Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yüzyıllardır devam eden ve sonucu merakla beklenen bir savaş : 'Ne yesem kilo alamıyorum vs. Su içsem yarıyor' :)
afferim kız manken. göğüs basen normal bence. ölçsem benimde 100 ü geçer bence. göbek fazla. karın egzersizleri yap biraz canım. çok işe yarıyor.![]()
çok iyi divacım hem organizasyonlar hem de incelmeye devam çok iyi. tebrikler. göbiş biraz daha fazla incelmeli. mekik falan çek istersen. ben de gidip ölçüleyim bari aklıma soktun
Teşekkürederim canımGöbüş gidecek göbüş 90-60-90 olmak istiyorum hayırlısıyla
![]()
bu savaş hiç bitmez. sana bi hayalimi anlatayım.
bazen arkadaşlara anlatıyorum gülüyorlar. ben fil diyeti yapmak istiyorum. yesem yesem ysem veeeeeeeeeeee hiç kilo almasam istiyorum. ne dersiniz var mı böyle diyet?![]()
canım benim geçmiş olsun ,bol bol dinlen akşam eve gidince.kilonu korumn bile güzel hayatım .merhaba arkadaşlar nasılsınız? ben ağır bir adet dönemi geçiriyorum cok sancım var . genel olarak yedıklerıme dikkat edıyorum kılomda artış da yok azalış da. aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz arkadaşlar. ben de en kısazamanda dönecem aranıza. öptüm herkezi
inşş çok çokk ödem atarsın cnmm elma diyetinden sonra bide protein diyeti yapam diyorum bakalımm isveç diyetine benziyoo hele şu elma bi bitsinn bakıcamm artıkksağol cnm ödem atsın diye kg verceğimden değil valla 2 gün sıkcam dişimi artık napım çok şiştim çünkü bide olamadım geç oldum ondan :s
sağol canımödem alsın diye yapıyorum bugun ve yarın sadece sonra normal devam edicem protein yapmıycam cumartesıye kadar cumartesi kız arkadaşımla suadaya gidiceğiz kahvaltıya normal diyet devam edıyımkı yıyebılıyım ayıp olur :)
valla bilmıyorumki bacım :) ya zayıflıycaz ya zayıflıycaz başka yolu yok![]()
ayyy aynen yaa sinir oluyorum haayüzyıllardır devam eden ve sonucu merakla beklenen bir savaş : 'Ne yesem kilo alamıyorum vs. Su içsem yarıyor' :)
ferdici ve plastic denemelerinizde başarılar diliyorum kızlar.
bu gün nöbetteyim çok yoğunum ara yapamadım:18:
inşş çok çokk ödem atarsın cnmm elma diyetinden sonra bide protein diyeti yapam diyorum bakalımm isveç diyetine benziyoo hele şu elma bi bitsinn bakıcamm artıkk
ayyy aynen yaa sinir oluyorum haa![]()
kuralları okuduktan sonra da hedef kilon kaç sorusu gündeme geliyor canım:)öncelikle herkese güzel yorumlarınız için teşekkür ederim kuralları okudum.
bugünkü diyetimi
akşam :4 kaşık yoğurtlu makarna ve 1 adet lolipopla kapattım
şimdide bir tane portakal yicem
eveeet, güzel bir menü olmuş canım.akşam yemeğim: 6 bucukta yedim .
2 kepçe şehriyel çorbası,1 kepçe barbunya yemeği ,yarım dilim ekmek,salata.
ara:yok dışardaydık enesi oyun alanına götürdük 40 dk çıkmadı o ara eşim pasta ve çay götürdü ben ellemedimsaat 7 de çıkmıştık 10 bucukta eve geldik enesiordandan dr götürdüm öksürük vardı.neyse sonracığıma iş güç derken 12 de gece yani 1 bardak ılık ballı sütümü içtim.kaçamaksız kapadım naberrrrrrrr
valla yol boyu karnıma agrılar girdi durdu .gögüslerim hala acıyosakalaynmasterimin dediği gerçek olur inşallahda önümüze bakarız güzelce
rabişcim menü güzel olursa paylaşırım hayatım merak etme sen.
cünkü biliyorum kilo derdi zor .insanın canı çekmiyor değil ben bu tost işini dombişten ögrenmiştim domatesli ilk defa onda gördüm uyguluyorumda .ama tadı güzel .acıkcası aman aman canım birşeyler istemiyor sırf yemek olmak adına yiyorum .demir ve folik asit alıyorumya yok onlarıda almasam hiç birşey yemek istemiyorum .
aslında maraş tarhanası yemesem güzel olur.bugün yemedim ne güzel bitsede kurtulsam olayına geçtim şuanda.
haftaya kayınvalidem gelicez diye sordu ne yapim kızıma ne istiyor canı dedi bende mantı istiyorum dedim ki mantı yemeyeli aylar oldu anne eliyleorda dikkat edicem inşallah .cuma 56 olurmuyum ki acep loy loy
![]()
Buraya uğrayamayınca uyku bile tutmuyor, değil mi?iyi geceler kızlar. uyku tutmadı size bugün pek bakamadım . ilgilenemedim. o yüzden uyuyamadım. ama maşallah çok iyi gidiyor grubumuz. sabahdan bu yana 14 sayfa ilerlemiş. okuyabilir miyim bilmiyorum ama bakacağım biraz.
