Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

maaşallah bu yaşta bu kadar hüner kimde var. tebrik ediyorum. güzellik yetenek.. genceciksin. Rabbim yolunu açık etsin.

menün güzel hatta gözüme pek hafif göründü. sabah ile öğle arası sanki az olmuş. bir de akşam bir ara daha düşün. hiç bişi yemediğin için de sevindim canım:34:

:D ayyy hiç sorma cnm yine misafir vardı börek çörekk:17::36:ama yemedimm menüme ek olarak yeşilçay ve yarım yeşil elma ekledimm:27:

kahvaltı öncesi ılık limonlu su
3 zeytin 2 dilimdi galiba peynir
1 çay kaşığı tereyağ
domates salatalık
2 y kaşığı kadar kavurma 2 dilim ekmek

kahvaltı geç saatte yapıldı öğle yemeği yok o nedenle

ara şekersiz türk kahvesi
ara muz

akşam
kocaman bir tabak salata yarım dilim tam tahıllı ekmek

ara sekersiz çay

2 litre su zar zor içildi.

spor yok:59:

şimdi ise acıktım uykum da yok :27:
çok güzel afiyeto lsun

günaydın..
dün leslie 2 mil yapabildim..ardında çocukalrı banyo yaptırdım..3 mil yapıp bıcı bıcı yaptırınca kuzucukalrı baygınlık geçriyiroum 2 saat oturmaya vaktim olmuyor..gerçi bundada banyo sonrası karınlarını doyurdum oturduğumda 2.5 saat ayakta full aktif kalmışım..:8::10:
oh oh ne güzel .aktiflik iyidir canım.

geç kalktım geç kahvaltı yaptım çok yedim ama kaçamak sayılmaz sanrım
sadece miktarları fazlaydı çnk öğle yemeğini es geçeceğimiz kesin
akşama sebze var sorun olmaz diye düşündüm
kahvaltıdan sonra greyfurt suyu içtim 1 saat sonrada bitki çayı...
sonrasını şimdilik bilmiyorum ama ii gidiyor
greyfurt suyuda faydalı bende narı çok seviyorum canım afiyeto lsun.

vee bugünkü menüm
sabah yarım yeşilelma
kahvaltı 3 zeytin 2 tost :27:4 dilim tost ekmeğinden tam tahıllı içinde sucuk ve birbirini tutcak kadar da kaşar 2 bardak açık çay
arada kalan yarım elma
öğlen 3te eve gelince 1 kase çorba
akşam 6da 5yk taze fasulye 2yk pilav 2 çatal haşlanmış tavuk yarım bardak ayran
şimdilik bu kadar görünüyoo karnım şişş gibi zaten üstümde bütün korse var:36:daraltı getiriyo ya çıkarcam :18:bugün fazla yürüyemedim suyumuda çok içemedim 1ltye yakın yatana kadar bakayımm kaç olcak:30:
kız sen şişgosunya ondan şişlik var sanıyon heee :27: senin bu şişin nasıl inicek bimiyom iyi bir dayak lazım sana :52: şaka tabi su çok azzzzz :35:

sbh ılık su+ ılık limonlu su
domates salatalık
1 parça peynir 3 yk patates salatası yarım dilim tam tahıllı ekmek

ara 1 kivi

ara 2 ceviz

ara 3 brdk şekersiz çay

kahvaltı geç olduğu için öğle yemeği yok.

akşam
yarım kase patatesli tavuk
yarım tabak brokoli salatası 1 dilim ekmek

ara çay sonra da meyve olur herhalde.

su: 2 lt
spor :yok:50:
çok ii olmuş ama çay çok faydalı birşe ydeğil bir bardak içsen daha güzel olurdu canım.3 bardak çok bence.sağlıklı değil yani.

galiba ben kaçamalık olan kişiyim
kahvaltı:2 dilim kaynamış yumurta,1.5 dilim ekmek,3yk -4yk kadar menemen,1 tatlı kaşığı vişne reçeli
ara:3 adet ufak tırnak boyutunda lokum kuş lokummudur nedir ondan işte.
malesef dışardaydık ve öğlen sadece 3te 1 kadar simit yedim.
ara:maraş tarhanası yedim.
akşam:yarım baget fırında pişmişti,2 kepçe tel şehriyelli çorba,1 sb meyve suyu,1 dal yeşil soğan
ara:evet dana kuyruğu kopuyor 1 fincan nescafe içtim yanında oğlan yiyordu 2 bisküvi arasına nutella sürdüm yedim.yani 4 bisküvi 2 çay kaşığı nutella diyelim.
2.5 litre su tükettim.yarım saat dışarda simit yediğimde yürüdüm işte. o kadar

