Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yüzyıllardır devam eden ve sonucu merakla beklenen bir savaş : 'Ne yesem kilo alamıyorum vs. Su içsem yarıyor' :)

bu savaş hiç bitmez. sana bi hayalimi anlatayım.

bazen arkadaşlara anlatıyorum gülüyorlar. ben fil diyeti yapmak istiyorum. yesem yesem ysem veeeeeeeeeeee hiç kilo almasam istiyorum. ne dersiniz var mı böyle diyet?:37:

afferim kız manken. göğüs basen normal bence. ölçsem benimde 100 ü geçer bence. göbek fazla. karın egzersizleri yap biraz canım. çok işe yarıyor. :61:

Teşekkürederim canım benim.Evet göbüşüm almış başını gidiyor.Ama en çokda o erimiş.Devam ediyorum ediyorum:15:

çok iyi divacım hem organizasyonlar hem de incelmeye devam çok iyi. tebrikler. göbiş biraz daha fazla incelmeli. mekik falan çek istersen. ben de gidip ölçüleyim bari aklıma soktun:52:

Teşekkürederim canım:16:Göbüş gidecek göbüş 90-60-90 olmak istiyorum hayırlısıyla:16:

merhaba arkadaşlar nasılsınız? ben ağır bir adet dönemi geçiriyorum cok sancım var . genel olarak yedıklerıme dikkat edıyorum kılomda artış da yok azalış da. aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz arkadaşlar. ben de en kısazamanda dönecem aranıza. öptüm herkezi
canım benim geçmiş olsun ,bol bol dinlen akşam eve gidince.kilonu korumn bile güzel hayatım .

sağol cnm ödem atsın diye kg verceğimden değil valla 2 gün sıkcam dişimi artık napım çok şiştim çünkü bide olamadım geç oldum ondan :s

sağol canım :16: ödem alsın diye yapıyorum bugun ve yarın sadece sonra normal devam edicem protein yapmıycam cumartesıye kadar cumartesi kız arkadaşımla suadaya gidiceğiz kahvaltıya normal diyet devam edıyımkı yıyebılıyım ayıp olur :)

valla bilmıyorumki bacım :) ya zayıflıycaz ya zayıflıycaz başka yolu yok :D
inşş çok çokk ödem atarsın cnmm elma diyetinden sonra bide protein diyeti yapam diyorum bakalımm isveç diyetine benziyoo hele şu elma bi bitsinn bakıcamm artıkk:9:

yüzyıllardır devam eden ve sonucu merakla beklenen bir savaş : 'Ne yesem kilo alamıyorum vs. Su içsem yarıyor' :)
ayyy aynen yaa sinir oluyorum haa:27::27:
ferdici ve plastic denemelerinizde başarılar diliyorum kızlar.
bu gün nöbetteyim çok yoğunum ara yapamadım:18:

tşk ederimm emvamm saol cnm benim nöbetçi olmak ta kötü ya tüm günn koşuşturmacaa:52:allah kolaylık versin cnm benimm

adet olduğum için çok üşüyorum resmen donacağım kombi sonuna kadar açık yanıyo ama ben yataktan çıkamıyorum :(( sabah pekmez içtim az da değildi yarım çay bardağı kadar başkada bişi yemedim zaten
kızlar kürtajdan sonra kendimi toparlayamadım bu nedenle kaptanımın haberi var ben biraz izin alıyorum ve sanırım uzun süreli olacak
umarım hepiniz sağlıkla istediğiniz kiloya ulaşırsınız
benim biraz dinlenmeye ihtiyacım var arada uğrarım duramam merak ederim sizi...
hepinizi çok öpüyorum
şimdilik buralardayım

inşş çok çokk ödem atarsın cnmm elma diyetinden sonra bide protein diyeti yapam diyorum bakalımm isveç diyetine benziyoo hele şu elma bi bitsinn bakıcamm artıkk:9:

ayyy aynen yaa sinir oluyorum haa:27::27:

elma diyeti kaç gündür elma diyetindesin bende düşünüyorum elma hem detoks gibi olur vucud arınsın biraz hep yemekde olmaz arada sadece meyve yıyerek arındırmalıyız vucudumuzu kaç kg verdın kaç gundur yapıosun hele bi de bakem bacım :)

bizde kg vercez 1 sene korycaz ve inş. genetik ucube olacağız :52:
ben 07.04.2011 tarihinde :) isveç diyetine başlıycam beraber başlayak :D

