sınav stresindemi mi bilmiyorum ama pek bir şey yememişsin. böyle bir menüyü de önermiyoruz:) inşallah bugün daha sağlıklı olur beslenmen.
sana da günaydın canım.
midemi kücültme yöntemine gittim kaptanım ilk 3 gün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sınav stresindemi mi bilmiyorum ama pek bir şey yememişsin. böyle bir menüyü de önermiyoruz:) inşallah bugün daha sağlıklı olur beslenmen.
sana da günaydın canım.
evet bende şaşırdım..sanırım dinlenemdim ondan..her tarafım uyuşuk..
bu gün.. kavi yolları açık başlıyorum..bun hafta 3 gün 1rer gün arayla..![]()
tamam deryacım.:79:bu gün başak uğrayamam kaptan..şimdi kalkıp koşturmacaya başlıyorum..![]()
inşallah canım.midemi kücültme yöntemine gittim kaptanım ilk 3 günbundan sora cok daha ii olcakkk
günaydın canım.günaydıııınnnnn
benimde haftasonundan itibaren 600gr fazla çıkıyorum ben anlamıyorum bu işi( 2 kaçamak böle olmamalı
(
neyse güne güzel başladım hafifde güneş var
temizlik yapayım kalori harcayayım :))
kahvaltım 2 dilim ekmekle klasik kahvaltıydı
buralardayım
neysecim tiroidim iyi durumda çok şükür ilaçla dengede duruyor...diyetisyenlere göre metabolizma hızım da iyi... eee sadece 1 dilim börek 1 bardak kola mı 600gr alma sebebiminşallah canım.
günaydın canım.
afiyet olsun. ben henüz kahvaltı yapmadım.
bir de çok tartılıyorsun dosbam. geçen sefer söyledim önlem alıyorum dedin:)) önlem alıyorsun ama sitem var sanki 2 kaçamak böyle olmamalıydı falan:)
neysecim tiroidim iyi durumda çok şükür ilaçla dengede duruyor...diyetisyenlere göre metabolizma hızım da iyi... eee sadece 1 dilim börek 1 bardak kola mı 600gr alma sebebim(
nerde hata yapıyorum... 2 yılı geçgin süredir buradayım...kilolarımdan sıkıldım artık(
nerde hata yapıyorum bulamıyorum
son zamanlarda iyi de yürüyorum
hangi dr.a gideceğimi de bilemiyorum offf sitem sanırım ama kendime(
günaydın..
3 nisan menü..
sabah aynı 2 bardaksu
kahvaltı
1 yumurta
1 kk peynir..
1 dilim çavdar ekmeği..
3 zeytin..
greyfurt suyu
yeşil çay
ara
3 badem..
1 kuru incir ve arayı geç yapmışım bir baktım öğle yemeği vaktim..
malesef araların üstüne 4 kaşık bulgur pilavı..
2 kornişon turşu
3 kaşık yoğurt kırmızı pul biberli onu yedim..
ara burdna başlıyoru zişte kızımla önce mink ekemek arası domates peynir yedim..1 bardak süt içtim.çok güzel bir ara ..
ama kızım tutu yağlı gevrek getirdi 3 adet ondna yedim..
baktım olmaycak
saat 5 te akşam yemeğimi yedim..
karnıbahar haşladım
üzürine yy yağlı sarımsaklı 3 kaşık yoğurt ve yine pul biber ekleyip yedim..
buda iyi..
suyum 3 litre oldu..
ve yine kaçamak..
çocukları uyutup kitap okuyayım dedim..yok ben yatırıp kitabı elime alıyorum yusuf gözünü ovalayark hop kalkıp geliyor ..en sonunda yatayım dedim..yattık saat 22.00
saat 23.23 te geri uyandı ..mama verdim içti ama ben kitap aklımdaya kalkıp okuyayım dedim..baktım açıkmışım 1 yağlı gevrek ve 1 bardak süt içtim o saatte ve azda peynir yedim..zaten yusufta peşimdne kalkıp geldi ve onalrın üsütne bir güzle yattım yağ olarak depoladım..:26:
malesef sabah tartıldım haftaya kaç kiloyla başlıyorum diye pazartesileid etartılrım genelde ve 600 gr cık fazla çıktım..gece uyumadım yada ondan bilemiyorum şiştim galiba...![]()
Nasılsınız kızlar, inşallah herkes iyidir. pazar giremedim ama konuştuklarınızı çok merak ediyorum. ara ara okuyacağım onları. ama ilk bakışta bazı arkadaşlarımız kaçamak yapmış gördüm. :2:
ben dün hafif bir kahvaltı yaptım. 1 dilim kepekli ekmek, 1haş. yumurta, peynir, 5 adet zeytin, biraz bal. kahvaltımı geç yaptığım için akşam yemeğine kadar 1 elma yedim. akşam kendime özel olarak bir yemek pişirdim. dolaptakı bütün sebzeleri haşladım. ona kıymalı sos yaptım. kıyma yağsızdı ayrıca onuda haşlayarak köpüğünün ve yağının gitmesini sağladım. baya çok yapmışım heralde 3 gün yicem onuyanında yoğurt yedim. hiç kaçamak yapmadım. hatta akşam misafir geldi. ona çerez koydum, içki koydum, tatlı koydum. ben hiçbirini yemedim içmedim. mükafatımıda aldım. biraz vermişim.
