Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sana katılıyorum ben otçulum eşim ise etçil:1:

bende aslında etçilim ama her öğünümde ot olurdu eskiden...yani bekarken çok dengeli gidiyordum
annem güzel güzel hem et hemde sebze yapıyordu kendim dengelemek zorunda bile kalmıyordum
kurubaklagillerde düzenli pişiyordu
şimdi eşime kalsa hep et ve kurubaklagillerden yemek istiyo ve yanında pilav makarna :((
salata yapmasam hayatında hiç sormaz salata yok mu diye...mesela yoğurt koyma neden yoğurt yok demez...ama iş ete gelince yanında niye kola yok diye sorar...kısacası yeme alışkanlıklarım çok değişti :((
şimdi yeni yöntemim sadece sebze pişiriyorum salata ve yoğurt ohhh misss
ister yesin ister yemesin :)) valla kuzu gibi yiyo sanki kendi çok zayıf :((

benimkide etçil kızlar. bir oturuşta bir kuzu yiyebilir. etsiz yemek olduğu zaman sofrada " bu ne ot mu yicez" diyor. senin yüzünden şişmanladım diyorum, sen git patronuna söyle oturarak çalıştırmasın seni diyor. :53: şaka gibi bu adam yav

burcu senin eşin çok hoş :)) herşeye bi laf var onda :))
canım sen bildiğin otu yap:)) onada etli bişi....valla ben kendime pırasa ve bamyayı ayrı pişiriyom
hayatta ağzına sürmüyo....hoş evlendiğimizde hiççç sebze yemiyordu şimdi lahana da dahil 3-4 tane kaldı sanırım...yemezse yemesin kendime yapıyorum...insan önce kendine kıymet vermeli...ben sevdiğim yemeklerden vazgeçiçtim ne değişti...kulağı bile duymuyo bi bakmışım kilolar birikmiş :(( iyisimi eski düzene dönmekte fayda var

benimkide etçil kızlar. bir oturuşta bir kuzu yiyebilir. etsiz yemek olduğu zaman sofrada " bu ne ot mu yicez" diyor. senin yüzünden şişmanladım diyorum, sen git patronuna söyle oturarak çalıştırmasın seni diyor. :53: şaka gibi bu adam yav

aynen aynen, babam da böyle benim yaaaaaaaaaaaaa:41:

Son düzenleme:
kızlar elmamı yedim yeşil çayımı da içip ben kaçıyorum. uykum geliyor. :85:

eve 4te varıyorum ve arkadaşlar bana gelecek. bu gün hem yorgunum hem de hasta . konuşacak halim yok.

burcu senin eşin çok hoş :)) herşeye bi laf var onda :))
canım sen bildiğin otu yap:)) onada etli bişi....valla ben kendime pırasa ve bamyayı ayrı pişiriyom
hayatta ağzına sürmüyo....hoş evlendiğimizde hiççç sebze yemiyordu şimdi lahana da dahil 3-4 tane kaldı sanırım...yemezse yemesin kendime yapıyorum...insan önce kendine kıymet vermeli...ben sevdiğim yemeklerden vazgeçiçtim ne değişti...kulağı bile duymuyo bi bakmışım kilolar birikmiş :(( iyisimi eski düzene dönmekte fayda var

aynen aynen, babam da böyle benim yaaaaaaaaaaaaa:41:

benimki sebzede yiyor ama et olmadan doymuyor. et olursa sebzeye ses etmiyor. ben etli sebze yemeyi yiyemiyorum. ben etsiz sebze pişiriyorum oda et ızgara yada sote yapıyor. beraber yiyoruz. evlenmeden evvel yemediği sebzeleri benim yemeklerimde yemeğe başladı. ama ben ete hala alışamadım. o bana benzeyecek galiba. dosbişim doğru yoldasın. :61:

kızlar elmamı yedim yeşil çayımı da içip ben kaçıyorum. uykum geliyor. :85:

eve 4te varıyorum ve arkadaşlar bana gelecek. bu gün hem yorgunum hem de hasta . konuşacak halim yok.