öncelikle herkese güzel yorumlarınız için teşekkür ederim kuralları okudum.
bugünkü diyetimi
akşam :4 kaşık yoğurtlu makarna ve 1 adet lolipopla kapattım:66:

şimdide bir tane portakal yicem
kuralları okuduktan sonra da hedef kilon kaç sorusu gündeme geliyor canım:)
Lolipop görmedim. Akşam yemeğin de afiyet olsun.

akşam yemeğim: 6 bucukta yedim .
2 kepçe şehriyel çorbası,1 kepçe barbunya yemeği ,yarım dilim ekmek,salata.
ara:yok dışardaydık enesi oyun alanına götürdük 40 dk çıkmadı o ara eşim pasta ve çay götürdü ben ellemedim :23: saat 7 de çıkmıştık 10 bucukta eve geldik enesiordandan dr götürdüm öksürük vardı.neyse sonracığıma iş güç derken 12 de gece yani 1 bardak ılık ballı sütümü içtim.kaçamaksız kapadım naberrrrrrrr :52:
valla yol boyu karnıma agrılar girdi durdu .gögüslerim hala acıyo :24: sakalaynmasterimin dediği gerçek olur inşallahda önümüze bakarız güzelce :nazar:
rabişcim menü güzel olursa paylaşırım hayatım merak etme sen.
cünkü biliyorum kilo derdi zor .insanın canı çekmiyor değil ben bu tost işini dombişten ögrenmiştim domatesli ilk defa onda gördüm uyguluyorumda .ama tadı güzel .acıkcası aman aman canım birşeyler istemiyor sırf yemek olmak adına yiyorum .demir ve folik asit alıyorumya yok onlarıda almasam hiç birşey yemek istemiyorum .:31:
aslında maraş tarhanası yemesem güzel olur.bugün yemedim ne güzel bitsede kurtulsam olayına geçtim şuanda.
haftaya kayınvalidem gelicez diye sordu ne yapim kızıma ne istiyor canı dedi bende mantı istiyorum dedim ki mantı yemeyeli aylar oldu anne eliyle :91: orda dikkat edicem inşallah .cuma 56 olurmuyum ki acep loy loy:1:
eveeet, güzel bir menü olmuş canım. :46:
haftaya sen de İstanbul yolcusu musun? Hayırlısıyla gider gelirsin inşallah. Daha gitmeden siparişler verilmiş:9:

iyi geceler kızlar. uyku tutmadı size bugün pek bakamadım . ilgilenemedim. o yüzden uyuyamadım. ama maşallah çok iyi gidiyor grubumuz. sabahdan bu yana 14 sayfa ilerlemiş. okuyabilir miyim bilmiyorum ama bakacağım biraz.

12/04/2011 menüm

ılık limonlu su+ 1 elma

kahvaltı
domates 2 parça peynir
3 zeytin 1 dlm ekmek

ara şekersiz nescafe
ara elma

öğle
1 tabak salata
1 dlm ekmek
3 çatal kıymalı yumurta

ara yok

akşam mevsim türlüsü
1 dlm ekmek

ara 1 brdk süt

su 1.5 litre geçti. gerisini saymadım dostlar
spor: 1 saat 1o dk yürüyüş oğlanla:8:
Buraya uğrayamayınca uyku bile tutmuyor, değil mi?
Menün çok güzel, afiyet olsun.