k.öncesi: ballı, limonlu su
kahvaltı: 1 yumurtalı sucuk:77:, peynir, 5 zeytin ve 1 kk kadar helva + 1 dilim ekmek.
ara: 1 portakal, 1 elma, 1 hurma
öğle: 1 kase tarhana çorbası
ara: 2 kupa yeşilçay, 1 çay tabağı beyaz nohut
ara: 1 hurma
akşam: 2 bisküvi(dışardaydık, yemek yeme fırsatı olmadı), 1 filtre kahve, sütlü
ara: 1 bardak ayran

su: 1.5 lt
spor: gezme

geç kalktım geç kahvaltı yaptım çok yedim ama kaçamak sayılmaz sanrım
sadece miktarları fazlaydı çnk öğle yemeğini es geçeceğimiz kesin
akşama sebze var sorun olmaz diye düşündüm
kahvaltıdan sonra greyfurt suyu içtim 1 saat sonrada bitki çayı...
sonrasını şimdilik bilmiyorum ama ii gidiyor
kahvaltıyı kaçamak saymayız canım, afiyet olsun. pazar kahvaltıları güzel oluyor.
inşallah günün geri kalanı da iyi gitmiştir.

benim temizlik günümdü. geç kalktım (10) ve kahvaltı ardından temizliğe giriştim. kayınvalidem yardım etmek istedi ettirmedim. amaç kalori harcamak. dışarda spor yok bari evde olsun. ama bu hafta başlıyorummmm.:66:

menümü tam hali ile akşam yazmaya karar verdim.
temizlikle de olsa hareketli olmak iyi oluyor.
menünü de göremedim, akşam fırsatın olmadı sanırım?
neyneyse birinci olmuşsun gurur duydum bizim takımdan bir arkadaşın en tepede olması ne mükemmel bişi...:65:

ayakta alkışlıyorum. tebrikler. bu ay kaç kilo vererek en tepeye yükseldin canım?
teşekkür ederim canım. darısı sizlerin başına. yüzdeye göre sıralama bu. önemli olan vücut ağırlığınızın yüzde kaçını verdiğiniz.
bu ay kaç kilo verdim ben de tam bilmiyorum. 2 kg civarı sanırım. iyi bir ay değildi benim için. bir verdim bir aldım. Allahtan son hafta verdim:1:

kızlarrrrr 13. takım nerdesiniz?

herkes pazarın tadını çıkarıyor anladığım kadarıyla. herkese iyi eğlenceler.

az önce eşimle aşk tutulmasını izledim güzeldi. keşke daha önce izleseydim:73:
ben evdeydim gündüz ama eşim de evdeydi:1:akşama doğru dışarı çıktık. gece de rango'yu izledik:) komikti, güldük biraz:9:

Keman ve gitar çalıyorum.Söylüyorum da.:52:Ohoo bende daha neler var.Organizatörüm ayrıca hertürlü doğum günü vb organizeleri falan :9::9::76:
bir müzik aleti çalabilenlere özenmişimdir. maşallah sen 2 tane çalıyorsun:)
organizasyon işleri de keyifli gözükür hep. severek yapıyorsun sanırım. ne kadar güzel.

yok rabişş hiçbişi yemeden geldim:27:demir ilacımı yeni içmiştim hatta o yüzden çay bile içmedim:37:
aferin kız sen kendini aştın:46::nazar:
vee bugünkü menüm
sabah yarım yeşilelma
kahvaltı 3 zeytin 2 tost :27:4 dilim tost ekmeğinden tam tahıllı içinde sucuk ve birbirini tutcak kadar da kaşar 2 bardak açık çay
arada kalan yarım elma
şimdilik bu kadar görünüyoo karnım şişş gibi zaten üstümde bütün korse var:36:daraltı getiriyo ya çıkarcam :18:bugün fazla yürüyemedim suyumuda çok içemedim 1ltye yakın yatana kadar bakayımm kaç olcak:30:
menün hafif olmuş. kahvaltın mükellef ama o da çok sorun değil. kaçamağı yok, ayrıca sabah erken yendiği için gün içerisinde eritilmiş olması daha yüksek bir ihtimal.
sen niye korse giyiyorsun ki? maşallah güzel kilo verdin canım. daha korse giyecek bir durumun yok bence.