geçmiş olsun tekrar. Allah kolaylık versin. bak kaçırma arkadaşlarının yanında. güle güle canım :54:

benimki sebzede yiyor ama et olmadan doymuyor. et olursa sebzeye ses etmiyor. ben etli sebze yemeyi yiyemiyorum. ben etsiz sebze pişiriyorum oda et ızgara yada sote yapıyor. beraber yiyoruz. evlenmeden evvel yemediği sebzeleri benim yemeklerimde yemeğe başladı. ama ben ete hala alışamadım. o bana benzeyecek galiba. dosbişim doğru yoldasın. :61:

benim ailem eti et otu ot olarak yerlerdi ben de böyle alışmışım eti sevmesemde. ama benim eşim ve ailesi her şeyin içine et koyuyorlar. tavuklu yumurta yediniz mi hiç? yumurtanın içine bile bazen et koyarlkar. sarmalar dolmalar sebzeler herşey etli. kahvaltıda et varsa daha çok doyarlar. saolsun eşim de alıştı sebzelere biraz ama onlar beni yıldırdı ben yemeklerin içine sebzelerin yani et koymaya başladım ki sebzeyi de yesin diye.

kayınvalidemin pişirdiği tek sebze ıspanak mesela (etsiz )yani. eşim onu da yemezdi fırında kıymalı ıspanak yaparak alıştırdım offfffffffffff offffffffffffffff

burcum merak etme pasta börek yok otururuz biraz. bi de akşam ıspanak siparişi verdim kayınvalideme. yarın gidiyor bana kim yemek yapacak:58::59::50:

burcum merak etme pasta börek yok otururuz biraz. bi de akşam ıspanak siparişi verdim kayınvalideme. yarın gidiyor bana kim yemek yapacak:58::59::50:

kızım zaten erkenden eve gidiyorsun yaparsın hemencecik. bak ben eve 7 de geliyorum. artık eskisi gibi yemekle uğraşmıyorum. eşimde kıyamıyor bana. ben salata yapıyorum. yada basitçe sebze yemeği. oda etli yemek yapıyor. 1 saat içinde yiyoruz kalkıyoruz. haftasonları canım uğraşmak istese hünerlerimi gösteriyorum. bence yemek düzenimiz 5 ay içinde oturdu. herkes memnun hayatından. :61:

yine kızım hasta yine ateşlendi..immuzinc şurup aldım kullanacağım.
canım çok geçmiş olsun ben de enese bir şişe bitirttim ama faydasını hiç göremedim sanırım kreşe yeni başladığı için.düzenli kullan olur mu kuzuya iyi bak hemen iyileşsin annesi.

kızlar selam dün gıttım spora nihyet hastalıkdı sınavdı gidememiştim

spor :
30 dk yürüdüm - hızlı tempoda ve %7 eğimli
20 dk bisiklet yaptım - nabzımı 128 altına düşürmedim
10 dk sauna

taytımdan rahat edemedım kısa kestim ikidebir düşüyordu :) cocuk gıbı elım onda haha en ıyısı çıkmak dedim :) bugunde ayakkabı sipariş etmiştim onlar geldi çok şekerler kırmızı,mavi,pembe topuklu :64: onları almaya gidicem
iyi spor yapmışsın hayatım sauna da ohh ne güzel olmuştur .ayakkabılarında hayırlı olsun canoşş

bugünkü sabah kahvaltımdan önce elma sirkesi su we bal her zmnki gibi :1: kahvaltı da bi kk peynir ince bir dilim helva 2 zeytin domates salatalık dere otu sekersiz cay 2 dilim ekmek
afiyet olsun canım.kahvaltın gayet güzel .

günaydıııııın.

herkese sağlıklı huzur dolu bir gün diliyorum.
:71:
asumancım nerdesin canım özledim lo seni :-) sen yookken bir başka oluyor hı .işleti rahatlat geri dönüver bakalım sen kilo alıyorsun durdukça .

kızlar dün akşam tok olduğum halde :14: eşim etsiz çiğ köfte almış 3 tane marulla yedim.

artık ara mı dersiniz yoksa sen aranmışsın mı dersiniz bilemedim:26:

dün hava çok soğuktu ve ben biraz ince giyinmişim çok üşüdüm öksürüyorum midemi üşütmüşüm ve afedersiniz cırcır olmuşum:43:
afiyeto lsun canım. bende çigköfteyi çok severim ve seni anlarım acılımıydı gı :27:
günaydıııınnnnn :71:
geç kalktım bugün yumurta ve bol yeşillikle kahvaltı yaptım
hala çay içiyorum
adcım gelmiş...canım nasılsın ?? ara vermek ii gelmiş gördüğüm kadarıyla...daha çok ara verme gel bekleriz ...
masalcım arkadaşına da geçmiş olsun sende daha fazla açma arayı derim
inş. hepiniz iyisiniz kızlar geçmişi yarım saatte okudum azminize hayranım maşallah
afiyet olsun canım.yeşillik güzel olmuş .

