Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendimle ilgili bir bilgi
ben pilav sevmem( pirinç)
kuru fasulye nohut mercimek (kırmızı olanı) pek sevmem olmasa aramam olsa da yarım tabak anca yerim ya da yiyemem. makarna severim ama eşim yemekten saymadığı için pek pişmez.
ben abur cuburla kilo alıyorum galibaaaa
evet hafta sonu hava güzel olur işallah kendimizi parklara atalım, nefes alalım.. hedefim her hafta bir kilo işallah ulaşırım..canım havalardan dolayı bu sıkıntı bende de var sende bi de adet varmış(
inş. haftaya hava güzel olurda biz de mutlu oluruz...
bu sabah uyanamamaşım bile hava kapalı(
umarım istediğin kiloya ulaşırsın
yaa orti naptın sengeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler...şimdilk iyi.öksürüyor..okula gidecek sınavı var..bende kaviye gideceğim tabi....yanlız ..leslie yapıyordum ya hani..yürüyüş daha etkili gibi geldi..onuda dipnot eklyeyim dedim..leslie+yürüyüş hafta içi harmanlamıyı düşünüyorum..
bu arada KAÇAMAĞIN EN BÜYÜĞÜNÜ YAPTIM..KESİN CEZA VERİLMELİ..
3 ADET BAKLAVA VE 1 ADET AA TATLININ ADINI UNUTTUM..HAHA KADAYIF..eşim akşam almış gelmiş bir çığlık attım ne yaptın sen sabotaj bu dedim..gülüyor. senin kilon yokki bu kadar çaba niye diyor birde..
( ilk ağzıma koymadım..ama epeydir yemiyordum çiko bile yemediğim için canım çekmedi..ama sonra az ucundan aldım tadı berbat geldi..ama işte kötü alışkanlık beyin hatırladı hemen ..ye dedi yedim.içim yeme dedi ama yedim yav..
.oy kafayı yiyeceğiz kilo vereceğiz derken ..neyse zaten geceden uykusuzm iki sıpada sırayla kalktı hatta bazen aynı anda o yüzden sabaha kadar ayaktaydım desem yalan olmaz..
şimdilik benden bu kadar..
oğlum gözlerini ufalıyor ..daha çıkmaya 1 saat var..kesin otobüste uyuyup beni 2 katı yoracak..![]()
ya dünden beridir var.. iş yeri de çok yoğun herşey üstüme üstüme geliyor.. aaaaaorti hayırdır..(kızlar kimin sözüydü bilemiyorum onuda unuttum:26:ama.orti sözü hoşum agidiyor.).
bahar yorgunluğu hava ısınıp güneş açınca geçer..geçiş dönemindeyiz..![]()
ekmeg yemeseydin canım makarna oldugu icin bende pul biberli yogurt yemeye calısıorum cok zorlanıorum:18:öğle yemeğim, 1 tabak bezelye, 3 yk makarna, 3 ykyoğurt, 1 dilim ekmek.
emwacımmm hizmetçi konusunda haklısın. annemde babama bana bir yardımcı lazım diyince babam seni ne yapcaz o zaman derdi. ah bu erkeklerrrrrrr
bizim yardımcı şöyle eli sopalı olsun. eşim spora çıkmayınca ................![]()
greyfurt suyu zayıflamaya etkiliymis bende alıcam yarıngreyfurt suyumu içtim
öğlene de patlıcan yemeği pişiriyorum yedikten sonra komşuya çaya gidebilirim
aç gidersem kesin bişiler atıştırıyorum bu hataya düşmeyeceğim
hoscakalmerhaba arkadaşlar nasılsınız? saat kaç oldu ben ancak girebılıyorum vakıt bulup.
rabıacım bu durum benım canımı fena halde sıkıyor. çok nadiren gelebiliyorum geldiğimde de sayfalar almış başını gitmiş oluyor konulara yabancı kalıyoum falan olmuyor yani. ben bir süre izin isteyecem canım. bürodaki işler yoluna girince yıne katılacam aranıza. şimdilik bu şekilde mutlu değilim çünkü. ara ara gelir katılırım yine size.
anlayışın için şimdiden teşekkür ederim. görüşmek üzere arkadaşlar öptüm hepinizi:79:
bugunku menumu bı toparlıyım
Sabah : 1 simit,şeftali suyu
Öğlen : iki kaşık çorba :) , 3-4 kaşık cacık,köfte ve patates püresi (köfte yuvarlak olanlardan hazır satılanlar varya ondandı)
Ara : 1 portakal yiycem
akşamı bilemiyorum kızlar duruma göre bakcam zeytinburnuna gidebilirim
2 kasık mı hic yemeseydin kı plastik![]()
ara öğünüm dahil 547 kalori olmuş kızlar güzel gidiyorum akşam salata yada çorba tamamdır bu iş
afiyet olsun canım ne güzel kalorisini de hesaplamışsın
kesinlikle bazal metabolizma hızımızı yavaşlatmamamız lazım
en önemlisi su ve hareket diyorum
6 öğüne alıştım zaten
aynı kahvaltıyı yapmayı bende sevmiyorum
protein ağırlıklı beslendiğimde farkettim ki daha ii zayıflıyorum
ama sebze ile beslendiğimde daha hızlı gidiyor..
bu nedenle bu hafta sabahları peynir ve yumurta yiyerek, öğünlerimde yoğurt ekleyerek devam edeceğim ....öğle ve akşam yemeklerinde ise sadece sebze ile besleneceğim
aslında ben sürekli sebze ile beslenebilcek biriyim ahhh şu eşler olmasa... ona yapınca muhakkak tadına bakıyorum bazende ipin ucunu kaçırıyorum
meyve konusunda ise oldukça iiyim :))
sana katılıyorum ben otçulum eşim ise etçil![]()