ekmek yeme dedik ya pilava abanmışbugünkü menüm
sabah 1.5 dilim tuzsuz ekmek 4 zeytin 1kk peynir 1yk pekmez
ara yeşilçay
öğlen 4yk pilav 5 y3 yk yoğurtk patates tavuklu
arada yarım avuç dut kurusu
akşam 3 yk pilav 3 yk patates 2 yk yoğurt
ara yarım avuç dut kurusu
1 yeşilelma

dosbam, ayrı ayrı yazması iyi oluyor haklısın. fırsatın olursa, akşam bir de toplu geçsen ben çok sevinirim. toplu resmi görmek istiyorum da:82:öncelikle komşuda kısır yedim ama günü dengeledim
neysecim aslında menümü unutmuyorum ama tek tek yorumlamakta hoşuma gidiyo ve kaçamak azalıyor
şimdi menümü paylaşayım
sabah su ile güne başladım
yumurta ve bol yeşillikle kahvaltı yaptım
ara greyfurt suyu
öğle 6yk patlıcan 3yk yoğurt 2 dilim ekmek
ara kısır ama çoook az yağlıydı bol ekşili
akşam 1.5 saat yürüdüm sonra 1 yk patlıcan 2yk semizotlu yoğurt ekmek yemedim
ara havuç+elma suyu
belki birazda çilek yerim
menün gayet güzel. bence kısırın bir zararı yok. afiyet olsun. sporun da çok güzel

semizotunu nasıl yapıyorsun? haşlıyor musun önce?
afiyet olsun canım.Öğlen
2 yumurtayla menemen
bir dilim buğday ekmeği
2 kupa yeşil çay
bol su
2 saat aletli spor...
sende de iyi bir azim görüyorum. maşallah.
şimdi saatler alındı ya adapte olamadım. öğlen yiyorum sonra akşam vakti ne zaman olacak kestiremeyince araya abanıyorum. ondan bazen aralarım çok oluyor.herzamanki gibi menü süper
aralarda ki miktarı azaltmışsın biraz
afiyet olsun
kilolu hamile kalırsan ona göre hamilelikte aldıkların eklenir, medinecim. çikolata gibi boş kalorilerin ne bebişe ne sana faydası yok. sağlıklı beslen. sütünü iç. meyveni ye. emin ol daha faydalı olur.yok balım ya gelmez olur muyum sen ,dombilim,sakalaynmaster,plastik,ferdici,seyyahım eski göz agrılarım şimdiki kızlarda çok iyi mesela yani bırakmam sizi
hamilelik var mı yok mu bakıcaz gülüm aslında benimde tahmin ettiğin gibi şuan çok enerji depolamam gerekiyo
bugün çikolatada yedim ne ayıp konuşuyom demi gı
du bakalım .sizlerle listede olmadan devam edicem kilomu korumam lazım hamile kalırsam da çok almamam lazım demi ama .
![]()