Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın ...
bu nisan hep kapalı geçti içimizide kararttı ya..:(((
yağış olması sevindiriyor beni. yoksa ankara çok kurak oluyor:97:
ha tabi nisanda şöyle dışarı atsak çocukları, hava güzel olsa ben de isterdim ama hayırlısı olsun.

Ben her zamanki gibi klasik kahvaltımı yaptım.
Unutuyorum söylemeyi iki gündür ceviz suyu içiyorum,bağırsaklarımı gerçekten çalıştırıyor.tuvalet sorunu olanlara tavsiye ederim.
ceviz suyu nasıl yapılıyor? ceviz kabuğuyla mı?

günaydın canım arkadaşlarım

yazdıklarınızı okudum herkes bomba gibi maşallah.

dün akşam kaçamakların babasını yapmış bulunmaktayım. üffff ya moralim çok bozuk. :14: eşimle eve dönerken bir tanıdığımız yemeğe çağırdı. gittik. balık ızgara vardı gayet hafifti salata ile yedim ee yanında 1 duble rakı tabiki. şimdi öyle bir ortam oluyorki red edemiyorsun. ardından balıkla helva iyi gider. 1 kk helva yedim. sonrasında küçük bir dilim dondurmalı pasta. birazda içkinin etkisiyle çok kontrol edemedim kendimi. h.sonu kaçamaklarıyla beraber bu hafta kilo almış bile olabilirim. korkumdan tartılmıyorum. cumaya kadar kimseye gitmicem. hep başkaları bozuyor diyetimi. cuma akşamıda bir arkadaşıma gidiyoruz zaten. orda kimbilir neler olacak :84:

kahvaltım : yarım kk peynir, yarım paket etiform, 1 bardak şekersiz çay. sabah egzersizimide yaptım.
akşam ipin ucu kaçmış canım. yine de motivasyonunu düşürme. kaçamağa en açık olduğumuz dönemler adet olduğumuz dönemler. yoksa sen şimdiye kadar süper iradeyle götürdün bu işi. şimdi de dün geceye süngeri çek ve bundan sonrasına bak.
hep başkaları yüzünden oluyor kaçamaklarım. adet oldum ya sporda pek yapamadım. mutlaka fazla çıkarım ben biliyorum. son 3 günümde vermeye çalışacağım. yürüyüş için dışarı çıkamazsak şöyle bişi yapmayı düşünüyorum. bizim oturduğumuz apartman 11 katlı. en üst kata kadar çıkıp ineyim diyorum. basenlerim için iyi gelir. ortaokuldaki bir öğretmenim geldi aklıma. bana şöyle derdi : burcu senin basenlerin geniş merdiven inip çıkma, vücudundaki yağlar erir aşağıya iner oralarda toplanır. :60: o çocuk aklımla içimden ne kadar saçma konuşuyor derdim ama notumu kırmasın diye peki hocam derdim. :52:
leslie sansone ile yürüyüş diye bir spor programı var canım. temel olarak evin içinde yürüyorsun. dışarıda yürüyüş yapamayanlar için. 1 milden başlayıp 5 mile kadar çeşitleri var. istersen ev içinde onu bir dene. düzenli yapıldığında kesinlikle etkili oluyor.
kahvaltı öncesi 2 gün kurusu 2 bardak ılık su+ yarım litre yolda su

kahvaltı domates salatalık 2 çatal peynir 4 zeytin 1 dlm ekmek

ara yeşil çay

ara küçük bir elma

öğle dün yemediğim semiz otu 1 dlm ekmek olacak.
akşam da mantar şehriye çorbası olcak inşallah:56:
gayet güzel:nazar:

2 3 parca ceviz icini aksam yatarkan bi su bardagı suyun icine koyuoruz bardagın agzını cay tabagıyla kapatıoruz sabaha kadar sapsarı oluo o su sabah uyandıgımızda da cewizleri deil suyunu icioruz

olsun tatlım sen benim eşimsin toparlarsın. hiç üzme kendini. insanın morali yüksekken daha iyi motive oluyor. bir de benim kız kardeşim de basenlerinin merdiven inip çıkmaktan olduğunu söylüyor. genetik faktörler de gözardı edilemez tabi. bence 11 kat inip çıkma. farklı şeyler dene

canım benim sağol. toparlancaz mecbur. bu yola baş koydum. kıyafetlerimi özledim. :61:

:60::60: her girdgmiz ortamda kilo muhabbeti yapılıo ya snir oluorumm :47::47: form plus a bende baslıcam burcumm karnını agrıtıo felaket :60::60:

başlayalım bakalım. wc gitmeyince şişkinlik oluyor, sıkıldım bu durumdan :15:

akşam ipin ucu kaçmış canım. yine de motivasyonunu düşürme. kaçamağa en açık olduğumuz dönemler adet olduğumuz dönemler. yoksa sen şimdiye kadar süper iradeyle götürdün bu işi. şimdi de dün geceye süngeri çek ve bundan sonrasına bak.

leslie sansone ile yürüyüş diye bir spor programı var canım. temel olarak evin içinde yürüyorsun. dışarıda yürüyüş yapamayanlar için. 1 milden başlayıp 5 mile kadar çeşitleri var. istersen ev içinde onu bir dene. düzenli yapıldığında kesinlikle etkili oluyor.

gayet güzel:nazar:

kaptanım canım, azcık araştırdım, gayet işe yarar bi spora benziyor. teşekkür ederim.:16: videolarını izlicem birazdan. bakmak isteyenler için link:

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html

2 3 parca ceviz icini aksam yatarkan bi su bardagı suyun icine koyuoruz bardagın agzını cay tabagıyla kapatıoruz sabaha kadar sapsarı oluo o su sabah uyandıgımızda da cewizleri deil suyunu icioruz

sağol canım tarif için. onuda deneyelim napalım. :52:

:60::60: her girdgmiz ortamda kilo muhabbeti yapılıo ya snir oluorumm :47::47: form plus a bende baslıcam burcumm karnını agrıtıo felaket :60::60:

menün güzel olmus canım ne kadar su icmeyi hedefliorusun ben bugün 3 ltreye tamamlıcam
canım günde ortalama 2 ile 2.5 litre arası su içiyorum. bi pazar günü az içtim. su miktarı yatmadan önce belli oluyor. okulda her tenefüs 1 su bardağı su içiyorum bu da 6 bardak ediyor:1.5. litre gibi. sabah gelmeden okula bi de akşamla tamamlıyorum.

yağmurcini bu cevizsuyu wc çıkmak için mi?

arkadaşlar form plus mı almaya başladınız yaaa?

kullananlar bilgi verebilir mi nasıl gidiyor? takviye olarak mı alıyorsunuz?
benim kızkardeş evliliğinin ilk yılında 15 kilo aldı ve kullandı ama ona faydası olmadı ve diyetisyenle sağlıklı kilo verdi. şimdi sağlıklı ve düzenli bir beslenme şekli var.

Evde seyrederek uyguladığım zayıfladığım aerobik videoları... spor görsel paylaşım bölümünde bu bölüme bi bak burcum bu da iyi gibi.:8:

canım günde ortalama 2 ile 2.5 litre arası su içiyorum. bi pazar günü az içtim. su miktarı yatmadan önce belli oluyor. okulda her tenefüs 1 su bardağı su içiyorum bu da 6 bardak ediyor:1.5. litre gibi. sabah gelmeden okula bi de akşamla tamamlıyorum.

yağmurcini bu cevizsuyu wc çıkmak için mi?

arkadaşlar form plus mı almaya başladınız yaaa?

kullananlar bilgi verebilir mi nasıl gidiyor? takviye olarak mı alıyorsunuz?
benim kızkardeş evliliğinin ilk yılında 15 kilo aldı ve kullandı ama ona faydası olmadı ve diyetisyenle sağlıklı kilo verdi. şimdi sağlıklı ve düzenli bir beslenme şekli var.