bu hafta diyete daha sadık daha fazla sporla destekliyorum. ama geçen haftadan bu yana pek ilerleme göremiyorum kendimde. bahar yorgunluğum azaldı. baş ağrılarım geçti. bakalım cuma ne getirecek bize. hayırlarla gelsin inşallah. . şimdi siz uyuyorsunuz. hepinize tatlı rüyalar canlarım:70::71:
İlk hafta çok miktarda kilo gider. Birazı ödem vs’dir zaten. Bunu biliyoruz. İlk haftan kadar çok gitmesini bekleme. Eğer öyle olsa 2 haftada mezun olursun:1: çnemli olan ayda 2 ile 4 kg arasında verebilmek. Yeri gelir gr gr gider, yeri gelir daha fazla gider.

evet okudum..pardon begenmistim,yeterli olabilecegini düsünmüstüm..kabul ediyorum..

yas 27
boy 168
kilo 80
hedef kilo 65..

ayrica bugun yediklerimide ekleyim;
sabah:iki dilim ekmek.beyaz beynir 2 dilim ve 2 dilim salam yesil cay..
ögleden sora 3 gibi: 1 tabak corba,salata,3 dilim siyah ekmek (cok biliyorum)
5 gibi 1/4 kek.. o kadar.. kahvaltidan sonra zayiflama ve yag yakici kür (kk'dan) normalde sabah aksam yemeklerden sonra icmek gerekiyomus ama cok gec geldigim icin icemedim..tok tutuyor ilgilenen olursa..

http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...akici-metabolizma-hizlandirici-formuller.html
Beğendiğini sonradan gördüm. Yazman daha iyi oldu canım. Verdiğin bilgileri de not aldım. Günde 1 kereden daha fazla katılım bekliyoruz.
Verdiğin linke bakıcam. Beslenmende ara öğünlerin olmayışı ilgimi çekti. Ana öğünde 3 dilim ekmek yüklemesi yerine daha çok ara öğün yapsan belki ekmek tüketimin de azalır.

dün akşam menüm:1 tabak karnıbahar yemeği, 1 bardak ayran.

sabah erken kalkıp egzersizlerimi yaptım. kahvaltımda 1 bardak şekersiz çay, 1 dilim kepek ekmeği, yarım kk peynir vardı.

adetime 1 hafta var ve benim iştahım kabarmaya başladı. sabah gelirken her yerde börekçi, simitçi. kokuları burnuma geliyor ve beynimde poğçalar dans ediyor. şeytan aklıma girmeye çalışıyor ye diyor ki "küçücük börekten ne olur, arkadaşlarına söylemezsin, nerden bilecekler" . burdan şeytanıma sesleniyorum:şeytan efendi sen kiminle dansediyorsunnnnnnnn alooooooooooooo :60:
beslenmen çok güzel:nazar:
Adet yaklaşınca iştah tavan yapıyor, dikkatli olmalısın. Senin aşçı, eş gibi faktörler zayıf noktanı fark etmesinler:1:
Muz, tarçınlı süt vs iştahını kesebilir. Dene istersen.
Kızlar sürekli internete giremiyorum artık.Kusura bakmayın.Bir organizasyon projesi aldım.İş peşinde koşturuyorum.:26:
Evet, katılımın düştü canım. Bu durumda Cuma listesine maalesef dahil edemeyeceğim. Yalnız takımiçi paylaşımlarına devam edebilirsin. Proje yoğunluğun azaldığında da istersen liste konusunu tekrar değerlendiririz. İşlerinde kolaylıklar diliyorum.

merhaba arkadaşlar nasılsınız? ben ağır bir adet dönemi geçiriyorum cok sancım var . genel olarak yedıklerıme dikkat edıyorum kılomda artış da yok azalış da. aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz arkadaşlar. ben de en kısazamanda dönecem aranıza. öptüm herkezi
Hoş geldin seyyahım. Bizi unuttuğunu düşünmeye başlamıştım ki unutmamışsın.
Bekliyoruz en kısa zamand.

