Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugünkü menüm
sabah 1.5 dilim tuzsuz ekmek 4 zeytin 1kk peynir 1yk pekmez
ara yeşilçay
öğlen 4yk pilav 5 y3 yk yoğurtk patates tavuklu
arada yarım avuç dut kurusu
akşam 3 yk pilav 3 yk patates 2 yk yoğurt
ara yarım avuç dut kurusu
1 yeşilelma
ekmek yeme dedik ya pilava abanmış:60:bizden kaçmaz ferdici hanım. :20:pilavı azalt sen. et ye balık tavuk falan. proteine ağırlık ver canım.

öncelikle komşuda kısır yedim ama günü dengeledim
neysecim aslında menümü unutmuyorum ama tek tek yorumlamakta hoşuma gidiyo ve kaçamak azalıyor
şimdi menümü paylaşayım
sabah su ile güne başladım
yumurta ve bol yeşillikle kahvaltı yaptım
ara greyfurt suyu
öğle 6yk patlıcan 3yk yoğurt 2 dilim ekmek
ara kısır ama çoook az yağlıydı bol ekşili
akşam 1.5 saat yürüdüm sonra 1 yk patlıcan 2yk semizotlu yoğurt ekmek yemedim
ara havuç+elma suyu
belki birazda çilek yerim
dosbam, ayrı ayrı yazması iyi oluyor haklısın. fırsatın olursa, akşam bir de toplu geçsen ben çok sevinirim. toplu resmi görmek istiyorum da:82:
menün gayet güzel. bence kısırın bir zararı yok. afiyet olsun. sporun da çok güzel:46:suyu da bol içmişsindir bence. zaten kısır çok su içirir.
semizotunu nasıl yapıyorsun? haşlıyor musun önce?

Öğlen
2 yumurtayla menemen
bir dilim buğday ekmeği

2 kupa yeşil çay
bol su

2 saat aletli spor...
afiyet olsun canım.
sende de iyi bir azim görüyorum. maşallah.

herzamanki gibi menü süper
aralarda ki miktarı azaltmışsın biraz
afiyet olsun
şimdi saatler alındı ya adapte olamadım. öğlen yiyorum sonra akşam vakti ne zaman olacak kestiremeyince araya abanıyorum. ondan bazen aralarım çok oluyor.
:27: yok balım ya gelmez olur muyum sen ,dombilim,sakalaynmaster,plastik,ferdici,seyyahım eski göz agrılarım şimdiki kızlarda çok iyi mesela yani bırakmam sizi :9: hamilelik var mı yok mu bakıcaz gülüm aslında benimde tahmin ettiğin gibi şuan çok enerji depolamam gerekiyo :52: bugün çikolatada yedim ne ayıp konuşuyom demi gı :27: du bakalım .sizlerle listede olmadan devam edicem kilomu korumam lazım hamile kalırsam da çok almamam lazım demi ama .:77:
kilolu hamile kalırsan ona göre hamilelikte aldıkların eklenir, medinecim. çikolata gibi boş kalorilerin ne bebişe ne sana faydası yok. sağlıklı beslen. sütünü iç. meyveni ye. emin ol daha faydalı olur.

salı menüm
kahvaltı:4 ince sucuk ve çok az kaşardan 3 dilime den gelikcek şekilde ekmeğe tost,1 çay şekersiz,1 yk kadar vişne reçeli,
saat 12 bucukta yaptım kahvaltı.
ara:1 elma -10 tane beyaz leblebi
ara:YARIM PORTAKAL yarım bir dido vardı onu yedim galiba 125 kalori falandır.bunu niye yedim bilmiyorum
akşam:2 servis kaşığı patates yemeği,yarım yemek kaşığı pirinç pilavı,1 kase dolusu cacık
ara:işte burda süpriz var .1 kase dolusu maraş tarhanası çerezlik tarhanaydı ince inceydi yani.sonra 1 tane tüm çikolata kalori 230 mu ne işte oyle bir manyaklık ettim ki bunu niye yedim.böyle canım sıkılyordu göbeğim şişkindi aman ne oluyo bu tipe böyle dedim yemicem yemicem dedim.baktım oğlan ucundan ucundan istemeye istemeye uzattı aldım hüplettim :14:
2.5 litre su tükettim

