Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu günkü menüm..
sabah aynı değilllllllllll:))))
sadece su içebildim ateş ter ..
kahvaltı kuış kadar
1 parmak kadar peynir.
1 dilm ekmek
1 yumurta
ve yine su içebildim..
ara
yok
öğlen eşimle az kahvaltılık tarzı yedim.
ama kaçamak var..
fındık ezmesi 2 tatlı kaşı kadar..
ara
1 ceviz
2 kuru kası
azcuk ton balığı yedim.çatal ucu kadar..:((
akşamı bilemiyorum..
su 2 litre oldu..
hastalığına rağmenn beslenmene yinede dikkat etmişsin bacımm tbr ediyorumm:nazar:fındık ezmesi de ee olsun oda napak :9:
doktora gittim..sinüzit+faranjit ve antibiyotiğe başladım..:))))iyikide sabahı beklememişim ateşim çıktı ..:43:
yarın kilo bildirimine kadar hoşçakalın..:58:
anaamm senin artık baş burunn boğazz hepicii gitmiştir bacım ya:59:sinüzit çok baş ağrısı yapar burun tıkanıklığı falan onun için deniz suyu veriyolar ama pek bi işe yaramıyo sanada verdiler mi bacım? çokk geçmişş olsunn :50:
kızzz ebruu, o kadar iksir miksir içeceğine o abur cuburları yemeseydin ya :50:
bak burda açlıktan şair olduk hiç mi örnek almıyorsun. tarkanın şarkısı geldi aklıma kış güneşi hani diyor ya (tabi o sevgiliye diyor ben böreklere çöreklere diyorum)

Azar coşar deli gönül
Bu gözler ah neler görür
Hasret bana göre değil
Özlemin içimde
Yine seni büyütür

sende o incecik elbiseleri giymek istersin dimi? mayonda güzel görünmek? bunun bir bedeli var. oda irade, spor ve sabır. bundan sonraki menülerinde güzel şeyler duymak istiyorum. tamam mı canım. :61:
aaayyyyy bizim kızı yine coşturmuşlarr :60:kız nesin sen bölee acıktıkça aşka geliyon haa:32::32:
14 nisan menü
kahvaltı.1yumurta,1domates,1k zeytin yağıyla yapılmış menemen 1dilim k.ekmek yeşil çay.
ara.elma 2ceviz
öğlen.haşlanmış tavuk göğsü,1dilim k.ekmek
ara.1kivi
akşam.1kase kremalı tavuk çorba,dünden kalan az ıspanak,1domates
ara. Daha yapmadım.
3ltre su
yarım saat koşu bandında tempolu yürüyüş
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv buda oğlumun menüsü
oh ohh çok güzel görünüooo:27:hele yürüyüş ve suuu:nazar:
bebeklermmmm ben geldmmmmmm benii özledniz miiiiiiii ben cok özledmmm siziiiii :9::9: sınawlarım bitti artık rahatımmmm özgürümmmm sizlerleymmmmm artık daha ii spor yapıcammmm daha ii diyet yapıcamm her sey daha güzel olucaaaaakkkkkk :46::46::46: bugün sabah sekersiz kahwe öglen sehriyeli tawuk corba makarna cacıkk kadınbudu köfte yedmmm aksam da bamyaaa we kabak yemegi 1 bucuk dilim ekmeeek bu kadar dün de sabah 2 dilim kepek ekmek peynir yedm öglen salata cok az profiterol aksam cubuk kraker yedmm bi de mini magnummm :1:

kızz akşam netmişin sen ölee profiteroll çubuk krakerr mini magnumm insan bizlee paylaşırr kızz:33:sınavların içinde gözün aydın diyeyimm inşşş çok çok yüksekk notlar alırsınn :70:

kaptan beni hic kacamak yaparen gördn mü :26:
yok, canım hiç görmedim.:114:ancak hiç görmediğim için işte, bu kadar çok görünce açıkçası ancak yazdığım tepkiyi verebildim.:112:kaçamak hepimiz yapıyoruz ancak yolun başındayken daha dikkatli oluyoruz. sınav telaşesine vererek şakaya vurdum ben.:78:

bugünkü menüm
sabah 1 yumurta 1 dilim kepek ekmeği
ara yeşilçay
öğlen 1 tabağa yakın makarna 2yk yoğurt
gün boyu toplamda 3 elma
sonra yeşilçay
2lt su

elma diyetim cuma akşamı itibariyle son buluyo 6 gün yazıyodu bi yerde öle yapıcam yavaş yavaş ta normal beslenmeye dönücem makarna çok mu oldu acaba kızlar yaa:84:

şimdi abimin ütülerini yaPMAYA gidiyorum fazla sürmez :52:ütü kendi kayıyoo zaten:9:gelince görüşürüzzz öptümmm:23:

bugünkü menüm
sabah 1 yumurta 1 dilim kepek ekmeği
ara yeşilçay
öğlen 1 tabağa yakın makarna 2yk yoğurt
gün boyu toplamda 3 elma
sonra yeşilçay
2lt su

elma diyetim cuma akşamı itibariyle son buluyo 6 gün yazıyodu bi yerde öle yapıcam yavaş yavaş ta normal beslenmeye dönücem makarna çok mu oldu acaba kızlar yaa:84:

şimdi abimin ütülerini yaPMAYA gidiyorum fazla sürmez :52:ütü kendi kayıyoo zaten:9:gelince görüşürüzzz öptümmm:23:
makarna tek başına bir öğün için çok olmuş ancak gün boyunca yediğin diş kovuğunu doldurmayacak beslenme için fazla değil. tabi ben bu elma diyetini bilmiyorum. belki elma diyetine uygun değildir:107:
ütüyle biraz yakarsın işte. sabaha bakıcaz elma diyetinin sonuçlarına.:122:

kızlarrrr,bugun yenı dıyestıyene gititm.Sevil Nasa.Çok şekr bir bayan cok sevdım.şimdi yeni bir listem var.Kusura bakmayım int. yasak oldugundan hemen hyazıp çıkmam lazım en kısa zamanda herkesin msajlarına bakacağım.çok seviyrum öpüldünüz :54:

yok, canım hiç görmedim.:114:ancak hiç görmediğim için işte, bu kadar çok görünce açıkçası ancak yazdığım tepkiyi verebildim.:112:kaçamak hepimiz yapıyoruz ancak yolun başındayken daha dikkatli oluyoruz. sınav telaşesine vererek şakaya vurdum ben.:78:

tamm canım kaptanımmm :38:

canım bendede o sıkıntı var ama seninki gibi değil. üst bacaklarım benimde birbirine deyiyor. elbise çorapla giyiyorum çok olmazsada yinede rahatsız oluyorum açıkçası sürtünmesinden. ama benim sorunum üst bacaklarımın cıvık olmasından kaynaklanıyor sanırım, gerçi ırsilikte var annem sağolsun ona çekmişim. ama sporla sıkılaştırırsam sorunum kalmaz. o yüzdende diyetle beraber spor çalışmam lazım aletli olarak. bakalım becerebilecekmiyim. sen istersen kızarıklık için bir cildiye uzmanına danış,kilon çok varmı bilmiyorum ama sürtünmeyi engellemek için eğer seninde üst bacakların etliyse,sıkılaştırmayı denemek sanırım tek çözüm olur ama çok rahatsızlık verdiği için sana muhakkak bir uzmanla görüş derim.

canım önerilerin için çok sağol aynen dediğin gibi üst bacaklarımın iç kısmı pamuk gibiler yanlız 4 yıl önce çok iyi derece egzersiz yapardım hatta bir ara o kadar abartmıştım ki karnımda kaslardan merdiven oluşmaya başlamıştı tüm vücudum çok iyi durumdaydı ama ne yaptıysam bacak içlerimdeki yakınlığı ve yumuşamayı giderememiştim o zamanda aile yapımızdada yok annemde yada babamda internette biraz araştırma yaptım klasik egzersiz öneriyorlar daha önce denediğim yöntemler onlarda yinede yeni yöntemler bulursam paylaşırım:34:

kızlar herkese merhaba.yarın başlıyorum bende.sanırım herkes kendi diyetini yapıyor genelde de kalori diyetleri.sabah kilo bildirimi yapıp başlarım .şimdi ben grupta yeniyim.isimleri karışrıtabilirm,kimse alınmasın oldu mu şekerler.
burcu ne güzel uydurmuşun kafiyeyi yetenek var sende.şiire bayıldım ne de olsa duygularımızın ifadesi

öğle yemeğim: 1 tabak tavuk göğüs sote, 3 yk bulgur pilavı, 3 yk yoğurt, yarım dilim ekmek. ekmeğin yarısını keserken içim titredi valla :2:

arkadaşlar forumda gezerken, kilo veren arkadaşların resimlerini koyduğu bir topike rastladım. bakmayanlar varsa baksınlar çok motive edici. kilolar gidince ne güzel olmuş bayanlar :61:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...motivasyon-icin-resimlerimizi-paylasalim.html

canım harikalar ya inşallah bizede nasip olur böyle paylaşımlar yapmak:8:

canım benm kilo wermek icin insan neler yapıor dimi ama ilk defa hepimiz doru olanı yapıoruzz :46:

ne güzel kız benm yeerime de yürü :1:

o patron beni sinir etti seni düsünemiom pis adam ona noluosa :47:

ewlenince izmir de yasıcam bende komsu oluruz belki kızzz :1:

güzel menü :nazar:

ayyyyyyyyy :43::43: en büyük derdm benimm bacaklarım sürtünüo kilodan yara alıo flan cok üzülüommmm :43:

