kızlar çıkıyorum. bu akşam kayınvalideme gidicez. kayınpeder özel bir yemek yapacakmış. inşallah kalorili değildir. yine sınav var yani üff. neyse kaçamaksız geceler dilerim
byeeee![]()
hadi bakalımm canımm sana güweniorummmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar çıkıyorum. bu akşam kayınvalideme gidicez. kayınpeder özel bir yemek yapacakmış. inşallah kalorili değildir. yine sınav var yani üff. neyse kaçamaksız geceler dilerim
byeeee![]()
valla ne yaptını bilmiyorum ama gülüm 2-3 haftadır pek ilerleme yok ondan önceside 200 gram veriyordun sende daha çok vericek yağcık var biraz azimlen .önceki kadar hırslı değilsin.az eleştirim de gaza gel hayatım yaz geliyo bak ciciler çıkıyo güzel güzel hadi bir 5 kg daha vercanım gecen haftadan berı regl uğraşıyorum şişdimde şişdim maş.bu hafta tartılamadım taşınıyoruz bilmiyorum yani verdimmi aldımmı ne ettim
![]()
kilo verenleri tebrik ediyorum.** 13 .TAKIM 202. ETAP ** **TAKIMİÇİ LİSTE**
_ferdici_ ( 67.7 / 66.2 / 1.5 / 2.22%)![]()
burcuxxx (63.3 / 62.1 / 1.2 / 1.90%)![]()
yagmurcini3 (89.0 / 87.5 / 0.75 / 0.84%)![]()
emvacilbihar (53.0 / 52.6 / 0.4 / 0.75%)
plasticwoman (76.9 / 76.9 / 0.0 / 0.00% ) :44:
sakaleynmaster ( 62.7 / 63.2 / -0.5 / -0.80%)
neyneyse ( 62.1 / 62.8 / -0.7 / -1.13%)
kilo veren herkesi tebrik ediyorum.![]()
canım ben görene kadar sen listeyi yapmışsınderyacım kaptanın mesajını görmemişim ben senin iletinde gördüm. liste yapın demiş. sen daha tecrübelisin. yapabilir misin?
bende aynı şeyi düşündüm ama...rabia takım içinde birşeyler yapın demiş geçmiş sayfada bir bakın .
bu arada tebrik ederim hepinizi kilo verenleri kutluyorum özellikle file arkadaştı en fazla veren sanırım.
ferdicimi kutluyorum elmalar yaramış kız oh gitmiş 66 lar ıgörmüşsün hadi gözün aydın ben de bugün tartılmadım canım istemedi.rabiş şehir dışına gitmiş kazasız belasız gidiver geliver dostum
kız plastik o resim neydi anlamadım tahmin ettiğim birşey mi dedim ama kestiremedim.bir de sen niye kilo vermiyon bakim aynı olduğun yerde sayıyon![]()
pek uğramıyor vakti yok galiba..diwa gruptan ayrıldı mı![]()
iyi gezmeler çok kaçırma...kızlar çıkıyorum. bu akşam kayınvalideme gidicez. kayınpeder özel bir yemek yapacakmış. inşallah kalorili değildir. yine sınav var yani üff. neyse kaçamaksız geceler dilerim
byeeee![]()
bu şok diyetlerle uğraşmadan uzun vadede kalıcı kilo vermeni öneririm orti.ben yarın iswec diyetne baslıorum kızlar bu sefer cok güze sonuc alıcam we sizlerle paylasıcam sporuma da baslıorummm haftasonu cok ii spor yapamayabilirim cnkü calısorum aten tüm gün aykata durcammmm bu hafta en cok kloyu ben wercemmben cok erken yatıorumm 9 10 dedin mi yataktayım bu yüzdenn kilolarım yerlesti weremedm zaten ama bundan sora bööle olmıcaaaak we ben cok mutlu olucaaam sizleri sewiorummmmm
![]()
geldim yettim gari..ama geri gideceğim..nerdesiniz yaaaaaw kmse yok![]()
5 i 1 yerde cayımı ictim bebeklermmm1,5 ltre oldu suyumu da ictim 3 litreye tamamlıcammm..
ayyyyyyyyy size bise dicemmmm ben cok hırslandım bi anda bse oldu bana anlamadım bi an da bise geldi icimeeee yarın iswec diyetne baslıcam cok ii sonuc almıstım yaptıgımda yne yapıcam kalıcı olmasa bile en az 2 kilosu kalıcı oluo bundan eminm we buna cok ihtiyacım warr cnkü wermem gereken kilom cok fazla we ben bi an önce kurtulmak istiorum hem motive amaclı hem de dahafazla kilo wermek icn yan haftada 1 yerne 2 wermek istiorum bi hafta denicem we artık asla ama aslaaaa kacamak yok kararlıymmmm sporuma da baslıorum bugünnnn allahım utandırmasınnnnn![]()
tebrik ederim ferdici birinciliğini.ayağımı kaydırmaya çalışıyo bizim kızzzbak seni yerimm
lopp diye yutarsam görünnnnn
2 haftadırr 2,oluyomuşş hanımefendiye bakk ben sonlardaydımm haberin varmı bi hafta baştan 1, bi hafta sondan 1.