güzel düşünüyoruzda uygulamada bir yerde patlak veriyo gülüşüm gı gı var ya diyorum halbuki yani yok gereksiz boşver ama o an mutlu edicek beni diye yedim.galiba kalmasın da yarın rahat oturayım der gibi :-(
neyse bundan sonra daha dikkat ederim gündüze kadar güzelde akşam bozmalara başladım .biliyon stres basıyo ondan galiba:10:

salı menüm
kahvaltı:4 ince sucuk ve çok az kaşardan 3 dilime den gelikcek şekilde ekmeğe tost,1 çay şekersiz,1 yk kadar vişne reçeli,
ara:YARIM PORTAKAL yarım bir dido vardı onu yedim galiba 125 kalori falandır.bunu niye yedim bilmiyorum
akşam:2 servis kaşığı patates yemeği,yarım yemek kaşığı pirinç pilavı,1 kase dolusu cacık
ara:işte burda süpriz var .1 kase dolusu maraş tarhanası çerezlik tarhanaydı ince inceydi yani.sonra 1 tane tüm çikolata kalori 230 mu ne işte oyle bir manyaklık ettim ki bunu niye yedim.böyle canım sıkılyordu göbeğim şişkindi aman ne oluyo bu tipe böyle dedim yemicem yemicem dedim.baktım oğlan ucundan ucundan istemeye istemeye uzattı aldım hüplettim :14:
2.5 litre su tükettim
ilahiii naptın yaw:)

güzel düşünüyoruzda uygulamada bir yerde patlak veriyo gülüşüm gı gı var ya diyorum halbuki yani yok gereksiz boşver ama o an mutlu edicek beni diye yedim.galiba kalmasın da yarın rahat oturayım der gibi :-(
neyse bundan sonra daha dikkat ederim gündüze kadar güzelde akşam bozmalara başladım .biliyon stres basıyo ondan galiba:10:
stres basıyordur, çok normal ama sen şimdi kilo alırsan verme şansın pek yok. hamile kalınca az yiyicem diyemezsin yani. az daha sıkı tut be canım. sonra zaten hamile olduğunu öğrenince sal gitsin:)

ay ben kahvaltıyı unutmuşum:))
medinedeki dikkate bak be :) :nazar:
yaptım yaptım, klasik kahvaltı yaptım:97:
:27: yyaaaa ben sevdiklerimin menüsünüe oyle dikkat ederim :12:
seyyahımında kilo bildirimini çakmıştım demi ama ne kadar dikkat ediyom size değerinizi bilin hu hu :37:

kızlar, ben kaçayım. mutfak rezil durumda. az toplayıp yatarım inş. sabah spor var. öğlen ancak gelirim inşallah.:79:

ilahiii naptın yaw:)

stres basıyordur, çok normal ama sen şimdi kilo alırsan verme şansın pek yok. hamile kalınca az yiyicem diyemezsin yani. az daha sıkı tut be canım. sonra zaten hamile olduğunu öğrenince sal gitsin:)
yok anam geçen gebelikte saldım da çok aldım gibi geliyor.bu sefer salmam sizin yediklerinizi görürsem.bir de artık daha deneyimliyim en azından biraz doğum sonrasi kilo derdi yaşadık az olunca daha güzel morelle toparlanmak istiyorsun inşallah o günleri görürüzde rabişim bu günleri yadederiz hı .:1: :62:

kızlar, ben kaçayım. mutfak rezil durumda. az toplayıp yatarım inş. sabah spor var. öğlen ancak gelirim inşallah.:79:
kaç canım bende kaçıcam da birkaç konu bakıyım.benim mutfakta rezil koca evde hasta yatıyor .ses etmiorum elektrik süpürgeside çalıştırımadım ama yarın temizlicem çarasi yok enesin pisliğine baş edemiyorum ki :-) bende gelirim ikindiye doğru inşallah öptüm seni

sabah
2 bardak su..
kahvaltı.
1 dilm çavdar ekmeği..
1 yumurta..
1 domates
1 salatalık..
1 kk peynir..
yeşil çay..
ara
1 kuru incir..
öğle
sebzeli tavuk ama ben sadece bagetini yedim..
1 bardak ayran..
ara kaviden önce
1 orta parmağım büyüklüğünde muzcukk
akşam..
yarım baget.
yarım domates..
ara
çeyrek ekmeğe yarım domates
peynir..
2.5 litre su.
spor yok
dışarda yağmur vardı yürüyemedik taksiye binip kızılaya indik....:(((

günaydın.....:))))
günaydın canım:70:

sabah
2 bardak su..
kahvaltı.
1 dilm çavdar ekmeği..
1 yumurta..
1 domates
1 salatalık..
1 kk peynir..
yeşil çay..
ara
1 kuru incir..
öğle
1 bardak ayran..
ara kaviden önce
akşam..
yarım baget.
yarım domates..
ara
peynir..
2.5 litre su.
spor yok
menün güzel olmuş. baklavaları dengelemiştir bir nebze de olsa. bugün de var mı kavi?