kızlar günaydınlar nihayet regl olabıldım yaa :) lapa dıyetı yapıyorum çok şiştim ödem atsın 2 gün haşlanmış tuzsuz yağsız prinç yoğurt çok acıkırsam 1 elma falan yıycem 2 gunluk menum budur :)
Çok şükür regl olabilmişsin:) ben kendim olmuş kadar sevindim canım:1: şişkinliğin gitmiştir, hadi iyisin. Lapaya başladın sanırım, güzel sonuçlar alırsın inş.

bazen arkadaşlara anlatıyorum gülüyorlar. ben fil diyeti yapmak istiyorum. yesem yesem ysem veeeeeeeeeeee hiç kilo almasam istiyorum. ne dersiniz var mı böyle diyet?:37:
benim hayalimi çalmışsın:1::60:

ara 4 form bisküvi şekersiz çay:56:
Afiyet olsun.:16:

adet olduğum için çok üşüyorum resmen donacağım kombi sonuna kadar açık yanıyo ama ben yataktan çıkamıyorum :(( sabah pekmez içtim az da değildi yarım çay bardağı kadar başkada bişi yemedim zaten
kızlar kürtajdan sonra kendimi toparlayamadım bu nedenle kaptanımın haberi var ben biraz izin alıyorum ve sanırım uzun süreli olacak
hepinizi çok öpüyorum
şimdilik buralardayım
:5::5:
kendine dikkat et dosbam. fırsatın oldukça gel bir selam ver.

:5::5:
kendine dikkat et dosbam. fırsatın oldukça gel bir selam ver.

ben hamile iken bile geliyordum :)) gelmeden yapamam ama artık listede kesinlikle olmak istemiyorum
zaten diyeti bırakmayı düşünmüyorum sadece bu kadar düzen bile bana yaramadığını düşünmeye başladım :)) kafaya takmadan halletmeyi deneyeceğim bakalım artık

hepinizi çok öpüyorum
şimdilik buralardayım

geçmiş olsun canım. kendine iyi bak. :61:

amannnnn ne yoğun ve sıkıcı bir gün ilgilenemiyorum topikle. :41:

öğle yemeğim: 1 kase çorba (ne olduğunu anlamadım sarı bişiydi), 1 kase cacık, 1 adet küçük patlıcan, 1 adet küçük kabak dolması. özellikle belirtmek istiyorum ; ekmek yemedim. :61: çünküüüüüüüüü sabahtan kalan peynirim var. ara öğünde yarım paket etiformla onu yemeği düşünüyorum.

ee yarışmadayız artık ve sorumluluğumuz 2 katına çıktı. cumaya hafif çıkmak istiyorum. bu yüzden ekmek olayını azaltacağım. EN BÜYÜK 13. TAKIM :64:

hepinizi çok öpüyorum
şimdilik buralardayım

çok geçmiş olsun bitanem,kürtaj ve sonrasını çok iyi bilirim ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

Geçen hafta başım çizelgeyle dertdeydi,bu hafta alıntıyla yazdıklarınızı tek tek okuyorum ama cvp veremiyorum.tek alıntıyı yapıyorum ama fazla yapamıyorum.anlattınız ama kafa sanırım biraz kalın.

Geçen hafta başım çizelgeyle dertdeydi,bu hafta alıntıyla yazdıklarınızı tek tek okuyorum ama cvp veremiyorum.tek alıntıyı yapıyorum ama fazla yapamıyorum.anlattınız ama kafa sanırım biraz kalın.

esta piti piti. olur öyle bazen. sana açıklamıştım hani. tekrar okuyup uygulama yap istersen.

dün eşin ne yaptıda kızdırdı seni onu anlat bakalım.

Back
X