Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

güzel bir cumarteside merhaba tüm güzel bayanlar

nasıl gidiyor hafta sonunuz?
ben sabah kahvaltısı+ oğlumu parkta oynatma (1 saat) eve geldim temizlik çamaşır asma. eşimin öğrencileri misafirimiz. onlara pasta:26: böle geçti şimdiye kadar.

veeee akşama misafirimiz var ev görmeye gelecek eşimin arkadaşı ve eşi. şimdi tüm odaları bir kez daha gözden geçirmeliyim. sonra da pasta börek işi var. hazır almayı düşünüyorum ki sonra evde kalmasın. gözümün içine bakıyorlar o zaman ye beni ye beni diyeeee:56::56::56:

bi ara gelirim vaktim olursa. görüşürüz. herkesi öpüyorum:54:

canım çok geçmiş olsun oğluna. muhtelemen bir hastalık geçirmeye başladı ve onun sıkıntısını çekiyorsunuz. Allahtan acil şifalar diliyorum. öp oğlunu benim için. yürüyüş her derde deva bu arada.

hayırlı yolculuklar. istanbulda yaşamadım hiç ama çok severim istanbulu. bizden selam söle güzel şehre.

her zamanki gibi menün güzel . enginar bi de benim hayatıma girse tam olcak.

geçmiş olsun tatlım 2 gün spor yapamayınca diyetin bozulmaz merak etme. her ay gelir geçer bu acılar elimiz mahkum:43: süper başladın süper devam ediyorsun canım. bugün eminim toparlanmışsındır. hadi görelim divamızı:66:

enginarı pazarda temizleiyorlar bizim burada. büyük marketlerden de hiç almadım. temizleme özürlüyüm de:59: o nedenle yiyemiyoruz. 4o tane nerde 1 tane bilenem yok hayatımda:5:

teşekkür ederim. eşim sağolsun genelde kırmaz beni. kırınca kötü oluyo da:14: suratımı asıyorum. bunu yapmak istemiyorum ama engel olamıyorum kendime asılıyooo:25: hem de onun için plan yapmışken ... sağolsun dün akşam çok güzel toparladı bizi.

işte böyle böyle insan kilo alıyor. benim kız kardeşim evlendi 53 kilo 1 yıl sonra 68 kilo. 70e merdiven dayamıştı. tanıyamıyorduk düşünün. sonra çocuk istediler de kilo vermeye karar verdi. hepimizi bu tehlikeler tehdit ediyor işte. özellikle beni. çok dikkatli olmalıyız çoook:20:

iyiki eşimsin iyiki burdasın burcum yaaaa:60::60::60:
kopuyoruz tüm grup senin maceralarına. keşke ben de senin kadar esprili olabilsem. gerçi sizinkiler de çok renkli karakterlermiş yaaa...

terbiyesize bak (kargocu) nasıl da utanmadan o cümleleri kurmuş.

eşine de bravo:46: nasıl sölemiş o cümleleri ard arda. ben senin yerinde olsam oturup ağlardım sen iyi götürüyonn olayı bravoooo:65:

pasta mücadelende seni destekliyorum inşallah sen kazanırsın ve küçücük bişi alırsınız

çok komiksin yaaaa

benim eşim de 56 kilo kankam:1: ama zayıf durmuyo pek. boydan kısa biraz da:1:

o nedenle ben kilo alcam ve edi ile büdü gibi durcaz diye çok korkuyo galiba.

canım emwam sağol. bir çırpıda okudum yazdıklarını. çıkmam gerekiyor. 2. aşkım (kardeşim) bekliyor. herkesi çok öpüyorum. kaçamaksız h.sonları. byeeeeee

2 haftada 20 kg verırım dıyenı duydum ben :D dedımkı bende dayanamadım ama artık :) valla kusura bakmayında sizi tavaya atsam kızgın ateşde yinede 2 haftada 20 kg yağ erimez veremezsınız :D öle diyince sustu hahaha

maşallah plastic woman lafı çok güzel oturtmuşsun. hayatta aklıma gelmez böle bişi demek. eşimle okuduk şimdi gülüyoruz. hafta sonu karmaşasında sana kolay gelsin diyorum. inadını seveyim senin.:60:

maşallah plastic woman lafı çok güzel oturtmuşsun. hayatta aklıma gelmez böle bişi demek. eşimle okuduk şimdi gülüyoruz. hafta sonu karmaşasında sana kolay gelsin diyorum. inadını seveyim senin.:60:

hehe :16: sana kuşum eşinede selamlar :) o yuzdendırkı bana kımse bişi diyemez çevremde haha hatta sabıt fıkırlı ınsanlarla benı konuştururlar :D

neyse kızlar ben kaçar hazırlancam düğüne

geçmiş olsun tatlım 2 gün spor yapamayınca diyetin bozulmaz merak etme. her ay gelir geçer bu acılar elimiz mahkum:43: süper başladın süper devam ediyorsun canım. bugün eminim toparlanmışsındır. hadi görelim divamızı:66:

Hihihiih çok teşekkürederim canım motiven için:16: Bugün çok daha dsiplinliyim ve bunu koruyucam elimden geldigince.:15:

hehe :16: sana kuşum eşinede selamlar :) o yuzdendırkı bana kımse bişi diyemez çevremde haha hatta sabıt fıkırlı ınsanlarla benı konuştururlar :D

neyse kızlar ben kaçar hazırlancam düğüne

bazen bize de gel kayınbabamla konuşmaya:1:

düğün mü iyi eğlenceler.

divam güzel arkadaşım 1.5 kilo vemişsin hem de adet öncesi. bu muhteşem bir haber. sen hala az mı verdim yok spor yapamadım diyip duruyorsun . çok güzel ve sağlıkla ilerliyorsun.:62:

güzel bir cumarteside merhaba tüm güzel bayanlar

nasıl gidiyor hafta sonunuz?
ben sabah kahvaltısı+ oğlumu parkta oynatma (1 saat) eve geldim temizlik çamaşır asma. eşimin öğrencileri misafirimiz. onlara pasta:26: böle geçti şimdiye kadar.

veeee akşama misafirimiz var ev görmeye gelecek eşimin arkadaşı ve eşi. şimdi tüm odaları bir kez daha gözden geçirmeliyim. sonra da pasta börek işi var. hazır almayı düşünüyorum ki sonra evde kalmasın. gözümün içine bakıyorlar o zaman ye beni ye beni diyeeee:56::56::56:

bi ara gelirim vaktim olursa. görüşürüz. herkesi öpüyorum:54:
tasınacak mısın ? kolay gelsın zor ıs
hazır al kalanıda dondurucuya at

öğlen menüm: 1 kase tavuklu pirinçli çorba, 3 yk yoğurtlu mantı. böyle bir menü geldiği için ekmek yemedim. birazdan çıkacağım ve kardeşimle buluşacağım. kendisi baya tombiş bir delikanlı. abla mcdonaldsa gideriz dimi dedi. gideriz ama ben sadece ayran içebilirim dedim. e onun derdi kendi menüsü olduğu için tamam dedi. :86:

yarın ertelediğimiz mangal olayı var. kalabalıkta ne kadar yediğim anlaşılmaz diye içim rahat. içkide içmeyeceğim (inşallah) , arkadaşıma yardımcı olmak için ben tatlı yapar getiririm dedim. güzel bir tatlı biliyorum ama bol kalorili. tabiki yemicem ya da eşimin tabağından 1 çatal alırım. ama yaparken kesinlikle tadına bakıcam. neden mi? çünkü tesisatçı bugün gelecek, makine deterjanları yine ortalıktaaaaa :52:
burcu canım sen zero kolanı yanında gotur veya ayran

cok ısrar eden olursa bebek olma ıhtımalı var de
bı dahada ugrasmazlar senınle tatlı ye derseler mıdem bulanıyor de

ferdicim iyisin inş. canım
havalar nasıl orda?? bizim burda biraz açtı ama rüzgar çok :((
birazdan yürüyüşe çıkacağım inş.
ank cok ruzgarlı
yagmur gelecekte gelemedı

evet arkadaşlarrr meydan bana kaldı ve yazmaya devam ediyorum. dün akşam yine entesandı, bakın şöyle:

işten çıktım, otobüs durağına doğru yürüyorum. bir yandan da telefonda eşimle konuşuyorum. karşıdan şirketimizin kargolarını alan eleman geldi. beni görünce gayri ihtiyari "aaaa burcu abla önlüksüz tanıyamadım seni, (medikal iş yapan bir firmada çalıştığımdan, mesai saatleri içesinide beyaz önlük giyorum), önlüksüz çok kilolu görünüyorsun. :53::53::53:. neeeeeeee dedim. çocuk tepkim karşısında panikledi tabi "yani abla, hiç önlüksüz seni görmemiştim tanıyamadım ondan, kusura bakma" dedi. git git sinirimi bozma dedim. yolladım çocuğu. eşimde telefonda konuştuklarımızı duymaz mı. "burcu senin nerenin kilolu olduğunu hepimiz biliyoruz, bu eleman kesin oraya (popo) baktı demektir. bana kim olduğunu göster, dövecem onu" dedi. "saçmalama ya , baksana şişkoymuşum" dedim. kapattım teli. koyun can derdinde, kasap et derdinde. acayip moralim bozuldu. :84:

eve geldim. neyse bizimki sakinleşmiş. ben gelene kadar yemekte hazırlamış. masada oturmuşuz yemek yiyoruz. tabi kargocu popomdan bahsettiği için bunun aklıda orda, sürekli bakıyor. sonra dedi ki "burcu, senin popon küçülmüş bakma sen o densize" dedi. gerçekten mi dedim. "evet, eskiden sandalyeye sığmazdı, kenarlardan taşardı, sandalyeye oturunca fırlardı, dışarı pörtlek dururdu, şimdi normal görünüyor." :53::53::53: Allahım sen aklıma mukayet ol yarabbim. sevinsem mi üzülsem mi anlamadım. yahu adam madem bu kadar iğrenç, kocaman bir popom vardı (var) neden diyetimi bozmaya çalışıyorsun, neden sporumu engelliyorsun ??? ama o an şaşkınlıktan bişi demedim. hatta kaltım sarılıp öptüm onu. :93::77:

sabah pantolonum rahat girdi, sanırım eşim azıcık haklı. yuppiiiiiii :64:
valla kocan yıne ıyımısbenımkısı olsa
bı daha benı uzerımde uzun bısı olmadan cıkartmaz dı
yıne kocan sakınmıs
bu arada sızınle yasayan yaslanmaz
sızın eve gelmek lazım

kuzucuklarla dışarı çıkacağı.mahallede tur atıp oğlum eczaneden mama kızıma pasta alıcez..kaç zamandır istiyor diyetteyim ve mutlaka yerim diye almıyordum..çok bencil gördüm kendimi.:78::77:.ne yapayım kızım tatlı sevmez zaten canı çekti belli ama kedi gibi ucundan yer bırakır bir dahada yüzüne bakmaz bende geri kalanı hüpletirim ..:52::51:öyle küçük pastada aldırmaz.illa büyük olucakmış kaç gündür pazarlıktayız ama yine o kazanır..:86::44:
buyuk al kalanı komsulara dagıt yazık cocuga

oğlumda kaç gündür dolaptan pudigi alıp anne kek diye tutturuyordu,dayanamadım dün pudingli kek yaptım,kız kardeşlermde geld akşam oturup yediler,amaben tadına bile bakmadım.

ıradenı alkıslıyorum :64::64::64::64:
tebrıkler

bu arada ben cazuttum
kendımı toplmam lazım
sabah 1 yumurta hasl
1 dılım oeynır
1 y. bıber
1 dlım ekm
ara 1 kıvı
öğe 2 yk pılav 4 yk bezelye 2 kofte
ara 1 dılım kek
2avuc cıgdem hayvanat bahcesını gezerken

akşam salsts vr bezelye
bugun avm ve hayvanat bahcesını gezdık
4 saat surmustur

8 nisan menü
ballı sirkeli su
kahvaltı:domates,salatalık,2kkpeynir,1kk bal,y yumurta 1dilim k ek,esmer şekerle çay
ara unuttum
öğlen:1 yemek kaşığı yağla taze fasülye yaptım,2kk yoğurt 1dilim ke ekmek
ara:yeşil çay 1avuç tuzsuz leblebi
akşam:1domates,1satalık,1biber 1dilimk ek

ara sonra 1 elma yerim
su 2litre
niye bilmiyom ama yarım saat koşu bandında yürüyüş