domates salatalık

ara 1 kivi

ara 2 ceviz

ara 3 brdk şekersiz çay

akşam

menünü şimdi gördüm:))
uyku sersemliğie vericeksin artık:9:
çok hafif bir menü olmuş. bu menüyle bir de temizlik yapmıştın ki bu da olayı çok süper yapıyor.:nazar:

kahvaltı:2 dilim kaynamış yumurta,1.5 dilim ekmek,3yk -4yk kadar menemen,1 tatlı kaşığı vişne reçeli
akşam:yarım baget fırında pişmişti,2 kepçe tel şehriyelli çorba,1 sb meyve suyu,1 dal yeşil soğan
ara:evet dana kuyruğu kopuyor 1 fincan nescafe içtim yanında oğlan yiyordu 2 bisküvi arasına nutella sürdüm yedim.yani 4 bisküvi 2 çay kaşığı nutella diyelim.
evet, seni sopalıycaz. senin kaçamak 2 etti. senden başka 2 kaçamağı olan yok sanırım şimdilik.
o kuş lokumundan kurtul bence. yoksa gelip gidip yiyeceksin.

neyneyse kimleri takıma aldığını ne zaman açıklayacaksın canım:18: ayrıca benim eşim nereye kayboldu nerdesin ortaaakkk:52:

canımmmmmmm günaydınnnn calısıodum giremedm yaaa sabahları girdim bi hemen aceleyle daha diyetini okuyamadım ortak ya smdi bakıcam gecmisi okuduktan soraaa :59:

günaydınnnnnnnnnnnn :3: sizleri coooooooooooook özledmmmmmmm :2: dün giremedm cok yorgundum cooook :2: dün hic bise yemedm yaaa ben he3p yemek düsünen ben cnaım hic bise yemek istemedi inanır mısınız hemen menümü paylasııım :

elma sirkesi,su,bal
kahwaltı:nestle nesfit yarım portakal
ara:2 çilek
ögle:yarım paket kepekli bisküvi (5) cay
aksam:çeyrek ekmek zeytin bu kadarr

bugün de sınawım war calısıtıgm icin hic calısamadım dersime smdi baslıorum kahwaltımı yapcam birazdan elma sirkeli suyumu ictimmm :3:

günaydınnnnnnnnnnnn :3: sizleri coooooooooooook özledmmmmmmm :2: dün giremedm cok yorgundum cooook :2: dün hic bise yemedm yaaa ben he3p yemek düsünen ben cnaım hic bise yemek istemedi inanır mısınız hemen menümü paylasııım :

elma sirkesi,su,bal

bugün de sınawım war calısıtıgm icin hic calısamadım dersime smdi baslıorum kahwaltımı yapcam birazdan elma sirkeli suyumu ictimmm :3:
sınav stresindemi mi bilmiyorum ama pek bir şey yememişsin. böyle bir menüyü de önermiyoruz:) inşallah bugün daha sağlıklı olur beslenmen.

günaydınnnnnnnnnnnnn :52:
sana da günaydın canım.

günaydın..
3 nisan menü..
sabah aynı 2 bardaksu
kahvaltı
1 yumurta
1 kk peynir..
1 dilim çavdar ekmeği..
3 zeytin..
greyfurt suyu
yeşil çay
ara
3 badem..
1 kuru incir ve arayı geç yapmışım bir baktım öğle yemeği vaktim..
malesef araların üstüne 4 kaşık bulgur pilavı..
2 kornişon turşu
3 kaşık yoğurt kırmızı pul biberli onu yedim..
ara burdna başlıyoru zişte kızımla önce mink ekemek arası domates peynir yedim..1 bardak süt içtim.çok güzel bir ara ..
ama kızım tutu yağlı gevrek getirdi 3 adet ondna yedim..
baktım olmaycak
saat 5 te akşam yemeğimi yedim..
karnıbahar haşladım
üzürine yy yağlı sarımsaklı 3 kaşık yoğurt ve yine pul biber ekleyip yedim..
buda iyi..
suyum 3 litre oldu..
ve yine kaçamak..
çocukları uyutup kitap okuyayım dedim..yok ben yatırıp kitabı elime alıyorum yusuf gözünü ovalayark hop kalkıp geliyor ..en sonunda yatayım dedim..yattık saat 22.00
saat 23.23 te geri uyandı ..mama verdim içti ama ben kitap aklımdaya kalkıp okuyayım dedim..baktım açıkmışım 1 yağlı gevrek ve 1 bardak süt içtim o saatte ve azda peynir yedim..zaten yusufta peşimdne kalkıp geldi ve onalrın üsütne bir güzle yattım yağ olarak depoladım..:50::26:
malesef sabah tartıldım haftaya kaç kiloyla başlıyorum diye pazartesileid etartılrım genelde ve 600 gr cık fazla çıktım..gece uyumadım yada ondan bilemiyorum şiştim galiba...:37:

kahvaltı öncesi ılık limonlu su
3 zeytin 2 dilimdi galiba peynir
1 çay kaşığı tereyağ
domates salatalık
2 y kaşığı kadar kavurma 2 dilim ekmek

kahvaltı geç saatte yapıldı öğle yemeği yok o nedenle

ara şekersiz türk kahvesi
ara muz

akşam
kocaman bir tabak salata yarım dilim tam tahıllı ekmek

ara sekersiz çay

2 litre su zar zor içildi.

