yok canım ben aslında cetveli değiştirmek istedim sadece hamile sayfalarına da takılıyorum ya değişiklik olsun dedim yoksa o tarihe bakmıyorum kafama göre takılıcam .bu arada ben sakız çignediğim için o an yemek isteğim olmuyor cünkkü bol su içiyorum bugün 3 litreye yakındı sanırım.sakız gerçekten gıdığı eritiyor eger şikayetin varsa çignemeni öneririm.
bana da çok sempatik geliyor o şişgo karı
yürüyüşün ve suyun çok kgüzel menünde oldukça iradeli bir menü canım.
merhaba canım.o çöreği denersen bizde deneriz faydalı olacaksa eger.5i1 arada çay çok iyi geldi bana da çok güzel metabolizma çalıştırıyor.
afiyet olsun dombişime menünde epey kısma olmuş bu hafta daha azimlisin belli inşallah güzel verirsin diğer haftalar gibi.
ne güzel tavsiyeler oy oy .bende böyle yapam bari .
hoşbulduk kaptanım dediğin gibi çok gezdik.gün boyu bir kere oturduk o da gidicekleri gündü.allahtan çok aşırı yemedim ama çok gezdik belki düzensiz beslenmemin de eksisini ordan karşıladı .gezmekten gece 10 da yemek yiyorduk dışarda üstelik .birde eve gelip kuruyemiş vs tabakları gece 5 te uyuyorduk o vakte kadar eriyormuş demekki çene çal çal gözler yorgun hala konuşup koptuk
aslında seyyahla biz uyumluyuz da benim yokluğum onunda işi girdi yoksa kara kedi yok .keserim o kedişi

rakibemi seviyorum anacım başlayalım hatunum iki haftadır az veriyor bende aynı seride gidiyorum canlanıcaz du bakalım.yarın seyyahımla konuşum bir.
ne güzel nişan var dostum güzel güzel eglen tabi gidebilirsen.bu arada karşılıklı paylaşımlarda azalma varmış bak rabiş diyo bir düzene koyalım okey pazartesiden başlayalım.
güzel olmuş ama akşam yememişsin kız zaten öglen az yemişsin bir ögünden bir ögüne çok fark var bayılma sonra
afiyet olsun canım.bu arada bende merak ettim 1.8 kilo diğer haftaların birleşimi sanırım demi bir çok çıkmıştın bir de sanırım az gitmişti ama mart sonu tahmini kiloyu tutturdum

62 mi demiştim yoksa 62.5 mu bilmiyorum sen ve benimki tuttu

ne yaptın düzenimi değiştirdin bende protein yicem bu hafta bir de yürüyüşe başlıcam bakalım.
abartı birşey göremedim ben .diyete yeni başlayan için gayet güzel hatta az bile ben başlarken daha çok tüketiyordum
kız ben sakı