![]()
haftaya güzel bir haberle başladık:) okuldan çok yakın bir arkadaşımızın kızı doğdu. biz 13.de bekliyorduk prensesi. öğleden sonra onu ziyarete gidebilirim. hep sevinmişimdir evlilik ve hamilelik haberlerinne. herkes evlensin herkes bebek sahibi olsun herkes mutlu olsun
5te akşam yemeği acaba saati mi erken oldu da ondan sonra kopmuşsun güzelim. bazen insana olur böle şeyler. takma kafana. 600 gr almamışsındır. bazen tartı da insanla oyun oynuyor. bu tarz bişi bence. sıkma canını.
canımmmm hoşgeldin. baktım menüne gayet iyi . hatta kahvaltıdan sonra tek ara az bile. ama akşam yemeği icadın eminim güzel olmuştur. ben de okula bu gün koca bir çanta ile geldim![]()
hafta sonu keyfin nasıldı? dinlendin mi gezdin mi burcummm
canım, kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişiyor ne yapalım. kimisi çok hızlı veriyor. kimisi ağır ağır ve meşakkatli. sitem de etsek yapacak bir şey yok. doğru bildiğin beslenme biçimine devam etmelisin. ediyorsun da zaten. kilolar mı daha inatçı yoksa sen mi daha inatçısın göreceğizneysecim tiroidim iyi durumda çok şükür ilaçla dengede duruyor...diyetisyenlere göre metabolizma hızım da iyi... eee sadece 1 dilim börek 1 bardak kola mı 600gr alma sebebim(
nerde hata yapıyorum... 2 yılı geçgin süredir buradayım...kilolarımdan sıkıldım artık(
nerde hata yapıyorum bulamıyorum
son zamanlarda iyi de yürüyorum
hangi dr.a gideceğimi de bilemiyorum offf sitem sanırım ama kendime(
tebrik ediyorum canım. ideal ve kaçamaksız bir haftasonu geçirmişsin, tam olması gerektiği gibi.Nasılsınız kızlar, inşallah herkes iyidir. pazar giremedim ama konuştuklarınızı çok merak ediyorum. ara ara okuyacağım onları. ama ilk bakışta bazı arkadaşlarımız kaçamak yapmış gördüm. :2:
ben dün hafif bir kahvaltı yaptım. 1 dilim kepekli ekmek, 1haş. yumurta, peynir, 5 adet zeytin, biraz bal. kahvaltımı geç yaptığım için akşam yemeğine kadar 1 elma yedim. akşam kendime özel olarak bir yemek pişirdim. dolaptakı bütün sebzeleri haşladım. ona kıymalı sos yaptım. kıyma yağsızdı ayrıca onuda haşlayarak köpüğünün ve yağının gitmesini sağladım. baya çok yapmışım heralde 3 gün yicem onuyanında yoğurt yedim. hiç kaçamak yapmadım. hatta akşam misafir geldi. ona çerez koydum, içki koydum, tatlı koydum. ben hiçbirini yemedim içmedim. mükafatımıda aldım. biraz vermişim.
![]()
Allah annesine babasına bağışlasın miniği. Hayırlı bir ömrü olur inşallah.haftaya güzel bir haberle başladık:) okuldan çok yakın bir arkadaşımızın kızı doğdu. biz 13.de bekliyorduk prensesi. öğleden sonra onu ziyarete gidebilirim. hep sevinmişimdir evlilik ve hamilelik haberlerinne. herkes evlensin herkes bebek sahibi olsun herkes mutlu olsun![]()
çok güzel canım. tebrik ederim seni. nazar değmesin.Günaydın kızlar
ben dünkü listemi yazayım hemen
sabah;
yarım simit,peynir,yeşil biber
ara;
bir badem
2 ceviz
öğlen;
bir yumurtayla yapılmış yağsız menemen, bir dilim çavdar ekmeği
ara;
yarım elma
akşam;
zeytinyağlı bezelye , salata
bugün sabah
çavdarlı tost, domates
hoşbuldum canım. iyiyim çok şükür. c.tesi annemlere gittim kaçamak yapmadım. sonrada kayınvalidelerle alışverişe gittik. onları ektik evimize gittik. (onlara gitsem kaçamak olabilirdi). dünde geç kalktım. kahvaltıdan sonra baya bir iş yaptım, terledim yoruldum , biraz kalori gitmiştir. hava kötüydü. yürüyüşr çıkmak istemedim. eşimde baya yorgundu. ( yorgun olmasada spor yok ya neyse). yemek fena olmadı. içinde hem protein hem vitamin var.
