Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

senin şiirlerini yerim ben özellikle bunu. tadından geçilmez.:56:
yapcaz kankam yapcaz. spor da yapcaz herşey de yapcaz. başka çıkış yolu yok. yarın bornovada bir seminer var öğretmenlere yönelik oraya gidicem . insan kişiliğini tanıma ve kişiliklere uygun eğitim verme:68:

neden bahsettin dicen şimdi seminer kahvaltılı. bakalım çok yemeden çıkabilecek miyiz işin içinden.

canım menülerin süper. senle gurur duyuyorum. :54:

kahvaltı sonuçta gün içinde eritirsin yediklerini ama fazla kaçırma tabi :61:

kızlar yediklerinizi okudum ama tek tek yorum yazamadım derse gidiyorum. eşim aradı ordan pazara ve markete de gitcekmişiz. hadi bana kolay gelsinnnnn. öpüyorum hepinizi.

ay bişi anlatcam size.
salı günü eşimle marketteydik gün kurusu aldık yarım kilo. eve geldik. o gün birkaç arkadaş bana gelmişti. sonra yusf emir kreşten geldi ve mutfakta gün kurularını görmüş. arkadaşlardan biri de oğlumun eline poşetin tamamını vermiş. buraya kladar sorun yok. sonra bizim oğlan odaya geldi kayısılarla veee arkadaşlar çocukları benim oğlan hep bir ağızdan bitirdiler benim diyet bombalarımı. ahhh yesinler bişi diğil bana da bıraksalardı ya bi tane.

kızlar yediklerinizi okudum ama tek tek yorum yazamadım derse gidiyorum. eşim aradı ordan pazara ve markete de gitcekmişiz. hadi bana kolay gelsinnnnn. öpüyorum hepinizi.

ay bişi anlatcam size.
salı günü eşimle marketteydik gün kurusu aldık yarım kilo. eve geldik. o gün birkaç arkadaş bana gelmişti. sonra yusf emir kreşten geldi ve mutfakta gün kurularını görmüş. arkadaşlardan biri de oğlumun eline poşetin tamamını vermiş. buraya kladar sorun yok. sonra bizim oğlan odaya geldi kayısılarla veee arkadaşlar çocukları benim oğlan hep bir ağızdan bitirdiler benim diyet bombalarımı. ahhh yesinler bişi diğil bana da bıraksalardı ya bi tane.

ah canımmmmmmm kaptırmışsın mamanı. seninde diyet düşmanın oğluşun bence ama bilinçsiz düşman :60: kıyamam ben ona, benim için öp onu. kolay gelsin sana. güle güle:92:

veee bugünkü kilomm 66.2 :66::66::66::66:ayy çok mutlu oldum bakalım kalıcı olcak mı bu verdiğim kilocukk:9:

çokk mutlu oldum ya 67.7den 66.2ye okadar elmaya rağmen az gibi görünüyoo ama buda bi deneyim olduuu:27:
çok güzel elma işe yaradı..:46:
Eki Görüntüle 177923

şimdi gördüm :) gülelim bari biraz :) :52:
:60::60::60:benim için uygun 18 dne sonra yemeiyorum ya..gazete iyi alternatifmiş yav..:33::60:
kahvaltı
domates salatalık 1 dlm ekmek 1 çatal peynir

ara 1 bardak süt

ara yeşil çay

öğle çeyrek köfte ekmek ayran

ara türk kahvesi

akşam (yiyeceğim)
bakla yemeği 1 tabak
yarım kase yoğurt
1 dlm ekmek

spor : 5.30-6.30 arası tempolu yürüyüş arlkadaşlarla

su:2 litre su tamamlanacak belki geçer de:56:
:nazar::46:
sağol kankam. valla vermek için çok uğraşıyorum bi yürüyüşte yapabilsem harika olacak. h.sonu kesin çıkarız yürüyüşe heralde (inş)

kaju demeyin artık bak zaten adet olma haftasındayım. deliriyorum burda. bak yazdırtınız bir şiir yine bana :60:

yemesi güzel, tuzlu tuzlu kaju
keşke bu kadar yağlı olmasaydın yahu
nasıl özledim yumuşaklığını tadunu
az mı büyüttün totomu ahhhh kajuu

