Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar kusura bakmayın fiyat araştırması yapıyorum iş ile ilgili giremiyorum yoğun
Sabah : 1 tane pogaca (annemın yaptıgı az yağlı yapıyor)
öğlen : yarım yayla çorbası,az patatesli tavuklu domatesli bişi :),yoğurt

kolay gelsin canım. afiyet olsun. güzel menü.

öğlen menüm : yarım kase arpa şehriyeli nohutlu çorba, fırında 3 adet köfte ve 3 adet patates, 2 yk pirinç pilavı, 1 kase cacık. ekmek yemedim.

akşam olsa eve gitsemde spor yapsam :8:

kızlar,
akşam gezmedeydik, o yüzden gelemedim. gündüz de net iyi değildi. elektirk kesildi vs. kaçamaklı menücanı paylaşayım:

k.öncesi: ballı limonlu sıcak su ve 1 günkurusu
kahvaltı: klasik kahvaltı ve 1 wasa + 1 kayısılı form plus
ara: 1 galeta, 1 karper
öğle: 1 kase yoğurt çorbası, 1 tabak yeşil fasulye ve 1 bardak ayran
ara: 2 kupa yeşilçay

akşam: 1 küçük gülböreği, 1 tane el yapımı bir börek vardı, ince. 3 adet mercimek köftesi ve 1 tane de yuvarlak kesilmiş kek üzerinde muhallebi vardı. tabak zengindi, daha 2 çeşidi oğlum yedi de ben yemedim:1:

ara: 1 elma, 1 muz ve çilek

su: 2 lt
form plus maalesef tamamlanamadı, akşam geç geldik:97:

gün kurusuda ne acaba gül kurusumu demek istedin canım gerçi bi kaç yazıda görüyorum bu gün kurusunu

günaydınnnnnnnnn

nasılsınız kızlarrrrrrrrr canlarım. ben çok yorgunum. neden mi? çünkü sabah 3,5 km koştum :53:

nasıl mı? leslie ablayla tabiki. sağol kaptanım evde yürüyüş yapmanın zevkine vardım. lesli ablanın yaşına göre muhteşem vücudu ve motivasyonu ile acayip enerji harcadım. dün işteyken videolara baktım ama indirememiştim. akşam eşim uğraştı indirdi. 3 millik olalını indirttim. sabah 2 mil kadar yaptım. sonra kalça bacak egzersizlerimi yaptım. o kadar çok terledim ki, inanılmazdı :66:

akşamda işten geç çıktım. evde birşey yemedim. cumaya kadar böyle akşamları yemicem. şimdi yarım dilim kepekli ekmek ve yarım kk kaşar peyniri ile kahvaltı yapıyorum. canım isterse 1 küçük domates yerim.

bakalım ben yokken neler kaynatmışsınız :27:

hoşgeldin canım oh maşallah diyorum spor gerçekten harika bir şey:46:

kızlar selam sabahtan çıktım yine evden yazamadım kusura bakmayın

sabah
2 dilim kepekli ekmekle salam semizotu domates ve peynirli sandviç
1 bardak şekersiz çay

ara
yok

öğle
1 adet gevrek
domates ve peynir

şimdilik bu kadar ya yine yaptım kahvaltı gibi menüyü ama napıyım evde değilim bi arkadaşımdayım benim çok kötü bir huyum var birde:93:çiğ soğan seviyorum ama pişmiş soğan ağzıma sürmem malesef gittiğim yerdede aç kalıyorum herkes yemeği soğanlı yapıyor napıyım domates peynir idare ediyorum 2 saat sonra falan evde olurum herhalde:54:

hoşgeldin canım oh maşallah diyorum spor gerçekten harika bir şey:46:

sağol canım hoşbuldum. artık sporsuz duramıyorum. işte otobüste ayaklarım, bacaklarım sürekli hareket ediyor. insanlar fark edecek diye ödüm kopuyor.:52:

sabah
1 bardak şekersiz çay

ara
yok

öğle
1 adet gevrek
domates ve peynir

şimdilik bu kadar ya yine yaptım kahvaltı gibi menüyü ama napıyım evde değilim bi arkadaşımdayım benim çok kötü bir huyum var birde:93:çiğ soğan seviyorum ama pişmiş soğan ağzıma sürmem malesef gittiğim yerdede aç kalıyorum herkes yemeği soğanlı yapıyor napıyım domates peynir idare ediyorum 2 saat sonra falan evde olurum herhalde:54:

kötü bir durum. ev yemeği yiyemiyorsun. şimdi ye demek saçma ama bir yiyebilsen ne kadar kolay zayıflarsın. atıştırmalar kilo aldırıyor. alışmaya çalışsan olmaz mı?

slm kızlar nasılsınız
dünden beri pek giremedim.
dün akşam yemek yemedim:50:

bugün sabahtan akşama kadar olan münümü yazıyorum kızlar.