günaydın ortiii :3:
günaydınn kızlar:8:
günaydın kaptan :3:
sabah
2 bardak su..
kahvaltı.
1 dilm çavdar ekmeği..
1 yumurta..
1 domates
1 salatalık..
1 kk peynir..
yeşil çay..
ara
1 kuru incir..
öğle
1 bardak ayran..
ara kaviden önce
akşam..
yarım baget.
yarım domates..
ara
peynir..
2.5 litre su.
spor yok
baklavanın intikamını almışsın, gayet iyi bir menü :46:

Kızlar günaydın,
Dün kaynanama gidiyorum demiştim ya, gittim...
Akşam menüm pilav üstü kuru oldu :83: ama inanın yarım tabak yedim.. dedim ben iş yerinde çıkmadan elma yedim çok tokum... sonra çay yanına muhallebi ve kek vardı.. illa ısrar etti ye diye.. sadece kekten yarım dilim yedim :17: yemessen darılıyor..
Şimdi de corn fleksimi yiyiyorum..Sabah yeşil çayımı içtim.. bu akşam da 40 dk yürüyüş yapacağım.. umarım dengeleyebilirim

gunaydın

günaydınn kızlar:8:
gunaydın

sabah
2 bardak su..
kahvaltı.
1 dilm çavdar ekmeği..
1 yumurta..
1 domates
1 salatalık..
1 kk peynir..
yeşil çay..
ara
1 kuru incir..
öğle
1 bardak ayran..
ara kaviden önce
akşam..
yarım baget.
yarım domates..
ara
peynir..
2.5 litre su.
spor yok
guzel hafıfı olmus afıyet olsun dun yagmurluydu
bugun gezmem var
sabah 4 yk yulaf ezmesı 1 cay bard sut
ııcıne 1 tatlu kasıgı uzum 1 hurma
1 kucuk ıncır dogradım
ara 1elma
öğle
salata yıyıp gezmeye gıdecegım kı saldırmayayım
gezmede tadacagım sadece
akşama 1 bardak ayran
salata
kavurma

yok anam geçen gebelikte saldım da çok aldım gibi geliyor.bu sefer salmam sizin yediklerinizi görürsem.bir de artık daha deneyimliyim en azından biraz doğum sonrasi kilo derdi yaşadık az olunca daha güzel morelle toparlanmak istiyorsun inşallah o günleri görürüzde rabişim bu günleri yadederiz hı .:1: :62:
zaten gebelik kilosuyla uğrşayoruz ..hayatımda gebelik haricinde hiç kilolu olamdım..iki gebelik toplam 40 kilocuk.. şükür hepsini verebildim ama vucüt toparlanmıyor az bi ipin ucu kaçınca hop hemen alıyorum..:(((
gebelikte en fazla 12-15 kilo iyi fazla almamaya bak ..
:27: yyaaaa ben sevdiklerimin menüsünüe oyle dikkat ederim :12:
seyyahımında kilo bildirimini çakmıştım demi ama ne kadar dikkat ediyom size değerinizi bilin hu hu :37:
:9:
heyecan desen yada ..hayılrı haberini alsan hemen baya rahatlarsın.:49:
salı menüm
2.5 litre su tükettim
eşelrden başka kuzucuklarda sobote ediyor değilmi..:1:
:27: yok balım ya gelmez olur muyum sen ,dombilim,sakalaynmaster,plastik,ferdici,seyyahım eski göz agrılarım şimdiki kızlarda çok iyi mesela yani bırakmam sizi :9: hamilelik var mı yok mu bakıcaz gülüm aslında benimde tahmin ettiğin gibi şuan çok enerji depolamam gerekiyo :52: bugün çikolatada yedim ne ayıp konuşuyom demi gı :27: du bakalım .sizlerle listede olmadan devam edicem kilomu korumam lazım hamile kalırsam da çok almamam lazım demi ama .:77:
bırakma bırakma..:70:
Öğlen
2 yumurtayla menemen
bir dilim buğday ekmeği