5.4.2011:56:

Sabah

2 bardak su
1 kupa yeşil çay
1 kibrit kutusu kadar tam yağlı beyaz peynir
3 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
domates
salatalık
maydonoz,tere,roka
yeşil biber
1 çay kaşığı bal
:56:
çok güzel besleniyorsun maşallah canım:nazar:

Kızlar tünaydın
bahar yorgunluğu mudur, adetten midir nedir, canım hiçbişey yapmak istemiyor.. sabahları zor uyanıyorum.. işe gelmek, çalışmak istemiyorum.. evde kös kös yatmak istiyorum.. yemek bile aramıyorum.. yani bu sıkıntılılı dönem çabuk bitsin.. akşam eve gittim direk yattım.. bu hafta da 1 kilo vermiş olarak görürsem kendimi çok motive olacağım.. ama spor olmadan zor olsa gerek :50:
havalardandır canım herkeste bir uyuşukluk var geçer inşallah .

merhaba arkadaşlar nasılsınız? saat kaç oldu ben ancak girebılıyorum vakıt bulup.

rabıacım bu durum benım canımı fena halde sıkıyor. çok nadiren gelebiliyorum geldiğimde de sayfalar almış başını gitmiş oluyor konulara yabancı kalıyoum falan olmuyor yani. ben bir süre izin isteyecem canım. bürodaki işler yoluna girince yıne katılacam aranıza. şimdilik bu şekilde mutlu değilim çünkü. ara ara gelir katılırım yine size.
anlayışın için şimdiden teşekkür ederim. görüşmek üzere arkadaşlar öptüm hepinizi:79:
evet canım işlerin çok yoğun biraz izin sana iyi gelicektir.bende seni öpüyorum rakibem.

bugunku menumu bı toparlıyım

Sabah : 1 simit,şeftali suyu
Öğlen : iki kaşık çorba :) , 3-4 kaşık cacık,köfte ve patates püresi (köfte yuvarlak olanlardan hazır satılanlar varya ondandı)
Ara : 1 portakal yiycem

akşamı bilemiyorum kızlar duruma göre bakcam zeytinburnuna gidebilirim
afiyet olsun canım.

salı menüm
kahvaltı:4 ince sucuk ve çok az kaşardan 3 dilime den gelikcek şekilde ekmeğe tost,1 çay şekersiz,1 yk kadar vişne reçeli,
saat 12 bucukta yaptım kahvaltı.eşim hasta evde sanırım üşütmüş onla uğraşıcam :37:
bu arada kaptan bende cuma günü ayrılmak istiyorum.cünkü kilo bazında gruba pek faydalı olacağımı düşünmüyorum bu saatten sonra artık kilomu korumaya özen göstereceğimm.
17 sinde yani haftaya pazar istanbula gidiyoruz babanne ziyaretine ,1 hafta sonra gelicem.
bu cuma son kilo bildirimimi yapacağım iznin olursa.istersen mezun gösterebilirsin sonuçta 57 kilo hedefimdi 56 ya çekmiştim cuma günü olan kiloyla mezun edersiniz beni.gramlar farketmiyor cünkü benim için.:61: ben yine takımda sohbete katılacağım.bağımı kopartmayı düşünmüyorum.

kesinlikle bazal metabolizma hızımızı yavaşlatmamamız lazım
en önemlisi su ve hareket diyorum
6 öğüne alıştım zaten
aynı kahvaltıyı yapmayı bende sevmiyorum
protein ağırlıklı beslendiğimde farkettim ki daha ii zayıflıyorum
ama sebze ile beslendiğimde daha hızlı gidiyor..
bu nedenle bu hafta sabahları peynir ve yumurta yiyerek, öğünlerimde yoğurt ekleyerek devam edeceğim ....öğle ve akşam yemeklerinde ise sadece sebze ile besleneceğim
aslında ben sürekli sebze ile beslenebilcek biriyim ahhh şu eşler olmasa... ona yapınca muhakkak tadına bakıyorum bazende ipin ucunu kaçırıyorum
meyve konusunda ise oldukça iiyim :))
mutfakta olunca pısmesını duyuyorsun kokusu acıktırıyor bıde erkekler saplata saplata yiyince ınsan tadına bakayım dıyrda tadında bırakamıyorum oturup hupletıyorum

kendimle ilgili bir bilgi
ben pilav sevmem( pirinç)
kuru fasulye nohut mercimek (kırmızı olanı) pek sevmem olmasa aramam olsa da yarım tabak anca yerim ya da yiyemem. makarna severim ama eşim yemekten saymadığı için pek pişmez.