20/04/2011 menüm

sabah 2 kayısı kurusu+1 incir
1 bardak ılık su

kahvaltı
3 zeytin
2 parça peynir
1 dilim ekmek
1 bardak şekersizçay

ara bol bol su

öğle
ayran köfte ekmek

ara elma

akşam
1 tabak mantar sote
1 dlm ekmek
salata

saat6.30 da 1 saat yürüyüşüm var.

su 2 litreyi şimdiden geçti
hepinize afiyet olsun diyorum bol sporlu günler. uğramaya çalışacağım ama internetim yok sınıfta.
menün güel olmus canım afiyet olsunnn :56:
kızlar kusura bakmayın fiyat araştırması yapıyorum iş ile ilgili giremiyorum yoğun
bu ara a we dengesiz beleniyorsun bence ins kısa zmnda düzene sokcaksnnn

öğlen menüm : yarım kase arpa şehriyeli nohutlu çorba, fırında 3 adet köfte ve 3 adet patates, 2 yk pirinç pilavı, 1 kase cacık. ekmek yemedim.

corba we patatesi yedkten sora ekmek yeme zaten :60::60: afiyet olsun bebisim ben ewdeym smdi spor yapıcamm :8:

sabah
1 bardak şekersiz çay

ara
yok

öğle
1 adet gevrek
domates ve peynir

ara yok öglen cok az daha dikkatli daha dikkatli haydi tempo tempo :60::60:

merhaba arkadaşlar..bugün anca gelebildim..şükür adet buluşmam dün akşam olunca çok iyi oldu.:1::66:.tek hastalığım yani burun akıntım hapşuruk geçmedi..:(((:59:

ögle yemegim:

karnıbahar 1 diim ekmek

1.5 litre suyumu ictim smdi spor yapıcm :8:
:46:gayet güzel hafif..ve spor o zaten süper..:13::9:

sabah
1 bardak şekersiz çay

ara
yok

öğle
1 adet gevrek
domates ve peynir

aslında beslenme düzenin iyi değil..düzenli yemek li menün olsa kilocuklar uçup gider..

:56::nazar:spro böyle alışkanlık yapıyor işte..:8::9:
kahvaltılaırn hep zayıf palstic..işleri düzene koyda toparlan artık..
evet 1.buyuk abı
annelerın kullanacagı kelıme SEN BUYUKSUN ABISIN BEBEK DAHA KUCUK ama en cok o laf ıncıtıyor unutmamak gerekır kı o da cocuk burada bı arkadasın oglu kahverengı gozlu esmer 2. sı kız oldu sarısın mavıs bı guzel tabıı hem bebek hemde guzel olması sıfatıyla herkes ona ılgı gosterıyor
gecen annesıne ısyan etmıs arad 5 yas var annesıde cok dıkkatlı bırırsı çocuga kıskanmasın dıe ayrı ılgılenıyor ama mesal kardesını ıttırınce bak sen abısın buyuksun dıyormus
neyse gecen yatagına yatmıs ben buyuk degılım ben daha 6 yasındayım ben sadece kardesımden buyugum
sen boyle dedıkce onu dahada dovup aglatmak ıstıyorum demıs
enes ıcınde sancılı surec cevre degısıklıgı çok etkılıyor
bi de kardes arada kac yas olacak ?

:26::26::26::26::26::26:
ne yuzume vuruyon alla alla yaaaaa
okudumda sole goz gezdırdım hafta sonu malum
pazartesıde kocacım evdeydı hastaydı ınceleyemedım :53::53::53::77:

bu aradda kızlar
30 dk yurum 160 cal yaktım
oglan uyandı suan mutfagı dokuyor gıdemde bakem sonra yan bınada arkadasa gececm tabı yemegımı yıyıpte.............
çocuklara sen büyüksün demek çok yanlışmış gerçekten..
spor yapılmış devamı gelsin..:8:
sağol gülüşüm :61:

tşk ederim dombilim hiç sorma enes şimdiden bana nazlanıyor .biraz kalabalık burası tek yalnız yatakta yanyana geliyoruz onda çok sarılıyo bende pek hatırlatmıyorum şimdi daha ortada birşey yok cinsiyeti belli olunca başlarım alıştırmaya cünkü 2- 3 aya kadar birçok şey yaşıcak evden taşıncaz kreş değişicek birde buna kafa yormasın diye tek tük söylüyorum oda kucak istediğinde .bakalım inşallah hayırlısıyla alışırsa üstüsinden gelirim diyom ama .

