Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tartıyaa çıkamıyorum korkudan kızz ya gitmemişsee diye hani gitmediyse moralim bozulurr o anda bırakırım elmacıklarııı:27:pazar gününden beri yapıyorum canım fazla veremedim gibi geliyoo ama bakalımm tmm beraber başlıyalımmm ben ayrıntıları anlatırım sana 2 hafta sürdürmen gerek ama unutmaa hele bi reglll dönemini atlatt :30:çokkk gaza geldimm çokkk :8:

canım benimmm kendine çok dikkat ett:5:zaten kan kalmadıydı bide şimdi adet oldunn kalanda oraya gidiyo gıı:26::((öpüyorumm dosbammm toparlann gell aramıza hemenn:16:

kızlaeee bu arada akşam doğum gününeee davet edildimm 6 yaşında komşumuzun oğluu gitmesem çocuk kırılcak gitsem zorla yedirceklerrr:30:okadarrr elmamm boşa gitsin istemiyorumm napsamm kii ben yemem ama ya zorlarlarsaaaa:50::30:hepsiniii döverimmm haa:53:
canım akşam yemeğinden önce bo lsu iç sonra yemeğinle doy oyle git.baktın masum olan şeylere onlardan tadına bak .hmm negüzel olmş falan de.ay çokda yemek yedim eve götürür yerim üzülme sen de . sonra eve getir anneye ver yesin

hastalığa rağmen beslenmenn mükemmell ablacımm :10:

heheee kız ben sana demedim mi benle fazla konuşmaaa bak benim gibii sende başlamışınnn 4 dilim ekmeklereee:9::9::9::9:

aaaa onu hiç sormaa:9::9:elma kasasını odasına koymuşş her sabah alırkenn görüyoya benii :23:elmalarıı mı çalıyon diye dalga geçiiii
yok kız ben 4 dilim yiyom daha çok yemem ki ,tost yapcam tost ekmeği olmayınca beyaz ekmek kullanıyom tatlım.:33: sen neydi oyle 6-7-8 dilim falan yiyodun sanki hehe
hem şuştt bakim ablaya öyle laflar edilmez :63:

telafi ettim kaptanım tam 40dk tempolu yürüdüm koşu bandında,üzerimde sauna eşortman vardı ter işinde kaldım.malum cuma kapıda.

evet gülüm pazar günü uçuyoruz ailecek 6 gün kalıp döneceğim.mantı dedim kayınvalidemin hazırda dolapta vardır yorulmasın diye yoksa canımın istediğinden değil gülüm.çok hamur işi yapıyor o sıkıntımız var bir de yemekte kaynım hep kola içer bilmiyorum bakalım.gerçi gezmekten pek evde kalırmıyım onuda bilmiyorum ya atarız direk sahile kocişle kendimizi .bu sefer havagüzel olursa enesime bir vapur turu sözüm var :1:
ay ne güzel planların var, hayırlısıyla gerçek olurlar inşallah.:103

merhaba hatunlar..
çok hastayım çok..detoks çorbası işi kaldı..ağır grip geçriyorum..şu anda ilaç az gözümü açtıda bir uğrayayım dedim..
dün annemlere gittik.hasta olduğum için ye deselerde sadece 1 kaşık pilav ve çeyrek karnıyarık ve yanında eter ve 1 dilim ekmek yedim..
bugün malesef detoksa devam edemdim..
sabah
2 kaysı kurusu ve suyumu içtim..
ama ağzımda tat tuz yok.herşey ot gibi..
kahvaltı
1 yumurta
1 domates
3 zeytin
1 dilm tam buğday ekmeği
az peynir yedim..yarım bardak süt.
öğlen
2 dilm tam buğday ekmeğine tost
1 domates.
ara
1 ceviz
4 kuru üzüm
akşam
tavuk baget var.
salat yapamam yanına ayran yapıp içersem ne ala..
bu hafat iyi bir performans beklemiyoru..ama cumaya daha var..:31:
1.5 litre su içtim.
spro yok kolumu kaldıracak halim yok..başımda çaltlıyor..:59::50:
ah canım, çok geçmiş olsun. Detoks çorbasının kalması iyi olmuş bence, hastayken iyi bir fikir değil. :114:
beslenmen iştahsız olduğun için diyete aykırı değil, bu hafta tartıda da inşallah güzel bir rakam çıkar. çıkmazsa da şişkinlikten olabilir ancak bence.:112:

12 de 4 dilim ekmek arasına ,1 kk kadar penir,3 dilim domates ile tost,1 fincan şekersiz ıhlamur
ara: 2 de 1 bardak ılık süt
ara yapcam bir daha .elma yicem saat 4 te.
dünkü su miktarım 2.5 litreydi bugün 2 litre içeçeğim
kilom aynı çıktı 56.5 um hala oh ne güzel yav.
:61:
akşama şehriyel çorbası içiçem.
maşallah:nazar:

kızlaeee bu arada akşam doğum gününeee davet edildimm 6 yaşında komşumuzun oğluu gitmesem çocuk kırılcak gitsem zorla yedirceklerrr:30:okadarrr elmamm boşa gitsin istemiyorumm napsamm kii ben yemem ama ya zorlarlarsaaaa:50::30:hepsiniii döverimmm haa:53:
Bence gitme küsen küssün, cumaya 2 gün kaldı. Orda 1 dilim pasta yesen bunca emek boşa gider. Gidersen de yeme yeme yeme.

kaptanımmm nasılsın? evet deneyeceğim tok tutan şeyleri ama sorun şu, sizlerde de oluyordur tok olduğun zaman bile yeme isteği geliyor.:43:

az önce inanılmaz birşey oldu :53: aşçı ile sevgiyle kucaklaştık :53: neden mi?
sevgili aşçımız bugün sütlü tatlı pişirirken ben diyetteyim diye benimkini az şekerli olarak ayrı pişirmiş ve küçücük bir kaseye dökmüş. getirdi verdi. masanın üzerinde tatlı kaselerini görünce o küçük olanı gözüme kestirmiştim zaten. birde onun az şekerli olduğunu duyunca çok mutlu oldum.çok mahçup oldum. sarılmak istedi sarıldık. eeee bu durumda ateşkes oldu malum. ara öğün olarak tatlıyı değerlendireceğim. :61:
iyiyim çok şükür canım:70: sen nasılsın bugün?
Kesinlikle bende de oluyor o dediğin. Tokum ama atıştırmak istiyorum. En güzeli atıştıracaksan da meyve atıştır. Kek, pasta, börek iyi değil.
Bu arada aşçıyla gözlerimi yaşarttınız:1: duygusal anlar yaşanmış:)
Haftada bir gün sütlü tatlı sakıncalı bir şey değil. Zaten o kadar uğraşılmış o tatlı için. Ben olsam ben de yerdim.

az önce bir dilim kıymalı pide yedim,çok güzel kokmuştu.kızın bana:26::59::59::59:
1 dilimden bir şey olmaz canım. Bugün başka ekmek yemezsin dengelenir.

aaaa onu hiç sormaa:9::9:elma kasasını odasına koymuşş her sabah alırkenn görüyoya benii :23:elmalarıı mı çalıyon diye dalga geçiiii:) şaka maka oda bu kadar istikrarlı olcamı düşünmüyodu napsınn kendi 100kiloo hahaha iradesiz diye dalga geçiyom yok banamısın demiyoo ha bire yiyoo hele akşamlarıı gözümün önünde götürüyoo çikolatalarıı ölcen ölcenn diyom :D

pastaaaaa yemek istemiyorummmm acaba pastayı üffleyipp işim çıktı diye kaçsam mııı:)))

eneeeee abinin oda da mı duruyor onlar :60: 100 kg demek . az kaldı biraz daha alsın erkekler kulübüne yazılır :61:

telafi ettim kaptanım tam 40dk tempolu yürüdüm koşu bandında,üzerimde sauna eşortman vardı ter işinde kaldım.malum cuma kapıda.

