıyor belki o yüzden halsizlik geliyordur.Kuru kayısı al yanına bulunsun.2-3 tane atarsın agzına gerektiginde canım.

evet dün çeşit çeşit kuru meyve aldım diyetim için ama sabah acele çıktım. irademizi kaybetmeyelim. dün akşam sağolsun eşim çok yardımcı oldu:20: bi ton abur cubur aldı , ona diyette olduğumu bana destek olmasını söyledim. yaptığı açıklamaya bakar mısın " ben yemicem bulunsun diye alıyorum ". eve geldik bir sürü abur cubur yedi banada ısrar etti.yemeyince bana ne dedi biliyor musun " senin vücudun kalınlaşmıştır artık çünkü sen yaşlandın (31 yaşındayım), eskiden giydiğin kıyafetlerin (sadece 5 ay önce içine rahatlıkla girdiğim kıyafetler bunlar) sana olmaması çok doğal" :84:

yinede yemedim tabiki, hep sizleri düşündüm. hedeflerimi düşündüm. çok kararlıyım. çok sevdiğim açık renk kaprimi, popomu örtmeden sokakta giyicem işteeeeeeeeee :63:

evet dün çeşit çeşit kuru meyve aldım diyetim için ama sabah acele çıktım. irademizi kaybetmeyelim. dün akşam sağolsun eşim çok yardımcı oldu:20: bi ton abur cubur aldı , ona diyette olduğumu bana destek olmasını söyledim. yaptığı açıklamaya bakar mısın " ben yemicem bulunsun diye alıyorum ". eve geldik bir sürü abur cubur yedi banada ısrar etti.yemeyince bana ne dedi biliyor musun " senin vücudun kalınlaşmıştır artık çünkü sen yaşlandın (31 yaşındayım), eskiden giydiğin kıyafetlerin (sadece 5 ay önce içine rahatlıkla girdiğim kıyafetler bunlar) sana olmaması çok doğal" :84:

yinede yemedim tabiki, hep sizleri düşündüm. hedeflerimi düşündüm. çok kararlıyım. çok sevdiğim açık renk kaprimi, popomu örtmeden sokakta giyicem işteeeeeeeeee :63:

Bence kocanda seni ölçüyor canım.:97: İradeni kontrol ediyor.Birkere hiçbir erkek sevgilisinin,karısının bıngıl bıngıl olmasını istemez:97:

cuma menüm
sabah:yarım çay bardağı süt içine 1yk kadar kellogs tahıllı gevrek
ara:2 tane minik lokum boyutu tırnak boyunda işte ufak ufak
öğlen:2 dilim ekmek arasına kaşar ,domates,beyaz peynirden tost yaptım,1 sb meyve suyu
ara:1 kase maraş tarhanası
akşam:1 dilim fırında makarna yanında 1 çay içtim ,1 tatlı kaşığı vişne reçeli,1 dilim ekmek
ara:1 kase maraş tarhanası
ara:1 tane mandalina
tarhanayı abarttım sanki ama :27: çok canım istedi
toplam :3 litreye yakın su tükettim
tarhana krizine girmişsin yine.:1:yalnız bu menüde yemek yok canım. bunlarla sağlıklı beslenme olmaz.

kolay gelsin canım. haftasonu çalışmak da zor.
böreği yemediğin için tebrik ederim seni. :46:
sabah 2 dilim kek
ara yok
öğle tavuk döner salata
çok güzel spor yapmışsın maşallah. kilolar gitmiyor diye üzülme, bence birden gidecekler. çok güzel spor yapıyorsun. vücudunda incelme olmuştur zaten.

tamam canım. sen duruma göre bir karar verirsin. önceden çok çok aktiftin. şimdi böyle olunca ben de şaşırıyorum. inşallah daha çok katılabilirsin.

Bence kocanda seni ölçüyor canım.:97: İradeni kontrol ediyor.Birkere hiçbir erkek sevgilisinin,karısının bıngıl bıngıl olmasını istemez:97:

ama divacım, bak sabah bana olmayan kotumu giydim. üstten bir füğme açık kapanmıyor. gittim eşime gösterdim nasıl kotum olmuş mu diye. o düğmenin açık olduğunu ordan göbeğimin sarktığını gördüğü halde " çok güzel olmuşsun, ne kadar zayıfsın " dedi yaaaaaaaa :84:

günaydın cicişler sabah erken kalktım biraz 8 bucukta oğlan kaldırdı .9 da kahvaltı yaptık eşimle 1 kaynamış yumurta,1 dilim ekmek,1 tatlı kaşığı vişne reçeli yedim.
o saatten beride internete yapıştım bakınıorum kalkıp ev temizlicem ayyy çok feci bir şarkıya taktım mustafa cecelinin olduğunu bilmiyordum lale devri diye biz dizide hoşuma gitmişti omuzumda başın eksik diye çalıp çalıp dinliyorum :1:
vay be medine bu saatte ayakta:27:

31 yaşında yaşlanılmaz canım:) bir kadının en güzel zamanlarından bir tanesi. sen diyetine devam et:) çıtır çıtır ol. eşin seni gaza getiriyor bence.

Son düzenleme:

Ohh içim rahatladı bende ortağım kaytardı gitti sanıyordum.:52:

ama divacım, bak sabah bana olmayan kotumu giydim. üstten bir füğme açık kapanmıyor. gittim eşime gösterdim nasıl kotum olmuş mu diye. o düğmenin açık olduğunu ordan göbeğimin sarktığını gördüğü halde " çok güzel olmuşsun, ne kadar zayıfsın " dedi yaaaaaaaa :84:

canım bence bunda üzülücek birşey yok eşin senin vücuduna adapte olmamış yani sen kilolusun diye seni eleştirmiyor ve üstüne rahatsız olmadığınıda belirtiyor ya sana sürekli çok şişgosun ver böyle yakışmıyor sana falna dese psikolojik olarak seni hasta eder zaten.bir erkeğin karısını bu yönde eleştirmesi çok kötü ,kadınlar vücuden begenilmediğinde kendilerini hem çirkin hem de dışlanmış hissederler.ne mutluki eşin bundan memnun yani sende belli etme ona karşı ,zayıflamam lazım vs demezsin kendi kendine miktarlarda ayarlama yaparsın ,o an canım pek istemiyor dersin olur biter.yani benim eşimde aldım mı verdim mi pek anlamaz her halinde seviyorum seni der.
hatta bak arkadaşım vardı yani kocası çok kızıyordu ver kilolarını bu ne hal falna diyodu.eşim duydu şok oldu bu adam onu vücudu için mi seviyor gözü dışarı kayar bu tiplerin diyodu bir erkekten duyulan bir söz emin ol yani seni ruhun,benliğin için seviyor daha ötesi var mı yaa :52:
illaki her kadın şişgoda olsa sevilcek diye birşey yok tabi ama senin kilon çok aşırı abartı değil rahat ol biraz verirsin kalıcı olsun gram gram olsun :27:

sağol ayyıldızım beni mutlu ettin. tabi ne kocalar var çok şükür rabbime.

neyneyse sanada teşekkür ederim canım. haklısın 30 lu yaşlar kadın olmanın doruk noktası bence.

bu arada çok su içtiğim için bir düğme daha açtım :86:

Son düzenleme:
Back
X