tatlım ceviz suyu yag yakımını kolaylastırıo idrarla beraber yag attıgını da hissedebiliosun..form plus icen arkadslarımız warmıs ben de denemeistim ama düzenli yapmadım kullandıgım zmnlar karnımın durduk yere agrıdıgını we wc ihtiyacım oluodu zaten icinde sinameki mate funda rezene limon biberiye kiraz sapı bögürtlen mısır maydanoz war

gunaydın sekerler
dombılı dondu
kacamaksız sporsuz mezunıyete dogru bakalım

bugun kahvaltım
2 prc gozleme (1 yufkanın 6 ta bırı )
spor yapmak lazım
kı ugun yapacagım bakalım sımdık gecmısı okuyayım bakalım

kahvaltı öncesi 2 gün kurusu 2 bardak ılık su+ yarım litre yolda su

kahvaltı domates salatalık 2 çatal peynir 4 zeytin 1 dlm ekmek

ara yeşil çay

ara küçük bir elma

öğle dün yemediğim semiz otu 1 dlm ekmek olacak.
akşam da mantar şehriye çorbası olcak inşallah:56:
semız otu bende aldım
besleyıcı kalorısı dusuk doyurucu

kolesterolede ıyı gelıyor mus
nisan böylede devam edecekmiş.
ayyyy gunes acsada dısarı cıksam
halı koltuk temızlıyecegım gunes yok nasıl kuruyacak kı ?

Slm bu gün saat 2den sonra çok yogun geçti benim için,annem telefon açtı bizim gelini hastaneye yatırmışlar 4aylık hamine aşırı kusmaktan susUZ kalmış.1.5yaşındaki yeğene bakmak işide bana kaldı,onla oğlum öyle yaptılarki benim içimdeki 2.çocuk hevesini öldürdüler.bir ona koş,bir benimkine koş ayaklarım koptu.
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:27:
çok guldum ıkı çocuk bıktırmıs en dıyorum 2. cocuk 1.sı okula baslayınca olacak
Annemlerin evi bir bomba benim için nereye baksam abur cubur şimdiye kadar çok şükür kaçamak yapmadım ama bir kaç gün burdayım allah yardımcım olsun bana sabır versin.
amannnn
yememye calıs

günaydınnnn kızlar:66:
gunaydın

kıyamam canım üzülme dicem ama bende aynı senin gibiyim çok beğendiğim bişi oluyor giyiyorum üzülüyorum sonra:58: atlatıcaz ama bugünleri inşallah. evet dediğim gibi öğlene kadar çok
valla aynen olecok uzuldum hem uzuluyorum hemde yıyorum
olmazkı yemıyecegım kı mezun olayım dengesızlık var
kızlar benım daha bu yasta her yerımde catlaklarım var bikini falan giyimem ben bu yaz evden cıkmam:43::43::43::43::43::43::43::43:
canım ergenlıkte bendede
oldu çok ınce kalca ve belımde
hamılelıkte hıc olmadı
lıerac ın serumları var ıyıgelıyor
cok kacamak yapıosun ya cok :47:

QUOTE]
ne dıyem oleee valla dıyecek hıc sözüm yok

kuzular iyi şükür..ben düzlemedim..bunrum tıklaı spora başlayacğım ama doğru düzgün nefes alamıyorum ki hala..kilom 700 gr fazla :((63.100 düm hastalıklar baltaladı 63.700-800 :50:değişiyor..bu ay sonu 60 olacaktım güya 3 haftam gitti ya..bu haftada adet öncesi dönemdeyim perşembeye kendileriyle buluşmam var tabi anitbiyotikten günü şaşmazsa..:84:
ama yılmak yok..yola devam..hedefe ulaşana kadar vazgeçmeyeceğim..:6::10:
sporsuz olmuyor deryacım
gecmıs olsun
hastalık zor

dombilim coşmuşsun yine güzelim. Hadi toparlan artık.
costum bıttı yok artık cosmalar

:26:
bugun den sonra bomba gıbıyım

kaptanım biliyor musun ben sakaryalıyım . benim memlekete gitmişsin. çok özledim oraları. biz yazdan yaza gidiyoruz. kışın çakılıp kalıyoruz buraya. nasıl beğendin mi sakaryayı?:97:

günaydin arkadaslar...