spor yok:59:

şimdi ise acıktım uykum da yok :27:

o o o o o o o o ne güzel yemisssn kızzzz :64::64:

günaydın..
3 nisan menü..
sabah aynı 2 bardaksu
kahvaltı
1 yumurta
1 kk peynir..
1 dilim çavdar ekmeği..
3 zeytin..
greyfurt suyu
yeşil çay
ara
3 badem..
1 kuru incir ve arayı geç yapmışım bir baktım öğle yemeği vaktim..
malesef araların üstüne 4 kaşık bulgur pilavı..
2 kornişon turşu
3 kaşık yoğurt kırmızı pul biberli onu yedim..
ara burdna başlıyoru zişte kızımla önce mink ekemek arası domates peynir yedim..1 bardak süt içtim.çok güzel bir ara ..
ama kızım tutu yağlı gevrek getirdi 3 adet ondna yedim..
baktım olmaycak
saat 5 te akşam yemeğimi yedim..
karnıbahar haşladım
üzürine yy yağlı sarımsaklı 3 kaşık yoğurt ve yine pul biber ekleyip yedim..
buda iyi..
suyum 3 litre oldu..
ve yine kaçamak..
çocukları uyutup kitap okuyayım dedim..yok ben yatırıp kitabı elime alıyorum yusuf gözünü ovalayark hop kalkıp geliyor ..en sonunda yatayım dedim..yattık saat 22.00
saat 23.23 te geri uyandı ..mama verdim içti ama ben kitap aklımdaya kalkıp okuyayım dedim..baktım açıkmışım 1 yağlı gevrek ve 1 bardak süt içtim o saatte ve azda peynir yedim..zaten yusufta peşimdne kalkıp geldi ve onalrın üsütne bir güzle yattım yağ olarak depoladım..:50::26:
malesef sabah tartıldım haftaya kaç kiloyla başlıyorum diye pazartesileid etartılrım genelde ve 600 gr cık fazla çıktım..gece uyumadım yada ondan bilemiyorum şiştim galiba...:37:
eh bayağı gevrek bir gün olmuş:)
birden 600 gr fazlaya çevirmez, o uykusuzluktandır. yalnız bugün çok dikkat et ve dünü dengelemeye çalış canım.

günaydın kızlar:68:
günaydın...:16:

elma sirkesi,su,bal

menün çok az ..:50:
sınav stresi diyelim ozaman..ama az yiyerek kilo verilmiyoır haberin olsun..
k.öncesi: ballı, limonlu su
kahvaltı: 1 yumurtalı sucuk:77:, peynir, 5 zeytin ve 1 kk kadar helva + 1 dilim ekmek.
ara: 1 portakal, 1 elma, 1 hurma
öğle: 1 kase tarhana çorbası
ara: 2 kupa yeşilçay, 1 çay tabağı beyaz nohut
ara: 1 hurma
akşam: 2 bisküvi(dışardaydık, yemek yeme fırsatı olmadı), 1 filtre kahve, sütlü
ara: 1 bardak ayran

su: 1.5 lt
spor: gezme
araların çok iyi ..menüne yine söz yok.
:70:bun hafta bende dün sapıttım olmadı ..olmamalı..değilmi..
domates salatalık

ara 1 kivi

ara 2 ceviz

ara 3 brdk şekersiz çay

akşam

spor yoom olurmu ev temizliği süper kalori harcatıyor..
vee bugünkü menüm
sabah yarım yeşilelma
arada kalan yarım elma
korseyi çok kullanma..
menün iyi sabah kaşar + sucuk fazla sanki..tabi, miktarı önemli..

eh bayağı gevrek bir gün olmuş:)
birden 600 gr fazlaya çevirmez, o uykusuzluktandır. yalnız bugün çok dikkat et ve dünü dengelemeye çalış canım.

evet bende şaşırdım..sanırım dinlenemdim ondan..her tarafım uyuşuk..
bu gün.. kavi yolları açık başlıyorum..bun hafta 3 gün 1rer gün arayla..:10::8::27:

Back
X