yağış olması sevindiriyor beni. yoksa ankara çok kurak oluyor:97:günaydın ...
bu nisan hep kapalı geçti içimizide kararttı ya..((
ha tabi nisanda şöyle dışarı atsak çocukları, hava güzel olsa ben de isterdim ama hayırlısı olsun.
ceviz suyu nasıl yapılıyor? ceviz kabuğuyla mı?Ben her zamanki gibi klasik kahvaltımı yaptım.
Unutuyorum söylemeyi iki gündür ceviz suyu içiyorum,bağırsaklarımı gerçekten çalıştırıyor.tuvalet sorunu olanlara tavsiye ederim.
akşam ipin ucu kaçmış canım. yine de motivasyonunu düşürme. kaçamağa en açık olduğumuz dönemler adet olduğumuz dönemler. yoksa sen şimdiye kadar süper iradeyle götürdün bu işi. şimdi de dün geceye süngeri çek ve bundan sonrasına bak.günaydın canım arkadaşlarım
yazdıklarınızı okudum herkes bomba gibi maşallah.
dün akşam kaçamakların babasını yapmış bulunmaktayım. üffff ya moralim çok bozuk.eşimle eve dönerken bir tanıdığımız yemeğe çağırdı. gittik. balık ızgara vardı gayet hafifti salata ile yedim ee yanında 1 duble rakı tabiki. şimdi öyle bir ortam oluyorki red edemiyorsun. ardından balıkla helva iyi gider. 1 kk helva yedim. sonrasında küçük bir dilim dondurmalı pasta. birazda içkinin etkisiyle çok kontrol edemedim kendimi. h.sonu kaçamaklarıyla beraber bu hafta kilo almış bile olabilirim. korkumdan tartılmıyorum. cumaya kadar kimseye gitmicem. hep başkaları bozuyor diyetimi. cuma akşamıda bir arkadaşıma gidiyoruz zaten. orda kimbilir neler olacak :84:
kahvaltım : yarım kk peynir, yarım paket etiform, 1 bardak şekersiz çay. sabah egzersizimide yaptım.
leslie sansone ile yürüyüş diye bir spor programı var canım. temel olarak evin içinde yürüyorsun. dışarıda yürüyüş yapamayanlar için. 1 milden başlayıp 5 mile kadar çeşitleri var. istersen ev içinde onu bir dene. düzenli yapıldığında kesinlikle etkili oluyor.hep başkaları yüzünden oluyor kaçamaklarım. adet oldum ya sporda pek yapamadım. mutlaka fazla çıkarım ben biliyorum. son 3 günümde vermeye çalışacağım. yürüyüş için dışarı çıkamazsak şöyle bişi yapmayı düşünüyorum. bizim oturduğumuz apartman 11 katlı. en üst kata kadar çıkıp ineyim diyorum. basenlerim için iyi gelir. ortaokuldaki bir öğretmenim geldi aklıma. bana şöyle derdi : burcu senin basenlerin geniş merdiven inip çıkma, vücudundaki yağlar erir aşağıya iner oralarda toplanır.o çocuk aklımla içimden ne kadar saçma konuşuyor derdim ama notumu kırmasın diye peki hocam derdim.
![]()
gayet güzelkahvaltı öncesi 2 gün kurusu 2 bardak ılık su+ yarım litre yolda su
kahvaltı domates salatalık 2 çatal peynir 4 zeytin 1 dlm ekmek
ara yeşil çay
ara küçük bir elma
öğle dün yemediğim semiz otu 1 dlm ekmek olacak.
akşam da mantar şehriye çorbası olcak inşallah![]()