sev sev teyzesi :52: bu bıdık değişik iyi acıtıyo anasını bir oram buram oluyorum :59: kız sen bize uzakmışsın dedim gidelim mi diye eşim orası ters pek bilmiyorum da gider kaybolursak dedi kaldı :59:

sağol gülüm inşallah hayırlısıyla bir de dr gidersem keseciği görürsem rahatlıcam inşallah.bende sizi hiç aklımdan çıkartmıyorum akllım burda hep .:34:
:9::16:
slm kızlar nasılsınız
dünden beri pek giremedim.
dün akşam yemek yemedim:50:

bugün sabahtan akşama kadar olan münümü yazıyorum kızlar.

20/04/2011 menüm

sabah 2 kayısı kurusu+1 incir
1 bardak ılık su

kahvaltı
3 zeytin
2 parça peynir
1 dilim ekmek
1 bardak şekersizçay

ara bol bol su

öğle
ayran köfte ekmek

ara elma

akşam
1 tabak mantar sote
1 dlm ekmek
salata

saat6.30 da 1 saat yürüyüşüm var.

su 2 litreyi şimdiden geçti
hepinize afiyet olsun diyorum bol sporlu günler. uğramaya çalışacağım ama internetim yok sınıfta.
menün çok güzel..:46::nazar:
:49::49: tebrıklerrrrrrr
kızlar bu arada yardım edın leslieyi indiremedim.bir tan eindirdim sadedce ses görünyü yok:43::43::43::43:
leslie evde spor için harika ... hastalanmadan önce leslie yapıyordum tavsiye ederim..
selam canım. sanada eşinede geçmiş olsun. kahvaltın güzel, ben hiç yumurta yemiyorum hafta içi bak bana bunu hatırlattın. yarın kaynatayım sabah kendime bari. lesliyi bende indiremedim eşim akşam uğraştı. .......... de vardı. ordan indirmek için bir rapid indirme programı indirdi önce sonra otomatik herşey indi. ben detaylarını akşam ona sorarım. açıkcası 1 mil olanını görmüşsündür zaten, bu sitede de var. 3 mil aynı onun gibi arkaya tekme atıyor tek fark o. azcık tempolu yap aynısı gibi olur zaten.

acıktımmmmmmmm :52:
bir lesilici daha..:13:3 mil süper az alşınca 5 milini tavsiye ederim..:34:
hayatım bu egzersizi arastırım okuorum smdi bi bakim da haber werim sana smdi senden duyuorumm daha :1:
düzneli yapıldığında ayda 3-4 kilo diyor leslie hatunu..:8:
GÜNAYDIN CANIM.GERÇİ ÖĞLEN OLDU
ben karbonhidrat diyetine başladım dün iyi geçti..
lesli yi duyuyorum hep ama indirmeyi beceremedim bir türlü,sen nerden nasıl indirdin.
dün eşim burun ameliyatı oldu şimdi evde dinleniyor.bende boyun fıtığım azdı sanırım dünkü koşturmacadan.
ben sabah tavda yumurta yedim.2-3 zeytin az peynir 1salatalık 1domates
eşine geçmiş olsun..karbo iyi kilo verdiriyor..:23:
ohh afiyet olsun :61: kız melike ben callanetics e başlayım diyorum. sen ne düşünüyorsun bu konuda?
amanın o çok zor ben yapamdım..ama yaparım diyorsanız bravo derim..:46:
kahvaltı:
ince dilim peynir
salatalık domates roka maydano biber üzerine yarım tatlı kasıgı zeytnyagı
5 zeytin
2 dilim kepek ekmek
2 bardak sekersiz cay

ara:
yogurt yarım portakal :56:
:nazar::46:
evett
gelelımbugune
sabah 7.30 da
1 dılım ekm peynır
10.00 da 1 dılm ekm peynır
13.00 4 yk etlı nohut 1 kase yogurt 1 dilm ekm
15.00 gezmede 1/2 dilm kek
18.00 4 yk etli nohut 1 kase yogurt 2 yk pilav
20.30 da meyve
:nazar:güzel..:29:
canım Allah kazasız belasız kucağınada almayı nasip etsin inş. vatana millete hayırlı evlat olsun.