ben abur cuburla kilo alıyorum galibaaaa
tatlı sever mısın?
kuru fasulye nohut mercımek baklıyat turu çok faydalı hatada 1 tuketmek lazımmıs
bagırsak kanserı rıskını azaltıyormus dıyet ıcınde en ıyı lıf ıceren gıdalardan tok tutuuyor yemeye calıs derım

kızım zaten erkenden eve gidiyorsun yaparsın hemencecik. bak ben eve 7 de geliyorum. artık eskisi gibi yemekle uğraşmıyorum. eşimde kıyamıyor bana. ben salata yapıyorum. yada basitçe sebze yemeği. oda etli yemek yapıyor. 1 saat içinde yiyoruz kalkıyoruz. haftasonları canım uğraşmak istese hünerlerimi gösteriyorum. bence yemek düzenimiz 5 ay içinde oturdu. herkes memnun hayatından. :61:

akşamdan yemek yapsanız daha rahat olmaz mı ?
sabah 120 gr yogurt 4 yk yulaf ezm
ara 1 portakal
öğle
4 yk kabak 1 dılım ek
3 kofte yogurt
ara 1elma
akşam
1 dılm ekm 4 yk kabak yogurt

akşamdan yemek yapsanız daha rahat olmaz mı ?
sabah 120 gr yogurt 4 yk yulaf ezm
ara 1 portakal
öğle
4 yk kabak 1 dılım ek
3 kofte yogurt
ara 1elma
akşam
1 dılm ekm 4 yk kabak yogurt

yemek çok vaktimizi alsın istemiyoruz. bütün gün birbirimizi görmüyoruz. yemek faslı bittikten sonra beraber vakit geçiriyoruz. bir iki gün akşamdan yaptım. eşim itiraz etti yanımda dur dedi. zaten yemek yedikten sonra bir daha yemekle uğraşmak içimden gelmiyor. çok şanslıyım ki eşim anlayışlı bende çalıştığım için yemek konusunda çok beklentisi yok. yemek yapmayı oda seviyor. bazen sen otur ben yaparım diyor. e bende bu işe Allah diyorum tabi. :61:
'

yediklerim..
Sabah: 1 küçük kase corn flex
Ara: Elma ve yeşil çay
Öğlen:fırın tavuk (el kadar)+yoğurtlu ıspanak
Ara: 2 küp şekerli nescafe :14: + 5'i 1 yerde çay
Akşam: ALARM kayınvalidemdeyiz yandımmm :52: yok doydum diyorum anlamıyorlar :47:

neyneysem kaptanım öncelikle eşinin d.gününü kutlarım. nice mutlu yıllara. kaçamak yapmışsın kaptanım, seni kaptan bildik bağrımıza bastık oldu mu şimdi :52: şaka tabiki. senin verdiğin kiloyu görüpte hayran kalmamak mümkün değil. sen ödülleri hakketmişsin.

akşam ki yemeyi düşündükçe aklıma şu geliyor. hani flimlerde oyuncular yemek masasında yemiş gibi yapar yemezler ya, bakalım akşam iyi rol yapabilecek miyim :52:
teşekkür ederim burcum:70:
pastanın kalanı dolapta:) hepsini eşime yedirmeyi düşünüyorum:37:
sana da bu akşam bol irade diliyorum. sizlerden güzel menü görmeye alıştım, kaçamak görürsem bünyem kaldırmayabilir:1:

neyneyse hoş geldin. yorumlarına teşekkür. bu arada eşinle sana nice güzel mutlu huzurlu sağlıklı ve zayıf yıllar diliyorum.:98::71::70:
teşekkür ederim canım.
haftasonu bir tanıdğımız bizi görmüş dışarda. biz onları farketmemişiz. sonradan eşime demişler ne kadar zayıf bir ailesiniz falan:1:eşim askerlik sonrası kilo verdi. şimdi korumaya çalışıyor. yani bahsettiğin gibi zayıf bi aile olarak kalırız inşallah:)

amın canım gelıyorlar gıdıyorlar 2 gunde alısıyor ınsan
babamın ısı vardı sabahtan bı yere gıttı oglum dudaklarını büzdu dedıkkı DEDE MAMA ALCACAK GELECEKsonra bızde dısarı cıktık babam gul lokumu cıkolata hurma vb almıs gelmıs neyse
benım mınık kuzu cokyedı
havaalnaına goturduk vedalastık arabaya bındık annanesı ıle dedesı kaldı dıye ne agladı ne agladı tabı bende ........
alışılmaz mı canım ya? gurbetlik ne zor geliyordur sana şimdi tekrardan. zor valla ne deyim:43:

valla cnm ole oldu sağol kuşum senın dogum gunun sanırım nıce yaşlara azcık sinirlendimde iyi okuyamadım pardon :16:
kızlar çok kızdım ya aziz nesin soledıgı bı lafa ve bunun sozde musluman olan bırının yazmasına [/FONT][/B]
yok hayatım, eşimin doüum günü:) benimki şubattaydı, geçti bitti.
neye kızdın ben tam anlamadım?