senin haftasonu yediklerini takip ettim. beğendim. aferim canım. böyle giderse hedeflerimize ulaşacağız. yanında yiyecek getirmen çok iyi olmuş.
bu arada arkadaşının bebeğinin sağlıklı, mutlu bir yaşam sürmesini dilerim.
canım, kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişiyor ne yapalım. kimisi çok hızlı veriyor. kimisi ağır ağır ve meşakkatli. sitem de etsek yapacak bir şey yok. doğru bildiğin beslenme biçimine devam etmelisin. ediyorsun da zaten. kilolar mı daha inatçı yoksa sen mi daha inatçısın göreceğiz
tebrik ediyorum canım. ideal ve kaçamaksız bir haftasonu geçirmişsin, tam olması gerektiği gibi.
Allah annesine babasına bağışlasın miniği. Hayırlı bir ömrü olur inşallah.
çok güzel canım. tebrik ederim seni. nazar değmesin.![]()
dosbacım bozma moralini lütfen. 600 gr almana bir nebze sebep olmuştur tabi kolayla börek. koladaki şeker çok fazla. troid problemi kilo vermeyi zorlaştırır. belki vücudun duraklama dönemine girmiştir. ben 2 sene önce bütün gün ayakta bir işte çalışıyordum. çok yorucuydu 6 ay sonra kilo vermeye başladım. ne kadar geç değil mi? sen yediklerine dikkat et sabırsız olma, moral çok önemli. tamam mı canım![]()
yok kızz şişlikk şişgoluğumdan deilmişşçok güzel afiyeto lsun
oh oh ne güzel .aktiflik iyidir canım.
greyfurt suyuda faydalı bende narı çok seviyorum canım afiyeto lsun.
kız sen şişgosunya ondan şişlik var sanıyon heeesenin bu şişin nasıl inicek bimiyom iyi bir dayak lazım sana
şaka tabi su çok azzzzz
çok ii olmuş ama çay çok faydalı birşe ydeğil bir bardak içsen daha güzel olurdu canım.3 bardak çok bence.sağlıklı değil yani.
korse dün sıkıyodu ama bugün iyi benim kullandığım şu bebek zıbınları gibi olanlar varya bütün çıtçıtlı badi gibi rahat aslında din çorba şişirdi heralde açlık üstüne ondannkahvaltıyı kaçamak saymayız canım, afiyet olsun. pazar kahvaltıları güzel oluyor.
inşallah günün geri kalanı da iyi gitmiştir.
temizlikle de olsa hareketli olmak iyi oluyor.
menünü de göremedim, akşam fırsatın olmadı sanırım?
teşekkür ederim canım. darısı sizlerin başına. yüzdeye göre sıralama bu. önemli olan vücut ağırlığınızın yüzde kaçını verdiğiniz.
bu ay kaç kilo verdim ben de tam bilmiyorum. 2 kg civarı sanırım. iyi bir ay değildi benim için. bir verdim bir aldım. Allahtan son hafta verdim
ben evdeydim gündüz ama eşim de evdeydiakşama doğru dışarı çıktık. gece de rango'yu izledik:) komikti, güldük biraz
bir müzik aleti çalabilenlere özenmişimdir. maşallah sen 2 tane çalıyorsun:)
organizasyon işleri de keyifli gözükür hep. severek yapıyorsun sanırım. ne kadar güzel.
aferin kız sen kendini aştın![]()
menün hafif olmuş. kahvaltın mükellef ama o da çok sorun değil. kaçamağı yok, ayrıca sabah erken yendiği için gün içerisinde eritilmiş olması daha yüksek bir ihtimal.
sen niye korse giyiyorsun ki? maşallah güzel kilo verdin canım. daha korse giyecek bir durumun yok bence.
menünü şimdi gördüm:))
uyku sersemliğie vericeksin artık
çok hafif bir menü olmuş. bu menüyle bir de temizlik yapmıştın ki bu da olayı çok süper yapıyor.
evet, seni sopalıycaz. senin kaçamak 2 etti. senden başka 2 kaçamağı olan yok sanırım şimdilik.
o kuş lokumundan kurtul bence. yoksa gelip gidip yiyeceksin.
günaydın...
menün çok az ..
sınav stresi diyelim ozaman..ama az yiyerek kilo verilmiyoır haberin olsun..
araların çok iyi ..menüne yine söz yok.
bun hafta bende dün sapıttım olmadı ..olmamalı..değilmi..
spor yoom olurmu ev temizliği süper kalori harcatıyor..
korseyi çok kullanma..
menün iyi sabah kaşar + sucuk fazla sanki..tabi, miktarı önemli..
Kızlar günaydın,
hafta sonum güzel geçti.. diyete tam yol devambi de adet oldum cumartesi bütün gün pinekledim... maşallah topiğimiz baya ilerlemiş.. geçmişi okuyayım.. menülerimi daha sonra yazacağım.