hastalığına rağmenn beslenmene yinede dikkat etmişsin bacımm tbr ediyorummbu günkü menüm..
sabah aynı değilllllllllll:))))
sadece su içebildim ateş ter ..
kahvaltı kuış kadar
1 parmak kadar peynir.
1 dilm ekmek
1 yumurta
ve yine su içebildim..
ara
yok
öğlen eşimle az kahvaltılık tarzı yedim.
ama kaçamak var..
fındık ezmesi 2 tatlı kaşı kadar..
ara
1 ceviz
2 kuru kası
azcuk ton balığı yedim.çatal ucu kadar..(
akşamı bilemiyorum..
su 2 litre oldu..

anaamm senin artık baş burunn boğazz hepicii gitmiştir bacım yadoktora gittim..sinüzit+faranjit ve antibiyotiğe başladım..:))))iyikide sabahı beklememişim ateşim çıktı ..
yarın kilo bildirimine kadar hoşçakalın..![]()

aaayyyyy bizim kızı yine coşturmuşlarrkızzz ebruu, o kadar iksir miksir içeceğine o abur cuburları yemeseydin ya
bak burda açlıktan şair olduk hiç mi örnek almıyorsun. tarkanın şarkısı geldi aklıma kış güneşi hani diyor ya (tabi o sevgiliye diyor ben böreklere çöreklere diyorum)
Azar coşar deli gönül
Bu gözler ah neler görür
Hasret bana göre değil
Özlemin içimde
Yine seni büyütür
sende o incecik elbiseleri giymek istersin dimi? mayonda güzel görünmek? bunun bir bedeli var. oda irade, spor ve sabır. bundan sonraki menülerinde güzel şeyler duymak istiyorum. tamam mı canım.![]()

oh ohh çok güzel görünüooo14 nisan menü
kahvaltı.1yumurta,1domates,1k zeytin yağıyla yapılmış menemen 1dilim k.ekmek yeşil çay.
ara.elma 2ceviz
öğlen.haşlanmış tavuk göğsü,1dilim k.ekmek
ara.1kivi
akşam.1kase kremalı tavuk çorba,dünden kalan az ıspanak,1domates
ara. Daha yapmadım.
3ltre su
yarım saat koşu bandında tempolu yürüyüş
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv buda oğlumun menüsü

bebeklermmmm ben geldmmmmmm benii özledniz miiiiiiii ben cok özledmmm siziiiiisınawlarım bitti artık rahatımmmm özgürümmmm sizlerleymmmmm artık daha ii spor yapıcammmm daha ii diyet yapıcamm her sey daha güzel olucaaaaakkkkkk
bugün sabah sekersiz kahwe öglen sehriyeli tawuk corba makarna cacıkk kadınbudu köfte yedmmm aksam da bamyaaa we kabak yemegi 1 bucuk dilim ekmeeek bu kadar dün de sabah 2 dilim kepek ekmek peynir yedm öglen salata cok az profiterol aksam cubuk kraker yedmm bi de mini magnummm
![]()
kızz akşam netmişin sen ölee profiteroll çubuk krakerr mini magnumm insan bizlee paylaşırr kızz