günaydın canlar, hoşbulduk rabiacım,dombilim bende sizleri özlüyorum kesinlikle. ama şu varki,işyerimde işleri daha rahat düşünebiliyorum.önceden biliyorsunuz sürekli buradaydım,haliyle işlerimi aksattığım oluyordu. şimdi daha bi toparladım kendimi. burası gerçekten bağımlılık yapıyor.önceliğim siz oluyordunuz,kaptan olmanın verdiği sorumluluk da apayrı oluyor du gerçekten ve ben çok çok fazla hissediyordum bu sorumluluğu. kaptanlıktan emekli oldum biraz daha rahatladım. rabişim beni çok iyi anlıyor şuanda biliyorum. :71:takıma gelmeyi istiyorum ama biraz daha izinli durayım.
diyet konusunda hiç dikkat etmiyorum.58 kg da asılı kaldım. adetim bitti ama sporuma başlayamadım. sebebi de patronumun saatler ileri alındı diye çıkış saatimi 7 yapmak istemedi,bu konuda henüz askıda tam netleştirmedik. ben 7 de çıkmak istemediğimi belirttim. bakarız dedi. netleştikten sonra duruma göre hareket edeceğim mecburen.ama illa 7 de çık derse spor işim yatar,o saattten sonra nereye gideyim.ama bellide olmaz havalar da düzelmediği için sıkıntılardayım. ben zaten şansıma tüküreyim.:84: hep heves içinde olduğum işlerimde hüsrana uğruyorum. neyse canlar. arada takılırım size böyle. arada menülerimide yazarım.
bu arada yeni arkadaşlar gelmiş. yagmurcini,emvacilbihar, diva ve burcuxxx kızlar hoşgeldiniz.

ayrıca 200. etapta hem takım olarak hemde bireyselde 2. ciliği yaşamışsınız. çok çok tebrik ederim. :nazar: :46: rabişim seni ayrıca tebrik ederim. :70:
asumancım, teşekkür ederim canım.
seni daha iyi anlıyorum şimdi. hatta gelsen de bu kaptanlığı sana satsam diyordum:60:hiç niyetin yok kız:27:bunlar işin şakası tabi. işlerin yolunda gitmesine sevindim. demek ki izin sana faydalı oluyor. kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman gelirsin inş. spor niyetini gerçekleştirebilmeni çok istiyorum. umarım patronunun iş çıkış saatini değiştirme isteği geçer.
anlatayım şu pasta olayını. canım akşam pastayı yaptım.ama nasıl???

tesisatçı gelecek diye bulaşık makinasının tuzunu yerinden çıkarıp tezgaha bırakmıştım. pasta malzemelerinide çıkarıp tezgaha koydum. şekeri koymaya gelince makine tuzunu koymuşum. tuzu dökerken ne küçük taneli şeker dedim, karışımı karıştırırken bu şeker neden erimiyor dedim. eee diyetteyim ya tadına bakmamaya direndim. sonra tuz paketini şeker paketinin yanında gördüm dedim ki kendi kendime " ne kadarda riskli biri bunları karıştırabilir :78:
ama hala uyanmadım. kalıbı yağladım, dökmeden önce bi tadına baksam mı dedim. yıllardır aynı tarif ne gerek var dedim, rejimdeyim dedim ama bunu kayınvalidelere götürcem bakayım dedim. parmağı daldırdım, yaladım anam o ne zehir bir tat. tükürdüm ağzımı yıkadım ama tadı geçmedi midem bulandı. evet itiraf ediyorum eşimin doğrudan olmasada dolaylı olarak diyetime katkısı oldu. bana bi ton su içirdi sağolsun :1:

sonra baştan yaptık tabi keki, kremasından da bir parmak yedim o kadar, kaçamak yapmadım :52:
:60::60:
çok güldüm ama çok büyük bir facia atlatmışsınız. ya hiç bakmasaydın tadına? Allah vermesin. verilmiş sadakanız varmış.

Back
X