Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

saat 12 bucukta yaptık eşimle ,hasta bey enes kreşten gelinceye kadar yatıyoruz bende hasta gibi öyle bir uykum oluyo :1: enes gelicek olmasa yatar uyuruz sanırım neyse menümü yazım
3 dilim ekmeğe denk gelicek şekilde beyaz ekmeğin içine 1 kk kadar peynir,3 dilim ince sucuk,2 dilim domates üstüne yanmasın diye çok az yağ ile tost yaptım .yarım bardak sekersiz çay,1 tatlı kaşığı vişne reçeli yedim.
şimdi ara yapıcam :27:

geçmiş olsun canım. salgın var benim eşim de hastaydı dün grip gibi..
kahvaltında abartı yok ama sucuk olmasa tam süper olacakmış

kızlar ben silah almaya gidiyorum. şirketi tarayacam. arsız aşçı yedirdi bana pilavı yaaaaaaa. sabah patronda tost yedirdi offfffffff. arkadaşlarımda destek olmuyor. hepsini öldürecem. :47:

kızlar ben puanlama yapıcam yarından ıtıbaren 40-50 puan kılo verme 50-70 puan kıloyu koruma 70 puan ustu kılo alma imiş liste var ona uyucam

birde eylulde doğum günüm var ve doğum günümde aşağıdaki elbisenin s bedenini giycem siparişini vericem bu hafta :)

sabah 06:30'da kalkcam nivea body yapıcam cumadan itibaren 47 dakika suruyor sonra duşumu alcam işin yolunu tutcam sıkı bır kampa giriyorum akşamda en geç 22:30'da yatakda olcam düzenli hayat madem istiyorum o elbiseyi yapcaz :) spordan geliş saatimi ona göre ayarlıycam saat 22:00'da çıksam salondan yarım saatde evde olurum direk yatarım daha iyi yemek yemem hemde çok acıkıyorum salondan gelince

$adsız.webp

Son düzenleme:
kızlar ben silah almaya gidiyorum. şirketi tarayacam. arsız aşçı yedirdi bana pilavı yaaaaaaa. sabah patronda tost yedirdi offfffffff. arkadaşlarımda destek olmuyor. hepsini öldürecem. :47:

ben lisedeyken 17 kg vermişdim ve bana yemek teklif edenlere 'tabi benı düşünmüyorsunuz sağlıklı olmaymmı onumu ıstıyorsunuz -1 taneden bişey olmaz dediklerinde ise benım zayıflamamı ıstemıyorsunuz sanırım siz anlamıyorum sizi neden ısrar ediyorsunuz' diyordum ve sürekli ben atlanıyordum biri bişi verdiğinde benı gecıp yanımdakıne verıyordu yanlışlıkla uzattıgında pardon dıyordu :) herkes alışmıştı :)

Son düzenleme:
kızlar ben puanlama yapıcam yarından ıtıbaren 40-50 puan kılo verme 50-70 puan kıloyu koruma 70 puan ustu kılo alma imiş liste var ona uyucam

birde eylulde doğum günüm var ve doğum günümde aşağıdaki elbisenin s bedenini giycem siparişini vericem bu hafta :)

sabah 06:30'da kalkcam nivea body yapıcam cumadan itibaren 47 dakika suruyor sonra duşumu alcam işin yolunu tutcam sıkı bır kampa giriyorum akşamda en geç 22:30'da yatakda olcam düzenli hayat madem istiyorum o elbiseyi yapcaz :) spordan geliş saatimi ona göre ayarlıycam saat 22:00'da çıksam salondan yarım saatde evde olurum direk yatarım daha iyi yemek yemem hemde çok acıkıyorum salondan gelince

