Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bak şimcik. gizli sporumuz çok gizli ona göre baştan söyleyim. :9:
fırsat bulduğumuz her an popomuzu sıkıp bırakıyoruz. karnımızıda sürekli içimize çekik tutuyoruz. her zaman dik oturuyoruz. ben olayı aşmış bulunmaktayım. masanın altında ayaklarımı kaldırıp indiriyorum. :86:

şiiiii kimsecikler duymasınn :18:karnımı içime çekince göğüs fırlıyo kız benimm:60::60:

kızlar merhaba,
malumunuz hafta sonu internete giremedim.. geçmişi okuyayım dedim ama mümkün değil, coşmuşsunuz :1: :nazar:
hafta sonum çok yorucuydu... diyet miyet kalmadı.. kaptanım beni bir süre listeye koyma, arkadaşların hakkını yemeyeyim.. ben buraya gelir vakit buldukça yazarım.. böle kendimi verimli görmeyince listeye de girmek istemiyorum.. ama bu diyeti bırakmam anlamına gelmiyor tabii..

hoşgeldin canım. diyete devamsa sorun yok.

şiiiii kimsecikler duymasınn :18:karnımı içime çekince göğüs fırlıyo kız benimm:60::60:

:60: anam göğüsleri hiç hesaba katmadım, bende fırlamadığı için. kilo verdikçe onlarda küçülür heralde. füzeli seni :52:

Merhabalar ben de yeni katıldım arnıza 67 kgden 58kgye düşücem inşallah.ama okulum ve dersanem olduğundan pek giremiycem nete malum lysye hazırlanıyorum..cumadan cumaya girip yazarım sonuçlarımı veririz inşallah şu kiloları:27:

kızlar merhaba,
malumunuz hafta sonu internete giremedim.. geçmişi okuyayım dedim ama mümkün değil, coşmuşsunuz :1: :nazar:
hafta sonum çok yorucuydu... diyet miyet kalmadı.. kaptanım beni bir süre listeye koyma, arkadaşların hakkını yemeyeyim.. ben buraya gelir vakit buldukça yazarım.. böle kendimi verimli görmeyince listeye de girmek istemiyorum.. ama bu diyeti bırakmam anlamına gelmiyor tabii..
eger gidersen daha fazla kilo alır gelirsin çok
yakından tanıdığımız arkadaşlarımız oldu.oyle liste dışı kalma falna bence .
yani haftasonu olmadığın için haftaiçi paylaşımında bulunursun hem sen daha yolun başındasın canım .bu fırsatı kaçırma bence.

:23: deli kızzz hahah ay allahım .bırak çıksınlar napcan sen zayıflamana bak .onlarda kücülür merak etme ama sakın koruyucuları çıkartma sarkıverir bak :86:

neysecim o kadar çok doğal yoğurttan bahsediyorlar ki dr.lar bende geçen hafta yapmaya kalktım
çok güzel oldu yoğurdum ama bilmediğim bişi var ki mayayı hazır yoğurtla yaptım benimki de oldu size market yoğurtu :1::60: eee tabii ben sütü de hep marketten alıyodum şimdi abartmana haftada bi sütçü geliyo...hem süt hemde köy yumurtası alıyorum
bugünde yoğurdumun mayasını komşudan alacağım :)) çok gülüyo bana doğal olmamış diye...
aslında annemde evde pek yoğurt yapmaz ama memlekette hep köy yoğurdu satın alıyorlar yani sağklı besleniyorlar...ben de ilk defa kendim yaptım netten araştırarak gayette güzel oldu bakalım yine tutturabilcek miyim
Doğal yoğurt direk doğal süt gerektiriyor ya ben de ondan pek cesaret edemiyorum. Oğluma bebekken günlük sütten yaptım yoğurdunu. Maya olarak da bim’in yoğurdunu kullandım:1: gayet güzel oluyordu. Activia da iyi maya oluyor diye okumuştum ama ben denemedim sanırım. Oğluma az miktarda yapıyordum, o tutuyordu. Çok yoğurt, süt tüketmediğim için pek aramıyorum ben:) oğluş da direk süt içiyor artık. Ama en güzeli yine de emek çekip senin yaptığın gibi yapmak.

sabahta 1 dilim vardı. valla ne diyim banada fazla geldi. o 1 dilim ekmeği yemicektim koydum kenara. anaaaaaaaaa bide baktım ekmek yok :53: yemişim. tek avuntum akşamları ne ekmek ne pilav yiyorum. genelde salata ızgara.

