Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
divacım geçmiş olsun canım
sancılarım derken bi hastalığın yok umarım sadece kırgınlıktır inş.
tabii ki ara da kopmalar olabilir ama senin hedefin çok güzel bu nedenle hemen toparlanman lazım ve o sporu bugün yapman lazım
çabuk ayağa kalkman dileğiyle
hmmm geçmiş olsunAdet sancısı canım ya.Öldürüyo beni.Bugün kahvaltıdan sonra yapmaya karar verdim sporumu.Bugün en iyi şekilde dönüyorum programıma.
hmmm geçmiş olsun
biliyosundur adet sancısına hafif bi egzersiz çok iyi geliyor...kendini çok zorlama
bildiğim kadarıyla yemek kaçamağın yok sporu da telafi edersin
kızlar bu gün 1 saat ip atlama
1 saat pazara gidip gelme
iyi spor yaptım galiba:)
eşimin doğum gününü kutlayan arkadaşlara teşekkür ederim. fikirleriniz de gayet hoştu:)
neler yaptığımızı anlatayım. okuldan eve yorgun argın geldim. durmak yok hemen pazara gittim. pazar dönüşü oğluşumu da kreşten aldım eve geldik. eşimle bi alışveriş merkezine gider orda yemek yeriz sonra da oradaki dükkanlardan birinden onun beğendiği bi hediyeyi almayı planladım. işim daha kolay olcaktı böle yapınca. ama eve gelip de eşimi gördüğümde üzüldüm. adam çok hastaydı ve pazar günü uygulayalım planını dedi. ben bu gün iyi diilim dedi. tamam dedim ama suratımdüştü. tamam gidelim dedi bu sefer.
ben de tamam dedim ve çıktık üçümüz. ama hasta olduğu için ve arabamız da olmadığı için onu gideceğimiz yee kadar yormamaya karar verdim. evimizin yanında güzel bir mekan var oraya gittik akşam yemeği ve pastamızı orada yedik eve geldik. gelirken de hasta haliyle dondurma aldı. hediye güme gitti.
eşim de beni teselli etti oğlum ve sen benim hayatımda aldığım en güzel hediyesiniz dedi sağ olsun:98:
oğlumun vücudunda döküntüler oluştu..ama sadece el ve bacakalrında her tarafında çıkarsa bir hastalık geçiriyor demktir yarın acil doktor yolu göründü..oğlumu 9 da anca uyuttum geri kalkarsa diye bekliyorum..çok zor uyudu kaşınıp duruyordu..
menüme yaptığınz yorumlara teşekkür 6 dan sonra birşey yememyi hepinize öneririm....ama sprosuz çok eksik hissediyorum kendimi..doktorda spor şart dedi..ki haklıda. evma gibi bende diyetsiz haftada 3-4 gün sadece yürüyüşle 4 kilo vermiştim..hemde
vücud taş gibi oluyor ..
neyse ben gideyim..hepinize iyi geceler...
ahanda oğlum ağlıyor..![]()
Kızlaaaar akşam sporumuda yapamadım.Sancılandım yine.Bu saatte hala uyuyamadım.Agrılarım geçti çok şükür şuan.Hemen düzgün tempoma geri dönmek istiyorum.Bu adet mahvetti beni yaOff ya oof 2 gündür spor yapamıyorum.Kendimi çok kötü hissediyorum.Elimden kayıp gitcekmiş gibi sanki hevesim.Kızlar lütfen yardımcı olun bana.Bugün hemen öğlen yapıcam sporumu
Eski tempoma dönücem bugün.:18:
günaydıııııııınnnnn
güzel bi haftasonu olsun inş.
kızlar dün internetten haber okurken şu galeriye rastladım. fıstık gibi kızlar genç yaşta kilo alarak ne hale gelmişler. diyet azmimizi arttırması açısından linkini buraya eklemek istedim. bakmanızı tavsiye ederim.