brawooooooo :46::46:

ayy saol canm cok sükür :42: yemedk sey bırakmamıs mıyım ne acımazsızsın kız ilk kacamagımmm :26:

evet canım kilo vermek için neler neler yaptım ama şuan doğru yerdeyim bacak olayına gelince sendede olduğu için üzüldüm :59: çok berbat bişi şu kiloları bir verelimde sıra onada gelicek

kızlar eşimin bana hediye aldığı elbiseyi paylaşmak istedim güzel mi sizce?
http://i55.tinypic.com/2mq447o.jpg resmin üzerine basınca büyüyor ,begendiğimi söylemiştim ama kampanyasında alamamıştım busabah almış süpriz yaptı kargon gelicek falna dedi baktım o elbise bende ona pudink yaptım:27:

kızzz ebruu, o kadar iksir miksir içeceğine o abur cuburları yemeseydin ya :50:
bak burda açlıktan şair olduk hiç mi örnek almıyorsun. tarkanın şarkısı geldi aklıma kış güneşi hani diyor ya (tabi o sevgiliye diyor ben böreklere çöreklere diyorum)

Azar coşar deli gönül
Bu gözler ah neler görür
Hasret bana göre değil
Özlemin içimde
Yine seni büyütür

sende o incecik elbiseleri giymek istersin dimi? mayonda güzel görünmek? bunun bir bedeli var. oda irade, spor ve sabır. bundan sonraki menülerinde güzel şeyler duymak istiyorum. tamam mı canım. :61:

haklisin.. ne diyim.. ama benim gönülde aziyor,cosuyor :) azicik stres oldumu zincirlerini kiriyor :)) ayrica o iksir yedigimi yaksin diye tabi bi ise yariyosa...

bugunku menu; sandevic 1 tane haslanmis yumurta..saat 3 bucukta 1 tabak türlü yemegi 3 dilim ekmekle beraber..aksam bisi yemedim.. dun icin ceza verdim kendime ama aksam cok acikinca 1 kucuk kase meyve salatasi yedim..2 fincan yesil cay ictim..
selamlar.. :71:

yarin kilomu ve ölculerimi vericem..egzersizlere baslicam..

herkese günaydınn:66: bütün gece dön dön yarım yamalak uyudum nedense ilk kilo bildirimi benden olsun 70 kg. bu hafta veremedim o kadar dikkat ettim ama haftaya inşallah:114:

günaydın..kilom 63.2 :((:54:
gecem kötü geçti sabah kadar oğlum saat başı ağlayarak uyandı...ayağımda salladım daldı bir daha böyle böyle sabahı ettim..bana gelince az daha iyiyim..

kızlarrrr,bugun yenı dıyestıyene gititm.Sevil Nasa.Çok şekr bir bayan cok sevdım.şimdi yeni bir listem var.Kusura bakmayım int. yasak oldugundan hemen hyazıp çıkmam lazım en kısa zamanda herkesin msajlarına bakacağım.çok seviyrum öpüldünüz :54:
hayırlı olsun canım. inşallah güzel sonuçlar alırsın.

ben geldimmm nere kaçtınızzz fıstıklarrrr bakemmmm sizi elma sanıppp yemem yaw merak etmeyin:9::9::9:
:60::60:
belli olmaz, bence artık her şeyi elma sanma potansiyelin var:27:

kızlar herkese merhaba.yarın başlıyorum bende.sanırım herkes kendi diyetini yapıyor genelde de kalori diyetleri.sabah kilo bildirimi yapıp başlarım .şimdi ben grupta yeniyim.isimleri karışrıtabilirm,kimse alınmasın oldu mu şekerler.
burcu ne güzel uydurmuşun kafiyeyi yetenek var sende.şiire bayıldım ne de olsa duygularımızın ifadesi
herkes kendi diyetini yapıyor canım. kalori diyeti mi onu bilmiyorum ama dikkat ediyoruz. ara ve ana öğünleri atlamamaya çalışıyoruz. bir de spor yaparsak ne ala.

kızlar eşimin bana hediye aldığı elbiseyi paylaşmak istedim güzel mi sizce?
http://i55.tinypic.com/2mq447o.jpg resmin üzerine basınca büyüyor ,begendiğimi söylemiştim ama kampanyasında alamamıştım busabah almış süpriz yaptı kargon gelicek falna dedi baktım o elbise bende ona pudink yaptım:27:
çook güzel, güle güle giy canım.

herkese günaydınn:66: bütün gece dön dön yarım yamalak uyudum nedense ilk kilo bildirimi benden olsun 70 kg. bu hafta veremedim o kadar dikkat ettim ama haftaya inşallah:114:
ilk kilo bildirimin hayırlı olsun. bol bol gider kilocuklar inş.

Back
X