Allah Allah, doktora gittin mi sen? bir antibiyotik almalısın bence. çok ağır geçiriyorsun.günaydın..hala kötüyüm...uzunzzmandır ilk defa bu kadar hastalandım..((
miğdemde kötü oldu..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah Allah, doktora gittin mi sen? bir antibiyotik almalısın bence. çok ağır geçiriyorsun.günaydın..hala kötüyüm...uzunzzmandır ilk defa bu kadar hastalandım..((
gayet güzel menü:129:12 de 4 dilim ekmek arasına ,1 kk kadar penir,3 dilim domates ile tost,1 fincan şekersiz ıhlamur
ara: 2 de 1 bardak ılık süt
ara:1 adet elma,yarım kase maraş tarhanası
akşam:4 yemek kaşığı acılı şehriyel çorbası,1 servis kaşığı makarna hafif soslu,1 su bardağı ayran,2-3 dilim turşu,
ara:1 fincan ıhlamur çay şekersiz
gece:1 bardak ılık süt
toplam:2 litre su
işte olay budur kaçamak yok en azından öyle itici göze kalorik gelen yoktur inşallah.
kızlar çok kötü karnım falan agrıyo benim ya oyle böyle değil yani.yanlarından ,ortasından bilmem nerden.ani sevinçte ani harekette acıyo gıı :26:
afiyet olsun:81:herkese günaydın şimdi kahvaltımı yaptım
1 adet domates
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 adet haşlanmış yumurta
ve limonlu maden suyu
:125: oyy oyy. Ben de kaçamak yaptım ses edemiyciim.:111:
maşallah burcum sanakaçırmadan gidiyorsun. Nazarımız değmesin.
Dışarıda spor yapabilmek için havalar bir türlü iyileşemedi ki canım.. kısmet artık.:112:
Bu arada bence j lo’nun poposu gayet hoş:111:gerçek böyle napalım:96people dergisi dünyanın en güzel kadını seçmiş kendisini:108:
karnıbaharmııı gönder bannaaaacanım yaaa senin dışarda spor olayın ne hikmetse hep kalıyoo gıı
öle demeee popoya kızz alıncakkk görcenn
![]()
havalar belirsiz olunca hastalıklar kapıda oluyor canım. bugün kendine dikkat et, inşallah ağırlaşmadan atlatırsın üzerindeki kırgınlığı.günaydın arkadaşlar
kendimi çok yorgun hissediyorum. sabah sporumu yapamadım. zor uyandım. heralde üşüttüm biraz. yüzüm gözümde şiş :2:. akşam karnıbahar ve ayrandı menüm. kahvaltımıda 4 çubuk etiform ve çayla yapıcam. canım bişi istemiyor. bu sabah bana olmayan pantolonlarımdan biri üzerime oldu
.
dün popomdan çok bahsettim ya akşam başıma bakın neler geldi. dün metroyla eve gideyim dedim. ayakta duruyordum. birden popoma biri çok sert dokundu, boydan boya sürttü elini. bir hışımla döndüm. orta yaşlı bir kadın meğer yan koltuğu boşalmış, oturayım diye çağırmak istemiş. çok sinirlendim, inicem gerek yok dedim. ilk hissettiğimde erkek sanmıştım ve çok korkmuştum. daha öncede başıma geldi. bazı bayanlar, karşısındaki bayan diye dokunma hakkı buluyorlar kendilerinde.![]()
havalar belirsiz olunca hastalıklar kapıda oluyor canım. bugün kendine dikkat et, inşallah ağırlaşmadan atlatırsın üzerindeki kırgınlığı.
kadını erkeği yok bence. teyze de olsa biraz fazla abartmış gibi geldi bana. tamam belki iyi niyetlidir ama o kadar da dokunulmaz yani![]()
balım aferim sana da ya sen bu elmaları napiyon gı hehhehe içindeki elmalar kurt üretirse görün kurtlu olun ha sonracumayı merakla bekliyorum hadi bakalım inşallah vericen vericen balım.sen bana yetiş boylarımız aynı bak seni 57 kilo paklar.bana yetiş sonra beraber aşağı doğru gideriz senle
canım kilo 57 boy kaç.
