canım akşam yemeğinden önce bo lsu iç sonra yemeğinle doy oyle git.baktın masum olan şeylere onlardan tadına bak .hmm negüzel olmş falan de.ay çokda yemek yedim eve götürür yerim üzülme sen de . sonra eve getir anneye ver yesintartıyaa çıkamıyorum korkudan kızz ya gitmemişsee diye hani gitmediyse moralim bozulurr o anda bırakırım elmacıklarıııpazar gününden beri yapıyorum canım fazla veremedim gibi geliyoo ama bakalımm tmm beraber başlıyalımmm ben ayrıntıları anlatırım sana 2 hafta sürdürmen gerek ama unutmaa hele bi reglll dönemini atlatt
çokkk gaza geldimm çokkk
canım benimmm kendine çok dikkat ettzaten kan kalmadıydı bide şimdi adet oldunn kalanda oraya gidiyo gıı:26:
(öpüyorumm dosbammm toparlann gell aramıza hemenn
kızlaeee bu arada akşam doğum gününeee davet edildimm 6 yaşında komşumuzun oğluu gitmesem çocuk kırılcak gitsem zorla yedirceklerrrokadarrr elmamm boşa gitsin istemiyorumm napsamm kii ben yemem ama ya zorlarlarsaaaa
hepsiniii döverimmm haa
![]()
yok kız ben 4 dilim yiyom daha çok yemem ki ,tost yapcam tost ekmeği olmayınca beyaz ekmek kullanıyom tatlım.hastalığa rağmen beslenmenn mükemmell ablacımm
heheee kız ben sana demedim mi benle fazla konuşmaaa bak benim gibii sende başlamışınnn 4 dilim ekmeklereee
aaaa onu hiç sormaaelma kasasını odasına koymuşş her sabah alırkenn görüyoya benii
elmalarıı mı çalıyon diye dalga geçiiii

hem şuştt bakim ablaya öyle laflar edilmez