hertürlü 1.yimmm
![]()
inşallah sizlerin ve benim azmimizle gircez kızlar haftaya ilk 1eayrılmamıştır, fırsat bulamıyordur girmeye
bu arada takım olarak 4. olmuşuz. haftaya ilk 3' e girsek keşke![]()
kankam sen kaçırmazsın ben seni bilirim. sen bu işe bayağı adapte olmuşsun listeleri falan hazırlamışsın çok güzel yaaa. süpersin sen.kızlar çıkıyorum. bu akşam kayınvalideme gidicez. kayınpeder özel bir yemek yapacakmış. inşallah kalorili değildir. yine sınav var yani üff. neyse kaçamaksız geceler dilerim
byeeee![]()
hadi bakalm yağmurcini bu hafta listeleri sarsacağız.ben yarın iswec diyetne baslıorum kızlar bu sefer cok güze sonuc alıcam we sizlerle paylasıcam sporuma da baslıorummm haftasonu cok ii spor yapamayabilirim cnkü calısorum aten tüm gün aykata durcammmm bu hafta en cok kloyu ben wercemmben cok erken yatıorumm 9 10 dedin mi yataktayım bu yüzdenn kilolarım yerlesti weremedm zaten ama bundan sora bööle olmıcaaaak we ben cok mutlu olucaaam sizleri sewiorummmmm
![]()
ayyıldızım ne güzel yazmışsın bu söylediklerin hepimiz için geçerlivalla ne yaptını bilmiyorum ama gülüm 2-3 haftadır pek ilerleme yok ondan önceside 200 gram veriyordun sende daha çok vericek yağcık var biraz azimlen .önceki kadar hırslı değilsin.az eleştirim de gaza gel hayatım yaz geliyo bak ciciler çıkıyo güzel güzel hadi bir 5 kg daha ver
2 aya kadar![]()
ooo bence plactikk daha fazlasını verir istese kızzvalla ne yaptını bilmiyorum ama gülüm 2-3 haftadır pek ilerleme yok ondan önceside 200 gram veriyordun sende daha çok vericek yağcık var biraz azimlen .önceki kadar hırslı değilsin.az eleştirim de gaza gel hayatım yaz geliyo bak ciciler çıkıyo güzel güzel hadi bir 5 kg daha ver
2 aya kadar![]()
çok yorucu birgündü,daha yeni oturdum.bu gün ev işi bitmek bilmiyordu,bide market alışverişi girince yoruldum.
15 nisan menü
kahvaltı.1dilim k.ekmek,3zeytin,1 yumurta
ara.1 elma
öğlen.haşlanmış,kepekli makarna(100gr haşladım)
ara 1kase mercimek çorbası
akşam Şimdi yiyorum etifrom bisküvi,yeşil çay,2çilek(bisküvinin 2 ikisini ben yazana kadar oğlum yedi bile.
ara meyve yerim artık bolca
2litre
spor.1 saat tempolu yürüyüş(koşu bandında)
ortak motive olsun die 5 kilo wersem en az 2 si kalıcı olcak bundan eminim cnkü yaptım ööle oldu we ben korumadım urasmadım hic ama bu sefer daha cok dikkat edicem korucam daha ii wericem we cok motive olucamm bundan eminim normalde 1 kilo ya da en kötü 500 gr weriorum 2 kilo wermek istiorum haftada cok del aslında ama inş daha cok weririmmmkilo verenleri tebrik ediyorum.
canım ben görene kadar sen listeyi yapmışsın..ben kaptan yardımcısı ilgilenir diye bakmamıştım..:26:
bende aynı şeyi düşündüm ama...
pek uğramıyor vakti yok galiba..
iyi gezmeler çok kaçırma...
bu şok diyetlerle uğraşmadan uzun vadede kalıcı kilo vermeni öneririm orti..ve seni tebrik ederim..
bu hafta benim durumlar belliydi..
geldim yettim gari..ama geri gideceğim..![]()
oraya yazıo ama buraya yazmıo da o yüzden sordumm :2:divacığım kendine topik açmış diva ve incelme takımı diye maşallah güzelde kilo veriyor..kraliçe adayımız..topikleri gezerken denk geldim araya yazayım dedim..