8 nisan menü
ballı sirkeli su
kahvaltı:domates,salatalık,2kkpeynir,1kk bal,y yumurta 1dilim k ek,esmer şekerle çay
ara unuttum

ara sonra 1 elma yerim
su 2litre
menuncok ıyı saglıklı
tuzsuz nohutta ıyıolmus

tasınacak mısın ? kolay gelsın zor ıs
hazır al kalanıda dondurucuya at

burcu canım sen zero kolanı yanında gotur veya ayran

cok ısrar eden olursa bebek olma ıhtımalı var de
bı dahada ugrasmazlar senınle tatlı ye derseler mıdem bulanıyor de

ank cok ruzgarlı
yagmur gelecekte gelemedı

valla kocan yıne ıyımısbenımkısı olsa
bı daha benı uzerımde uzun bısı olmadan cıkartmaz dı
yıne kocan sakınmıs
bu arada sızınle yasayan yaslanmaz
sızın eve gelmek lazım

buyuk al kalanı komsulara dagıt yazık cocuga

ıradenı alkıslıyorum :64::64::64::64:
tebrıkler

bu arada ben cazuttum
kendımı toplmam lazım
sabah 1 yumurta hasl
1 dılım oeynır
1 y. bıber
1 dlım ekm
ara 1 kıvı
öğe 2 yk pılav 4 yk bezelye 2 kofte
ara 1 dılım kek
2avuc cıgdem hayvanat bahcesını gezerken

akşam salsts vr bezelye
bugun avm ve hayvanat bahcesını gezdık
4 saat surmustur

dombilim taşınmayacağım. 1.5 sene önce ev aldık. 8ay önce de taşındık. ev görme ziyaretlerimiz devm etmekte. bu akşam da eşimin arkadaşlarından bir aile gelecek inşallah. cozutmalarına da bişi demiyorum ben de cozutabilen bi tipim. seni kaptanıma havale ediyorum:45: o dur der artık

8 nisan menü
ballı sirkeli su
ara unuttum

ara sonra 1 elma yerim
su 2litre

menün güzel canım özellikl akşam öğünün bence tam yaz mevsimine uygun olmuş ama kk bal ne anlayamadım. bir kibrit kutusu kadar bal mı yani. ya da bir ne kaşığı? anlayamadım. koşu bandı iyi olmuş bence.

ılık limonlu su ( diyetisyenler veriyor bilim zayıflatmıyor tok tutuyor diyor bilmiyorum içiyorum )

saat 10da kahvaltı yapıldı.
kahvaltı patates salatası 4 y kaşığı kadar
1 dilim ekmek
domates salatalık roka
şekersiz 2 bardak çay

ara yeşil çay 13.30 gibi

öğle öğünü yok

akşam
mevsim salatası
1 dilim ekmek 17.00da

su 2 litreyi geçti daha da olur inşallah
spor ev işi + 20 dk tempolu yürüyüş
:54:

umarım, tığ gibi eşinin yanında tığ gibi olursun inşallah. :93:

iyi yapıyorsun. benim ona gücüm yetmezdi. bu arada sen ne güzel kilo vermişsin semine. sadece diyet ve sporla mı başardın?
canım sadece diyet yaptım ama haftada 500 1 arası vererek oda çok azimli olarak deil yani ama daha aktif olmaya çalıştım akşam iş çıkışlarında bazen yürüdüm bu akşamda yürüdüm biraz:9:bisiklet alcaktım bi ark dedi hiç işe yaramıyo vazgeçtim sonra spor salonu dedim 1800 fiyat verdi bana :37:ondanda vazgeçtim hala zayıoflamaya devam ama buraya b fit açılcak ona gitmeyi düşünüyorum vücut sıkılaşsın diye eee o kadar kilo veriyok :32:
kızlar selam çok fena bı hafta sonu benı beklıyor yıne ne yıycegım bellı olacak ne bısı yaptıgım :) çatalcaya gıtcem bugun bakalım proteın dıyetım ne olcak yemeyınce bısı hep beraber ye kızım falan dıe ısrar edıyorlar :D pazar gunu ev taşıycaz :S bakalım artık kazasız belasız inş. :) bıde reglym neyse pazartesı başlıycam hergun spor ve proteın bakalım artık :) bıde regl olsaydım krızım devam edıo tatlı poff