Eki Görüntüle 172782
canım ya bende bişiler yapmayı düşünüyorum ama kendimi şu aralar çok yorgun hissediyorum kolumu bile kaldırmak istemiyorum işlerde yoğun ya havalarda soğudu üşüyomm:5:
ayy bugün markete gittim alışverişee yeşilelma fiyatına bi baktımm 5tl diyoo:52::52:pazarda 3tlye almıştı anam yaww:27:şoklardayımm kara bakk:32::44:
ben lisedeyken 17 kg vermişdim ve bana yemek teklif edenlere 'tabi benı düşünmüyorsunuz sağlıklı olmaymmı onumu ıstıyorsunuz -1 taneden bişey olmaz dediklerinde ise benım zayıflamamı ıstemıyorsunuz sanırım siz anlamıyorum sizi neden ısrar ediyorsunuz' diyordum ve sürekli ben atlanıyordum biri bişi verdiğinde benı gecıp yanımdakıne verıyordu yanlışlıkla uzattıgında pardon dıyordu :) herkes alışmıştı :)

iyi taktik valla kız:27:ama benim annem hala alışamadı halaaa ye yee ölcen açlıktan diyo bişi yemediğimi sanıyoo:37:

Allahım kendime hakim olamıyorum.. krize girdim galiba.. öğlen yemekte kuru fasülye ve salata ve yoğurt yedim...13:00 de maden suyu içtim saat 14:30 da elma yedim... kendimi frenleyemedim :83: gittim geldim yedim 1 paket susamlı çubuğu.. sonra da küçük bir çikolata sonrasında bir kutu kakoulu süt içtim... vicdanım çok sızlıyor neden böle oldu :14: çok kötü hissediyorum kendimi

saat 12 bucukta yaptık eşimle ,hasta bey enes kreşten gelinceye kadar yatıyoruz bende hasta gibi öyle bir uykum oluyo :1: enes gelicek olmasa yatar uyuruz sanırım neyse menümü yazım
3 dilim ekmeğe denk gelicek şekilde beyaz ekmeğin içine 1 kk kadar peynir,3 dilim ince sucuk,2 dilim domates üstüne yanmasın diye çok az yağ ile tost yaptım .yarım bardak sekersiz çay,1 tatlı kaşığı vişne reçeli yedim.
şimdi ara yapıcam :27:

afiyet olsun fıstığımmm:27:dün gece gördüm seni ablacım tam sen geldin ben çıktım gıı:5::17:

Allahım kendime hakim olamıyorum.. krize girdim galiba.. öğlen yemekte kuru fasülye ve salata ve yoğurt yedim...13:00 de maden suyu içtim saat 14:30 da elma yedim... kendimi frenleyemedim :83: gittim geldim yedim 1 paket susamlı çubuğu.. sonra da küçük bir çikolata sonrasında bir kutu kakoulu süt içtim... vicdanım çok sızlıyor neden böle oldu :14: çok kötü hissediyorum kendimi

:2::2::2::2:anaaa bacımm susamlı çubuk itibariyle cozurtmuşun:27:çikolata sonra süt neysee pişman olmak yokk daha erken yediğini yakmaya çalışş napalım olan olmuşş bol harekett :32:

yuhhhhhhhh diyorum başka birşey demiyorum.:60: git bi duş al bacım, dağa felan tırman kötü olacak:52:

akşama kesin yapacağım zaten :1: ya troidin olduğunu bilmiyordum, afedersin.. ama ilk başalarda diyete başladığın ilk 2 ay rahat kilo verip sonra durma noktasına geliyor insan.. buarada yeşil çay ödemlere de iyi geliyor.. benim parmaklar dolma gibi.. hep yüzüğümün izi kalır.. zor çıkardı.. şimdi yüzük parmağımdan kayıyor.. :1:
yok hayatım önemli değil... yeşil çayımı çok düzenli içiyorum ben alıştım kendi bünyeme...öenmli olan bende sıfır kaçamak ve 6 öğün...
valla benim ödem olduğunda botlarımda kapanmaz yüzükte girip çıkmaz :))

sadece çikolata problem olmuş diğreleri tekafi edilebilirdi belki...
akşamı hafif atlatmaya çalış canım

:60::60::60::60::60:güldürdün burcu beni ....dağa tırmanmasın kızz:52:bu kadar enerjiyle oturamaz zatide hadi bakalım hayırlısıı:70:

vintage sağolsun, malzeme ondan çıktı. şaka bi yana herkese oluyor bazen. kadınız biz hormonlarımız çok oyun oynuyor bize. benim adetten evvel ki hafta oluyor. gözüm dönüyor valla :52:

bende açıktım valla, kız vintage aklıma soktun abur cuburları :44: elma yemek istiyorum ama yan tarafta toplantı var, şapur şupur yersem dikkatler bana döner. nasıl yapsam,:26: öşeniyorum mutfağa gidip kesmeye, yani sporda sayılmaz zaten şurası. boşver yemeyim :77:

afiyet olsun canom su miktarın çok iyi .