:52:
:60::60::13:
dünkü menüm

sabah ılık limonlu su

kahvaltı klasik domat salatalık 3 zeytin 1 kk peynir

ara nescafe
ara süt

öğle
çeyrek köfte ekmek ayran

ara (kaçamak gibi bişi)

akşam
1 tabak salata
1 tabak sebze yemeği
2 kaşık makarna

ara yok

bol su içildi. spor yoktu. ama ikram hazırlığı ve ev toplama çok yoordu. hatta misafirler gelmeden yarım saat uyudum yorgunluktan:37:
menün gayet güzel..spor ev toplama olmuş işte.:9:
kızlar,
ben şehir dışına çıkıyorum. ani oldu biraz. yarın akşam dönerim inşallah. takımiçi sıralamayı biriniz yaparsa güzel olur. yüzdeye göre sıralanıyor.
hayırdır kuzu önemli birşey değildir inşallah..
sabah : 1 tane kürt böreği (canım ıstıyordu uzun zaman olmuşdu yemeyi napım :) ) + 1 şeftali suyu
öğlen : 2-3 kaşık çorba + 3 çatal patates püresi + 6 çatal domatesli tavuk :) (miktar vermeyınce kızıyorsunuz :) lokmalarımı sayıyorsunuz yaa :27: :) )
Ara : portakal

akşam bakcaz taşınma var ne olur bilmem
taşınma zor kolay gelsin..
ya ben senden hafif olabilirim ama senin kıyafetlerin bol, benim kıyafetlerim dar geliyor. :60::60:

bu gidişle hepinize yazacağım. açlıktan başım dönünce kendimi sanata veriyorum artık. :52:

sonuçları almaya başlayınca kendin frenleyemeyeceksin. biraz sabır:61:

afiyet olsun :1:

:60::60: ben bu diyeti tuttum arkadaşım.

aferim sana ama ekmek hakkın bitti. akşama sebze meyvede ye. :61:

öğle yemeğimi yedim. 3 yk kuru fasülye, 2 yk pirinç pilavı, 2 yk yoğurt, yarım dilim ekmek.
öğlen güzel olmuş..:56:

çok güzel elma işe yaradı..:46:

:60::60::60:benim için uygun 18 dne sonra yemeiyorum ya..gazete iyi alternatifmiş yav..:33::60:

:nazar::46:

:60::60::13:

menün gayet güzel..spor ev toplama olmuş işte.:9:

hayırdır kuzu önemli birşey değildir inşallah..

taşınma zor kolay gelsin..

öğlen güzel olmuş..:56:

deryacım kaptanın mesajını görmemişim ben senin iletinde gördüm. liste yapın demiş. sen daha tecrübelisin. yapabilir misin?

rabia takım içinde birşeyler yapın demiş geçmiş sayfada bir bakın .
bu arada tebrik ederim hepinizi kilo verenleri kutluyorum özellikle file arkadaştı en fazla veren sanırım.
ferdicimi kutluyorum elmalar yaramış kız oh gitmiş 66 lar ıgörmüşsün hadi gözün aydın ben de bugün tartılmadım canım istemedi.rabiş şehir dışına gitmiş kazasız belasız gidiver geliver dostum
kız plastik o resim neydi anlamadım tahmin ettiğim birşey mi dedim ama kestiremedim.bir de sen niye kilo vermiyon bakim aynı olduğun yerde sayıyon :37:

** 13 .TAKIM 202. ETAP ** **TAKIMİÇİ LİSTE**

_ferdici_ ( 67.7 / 66.2 / 1.5 / 2.22%) :65::65::65::nazar:
burcuxxx (63.3 / 62.1 / 1.2 / 1.90%) :65::65::nazar:
yagmurcini3 (89.0 / 87.5 / 0.75 / 0.84%) :65::nazar:

emvacilbihar (53.0 / 52.6 / 0.4 / 0.75%) :46::nazar:
plasticwoman (76.9 / 76.9 / 0.0 / 0.00% ) :44:

sakaleynmaster ( 62.7 / 63.2 / -0.5 / -0.80%) :53:
neyneyse ( 62.1 / 62.8 / -0.7 / -1.13%) :30:

kilo veren herkesi tebrik ediyorum. :64:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 177923

şimdi gördüm :) gülelim bari biraz :) :52:
:60::60::60:çok güldüm yaa
ya ben senden hafif olabilirim ama senin kıyafetlerin bol, benim kıyafetlerim dar geliyor. :60::60:

bu gidişle hepinize yazacağım. açlıktan başım dönünce kendimi sanata veriyorum artık. :52:

sonuçları almaya başlayınca kendin frenleyemeyeceksin. biraz sabır:61:

afiyet olsun :1:

:60::60: ben bu diyeti tuttum arkadaşım.

aferim sana ama ekmek hakkın bitti. akşama sebze meyvede ye. :61:

öğle yemeğimi yedim. 3 yk kuru fasülye, 2 yk pirinç pilavı, 2 yk yoğurt, yarım dilim ekmek.
:32::32:tmm sana boll kıyafetler alırızz hayatımm banada darr:53::27:az kaldııı sabret gııı olcak hepiciiii sonra benim gibi düşüyo bunlar dicenn:84:
sabah : 1 tane kürt böreği (canım ıstıyordu uzun zaman olmuşdu yemeyi napım :) ) + 1 şeftali suyu
öğlen : 2-3 kaşık çorba + 3 çatal patates püresi + 6 çatal domatesli tavuk :) (miktar vermeyınce kızıyorsunuz :) lokmalarımı sayıyorsunuz yaa :27: :) )
Ara : portakal

akşam bakcaz taşınma var ne olur bilmem
allah kolaylık versin canımm zor taşınmak yaa:(
bu arada tebrik ederim hepinizi kilo verenleri kutluyorum özellikle file arkadaştı en fazla veren sanırım.
ferdicimi kutluyorum elmalar yaramış kız oh gitmiş 66 lar ıgörmüşsün hadi gözün aydın ben de bugün tartılmadım canım istemedi.rabiş şehir dışına gitmiş kazasız belasız gidiver geliver dostum
kız plastik o resim neydi anlamadım tahmin ettiğim birşey mi dedim ama kestiremedim.bir de sen niye kilo vermiyon bakim aynı olduğun yerde sayıyon :37:
evet ablacım yaa çok şükürrr:60:yeşillenmeme değdiii :53:

burcuuuuu 1.olmuşummm:65::65::65:sıkı tutun kızz bırakma elimi haa:32:tbr ediyorumm hepimiziiiii kilo verenleri tabi:27:

0.75 deiiiil 1.5 olcak ooooo :43::1::1: herkesi tebrik ediorummmmm :46::46:

5 i 1 yerde cayımı ictim bebeklermmm :64: 1,5 ltre oldu suyumu da ictim 3 litreye tamamlıcammm..

ayyyyyyyyy size bise dicemmmm ben cok hırslandım bi anda bse oldu bana anlamadım bi an da bise geldi icimeeee yarın iswec diyetne baslıcam cok ii sonuc almıstım yaptıgımda yne yapıcam kalıcı olmasa bile en az 2 kilosu kalıcı oluo bundan eminm we buna cok ihtiyacım warr cnkü wermem gereken kilom cok fazla we ben bi an önce kurtulmak istiorum hem motive amaclı hem de dahafazla kilo wermek icn yan haftada 1 yerne 2 wermek istiorum bi hafta denicem we artık asla ama aslaaaa kacamak yok kararlıymmmm sporuma da baslıorum bugünnnn allahım utandırmasınnnnn :46::46:

canım gecen haftadan berı regl uğraşıyorum şişdimde şişdim maş. :D bu hafta tartılamadım taşınıyoruz bilmiyorum yani verdimmi aldımmı ne ettim :D

:61:
:60::60::60:çok güldüm yaa

burcuuuuu 1.olmuşummm:65::65::65:sıkı tutun kızz bırakma elimi haa:32:tbr ediyorumm hepimiziiiii kilo verenleri tabi:27:

kız semineeeee, haftaya az kilo verde ben 1. olayım. 2 haftadır 2. oluyorum :52:

sen elimi tut diyorsun, ben ayağını kaydırmak istiyorum :52:

şaka şaka seni ayrıca tebrik ediyorum. :54:

0.75 deiiiil 1.5 olcak ooooo :43::1::1: herkesi tebrik ediorummmmm

şekerim aradaki fark 1,5 haklısın ama takıma 2 haftadır girdiğin için aradaki fark 2 ye bölünüyor. ok mi :61:

Son düzenleme:

kız semineeeee, haftaya az kilo verde ben 1. olayım. 2 haftadır 2. oluyorum :52:

şekerim aradaki fark 1,5 haklısın ama takıma 2 haftadır girdiğin için aradaki fark 2 ye bölünüyor. ok mi :61:

ayağımı kaydırmaya çalışıyo bizim kızzz:53::52:bak seni yerimm:60:lopp diye yutarsam görünnnnn:60::60:2 haftadırr 2,oluyomuşş hanımefendiye bakk ben sonlardaydımm haberin varmı bi hafta baştan 1, bi hafta sondan 1.:60:hertürlü 1.yimmm:27::60:

Son düzenleme:

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tamam :60::60:

ayağımı kaydırmaya çalışıyo bizim kızzz:53::52:bak seni yerimm:60:lopp diye yutarsam görünnnnn:60::60:2 haftadırr 2,oluyomuşş hanımefendiye bakk ben sonlardaydımm haberin varmı bi hafta baştan 1, bi hafta sondan 1.:60:hertürlü 1.yimmm:27::60:

şuna bak hele :47: günlerce aç kaldım, saatlerce spor yaptım hakettim ben bu dereceyi :63:

az yeseydin sende alla alla :52:

her türlü kutlarım merak etme baştan, sondan, istersen ortadan 1. ol. tebrikler :46:

kızlar çıkıyorum. bu akşam kayınvalideme gidicez. kayınpeder özel bir yemek yapacakmış. inşallah kalorili değildir. yine sınav var yani üff. neyse kaçamaksız geceler dilerim

byeeee :16:

Back
X