12/04/2011 menüm
ılık limonlu su+ 1 elma
kahvaltı
domates 2 parça peynir
3 zeytin 1 dlm ekmek
ara şekersiz nescafe
ara elma
öğle
1 tabak salata
1 dlm ekmek
3 çatal kıymalı yumurta
ara yok
akşam mevsim türlüsü
1 dlm ekmek
ara 1 brdk süt
su 1.5 litre geçti. gerisini saymadım dostlar
spor: 1 saat 1o dk yürüyüş oğlanla![]()
İlk hafta çok miktarda kilo gider. Birazı ödem vs’dir zaten. Bunu biliyoruz. İlk haftan kadar çok gitmesini bekleme. Eğer öyle olsa 2 haftada mezun olursunbu hafta diyete daha sadık daha fazla sporla destekliyorum. ama geçen haftadan bu yana pek ilerleme göremiyorum kendimde. bahar yorgunluğum azaldı. baş ağrılarım geçti. bakalım cuma ne getirecek bize. hayırlarla gelsin inşallah. . şimdi siz uyuyorsunuz. hepinize tatlı rüyalar canlarım![]()
Beğendiğini sonradan gördüm. Yazman daha iyi oldu canım. Verdiğin bilgileri de not aldım. Günde 1 kereden daha fazla katılım bekliyoruz.evet okudum..pardon begenmistim,yeterli olabilecegini düsünmüstüm..kabul ediyorum..
yas 27
boy 168
kilo 80
hedef kilo 65..
ayrica bugun yediklerimide ekleyim;
sabah:iki dilim ekmek.beyaz beynir 2 dilim ve 2 dilim salam yesil cay..
ögleden sora 3 gibi: 1 tabak corba,salata,3 dilim siyah ekmek (cok biliyorum)
5 gibi 1/4 kek.. o kadar.. kahvaltidan sonra zayiflama ve yag yakici kür (kk'dan) normalde sabah aksam yemeklerden sonra icmek gerekiyomus ama cok gec geldigim icin icemedim..tok tutuyor ilgilenen olursa..
http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...akici-metabolizma-hizlandirici-formuller.html
beslenmen çok güzeldün akşam menüm:1 tabak karnıbahar yemeği, 1 bardak ayran.
sabah erken kalkıp egzersizlerimi yaptım. kahvaltımda 1 bardak şekersiz çay, 1 dilim kepek ekmeği, yarım kk peynir vardı.
adetime 1 hafta var ve benim iştahım kabarmaya başladı. sabah gelirken her yerde börekçi, simitçi. kokuları burnuma geliyor ve beynimde poğçalar dans ediyor. şeytan aklıma girmeye çalışıyor ye diyor ki "küçücük börekten ne olur, arkadaşlarına söylemezsin, nerden bilecekler" . burdan şeytanıma sesleniyorum:şeytan efendi sen kiminle dansediyorsunnnnnnnn alooooooooooooo![]()
Evet, katılımın düştü canım. Bu durumda Cuma listesine maalesef dahil edemeyeceğim. Yalnız takımiçi paylaşımlarına devam edebilirsin. Proje yoğunluğun azaldığında da istersen liste konusunu tekrar değerlendiririz. İşlerinde kolaylıklar diliyorum.Kızlar sürekli internete giremiyorum artık.Kusura bakmayın.Bir organizasyon projesi aldım.İş peşinde koşturuyorum.:26:
Hoş geldin seyyahım. Bizi unuttuğunu düşünmeye başlamıştım ki unutmamışsın.merhaba arkadaşlar nasılsınız? ben ağır bir adet dönemi geçiriyorum cok sancım var . genel olarak yedıklerıme dikkat edıyorum kılomda artış da yok azalış da. aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz arkadaşlar. ben de en kısazamanda dönecem aranıza. öptüm herkezi
Çok şükür regl olabilmişsin:) ben kendim olmuş kadar sevindim canımkızlar günaydınlar nihayet regl olabıldım yaa :) lapa dıyetı yapıyorum çok şiştim ödem atsın 2 gün haşlanmış tuzsuz yağsız prinç yoğurt çok acıkırsam 1 elma falan yıycem 2 gunluk menum budur :)
benim hayalimi çalmışsınbazen arkadaşlara anlatıyorum gülüyorlar. ben fil diyeti yapmak istiyorum. yesem yesem ysem veeeeeeeeeeee hiç kilo almasam istiyorum. ne dersiniz var mı böyle diyet?![]()
Afiyet olsun.ara 4 form bisküvi şekersiz çay![]()
adet olduğum için çok üşüyorum resmen donacağım kombi sonuna kadar açık yanıyo ama ben yataktan çıkamıyorum( sabah pekmez içtim az da değildi yarım çay bardağı kadar başkada bişi yemedim zaten
kızlar kürtajdan sonra kendimi toparlayamadım bu nedenle kaptanımın haberi var ben biraz izin alıyorum ve sanırım uzun süreli olacak
umarım hepiniz sağlıkla istediğiniz kiloya ulaşırsınız
benim biraz dinlenmeye ihtiyacım var arada uğrarım duramam merak ederim sizi...
hepinizi çok öpüyorum
şimdilik buralardayım
kendine dikkat et dosbam. fırsatın oldukça gel bir selam ver.
adet olduğum için çok üşüyorum resmen donacağım kombi sonuna kadar açık yanıyo ama ben yataktan çıkamıyorum( sabah pekmez içtim az da değildi yarım çay bardağı kadar başkada bişi yemedim zaten
kızlar kürtajdan sonra kendimi toparlayamadım bu nedenle kaptanımın haberi var ben biraz izin alıyorum ve sanırım uzun süreli olacak
hepinizi çok öpüyorum
şimdilik buralardayım
hepinizi çok öpüyorum
şimdilik buralardayım
Geçen hafta başım çizelgeyle dertdeydi,bu hafta alıntıyla yazdıklarınızı tek tek okuyorum ama cvp veremiyorum.tek alıntıyı yapıyorum ama fazla yapamıyorum.anlattınız ama kafa sanırım biraz kalın.