akşamı tek başına değerlendiremiyorum canım gün içi yediklerini tüm yazsan daha iyi olur.bölük bölük pek hatırlayamıyorum.belki ekmeği az yemişsindir pilav iyi dicem de işte diger ögünler yok :30:
oh oh kuaföre git canım açılırsın hehee :27:

afiyet olsun kurabiyede kaçamak oluyo kaçamak sayına ekleyiver canım.

benimde başım agrıyor kesinlikle mevsimsel canım.geçmiş olsun.
canım saat 8e kadar yemek beklemesi iyi değil ama yani illaki o vakitemi denk geliyor eşin kaçta geliyor tam bilmiyorum ama :26: namaz beklemez derken sonra acıktım diye hızlı kılarsanda pek yerine gelmiş sayılmaz.annem hep derdi çok acıktıysan bekleme namazını üstelik bir de yatsı namazı yani 1 saat ara var niye öyle stres yapıyolar ki gerçi yaşlılar öyle gı :27: senin bebiş kücük mü canım resimdeki senin sanırım
tamam kaçamak sayım tavan yaptı. beni şutlayın takımdan yoksa ben sizi yoldan çıkarcam galiba.:14:

beni de öldürrrrrrrrrrrrrrrr:27:

tamam kaçamak sayım tavan yaptı. beni şutlayın takımdan yoksa ben sizi yoldan çıkarcam galiba.:14:

beni de öldürrrrrrrrrrrrrrrr:27:

emwacım, bir kuarbiyeden bişi olmaz. akşam hafif ye tamam. bak aramızda gözü dönen arkadaşlar var. :52: seninki bişi sayılmaz. kankam benim tam yol devam :54:

bu gün kötü bir gün geçiriyorum. 2.30da elmamı yedim ara öğün ohhh afiyet olsun diceksiniz. eve geldim duş aldım şimdi. karnım acıktı ve ben ne yaptımmmmm

dedesinin oğluşuma aldığı çikolatayı yedim:14::59: hemde sizin yorumlarınızı okurken. şimdi kendimi iğrenç hissediyorum. sonra dedişko geldi ve eşime sen mi yedin burda duran çikoyu dedi:59::47::27:

öldür beni burcu kurtulalım benden ve içimdeki tatlı canavarından.

başım hala çok ağrıyor

kaçamak 1 kavurma
kaçamak 2 hatırlamıyorum
kaçamak 3 2 kurabiye kaçamak dört ÇİKOLATA
atın beni denizlereeeeee:95:

şampiyon oldum kaçamak şampiyonu:65:

kaptan ödülümü bi ara taktim edersin:82::84::47::47::47:

emwacım, bir kuarbiyeden bişi olmaz. akşam hafif ye tamam. bak aramızda gözü dönen arkadaşlar var. :52: seninki bişi sayılmaz. kankam benim tam yol devam :54:

kankammmm çiko yedim az önceeeeee
ben bu gün çok gerginim. herşey üst üste geldi sanki.
gerçi kankammm senin de gün pek iyi diil sankim. herkescikler de seni sabote etmiş.
patron 1
aşçı 2
toplantı 3 (elmayı yedirmediler ya)

kaçamak 1 kavurma
kaçamak 2 hatırlamıyorum
kaçamak 3 2 kurabiye kaçamak dört ÇİKOLATA
atın beni denizlereeeeee:95:

şampiyon oldum kaçamak şampiyonu:65:

kaptan ödülümü bi ara taktim edersin:82::84::47::47::47:
canım kaçamak haftan olmuş...önemli olan tekrar bağlanabilmen...
bu hafta böle olmuş ama bundan sonra sadece ödül olarak ver kendine bu mamaları
bu hafta sanada ceza verelim :))
mesela haftaya cumaya kadar hiiççç kaçamak olmasın

Back
X