Yanlış beslenmenin sonuçları - Milliyet Foto Galeri
günaydın canım .havalar kötü gidiyor bir türlü yaz gelmedi.üstüne bir de hastayım bogazım komple kapalıgünaydıııııııınnnnn
bence bunlarda bir hastalık vs çıkmıştır yoksa bunların sanmıyorum kilo artışını görmezden gelip bu kiolara geliceğinikızlar dün internetten haber okurken şu galeriye rastladım. fıstık gibi kızlar genç yaşta kilo alarak ne hale gelmişler. diyet azmimizi arttırması açısından linkini buraya eklemek istedim. bakmanızı tavsiye ederim.
Yanlış beslenmenin sonuçları - Milliyet Foto Galeri
hayırlı yolculuklar..rabia sen işin sonuna geldin kasma bu kadar ..iyi geceler kızlar. öncelikle menümü paylaşayım ve bir de unutmadan biz yarın istanbul yolcusuyuz inşallah. haftasonu katılamayacağım demek oluyor bu. Allahtan bir mani çıkmazsa pazartesi görüşmek üzere.:79:
k.öncesi: ballı limonlu su, 2 günkurusu
kahvaltı: peynir, 2 zeytin ve bol domates-salatalık + 1 wasa
ara: 1 elma, 1 bardak ayran
öğle: 1 kase çorba, 1 adet enginar
ara: 2 kupa yeşilçay, 5 badem, yarım avuç fındık
ara: 1 greyfurt
akşam: yok, dışardaydık
gündüz 2 tane kaçamağım var, ne olduklarını yazmıycam. bu hafta 62'yi koruyabilirsem kendime ödül vermiştim. ödüllerim yani aslında. haftaya da 61'leri görürsem ödülüm var:97:
su: 2 lt
spor: 45 dk pilates
şükür değil sabaha hepsi sönmüştü..birşey dokundu ama ney anlayamdım..antibiyotikten şüpheleniyorum..bu sene ben de bol yemek istiyorum enginarı. yalnız kendim temizleyemiyorum, temizlenmiş de bizim çevredeki marketlerde pek yok. haftasonları artık alabildiğim kadar alırım. temizlenmişi mi donduruyorsun sen?
ya aslında kilo olmasa eşinin aldıkları, hiç sorun yok da:)) kiloya dönüşen şeyler maalesef.
tamam canım, ben not aldım. takımiçi sıralamamıza sen de girebilirsin. cuma günleri sabahtan tartılıp buraya yazarsan tabi.:97:
aferin kız, sen bu menü işini çözdün
birazdan okurum yazdıklarını canım. önemli olan paylaşımda bulunmak zaten. belki senden öğrendiği bir püf noktası başkasına faydalı olur, kimbilir:97:
sen biraz da yeşilçay tüketmeye çalış derim. yağ yakmada etkili oluyor.
çok güzel spor yapmışsın. eşine de çok geçmiş olsun. bence doğumgünü çok güzel geçmiş, nazar değmesin
yürüyüş gibisi yok. biraz beslenmeye dikkat ve düzenli yürüme, tamamdır hedefe ulaşırsın.
menün biraz kaçamaklı ama özel günlerde olur.:87:
çok güzel yazmışsın canım.
kuranını da Allah kabul etsin. ben çanta hazırlamayacak olsam ben de okumak isterdim. ne güzel yapmışsın.
tüh ya kuzucuk hastalık mı geçiriyor? su çiçeği falan mı acaba? Allah şifa versin.
iyi geceler sana deryacım.
