günaydın canlar, hoşbulduk rabiacım,dombilim bende sizleri özlüyorum kesinlikle. ama şu varki,işyerimde işleri daha rahat düşünebiliyorum.önceden biliyorsunuz sürekli buradaydım,haliyle işlerimi aksattığım oluyordu. şimdi daha bi toparladım kendimi. burası gerçekten bağımlılık yapıyor.önceliğim siz oluyordunuz,kaptan olmanın verdiği sorumluluk da apayrı oluyor du gerçekten ve ben çok çok fazla hissediyordum bu sorumluluğu. kaptanlıktan emekli oldum biraz daha rahatladım. rabişim beni çok iyi anlıyor şuanda biliyorum.

takıma gelmeyi istiyorum ama biraz daha izinli durayım.
diyet konusunda hiç dikkat etmiyorum.58 kg da asılı kaldım. adetim bitti ama sporuma başlayamadım. sebebi de patronumun saatler ileri alındı diye çıkış saatimi 7 yapmak istemedi,bu konuda henüz askıda tam netleştirmedik. ben 7 de çıkmak istemediğimi belirttim. bakarız dedi. netleştikten sonra duruma göre hareket edeceğim mecburen.ama illa 7 de çık derse spor işim yatar,o saattten sonra nereye gideyim.ama bellide olmaz havalar da düzelmediği için sıkıntılardayım. ben zaten şansıma tüküreyim.:84: hep heves içinde olduğum işlerimde hüsrana uğruyorum. neyse canlar. arada takılırım size böyle. arada menülerimide yazarım.
bu arada yeni arkadaşlar gelmiş. yagmurcini,emvacilbihar, diva ve burcuxxx kızlar hoşgeldiniz.
ayrıca 200. etapta hem takım olarak hemde bireyselde 2. ciliği yaşamışsınız. çok çok tebrik ederim.

rabişim seni ayrıca tebrik ederim.