![]()
inş inşşş dedigin gibi olur bitaneemmçok iyi yağmur cini hırs iyidir. inşallah kilolar da bi gider pir gider bi daha döndürülemez.
suyunu tamamladın mı bakimm![]()
yağmurcini bu hafta listeleri sarsacağız.
düzensiz olmus ama ii kalori almamıssınn fazlaçok yorucu birgündü,daha yeni oturdum.bu gün ev işi bitmek bilmiyordu,bide market alışverişi girince yoruldum.
15 nisan menü
ara.1 elma
akşam Şimdi yiyorum etifrom bisküvi,yeşil çay,2çilek(bisküvinin 2 ikisini ben yazana kadar oğlum yedi bile.
2litre
bugünkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta ve 1dilim ekmek
ara 1elma
öğlen 1.5 kase yayla çorbasıı 3 kk büyüklüğünde tavuk göğsüü
arada elma +2fincan yeşilçay
akşam yarım kase çorba
2lt su
bugün sabah dükkanınn camlarını yıkadık patronumlaa spor niyetineeeakşam iş çıkışıda 1 durak gerii yürüdüm
midem yemeğe 1 haftadır kapalı ya çorba şişirdi beni haneyse yarın da hafif bi kahvaltı yapar elmalarımı
şu isveç diyetini bi araştıram bakemm
![]()
çok yorucu birgündü,daha yeni oturdum.bu gün ev işi bitmek bilmiyordu,bide market alışverişi girince yoruldum.
15 nisan menü
ara.1 elma
2litre
bugünkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta ve 1dilim ekmek
ara 1elma
öğlen 1.5 kase yayla çorbasıı 3 kk büyüklüğünde tavuk göğsüü
arada elma +2fincan yeşilçay
akşam yarım kase çorba
2lt su
bugün sabah dükkanınn camlarını yıkadık patronumlaa spor niyetineeeakşam iş çıkışıda 1 durak gerii yürüdüm
midem yemeğe 1 haftadır kapalı ya çorba şişirdi beni haneyse yarın da hafif bi kahvaltı yapar elmalarımı
şu isveç diyetini bi araştıram bakemm
![]()
tatlım güzel menü ama ana öğünler özellikle akşam yok gibi bişey. spor iyi ama öğünlerini geçiştirme bence.
çok güzel canım. kolların kas yapmıştır cam silerken. bi durak öncesi de iyi. ben de bi ara yapıyordum. sen çorba diyeti mi yapıyon ki sabah öle akşam çorba şişmişsin
hadi bakalım isveç mi olur hollanda mı yapın bakalım şu diyetleri görelim sizi.
ben anca ara ana öğünleri oturtmaya çalışıyorum.
bugün 40 dk pazarda koşturdum eve geldim. sebzeleri bırakım girmeden bi daha çıktım arkadaşlarla yürüyüşe ve 1 saat de orda yürüdüm. bi de bugün yeni aldığım ayakkabıları giymiştim okulda. ayaklarıma vurdu . ayaklarım su topladı. üstüne 100 dk yürüyüş yapınca şu an adım atmakta zorlanıyorum
ama bu sporlar havaya gitmiyor biliyorum.
oğlum geldi babası ile traş oluyorsuratına sürmüş köpüğü. görmeniz lazım
![]()
bu akşam ara çilek oldu birkaç tane.
kızlar çok yorgunum ben yatacağım. yarın da sabah 8.30da seminere gidiyorum öğleden sonra 3 gibi eve gelcem. akşamüstü market alışverişi. evde hiç bişi kalmamış da. akşam yemekten sonra eski ev sahibimin oğlu ve gelini gelce. pasta börek işi yine. yarını düşündükçe yoruluyoum:18:
bugünlerde canım acaip şekilde türk kahvesi istiyor. acaba içinde hangi vitamini bulunduruyor ya da vücudumun neye ihtiyacı var ki hırsımı kahveden çıkarmaya çalışıyorum? kaju olmasın![]()
diva aynı anda birkaç yerde takılıyormuş öle yazıyor topiğinde. çok da iyi gidiyor ama ben kendimi aldatılmış hissettim çok mu duygusal yaklaşıyorum olaya.neyse canım önemli olan hepimizin kilo vermesi. nerde mutlu ve başarılı olacaksak orada olalım
13. takım sizi seviyorum güzel bir haftasonu geçirmenizi yürekten diliyorum.![]()
ben bugün iswec diyetine baslıorum kızlar tüm gün giremicem ama aksam 8 den sora sizlerleymmm bugünkü menüm:
kahwaltı: bir f,ncan kahwe bir kesme seker
öglen:2 katı yumurta, domates,salata
aksam:ızgara et,haslanmıs ıspanak