2 kupa yeşil çay
bol su

2 saat aletli spor...
güzel gidiyorsun..yakında meyvelerni toplamaya başlarsın..:nazar:
öncelikle komşuda kısır yedim ama günü dengeledim
neysecim aslında menümü unutmuyorum ama tek tek yorumlamakta hoşuma gidiyo ve kaçamak azalıyor
şimdi menümü paylaşayım
sabah su ile güne başladım
yumurta ve bol yeşillikle kahvaltı yaptım
ara greyfurt suyu
öğle 6yk patlıcan 3yk yoğurt 2 dilim ekmek
ara kısır ama çoook az yağlıydı bol ekşili
akşam 1.5 saat yürüdüm sonra 1 yk patlıcan 2yk semizotlu yoğurt ekmek yemedim
ara havuç+elma suyu
belki birazda çilek yerim
sende bu hafta baya iyi gidiyorsun..:46:
bugünkü menüm
sabah 1.5 dilim tuzsuz ekmek 4 zeytin 1kk peynir 1yk pekmez
ara yeşilçay
öğlen 4yk pilav 5 y3 yk yoğurtk patates tavuklu
arada yarım avuç dut kurusu
akşam 3 yk pilav 3 yk patates 2 yk yoğurt
ara yarım avuç dut kurusu
1 yeşilelma
ekmek yok pilav çok..:27::23:
k.öncesi: ballı, limonlu su ve 2 günkurusu
ara: 1 portakal, 1 hurma, 1 bisküvi
öğle: 1 tabak patatesli tavuk + salata
ara: 2 kupa yeşilçay, 3-5 fındık
ara: 1 çaytabağı beyaz nohut
ara: 2 kupa adaçayı, 1.5 elma
akşam: 1 koca kase salata, üstünde haşlanmış tavuk göğsü.

su: 2 lt
spor: maalesef yok.
hedefe az kaldı menün yine çok güzel..:nazar:
Ben herşekilde devam edicem de inşallah düzenli kilo veririmde mutlu mutlu devam ederim.:97:
veririsin önce buna inanmalısın..arada hiç gitmeyecekmiş gibi hissediyoruz ama gidiyor..:34:
Bilmiyorum.Dediklerini düşünücem canım sağol.Kafamdaki tilkilerden kurtulayım bian önce:14:
kurtul kurtul..:20:
derya durdu durdu kaçamağı gözünden vurdu:47:
dosbamın sana verdiği cezayı çok beğendim. 1 hafta süreyle tatlı namına hiçbir şey olmasın menünde. reçel, bal, helva, çayına şeker atıyorsan şeker. hepsi gitti. şekerli sebzeler de yok. havuç, bezelye..
o kocişin de kaçamağın en büyüğü zaten:)

.
bu cezayı sevdim..evde tatlı namına birşey bulunmaz eşim kızım tatlı sevmez bir tek benseverim onun içinde almam...çayıma şeker atma işini 14 yaşımda bırakmıştım..:32:havucu biliyorum şekerli ve bezelye eşim pek sevmez bende olmazsa aramam..cezanızı çokkkk beğendim..:66::62:
güya bana iylik ediyor jest yapıyor saolsun bu haftamı mahvetti..:37::84::15:

yediklerim..
Sabah: 1 küçük kase corn flex
Ara: Elma ve yeşil çay
Öğlen:fırın tavuk (el kadar)+yoğurtlu ıspanak
Ara: 2 küp şekerli nescafe :14: + 5'i 1 yerde çay
Akşam: ALARM kayınvalidemdeyiz yandımmm :52: yok doydum diyorum anlamıyorlar :47:
bu hafta sen geçersin beni..ortim..:29:
benimkide etçil kızlar. bir oturuşta bir kuzu yiyebilir. etsiz yemek olduğu zaman sofrada " bu ne ot mu yicez" diyor. senin yüzünden şişmanladım diyorum, sen git patronuna söyle oturarak çalıştırmasın seni diyor. :53: şaka gibi bu adam yav
bu erkekler hep aynımı ya ..:27::52:
merhaba arkadaşlar nasılsınız? saat kaç oldu ben ancak girebılıyorum vakıt bulup.