akşam yemeği niyetine geçmiş canım üzülücek birşey göremedim ben .afiyet bal şeker olsun ama yaramasın emi
günaydın arkadaşlar
kendimi çok yorgun hissediyorum. sabah sporumu yapamadım. zor uyandım. heralde üşüttüm biraz. yüzüm gözümde şiş :2:. akşam karnıbahar ve ayrandı menüm. kahvaltımıda 4 çubuk etiform ve çayla yapıcam. canım bişi istemiyor. bu sabah bana olmayan pantolonlarımdan biri üzerime oldu
.
dün popomdan çok bahsettim ya akşam başıma bakın neler geldi. dün metroyla eve gideyim dedim. ayakta duruyordum. birden popoma biri çok sert dokundu, boydan boya sürttü elini. bir hışımla döndüm. orta yaşlı bir kadın meğer yan koltuğu boşalmış, oturayım diye çağırmak istemiş. çok sinirlendim, inicem gerek yok dedim. ilk hissettiğimde erkek sanmıştım ve çok korkmuştum. daha öncede başıma geldi. bazı bayanlar, karşısındaki bayan diye dokunma hakkı buluyorlar kendilerinde.![]()
bak demekki popan okadarda kötü değilmiş teyzelerın bile dikkatini çekiyor.
jlo'nun poposundan başka bir güzelliği yok kihee sağol canım. kadın dayanamadı elledi dimi. jlo için ben iğrenç bir poposu var diyorum. ardından kadın dünyanın en güzel kadını seçiliyor
ne kadar zevksizim yahu.
eee elifcim. nasıl gidiyor diyet bakim. suyunu içiyon mu? sporunu yapıyor musun?
jlo'nun poposundan başka bir güzelliği yok kidemek ki derginin editörleri için gayet yeterli gelmiş
![]()
hee sağol canım. kadın dayanamadı elledi dimi. jlo için ben iğrenç bir poposu var diyorum. ardından kadın dünyanın en güzel kadını seçiliyor
ne kadar zevksizim yahu.
eee elifcim. nasıl gidiyor diyet bakim. suyunu içiyon mu? sporunu yapıyor musun?
günaydın..hala kötüyüm...uzunzzmandır ilk defa bu kadar hastalandım..((
dün 3lıtre su içtim inşallah bu günde bitiririm.bendede tartılma hastalığı var 3gündür aynı rakamı görmekten sıkıldım.
sadece koşu bandında yürüyorum,dün 40dk bu gün,bakalım ne kadar yürürüm.
daha ne olsun, hiç yoktan iyidir.
evlenmeden önce aynaya bakarken kollarımı kaldırır kaburgalarımı sayardım. rejimden evvel hiç belli olmuyorlardı. bu sabah baktım 2 tanesi azıcık belirmiş. çok sevinçliyim. inceldiğimi hissediyorum.![]()
medinemm tmm kızz az bekle sabitttbalım aferim sana da ya sen bu elmaları napiyon gı hehhehe içindeki elmalar kurt üretirse görün kurtlu olun ha sonracumayı merakla bekliyorum hadi bakalım inşallah vericen vericen balım.sen bana yetiş boylarımız aynı bak seni 57 kilo paklar.bana yetiş sonra beraber aşağı doğru gideriz senle
akşam yemeği niyetine geçmiş canım üzülücek birşey göremedim ben .afiyet bal şeker olsun ama yaramasın emi
günaydın arkadaşlar
.
sabah sabah güldürdün,ALLAHDAseni seni güldürsün.
günaydınnn fıstıklarrrr
medinemm tmm kızz az bekle sabitttyaklaşıyom sana yavaştannn
gıı 57 kilo da az haa ben sevmim öle zayıff yaw
ayyy şu elma diyetim bitsin artıkk yeşil yeşilll
kurtlancam kız heheheee
geçmiş olsun kuşum inşş hafif atlatırsınn...teyzeye gelince cidden niye dokundu öle yaa sapık mı acepkoluna falan dokunsa hadi neysede popoyaa
ayıppppp
iyi erkk değilmişş orda çantayı geçirirdin kafasınaa
![]()
sıkılmadım daa bağımlılık yapcakk sonra yemek yemek canım istemicekkkız niye güldün?
sağol canım. tacize uğradık işte. :2: erkek olsa bugün cenazesi kalkardı emin ol
elmalardan sıkılmışsın. ha gayret az kaldı.![]()
ferdici ne kadar zamanda başardın 68 düşmeyi