adet sırasında kendini fazlada hırpalama..ama sonra düzneli spor yapmaya başalyınca adet sancılarında azalma olur..Kızlaaaar akşam sporumuda yapamadım.Sancılandım yine.Bu saatte hala uyuyamadım.Agrılarım geçti çok şükür şuan.Hemen düzgün tempoma geri dönmek istiyorum.Bu adet mahvetti beni yaOff ya oof 2 gündür spor yapamıyorum.Kendimi çok kötü hissediyorum.Elimden kayıp gitcekmiş gibi sanki hevesim.Kızlar lütfen yardımcı olun bana.Bugün hemen öğlen yapıcam sporumu
günaydın kaptan yardımcımız hayırlı olsun ..Rabia çok doğru bir karar vermiş .günaydıııııııınnnnn
çok yorucu birşey yapma hafif tempo 35 dk yürüyüş yeter..Adet sancısı canım ya.Öldürüyo beni.Bugün kahvaltıdan sonra yapmaya karar verdim sporumu.Bugün en iyi şekilde dönüyorum programıma.
saol tatlım çok incesin teşekkür ederim..şu anda hiçbirşeyi yok zaten.:))günaydınnnnnnnn tatlı bayanlarrrrrrrrrrr
inşallah iyisiniz.ben süper ya da onun gibi bişiyim
emwacım tebrikler. biraysel olarak birinci olmuşsun.bu yola baş koydun sen resmem, seninle gurur duydum eşin olarak.
doğum günü güzel geçmiş, eşin çok güzel söylemiş. ne mutlu. Allah bozmasın.
canım senin oğlanı yerim hiçbişiyi kalmaz. dün akşam aklıma geldi nasıl oldu acaba dedim ama nete giremedim. inşallah ciddi bişiyi yoktur. tavsiyene katılıyorum. akşam yemeği ne kadar erken yense o kadar kar. dışarıda yürüyüş olayını bende çok istiyorum. havalar ısınıyor çıkarız akşamları diye düşünüyorum.
kaptanım wii yi bende istemiyorum. dışarsı dururken akıl karı değil. malum bizimkinin niyetibu arada iyi yolculuklar dilerim.
divacım ben sana kıyamam. sen benim mankenimsin. hevesin kaçmasın, dur nereye daha bişi görmedik. adet hepimizin kabusu bir iki gün herşeyden vazgeçiyoruz onun yüzünden, sporda neymiş. boşver sen düzel herşeyi kontrol altına alırsın. vaktin var tamam mı canım endişelenme
dosbağacım. seni tebrik ediyorum. kaptan yardımcısı olarak atanmışsın.kaptanımız iyi bir seçim yapmış. bu görev için başarılar dilemek çok saçma ama diyim ya ne olacak. başarılarrrrrrrrr
![]()
evet arkadaşlarrr meydan bana kaldı ve yazmaya devam ediyorum. dün akşam yine entesandı, bakın şöyle:
işten çıktım, otobüs durağına doğru yürüyorum. bir yandan da telefonda eşimle konuşuyorum. karşıdan şirketimizin kargolarını alan eleman geldi. beni görünce gayri ihtiyari "aaaa burcu abla önlüksüz tanıyamadım seni, (medikal iş yapan bir firmada çalıştığımdan, mesai saatleri içesinide beyaz önlük giyorum), önlüksüz çok kilolu görünüyorsun.. neeeeeeee dedim. çocuk tepkim karşısında panikledi tabi "yani abla, hiç önlüksüz seni görmemiştim tanıyamadım ondan, kusura bakma" dedi. git git sinirimi bozma dedim. yolladım çocuğu. eşimde telefonda konuştuklarımızı duymaz mı. "burcu senin nerenin kilolu olduğunu hepimiz biliyoruz, bu eleman kesin oraya (popo) baktı demektir. bana kim olduğunu göster, dövecem onu" dedi. "saçmalama ya , baksana şişkoymuşum" dedim. kapattım teli. koyun can derdinde, kasap et derdinde. acayip moralim bozuldu. :84:
eve geldim. neyse bizimki sakinleşmiş. ben gelene kadar yemekte hazırlamış. masada oturmuşuz yemek yiyoruz. tabi kargocu popomdan bahsettiği için bunun aklıda orda, sürekli bakıyor. sonra dedi ki "burcu, senin popon küçülmüş bakma sen o densize" dedi. gerçekten mi dedim. "evet, eskiden sandalyeye sığmazdı, kenarlardan taşardı, sandalyeye oturunca fırlardı, dışarı pörtlek dururdu, şimdi normal görünüyor."Allahım sen aklıma mukayet ol yarabbim. sevinsem mi üzülsem mi anlamadım. yahu adam madem bu kadar iğrenç, kocaman bir popom vardı (var) neden diyetimi bozmaya çalışıyorsun, neden sporumu engelliyorsun ??? ama o an şaşkınlıktan bişi demedim. hatta kaltım sarılıp öptüm onu. :93:
sabah pantolonum rahat girdi, sanırım eşim azıcık haklı. yuppiiiiiii![]()
rabiş istanbula mı gidiyor kızlar yeni okudum .kar yok allahtan onun şansına
hayırlısıyla gitsin gelsin bakalım.