3-4 gundur giremedim haftasonu sehir disindaydim hatta yurtdisinda :)

cumartesi;kahvalti bir sandevic,ögle 1 tabak corba, aksamda 3 yk bulgur pilavi.2 yk et yemegi ve salata
pazar;güzel ve uzun bir kahvalti, aksam 6 tane izgara köfte,1 tane sosis yainda 2 kasik firinda sebze..
pazartesi;kahvalti 3 dilim börek;öglen 3 dilim börek :14: aksam 6 dan sonra yemedim

bugun; 2 dilim ekmek uzerine az margarin ve beyaz peynir,cok ince 2 dilim salam (cok sevdigim bi uyum) :56: yesil cay 1 haslanmis yumurta.. iksirimi icicem simdi :)) (umut fakirin ekmegiymis :97:)
ögle yemeginden sonra yemeyip caylarimi icicem..

giremedigim sure icerisinde takipte edemedim..
hafta sonu yogun gecti ve bu haftada öyle olucak sanirim egzersizlere yine baslayamadim... biraz sonra yine cikicam disari..sevgiler :71:

günaydin arkadaslar...

cumartesi;kahvalti bir sandevic,ögle 1 tabak corba, aksamda 3 yk bulgur pilavi.2 yk et yemegi ve salata
pazar;güzel ve uzun bir kahvalti, aksam 6 tane izgara köfte,1 tane sosis yainda 2 kasik firinda sebze..
pazartesi;kahvalti 3 dilim börek;öglen 3 dilim börek :14: aksam 6 dan sonra yemedim

bugun; 2 dilim ekmek uzerine az margarin ve beyaz peynir,cok ince 2 dilim salam (cok sevdigim bi uyum) :56: yesil cay 1 haslanmis yumurta.. iksirimi icicem simdi :)) (umut fakirin ekmegiymis :97:)

hafta sonu yogun gecti ve bu haftada öyle olucak sanirim egzersizlere yine baslayamadim... biraz sonra yine cikicam disari..sevgiler :71:

cok kacamak yapmıssın bence :20: görüsüürz beybii:38:

günaydın canım arkadaşlarım

yazdıklarınızı okudum herkes bomba gibi maşallah.

dün akşam kaçamakların babasını yapmış bulunmaktayım. üffff ya moralim çok bozuk. :14: eşimle eve dönerken bir tanıdığımız yemeğe çağırdı. gittik. balık ızgara vardı gayet hafifti salata ile yedim ee yanında 1 duble rakı tabiki. şimdi öyle bir ortam oluyorki red edemiyorsun. ardından balıkla helva iyi gider. 1 kk helva yedim. sonrasında küçük bir dilim dondurmalı pasta. birazda içkinin etkisiyle çok kontrol edemedim kendimi. h.sonu kaçamaklarıyla beraber bu hafta kilo almış bile olabilirim. korkumdan tartılmıyorum. cumaya kadar kimseye gitmicem. hep başkaları bozuyor diyetimi. cuma akşamıda bir arkadaşıma gidiyoruz zaten. orda kimbilir neler olacak :84:

kahvaltım : yarım kk peynir, yarım paket etiform, 1 bardak şekersiz çay. sabah egzersizimide yaptım.

kaptanım hedef kilom 57 kg dır.

ceviz suyuda ne kız? bende wc ye gidemiyorum. porsiyonlar küçülünce 2 günde bire düştü yahu.

yağmurcini yeni görevinde başarılar canım. tebrik ederim. :46:
canlarım 7,8 tane cevizin iki başından hafifçe açıyoruz tabi ben yapamadım iki yandan açtım 1litre suya attım kaynattım(15 dk kaynayacak) kaynamaya başlayınca 2yemek kaşığıda sirke attım.hem yüzümdeki dogum lekelerinede sürüyorum baya fark var işe yarıyor.

Evde seyrederek uyguladığım zayıfladığım aerobik videoları... spor görsel paylaşım bölümünde bu bölüme bi bak burcum bu da iyi gibi.:8:

canım sağol, onada bakarım. yapmak istedikten sonra çok fazla hareket var. yürüyüş yapamasamda çok egzersiz yapıyorum. şu an popo kaslarım, bacaklarım sızlıyor. selülit kremide kullanmama rağmen diyet ve egzersiz de var ama selülitlerimde bence bir düzelme yok. eşim var diyor. :97:

günaydin arkadaslar...

ebrucum senin menüler pek zengin ve yememen gereken şeylerle dolu. sence kaçamak yapmamış mısın? anlamadığım sen farkında mısın yediklerinin fazla olduğunun? sence yediklerin normal mi?

kızlar beni annem çok korkuttu,bu günle beraber adetim 10 gün geçikti.kendimden eminin ama ginede korktum 2yıldır spiralla korunuyorum,tabiki bende 2.kez anne olmak istiyorum oğlumunda kardeşi olması gerekiyor ama şimdi değil zaamanı.