kaptanların en iyisi hoşgeldin. çok teşekkür ederim. :62:
hangi arada yedin o 1 dilim ekmeği yaw:1: alemsin:)
hoş buldum canım:16:
akşam yağmur yazmazsa kayınpeder, görümce, eşim spordayız. basketbol oynayacağız. kayınpederim yeryüzündeki melek gibidir. babam gibi severim. emekli subay aynı zamanda eski halter şampiyonudur. eşimin isteksizliğini kayınpederime söylemiştim. hemen spor isteğim konusunda bana destek oldu. eşim artık eli mahküm gelecek :62:
inşallah hava şartlarına takılmasınız da bu planı uygularsınız canım. Sen kayınpedere takıl, eşin de mecburen gelsin:) süper süper:1:

tamam canım akşam yemekten sonra yemek yok yenirsede ikindi falan demi .lesilaydı sanırım onu yapcam itanbuldan gelim de odaya götürürüm izler izler yaparım :9:
En son 6 gibi yiyebilirsin yemeğini. Hoş ben 8 gibi salata yiyorum. Mesele kaçamak yapma. Abur cuburları kaldır ortalıktan. Enes de yemesin zaten. Ne işi var, canı sıılınca ver eline elmayı, havucu.
kızlar merhaba,
Tamam canım, izinli yazalım. Katılımın biraz azalmıştı zaten. İşlerin hafifleyince dönersin.

Merhabalar ben de yeni katıldım arnıza 67 kgden 58kgye düşücem inşallah.ama okulum ve dersanem olduğundan pek giremiycem nete malum lysye hazırlanıyorum..cumadan cumaya girip yazarım sonuçlarımı veririz inşallah şu kiloları:27:
hoşgeldin canım.
lys'ye hazırlanma sürecinde sana başarılar dilerim.
cumadan cumaya girip yazarak takıma dahil edemem seni. burda yarışmanın bir takım kuralları var. düzenli paylaşım ve katılım istiyoruz. bu şu an mümkün değilse, mümkün olunca katılabilirsin.

canım bak anlatayım. alıntı yapmak istediğin mesajın altında "Alıntı ile cevapla" yazıyor ya onun yanında bir kutu yanında + işareti var. kimlerin mesajlarını alıntı yapmak istiyorsan sırayla o kişilerin mesajlarının altındaki kutucuklara bas. sonra en altta "konuya cevap ver" (pembe kocaman hani) ona bas. cevap verme penceresinde alıntıları göreceksin. herkesin mesajı QUOTE ile başlar ve biter. bittiği yere yazacaklarını yaz. inşallah kolay anlatmışımdır. :46:

çok güzel anlatmışsın,tşk.

Doğal yoğurt direk doğal süt gerektiriyor ya ben de ondan pek cesaret edemiyorum. Oğluma bebekken günlük sütten yaptım yoğurdunu. Maya olarak da bim’in yoğurdunu kullandım:1: gayet güzel oluyordu. Activia da iyi maya oluyor diye okumuştum ama ben denemedim sanırım. Oğluma az miktarda yapıyordum, o tutuyordu. Çok yoğurt, süt tüketmediğim için pek aramıyorum ben:) oğluş da direk süt içiyor artık. Ama en güzeli yine de emek çekip senin yaptığın gibi yapmak.

hangi arada yedin o 1 dilim ekmeği yaw:1: alemsin:)
hoş buldum canım:16:

inşallah hava şartlarına takılmasınız da bu planı uygularsınız canım. Sen kayınpedere takıl, eşin de mecburen gelsin:) süper süper:1:

En son 6 gibi yiyebilirsin yemeğini. Hoş ben 8 gibi salata yiyorum. Mesele kaçamak yapma. Abur cuburları kaldır ortalıktan. Enes de yemesin zaten. Ne işi var, canı sıılınca ver eline elmayı, havucu.

Tamam canım, izinli yazalım. Katılımın biraz azalmıştı zaten. İşlerin hafifleyince dönersin.

en geç 7 gibi kalkmış oluyorum gülüm 6 bucuğa doğru hazırlıyorum işte yedim topladım derken 7 e geliyor .o vakitten sonra meyve yemek daha mantıklı aslında.abur cubur sor niye var :50:
kociş gene hastalandıydı ya eti pufların içine hap koyup içiyordu beyefendi şimdi ise dankek var ya içi akışkan onun içine koyup daha rahat götürüyormuş tamamen dış etken :33: zaten 2 dankeki kaldı 5 tanede etipufu dediğin gibi enese vermemek lazım dişleri çok güzel ama işte her cocuk gibi çekiyor onuda bende şekeri yasakladım direk çikolata yasak ,sadece bu tarz kek serbest o da haftada 1 tane olucak şekilde yoksa ilk azı dişleri çürür diye çok dikkat ediyorum .baksana biz diş sıkıntısı çekiyoruz bari bunlar temiz dişe sahip olsunlarda ilerde bize niye bakmadınız diye sitem etmesin :27: ben anneme çok kızıyom da bu konuda :52:

en geç 7 gibi kalkmış oluyorum gülüm 6 bucuğa doğru hazırlıyorum işte yedim topladım derken 7 e geliyor .o vakitten sonra meyve yemek daha mantıklı aslında.abur cubur sor niye var :50:
kociş gene hastalandıydı ya eti pufların içine hap koyup içiyordu beyefendi şimdi ise dankek var ya içi akışkan onun içine koyup daha rahat götürüyormuş tamamen dış etken :33: zaten 2 dankeki kaldı 5 tanede etipufu dediğin gibi enese vermemek lazım dişleri çok güzel ama işte her cocuk gibi çekiyor onuda bende şekeri yasakladım direk çikolata yasak ,sadece bu tarz kek serbest o da haftada 1 tane olucak şekilde yoksa ilk azı dişleri çürür diye çok dikkat ediyorum .baksana biz diş sıkıntısı çekiyoruz bari bunlar temiz dişe sahip olsunlarda ilerde bize niye bakmadınız diye sitem etmesin :27: ben anneme çok kızıyom da bu konuda :52:
benim oğlan da çok seviyor tatlı türünü. elimden geldiğince vermiyorum ama dışarı çıkınca falan yiyor işte başka bir şey bulamazsak.:50:
işte bak yine kociş çıktı taşın altından:)) seninki abur cubur yemek için ilaç bahanesi mi kullanıyor yaw:86:dankekle ilaç içeni ilk defa duydum:60:
sen kaldır onun kalanlarını. bir dahaki sefere ilaç içmek için kullansın:27:

:1: seminemmmm kız ısırırım seni. millet parayla o hale getiriyor. hem ben iltifat ettim :52:
tşk ettim canım millet parayla yaptıriiideee benimki az biraz fazla sankimm hehe geçende bi müşteri ablayla konuşuyoduk beraber diyete girdiydikk sonuç hüsran olsada onun kilosu benden fazla olmasına rağmenn benden zayıf görünüyo acaba kemik yapısımı dersiniz kızlarrr :14:ama bana ne dedii:D senin göğüsler büyük ya ondandır dedi :9:bende nereme bakıyıon ki sen benim dedim haahhaha:37:olabilir aslında dimi
:23: deli kızzz hahah ay allahım .bırak çıksınlar napcan sen zayıflamana bak .onlarda kücülür merak etme ama sakın koruyucuları çıkartma sarkıverir bak :86:

tmm bacımmm çıkarmammm:32::17:

çok güzel anlatmışsın,tşk.

rica ederim. sen zayıfla ben herşeyi yaparım :52:

eti puf ve ilaç :53: dankek ve ilaç :53: daha neler duyacağız. seninki etipufu, dankeki bütün yutuyor galiba :52:

tşk ettim canım millet parayla yaptıriiideee benimki az biraz fazla sankimm hehe geçende bi müşteri ablayla konuşuyoduk beraber diyete girdiydikk sonuç hüsran olsada onun kilosu benden fazla olmasına rağmenn benden zayıf görünüyo acaba kemik yapısımı dersiniz kızlarrr :14:ama bana ne dedii:D senin göğüsler büyük ya ondandır dedi :9:bende nereme bakıyıon ki sen benim dedim haahhaha:37:olabilir aslında dimi

tmm bacımmm çıkarmammm:32::17:

:60::60: tabiki ondandır. hava mı var içlerinde sanki hafif gelsinler. dikkat et belin ağırmasın :52:

:60: eşin çok komik yazmış. şekersiz çay ballı kaymak olayına çok güldüm. adam resmen kıskanmış kk yı. şunu unutmasın eşin. hepimiz seni daha da güzelleştirmek için buradayız.
:

dombilim eşin çok kıskanç çoook. benim ki de ben yazarken yazdıklarımı okur. sanki devlet sırrı paylaşıyorum sizlerle:1: komik olmuş ama. arada iyi gidiyor. bizler de eşlerin diyet düşmanı olduğunu daha net görüyoruz.