ben çıkıyorum kızlar bogazım çokkk kötü .balgam türü birşeyler ve batıyo gibi. doktora gitmek istemiyorum direk antibiotik vericek dışarı çıkıp ıhlamur alayım aktardanoğluşumu masal saatine götüreyim ılık ballı süt içtim ,kahvaltı daha yapmadık eşim yatıyor
gidim kaldırayım usulca
hepinizze kaçamaksız bir haftasonu diliyorum
ben çıkıyorum kızlar bogazım çokkk kötü .balgam türü birşeyler ve batıyo gibi. doktora gitmek istemiyorum direk antibiotik vericek dışarı çıkıp ıhlamur alayım aktardanoğluşumu masal saatine götüreyim ılık ballı süt içtim ,kahvaltı daha yapmadık eşim yatıyor
gidim kaldırayım usulca
eşine geçmiş olsun kuşum hediye olarak da sizi kabul etmişşş ohh ne güzellkızlar bu gün 1 saat ip atlama
1 saat pazara gidip gelme
iyi spor yaptım galiba:)
eşimin doğum gününü kutlayan arkadaşlara teşekkür ederim. fikirleriniz de gayet hoştu:)
neler yaptığımızı anlatayım. okuldan eve yorgun argın geldim. durmak yok hemen pazara gittim. pazar dönüşü oğluşumu da kreşten aldım eve geldik. eşimle bi alışveriş merkezine gider orda yemek yeriz sonra da oradaki dükkanlardan birinden onun beğendiği bi hediyeyi almayı planladım. işim daha kolay olcaktı böle yapınca. ama eve gelip de eşimi gördüğümde üzüldüm. adam çok hastaydı ve pazar günü uygulayalım planını dedi. ben bu gün iyi diilim dedi. tamam dedim ama suratımdüştü. tamam gidelim dedi bu sefer.
ben de tamam dedim ve çıktık üçümüz. ama hasta olduğu için ve arabamız da olmadığı için onu gideceğimiz yee kadar yormamaya karar verdim. evimizin yanında güzel bir mekan var oraya gittik akşam yemeği ve pastamızı orada yedik eve geldik. gelirken de hasta haliyle dondurma aldı. hediye güme gitti.
eşim de beni teselli etti oğlum ve sen benim hayatımda aldığım en güzel hediyesiniz dedi sağ olsun:98:
biri aşk mı dediiiben burda bizim takım nerde?
kızlar genel paylaşım alanına yazdım bişiler okursunuz. gerçi siz bir haftadır benimle ilgili olarak çok daha fazlasını okudunuz. sizi seviyorum. yaz geliyor zapzayıf girelim yaza sağlıklı olalım hep mutlu kalalım.
HERKESE güzel bir hafta sonu diliyorum kaçamaksız bol sporlu olsun.
bahar mevsimi bana hep aşkı hatırlatıyor. içim kıpır kıpr oluyor size de öyle olur mu?