rabıacım bu durum benım canımı fena halde sıkıyor. çok nadiren gelebiliyorum geldiğimde de sayfalar almış başını gitmiş oluyor konulara yabancı kalıyoum falan olmuyor yani. ben bir süre izin isteyecem canım. bürodaki işler yoluna girince yıne katılacam aranıza. şimdilik bu şekilde mutlu değilim çünkü. ara ara gelir katılırım yine size.
anlayışın için şimdiden teşekkür ederim. görüşmek üzere arkadaşlar öptüm hepinizi:79:
kolay gelsin..işlerin azalınca dönersin..arada bak sen yinede..
evet hafta sonu hava güzel olur işallah kendimizi parklara atalım, nefes alalım.. hedefim her hafta bir kilo işallah ulaşırım..

yaa orti naptın sen :20: (benimde hoşuma gitti bu laf) olamaz bu hafta yediklerine çok dikkat et.. o kavitasyonlar, bunca zaman yaptığın çabalar boşa gitmemeli.. bu hafta başka kaçamak yok.. he buarada ceza olarak 1 saat yürümen gerek ki 1 dilim baklavayı eritebilesin :27:

ya dünden beridir var.. iş yeri de çok yoğun herşey üstüme üstüme geliyor.. aaaaa :52: :52: :52:
ama geçecek işallah
:37::17:demam..1 gün önce yürüdüm 45 dk hatta koştum.bugün de ev temzileyip üstüne yürüyeceğim..olurmu ortim....:26:
1 taneyi anlarım 2 taneyi anlarım ama 4 adet tatlı da ne oluyor canım benim...
sen iyice ipin ucunu kaçırmışsın sana 2 hafta tatlı yoookkk
yani kahvaltıda bile reçel bal yeme :)))
çok vicdansızca oldu neyse 1 hafta olsun
ben ceza verdim sana kaptan ne der bilmiyorum
bu arada bende çok severim baklavayı ve kadayıfı :61:
:17::78::30:oldu demam demam..aldım cezamı..:59:
aslında kızmam gerekior ama amaaaaaaaaaaaaaan ii yapmıssın sekerim biz yiemioz bari sen bizim yerimze yemissn walla ohh yarasın ama bi daa yapma :45:
:60:yok yaramsın kız ne yarayacak ..
kızlar bi liste yaptım kendıme her hafta değiştircem birde siz bakın eksik falan varmı yada olmaması gereken liste olunca iyi oluyor bana yoksa sapıtıyorum :D pazartesının karşısına yazdım vakitlerini diğerleride aynı sabah,ara vs

PAZARTESİ
Müsli - yağsız süt - Sabah
1 adet kuru kayısı - Ara
Menüye göre az yemek -öğlen
1 Elma - ara
haşlanmış tavuk - spor öncesi
yağsız yoğurt - spor sonrası
Salata yada bir kase çorba - spora gitmemişsem en geç 20:00

SALI
Domates,salatalık,yumurta
1 Elma
Menüye göre az yemek
1 adet kuru kayısı
1 çay bardağı lapa
yağsız yoğurt
Salata yada bir kase çorba

ÇARŞAMBA
Müsli - yağsız süt
1 Adet gün kurusu
Menüye göre az yemek
1 portakal
semiz otu salatası
yağsız yoğurt

PERŞEMBE
beyaz peynir,domates,1 dilim kepek
1 portakal
Menüye göre az yemek
1 Adet gün kurusu
haşlanmış tavuk
yağsız yoğurt

CUMA
Müsli - yağsız süt
2-3 adet kepekli bisk.
Menüye göre az yemek
1 Adet gün kurusu
1 çay bardağı lapa
yağsız yoğurt

CUMARTESİ
Müsli - yağsız süt
1 Adet gün kurusu
Menüye göre az yemek
2-3 adet kepekli bisk.
Salata,tavuk
yağsız yoğurt

PAZAR
kepekli ekmek,yağsız omlet,domates salatalık
1 Elma
haşlanmış makarna,yoğurt
1 portakal
haşlanmış sebze
yağsız yoğurt

spora gitmediğim zamanlar çok açıkırsam yatmadan önce falan bir kase yağsız yoğurt tüketirim

yavru can sen zaten diyetisyene gitmiyormuydun:26:..kendin bu kadar sıkma..yaşın genç az sabır ve azim ki oda sende zaten var.. incecik olursun..:8::9:

Back
X