Eşinin yorumları beni benden aldı:) bu hafta çok eğlenceli geçecek senin adına sanırım:)

valla boyle benım kocacım
kıskanır ama kıskanclıgından dolayı benı uzmez kımı erkekler gıbı kadına yuklenmez o ortamı terk ederız gıdecegımız yere bırlıkte gıderız:)
evet yazdıgım herseyı okur bunuda bana gostererk yapar bıraz merak sanırım nıe onunla degılde sızlerle bu kadar paylasım yapıyruz anlamaya calısıyor herseyı onunla yapalım ıster
oda dıger erkekelr gıbı akadsları ıle cıkmaz evlıysek karı-koca cıkalım der hep beraber olalım isıtıyor
ben 2 senedır cayıma hıc seker atmam ama benım adamcıgım en az 3 seker olmalı dıo bıde ballı kaymaklı kahvaltı yanı konuyla ılgı alaka 0 yanı
rabıacım evet bu hafta cok gulecegım gıbı gelıyor
kk ya bozuluyor esımle denıyecegım olmuyorsa kk ya donecegım gercı o çok ıddalı
sımdık evde bana kaçamak yaptırmazsa sabote etmezse ıyı

gorusmek uzere canlarım

bak bakkk nasılda dalga geçiyo kardeşiylee:27::84::60::60::60:

anlamadın gitti semine. iltifattı onlar :60::52: ohhh amma güldüm

havanın durumuna bakılırsa bizim spor olayı yattı gibi. soğuk ve rüzgarlı oldu birden. ben soğuğa hiç dayanamam. yazın bile ellerim üşür. doktorlar nedenini bulamadı. bir abla söylemişti. anemi değilsen bile kılcal damarlarının yapısı elleri ısıtmayabilirmiş. neyse artık evde yaparım ben hareketlerimi. amanınnnn komutan yinede çıkalım derseeeee :53: kazdığım kuyuya kendim mi düştüm yoksam.:18: donacammmmmm. eşim bana çok gülecek.:84:

sahlep içip çıkam bari ne yapam :2:

valla boyle benım kocacım
kıskanır ama kıskanclıgından dolayı benı uzmez kımı erkekler gıbı kadına yuklenmez o ortamı terk ederız gıdecegımız yere bırlıkte gıderız:)
evet yazdıgım herseyı okur bunuda bana gostererk yapar bıraz merak sanırım nıe onunla degılde sızlerle bu kadar paylasım yapıyruz anlamaya calısıyor herseyı onunla yapalım ıster
oda dıger erkekelr gıbı akadsları ıle cıkmaz evlıysek karı-koca cıkalım der hep beraber olalım isıtıyor
ben 2 senedır cayıma hıc seker atmam ama benım adamcıgım en az 3 seker olmalı dıo bıde ballı kaymaklı kahvaltı yanı konuyla ılgı alaka 0 yanı
rabıacım evet bu hafta cok gulecegım gıbı gelıyor
kk ya bozuluyor esımle denıyecegım olmuyorsa kk ya donecegım gercı o çok ıddalı
sımdık evde bana kaçamak yaptırmazsa sabote etmezse ıyı

gorusmek uzere canlarım
kırma kocişi bir de onunla dene canım.:69: konuya da hakim olur böylece:1: diyetini görüp sabote etmeye çalışmaz:97:

havanın durumuna bakılırsa bizim spor olayı yattı gibi. soğuk ve rüzgarlı oldu birden. ben soğuğa hiç dayanamam. yazın bile ellerim üşür. doktorlar nedenini bulamadı. bir abla söylemişti. anemi değilsen bile kılcal damarlarının yapısı elleri ısıtmayabilirmiş. neyse artık evde yaparım ben hareketlerimi. amanınnnn komutan yinede çıkalım derseeeee :53: kazdığım kuyuya kendim mi düştüm yoksam.:18: donacammmmmm. eşim bana çok gülecek.:84:

sahlep içip çıkam bari ne yapam :2:
sen şimdiden içini ısındıracak şeylere yüklen bence de:) komutanım soğuk, rüzgar dinlemez. zaten spor yapınca ısınırsınız derse tamam:1:

:27::27:

ebrulim hoşgeldin canım sanırım 1 yada 2hafta deneme süresi veriyo kaptanımız ona göre listeye girip girmicene karar veriliyo onlar bilgilendirirler zaten seni...bu arada hergün yediklerini yazarsın biz öle yapıyoruz :27:yanlış varsa düzeltiyoruzz :30:düzenli sağlıklı beslenipp fıstıkk oluyoruzzz:9:ben daha olamadım ama o yolda ilerliyorum bakalımmm:27::66:

saol canim söyledigin iyi oldu bunu bilmiyodum.. olsun neyse böyle gerekiyosa beklicez mecbur..

bugun sabah (sabah derken aslinda ögleydi :))kahvaltimi guzel yaptim
2 dilim ekmek yedim,beyaz paynir bi parca,2 tane haslanmis patates yedim..
disari cikmistim az önce geldim.. 1 tane yesil elma yedim..suyumu 2 litreye tamamlayacagim aksamda belki bi tabak corba.. bu kadar.. sahi bide yesil cay ictim..aksam bidaha icerim hepsi bu..
sevgiler.. :71:

Son düzenleme:
Back
X