:98:
siz yoksunuz ben de gidiyorum. biraz kuran okuyacağım. görüşürüz. b arada artık geç oldu ama cumanız mübarek olsun![]()
alerji falanmı oldu acaba yaaoğlumun vücudunda döküntüler oluştu..ama sadece el ve bacakalrında her tarafında çıkarsa bir hastalık geçiriyor demktir yarın acil doktor yolu göründü..oğlumu 9 da anca uyuttum geri kalkarsa diye bekliyorum..çok zor uyudu kaşınıp duruyordu..
menüme yaptığınz yorumlara teşekkür 6 dan sonra birşey yememyi hepinize öneririm....ama sprosuz çok eksik hissediyorum kendimi..doktorda spor şart dedi..ki haklıda. evma gibi bende diyetsiz haftada 3-4 gün sadece yürüyüşle 4 kilo vermiştim..hemde
vücud taş gibi oluyor ..
neyse ben gideyim..hepinize iyi geceler...
ahanda oğlum ağlıyor..![]()
hayırlı yolculuklar balımmiyi geceler kızlar. öncelikle menümü paylaşayım ve bir de unutmadan biz yarın istanbul yolcusuyuz inşallah. haftasonu katılamayacağım demek oluyor bu. Allahtan bir mani çıkmazsa pazartesi görüşmek üzere.:79:
k.öncesi: ballı limonlu su, 2 günkurusu
kahvaltı: peynir, 2 zeytin ve bol domates-salatalık + 1 wasa
ara: 1 elma, 1 bardak ayran
öğle: 1 kase çorba, 1 adet enginar
ara: 2 kupa yeşilçay, 5 badem, yarım avuç fındık
ara: 1 greyfurt
akşam: yok, dışardaydık
gündüz 2 tane kaçamağım var, ne olduklarını yazmıycam. bu hafta 62'yi koruyabilirsem kendime ödül vermiştim. ödüllerim yani aslında. haftaya da 61'leri görürsem ödülüm var:97:
su: 2 lt
spor: 45 dk pilates
geçmiş olsun cnm kendini üşütmemeye bakk üşütünce ağrıda artıyoo aynen bende öleyimKızlaaaar akşam sporumuda yapamadım.Sancılandım yine.Bu saatte hala uyuyamadım.Agrılarım geçti çok şükür şuan.Hemen düzgün tempoma geri dönmek istiyorum.Bu adet mahvetti beni yaOff ya oof 2 gündür spor yapamıyorum.Kendimi çok kötü hissediyorum.Elimden kayıp gitcekmiş gibi sanki hevesim.Kızlar lütfen yardımcı olun bana.Bugün hemen öğlen yapıcam sporumu
günaydınn dosbammgünaydıııııııınnnnn
aboooovvvevet arkadaşlarrr meydan bana kaldı ve yazmaya devam ediyorum. dün akşam yine entesandı, bakın şöyle:
işten çıktım, otobüs durağına doğru yürüyorum. bir yandan da telefonda eşimle konuşuyorum. karşıdan şirketimizin kargolarını alan eleman geldi. beni görünce gayri ihtiyari "aaaa burcu abla önlüksüz tanıyamadım seni, (medikal iş yapan bir firmada çalıştığımdan, mesai saatleri içesinide beyaz önlük giyorum), önlüksüz çok kilolu görünüyorsun.. neeeeeeee dedim. çocuk tepkim karşısında panikledi tabi "yani abla, hiç önlüksüz seni görmemiştim tanıyamadım ondan, kusura bakma" dedi. git git sinirimi bozma dedim. yolladım çocuğu. eşimde telefonda konuştuklarımızı duymaz mı. "burcu senin nerenin kilolu olduğunu hepimiz biliyoruz, bu eleman kesin oraya (popo) baktı demektir. bana kim olduğunu göster, dövecem onu" dedi. "saçmalama ya , baksana şişkoymuşum" dedim. kapattım teli. koyun can derdinde, kasap et derdinde. acayip moralim bozuldu. :84:
eve geldim. neyse bizimki sakinleşmiş. ben gelene kadar yemekte hazırlamış. masada oturmuşuz yemek yiyoruz. tabi kargocu popomdan bahsettiği için bunun aklıda orda, sürekli bakıyor. sonra dedi ki "burcu, senin popon küçülmüş bakma sen o densize" dedi. gerçekten mi dedim. "evet, eskiden sandalyeye sığmazdı, kenarlardan taşardı, sandalyeye oturunca fırlardı, dışarı pörtlek dururdu, şimdi normal görünüyor."Allahım sen aklıma mukayet ol yarabbim. sevinsem mi üzülsem mi anlamadım. yahu adam madem bu kadar iğrenç, kocaman bir popom vardı (var) neden diyetimi bozmaya çalışıyorsun, neden sporumu engelliyorsun ??? ama o an şaşkınlıktan bişi demedim. hatta kaltım sarılıp öptüm onu. :93:
sabah pantolonum rahat girdi, sanırım eşim azıcık haklı. yuppiiiiiii![]()
kızz gariplerimde bizdeki gibi kaşık çatak yokki çubuklarla yiyolar hahaagünaydın canım .havalar kötü gidiyor bir türlü yaz gelmedi.üstüne bir de hastayım bogazım komple kapalısen nasılsın canım ?
bence bunlarda bir hastalık vs çıkmıştır yoksa bunların sanmıyorum kilo artışını görmezden gelip bu kiolara geliceğiniçok aşırı şişirtmişler kendilerini .
birde dikkatimi çeken hep türk kadınları göbekli falan .yurtdışından gördügümüz o tatilciler vs hep ince hele japonlar oyyy kırılıyorlar nasıl başarıyorlar hayret ediyorum.
hani feriha da bir hande var yüzü çok güzel ama tip yok kemikleri sayılıyor resmen itici geliyor çöp çöp bacakları falan giydiğide yakışmıyor ,ufacak gögüsleride fırlatıyor yukarken çok gülüyom o kıza ya .
burcucum eşin çok espiriliymişbende kendime dikkat ettim bende sandalyede oturuyorum ya kaplıyorum resmen şu kalcayı nasıl vericez bilemiyorum egzersizler var ama direk kalçayı hedef alan bulamadım kaldırma var onuda yaptım bir ara he mbüyük hem kalkık daha kötü oluyor
bu arada kargocunuz çok patavatsızmış bir bayana nasıl konuşulucağını bilmediği gibi bir de o samimiyeti nerden bulduğunuda sormak lazım demi![]()
![]()
gidim kaldırayım usulca
hayırlı yolculuklar..rabia sen işin sonuna geldin kasma bu kadar ..
şükür değil sabaha hepsi sönmüştü..birşey dokundu ama ney anlayamdım..antibiyotikten şüpheleniyorum..((
adet sırasında kendini fazlada hırpalama..ama sonra düzneli spor yapmaya başalyınca adet sancılarında azalma olur..
hevesin ni,ye kaçsın kız dur daha yeni başladık..öyle düşünme..
günaydın kaptan yardımcımız hayırlı olsun ..Rabia çok doğru bir karar vermiş .
çok yorucu birşey yapma hafif tempo 35 dk yürüyüş yeter..
saol tatlım çok incesin teşekkür ederim..şu anda hiçbirşeyi yok zaten.:))
erekn yemek yiyerek bile kilo veriliyor ..bildiğim tüm yöntemleri hayatıma sokmaya çalışıyorum..genç kıken 50 kiloydum sabah akşam yürürdüm..ve saat 5 te akşam yemeği yerdim nadir 1 meyve yerdim..
canım ya sen topiğin rengi oldun eşin ve çevrendekilerle maceralarına gülüyorum.yanlız o arkadaş çok densizmiş ya..eşine bir sözüm yok..
sen mesajı zaten almışsın
..sabote etmeye kalkınca kendi sözleriyle onu vurursun totom sandaleyden taşmasın değilmi dersin susar heralde..
![]()