canım ben 86 doğumluyum taaaaa 7.sınıfta başladı ilk çatlaklarımla tanışmam bacaklarımın iç kısımları ve arka baldırlarım çok kötü olmuştu böyle nasıl diyeyim ya kürdan koysam o çatlaklara gözükmez o derece belimdede oluştu sonra ki öyle kiloda almamıştım zayıftım canım annem elinde yemek tabakları kızım az daha ye diye peşimde dolanırdı hep aradan geçti 12 yıl bu kadar zaman içinde aldım verdim aldım verdim derken zamanla şimdi belimde hiç yok kendiliğinden geçti bişi de yapmadım bacaklarımın iç kısımlarıda öyle tek baldırlarımda var biraz cildiyeye gitmiştim 4 yıl önce bana bir kaç krem önerdi ama sigorta karşılamıyormuş eczaneye sordum 170 tl fiyat verdi almadım sonra ozon tedavisini önerdi bir güzellik merkezine gittim yüzde yüz çözüm olduğunu söylediler iğneyle çatlaklara karbondioksit gazımı ne enjekte ediyorlamış oda çok pahalı olduğu için ondanda vazgeçtim bu sefer aktarda aldım soluğu yaşlı bilgili bi amca çok sağolsun kızım hiç paranı çarçur etmek türk kahvesini al haftada 2-3 defa banyo esnasında problemli olan bölgelerini ovala dedi hatta tüm vücuduna uygula dedi eve geldim nette araştırdım evet böyle bişi var kan dolaşımını hızlandırarak hücreleri canlı tutmaya neden oluyor sonuç alışkanlık haline gelen bişi oldu ara arada uygularım biraz acıdıyor kahve haliyle çok fazla hırpalamadan yapıyorum temelli gitti diyemem ama eskisi gibi belirginmi hayır istersen bir dene ben faydasını gördüm umarım sendede işe yarar:91:

niye evden çıkamayasın yaw? sen diyetini güzelce yap, çatlaklar için bir sürü formül var. daha yaşın genç, cildin kendiliğinden bile toplar. sen yeter ki şu kiloyu bir üstünden at.:97:
kahve limonu denıyorum canlarım inş. iş yara ya of bi zayıflasam:43:

mrb kızlarr gelemdim 2gündür ...çok yorgunumm üşüyorum:5::5::5:uykum varr başım ağrıyo dönüyoo:5::58:iyi deilim anlicanız:(
gecmis olsun sekermmm :18:
kızlar beni annem çok korkuttu,bu günle beraber adetim 10 gün geçikti.kendimden eminin ama ginede korktum 2yıldır spiralla korunuyorum,tabiki bende 2.kez anne olmak istiyorum oğlumunda kardeşi olması gerekiyor ama şimdi değil zaamanı.
hayırlısı :1::1:
kahve limonu denıyorum canlarım inş. iş yara ya of bi zayıflasam:43:

inş ise yarar canımm cok sabırsızlanıorsun deil mi ben de ööle :1:

canlarım 7,8 tane cevizin iki başından hafifçe açıyoruz tabi ben yapamadım iki yandan açtım 1litre suya attım kaynattım(15 dk kaynayacak) kaynamaya başlayınca 2yemek kaşığıda sirke attım.hem yüzümdeki dogum lekelerinede sürüyorum baya fark var işe yarıyor.

sağol canım tarif için. inşallah hamile değilsindir. istersen eczaneden bir test al.

öğle yemeğim :1 tabak karnıbahar yemeği, 2 yk makarna, 2 yk yoğurt. ekmek yok. gün içinde ara öğünler yapıcam bu akşam yemek yemicem işte :19:

canım sağol, onada bakarım. yapmak istedikten sonra çok fazla hareket var. yürüyüş yapamasamda çok egzersiz yapıyorum. şu an popo kaslarım, bacaklarım sızlıyor. selülit kremide kullanmama rağmen diyet ve egzersiz de var ama selülitlerimde bence bir düzelme yok. eşim var diyor. :97:

ebrucum senin menüler pek zengin ve yememen gereken şeylerle dolu. sence kaçamak yapmamış mısın? anlamadığım sen farkında mısın yediklerinin fazla olduğunun? sence yediklerin normal mi?

atar girl :60::60::60:::52:

Back
X