iyi güzel. suyunu da bol iç.:61:

oy oy çok fenalardayım ya..ara öğün yerine kaçamak yaptım..1 tatlı kaşığı fındık ezmesi ve az çatal ucu nutella yedimyanındada 1 dilim beyaz ekmek...ama tadlarıda yok niye yedim bilemedim.:17::77:bu arada adet öncesi dönemdeyim :(((:53:

ay ne güzel planların var, hayırlısıyla gerçek olurlar inşallah.:103

ah canım, çok geçmiş olsun. Detoks çorbasının kalması iyi olmuş bence, hastayken iyi bir fikir değil. :114:
beslenmen iştahsız olduğun için diyete aykırı değil, bu hafta tartıda da inşallah güzel bir rakam çıkar. çıkmazsa da şişkinlikten olabilir ancak bence.:112:

maşallah:nazar:
saol canım..ne bielyim bu hafta pasta yemiştim en azından telafi babında olsun dedim.tamda iyi kötü bir randımanda giderken hastalılar uykusuzluk vurdu yine..canım sıkılmıyor desem yalan olru.ama yapacak birşeyde yok sağlık önce geliyor..
çıkmarmıki bilemiyorum uyuyamadığım hafta ve hastada olmuştum yine artı çıkmıştım..:(((

Son düzenleme:
canım akşam yemeğinden önce bo lsu iç sonra yemeğinle doy oyle git.baktın masum olan şeylere onlardan tadına bak .hmm negüzel olmş falan de.ay çokda yemek yedim eve götürür yerim üzülme sen de . sonra eve getir anneye ver yesin

yok kız ben 4 dilim yiyom daha çok yemem ki ,tost yapcam tost ekmeği olmayınca beyaz ekmek kullanıyom tatlım.:33: sen neydi oyle 6-7-8 dilim falan yiyodun sanki hehe
hem şuştt bakim ablaya öyle laflar edilmez :63:
hehee kız yemek yemiyom ki full elmaa başka bişi yokk
hatırlıyon mu 1 yumurtaya 4 dilim ekmekle giriştiğimiii:9::9:
Bence gitme küsen küssün, cumaya 2 gün kaldı. Orda 1 dilim pasta yesen bunca emek boşa gider. Gidersen de yeme yeme yeme.

iyiyim çok şükür canım:70: sen nasılsın bugün?
Kesinlikle bende de oluyor o dediğin. Tokum ama atıştırmak istiyorum. En güzeli atıştıracaksan da meyve atıştır. Kek, pasta, börek iyi değil.
Bu arada aşçıyla gözlerimi yaşarttınız:1: duygusal anlar yaşanmış:)
Haftada bir gün sütlü tatlı sakıncalı bir şey değil. Zaten o kadar uğraşılmış o tatlı için. Ben olsam ben de yerdim.

1 dilimden bir şey olmaz canım. Bugün başka ekmek yemezsin dengelenir.
yemicemmm inşş neyse yeşilçay içerimm sadeceee :52:
eneeeee abinin oda da mı duruyor onlar :60: 100 kg demek . az kaldı biraz daha alsın erkekler kulübüne yazılır :61:

iyi güzel. suyunu da bol iç.:61:
:27::27::27:keşkeeeeee yazılsada verse kilocuklarıı
oy oy çok fenalardayım ya..ara öğün yerine kaçamak yaptım..1 tatlı kaşığı fındık ezmesi ve az çatal ucu nutella yedimyanındada 1 dilim beyaz ekmek...ama tadlarıda yok niye yedim bilemedim.:17::77:bu arada adet öncesi dönemdeyim :(((:53:

hehe kız herkeste ya adet yada öncesi dönemdee çok kötü yaa:30:şimdidenn geçmişş olsun kuşumm:71:

hehee kız yemek yemiyom ki full elmaa başka bişi yokk
hatırlıyon mu 1 yumurtaya 4 dilim ekmekle giriştiğimiii:9::9:

yemicemmm inşş neyse yeşilçay içerimm sadeceee :52:

:27::27::27:keşkeeeeee yazılsada verse kilocuklarıı

hehe kız herkeste ya adet yada öncesi dönemdee çok kötü yaa:30:şimdidenn geçmişş olsun kuşumm:71:

aslında düzenli spor yaptığım haftalarda ve kuru kaysı sayesinde tatlı aklıma bile gelmemişti.hastalık uykusuzluk herşeyi bozdu.gel gel cuma gel yüzümü karatmadan atlatayım bu haftayı dimi..:26::52:

dosba bu siteyi ilk düşük yaptığımda kürtaj olma ihtimali varmı ne olur nasıl olur onu araştırıken bulmuş kayıt olmuştum..çok acı dolu günlerdi.şimdi bile içim yandı..ama herşey geçiyor be gülüm..:70:

tartıyaa çıkamıyorum korkudan kızz ya gitmemişsee diye hani gitmediyse moralim bozulurr o anda bırakırım elmacıklarııı:27:pazar gününden beri yapıyorum canım fazla veremedim gibi geliyoo ama bakalımm tmm beraber başlıyalımmm ben ayrıntıları anlatırım sana 2 hafta sürdürmen gerek ama unutmaa hele bi reglll dönemini atlatt :30:çokkk gaza geldimm çokkk :8:

canım tartıl yaaa :) kesin vermişsindir takma kafaya :) sabah kahvaltı edıyorsun dimi ? :16:

canım elma rendele üzerine tarzın dök ama böyle süsle :) benim pastam bu de :) ısrar ederseniz şimdiden söylüyorum giderim de ederlersede git boşver biz herkesi düşünüyoruzda onlar bizi düşünüyormu ? okadar emek verıyoruz sürekli aklımıza girmeye çalışıyorlar içlerine şeytan kaçmış gibi

gözün aydın..:9:

ay sağol kuşum valla sevindirici :) her ay şu regl yüzünden başa sarıyorum ya deli olcam

Çok karmaşık yediğimizi düşünüyorum ben de bazen. Böyle daha basit bir hale getirerek belki vücudumuza yardım edebiliriz.:114: Arada sırada tabiî ki.

kesinlikle arada şart arınmak sık olmamak üzere

Son düzenleme:
4 etiform biraz peynirle ara öğün yaptım. canım sürekli bişiler yemek istiyor ama yemiyorum tabiki. akşam dünden kalan karnıbahar yemeğini yiyecem. eşim dün uyuzluk yaptı yemedi. koca bir tencere var. ona yedirmem lazım bir şekilde yoksa yarında aynı yemeği yemek zorunda kalıcam. :25:

dün akşam hava iyidi ama kayınpederin işi vardı çıkamadık. ben bir türlü dışarıda spor yapamıyorum hep bir engel çıkıyor. kısmet değil sanırım. bu akşam bizim orda pazar var yine çıkmayacağız. perşembe diye sözleştik ama kesin yağmur yağar bu defa. akşamları yemekten sonra evde egzersiz yapıcam. kalçamın güzel bir şekle girmesini istiyorum. aynı jennifer lopez gibi benim popom. yıllardır anlamadığım birşey var? bu popoyla nasıl ünlü olunur, insanlar nasıl beğenir. ben iğreniyorum ya :83:

4 etiform biraz peynirle ara öğün yaptım. canım sürekli bişiler yemek istiyor ama yemiyorum tabiki. akşam dünden kalan karnıbahar yemeğini yiyecem. eşim dün uyuzluk yaptı yemedi. koca bir tencere var. ona yedirmem lazım bir şekilde yoksa yarında aynı yemeği yemek zorunda kalıcam. :25:

dün akşam hava iyidi ama kayınpederin işi vardı çıkamadık. ben bir türlü dışarıda spor yapamıyorum hep bir engel çıkıyor. kısmet değil sanırım. bu akşam bizim orda pazar var yine çıkmayacağız. perşembe diye sözleştik ama kesin yağmur yağar bu defa. akşamları yemekten sonra evde egzersiz yapıcam. kalçamın güzel bir şekle girmesini istiyorum. aynı jennifer lopez gibi benim popom. yıllardır anlamadığım birşey var? bu popoyla nasıl ünlü olunur, insanlar nasıl beğenir. ben iğreniyorum ya :83:
karnıbaharmııı gönder bannaaaa:27:canım yaaa senin dışarda spor olayın ne hikmetse hep kalıyoo gıı:37:öle demeee popoya kızz alıncakkk görcenn:52::53:
canım tartıl yaaa :) kesin vermişsindir takma kafaya :) sabah kahvaltı edıyorsun dimi ? :16:

canım elma rendele üzerine tarzın dök ama böyle süsle :) benim pastam bu de :) ısrar ederseniz şimdiden söylüyorum giderim de ederlersede git boşver biz herkesi düşünüyoruzda onlar bizi düşünüyormu ? okadar emek verıyoruz sürekli aklımıza girmeye çalışıyorlar içlerine şeytan kaçmış gibi

ay sağol kuşum valla sevindirici :) her ay şu regl yüzünden başa sarıyorum ya deli olcam

kesinlikle arada şart arınmak sık olmamak üzere

:)))ayy fikirlerine bayılıyorum yaaa canım benimmm iyi fikir valla tşkkk:56::56: karnımmm acıktııı :37:
canımm elma çekiyo yaa mide fesatına uğricammm :52:

kuralları okuduktan sonra da hedef kilon kaç sorusu gündeme geliyor canım:)
Lolipop görmedim. Akşam yemeğin de afiyet olsun.

:) lolipop yokta 1 nisandan beri ağzıma şeker çukulata sürmedim ya:43: çok fena oldum bitanecik yedim:9: hedef kilom 50 tam 20 kilo vermem lazım öümde uzuuuuuun bir maraton var çünkü ben hızlı kilo veremiyorum nedense spor yapmaya vaktim olmuyor ama ben akşamları hiç olmazsa 20 tane düz mekik 20 tane sağ karın kasları için yan mekik ve sol yan için birde 20 tane hani şu kalça dikleştirme hareketi diyorlar ya çömelme hareketi onu yapıyorum her tarafımda et bölündü nasıl ağrım var bilemezsin. buna rağmen 70 kg. da takıldım kaldım. pes etmek yok ama dediğim gibi uzun bir maraton olucak benimkisi bu arada bugün yediklerim

sabah:
1 adet portakal
1 adet kepekli kızarmış ekmek
ara
yarım paket eti form
öğlen
1 kase special k sütle beraber
ara
1 elma 1 portakal

kızlar merhaba.ben aranıza yeni katıldım.boyum 168 kilom 100 3 rakamlı kabus gibi.
şu an yaptığım bir diyetim yok.sadece yürüyüş var bende .şimdi çıkmam lazım.akşam girip geçmişi okurum.aranızda olmak çok güzel.davet eden neyneyse ye teşekkürler (nickini inş doğru yazmışımdır):34:

Son düzenleme:
kızlar merhaba.ben aranıza yeni katıldım.boyum 168 kilom 100 3 rakamlı kabus gibi.
şu an yaptığım bir diyetim yok.sadece yürüyüş var bende .şimdi çıkmam lazım.akşam girip geçmişi okurum.aranızda olmak çok güzel.davet eden neyneyse ye teşekkürler (nickini inş doğru yazmışımdır):34:

ilk hoş geldini ben diyeyim sana:42: bende dün katıldım hadi bakalım gitsin kilolar gelsin sağlık vücut diyelim. :46:

Back
X