Sabah : iki dilim kaşar
Ara : yumurta yıycekdım ama canım ıstemedı
Öğlen : tavuk döner + ayran (pilavsız)

sonrasını bende bilmıyorum :)
canım benimm tatlı krizine gün kurusu varyaa müthişş bişi yaa bal gibi aynı:52:tavsiye ederim ama protein diyetindeyken sanrım yiyemezsinn:50:bak bak bizim kızın canı bişii istemiyomuşş cık cık olmazz inşş yarınıı hafif atlatırsın cnm benim dobralınada hayranım haa:9:bana bulaşma aman:9:
8 nisan menü
ballı sirkeli su
ara unuttum

ara sonra 1 elma yerim
su 2litre

menün güzel ve dengeli cnm tbr ederimm:nazar:

kızlarrr abim bana 1 kasa elma almışş:27:yeşilinden:27:dün akşam karşımda çikolataları götürüyodu ama gözlerim yaşardıı :5:haha ben olsam o kadar paraya kıyıp almazdımm:9:yarın itibariyle 1 hafta yeşilelma diyetine başlıyorum bakalımm ne olaracakk cuma günü tartı ne göstercekk dua edin kızlarr:8:

bugünkü menüm
1yumurtA 3 zeytin 2 dilim ekmek yarım kk kaşar 3 çk pekmez kan yapsın diye:9:
arada 3 gün kurusu
öğlen 4 yk barbunya 3yk pilav 1yk yoğurt
1günkurusu yeşilçay
akşam işyerinde patronumun abisi yemek yaptı içinde mısır unu margarin ve şekerli su var baya kalorili yani ...70 yaşındaki adamı kırmamak için 1yk yedim helva gibi biraz daha sıvı yanında 1dilim ekmek:57:
biraz önce yarım yeşilelma yedimm
2lt su içtim
15 dk kadar da yürüdüm :27:bugünlük bu kadarr

yarın yine sohbetim var sohbette kızlar maklube mi ne adını sölediler ama sanırım böle bişiydi yaparız dediler bilmiyorum napcamm :44:yanımda elmamı götürsem :52:

dombilim taşınmayacağım. 1.5 sene önce ev aldık. 8ay önce de taşındık. ev görme ziyaretlerimiz devm etmekte. bu akşam da eşimin arkadaşlarından bir aile gelecek inşallah. cozutmalarına da bişi demiyorum ben de cozutabilen bi tipim. seni kaptanıma havale ediyorum:45:
hayırlı olsun evınız

canım bende donem donem oluyor karnımac degıl ama sadece yeemk ıstıyorum suan o donemdeyım

kızlarrr abim bana 1 kasa elma almışş:27:yeşilinden:27:dün akşam karşımda çikolataları götürüyodu ama gözlerim yaşardıı :5:haha ben olsam o kadar paraya kıyıp almazdımm:9:yarın itibariyle 1 hafta yeşilelma diyetine başlıyorum bakalımm ne olaracakk cuma günü tartı ne göstercekk dua edin kızlarr:8:

bugünkü menüm
arada 3 gün kurusu
1günkurusu yeşilçay
akşam işyerinde patronumun abisi yemek yaptı içinde mısır unu margarin ve şekerli su var baya kalorili yani ...70 yaşındaki adamı kırmamak için 1yk yedim helva gibi biraz daha sıvı yanında 1dilim ekmek:57:
2lt su içtim

yarın yine sohbetim var sohbette kızlar maklube mi ne adını sölediler ama sanırım böle bişiydi yaparız dediler bilmiyorum napcamm :44:yanımda elmamı götürsem :52:

maklube
et yemegı sanırım
nurcular yapıyor
onlarda geleneksel gıbı bısı hıc yemedım beduzzaman severmıs
dıe duydum

bu arada elam dıyetı saglıksız
metabolızmanı durdurma derım

8 nisan menü
ballı sirkeli su
ara unuttum

ara sonra 1 elma yerim
su 2litre
afiyet olsun canım .kahvaltın iyi doyurucu olmuş keşke bende böyle güzel beslenebilsem off :14:

ılık limonlu su ( diyetisyenler veriyor bilim zayıflatmıyor tok tutuyor diyor bilmiyorum içiyorum )

saat 10da kahvaltı yapıldı.
kahvaltı patates salatası 4 y kaşığı kadar
1 dilim ekmek
domates salatalık roka
şekersiz 2 bardak çay

ara yeşil çay 13.30 gibi

öğle öğünü yok

akşam
mevsim salatası
1 dilim ekmek 17.00da

su 2 litreyi geçti daha da olur inşallah
spor ev işi + 20 dk tempolu yürüyüş
:54:
ögleyin çantaya bisküvi koy tatlım aç geçirme :27:

bugünkü menüm
arada 3 gün kurusu
1günkurusu yeşilçay
2lt su içtim

oy oy gülüme bak yaşlılara hürmek .helva inmiş cukkada mideye :52: afiyet olsun balım.sende morel eksiklği var kızlara takıl biraz azimlen gene bırakcan gibi hee:53:

Back
X