arkadaşlar her yazıyı mutlaka okuyorum okurken alıntı yapmayı unutuyorum. kısaca özetleyim.

elifcim ev temizliğin hayırlı olsun. bebek olayınıda atlatmışsın. sevindim canım.

deryacım sen harika spor yapıyorsun. mekik çok çekerdim eskiden bir ara çoştum ısınmadan çektim. belim incindi ancak yarım mekik çekebiliyorum. selülit ile ilgili tavsiyelerin için sağol. su içiyorum, spor eh işte, banyoda yumuşak fırça ile masaj yapıyorum ama adet olduğum için bu ara bacaklarla pek ilgilenmedim. bugün biter akşama yaparım masajımı.

kaptanım eneee sana diyeceklerimi unuttum. :60: hatırlayınca yazcam canım.
saol canım.:9:.daha atm kapasite çalışmaya başlayamdım..:60::27:
günaydınnnnnnnnn

nasılsınız kızlarrrrrrrrr canlarım. ben çok yorgunum. neden mi? çünkü sabah 3,5 km koştum :53:

nasıl mı? leslie ablayla tabiki. sağol kaptanım evde yürüyüş yapmanın zevkine vardım. lesli ablanın yaşına göre muhteşem vücudu ve motivasyonu ile acayip enerji harcadım. dün işteyken videolara baktım ama indirememiştim. akşam eşim uğraştı indirdi. 3 millik olalını indirttim. sabah 2 mil kadar yaptım. sonra kalça bacak egzersizlerimi yaptım. o kadar çok terledim ki, inanılmazdı :66:

akşamda işten geç çıktım. evde birşey yemedim. cumaya kadar böyle akşamları yemicem. şimdi yarım dilim kepekli ekmek ve yarım kk kaşar peyniri ile kahvaltı yapıyorum. canım isterse 1 küçük domates yerim.

bakalım ben yokken neler kaynatmışsınız :27:
:46::46:spor azim cumaya güzle bir bildirim gelir sendne artık..:nazar:
günaydın fıstıklar.:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:sizin için
:71::16:
kızlar,
akşam gezmedeydik, o yüzden gelemedim. gündüz de net iyi değildi. elektirk kesildi vs. kaçamaklı menücanı paylaşayım:

k.öncesi: ballı limonlu sıcak su ve 1 günkurusu
kahvaltı: klasik kahvaltı ve 1 wasa + 1 kayısılı form plus
ara: 1 galeta, 1 karper
öğle: 1 kase yoğurt çorbası, 1 tabak yeşil fasulye ve 1 bardak ayran
ara: 2 kupa yeşilçay

akşam: 1 küçük gülböreği, 1 tane el yapımı bir börek vardı, ince. 3 adet mercimek köftesi ve 1 tane de yuvarlak kesilmiş kek üzerinde muhallebi vardı. tabak zengindi, daha 2 çeşidi oğlum yedi de ben yemedim:1:

ara: 1 elma, 1 muz ve çilek

su: 2 lt
form plus maalesef tamamlanamadı, akşam geç geldik:97:
oy rabia kaçamakta yaparmış..ee hedefe az kaldı arad ödülün olsun onlarda..:34:
günaydınlar kızlar:80:
yağmurcini erkencisin, maşallah:nazar: günaydın:16:
:16:tünaydın..
günayddddddııııııııınnnnnnnnnnnnn hanimiss benimm canlarımm hanimiss minnoslarımmm uyanın bakalımmm oy oy yerim yerimmmmmmmmmm :38::60::60:
:16::70:

Son düzenleme:
:46:gayet güzel hafif..ve spor o zaten süper..:13::9:

aslında beslenme düzenin iyi değil..düzenli yemek li menün olsa kilocuklar uçup gider..

:56::nazar:spro böyle alışkanlık yapıyor işte..:8::9:

kahvaltılaırn hep zayıf palstic..işleri düzene koyda toparlan artık..

çocuklara sen büyüksün demek çok yanlışmış gerçekten..
spor yapılmış devamı gelsin..:8:

:9::16:

menün çok güzel..:46::nazar:

leslie evde spor için harika ... hastalanmadan önce leslie yapıyordum tavsiye ederim..

bir lesilici daha..:13:3 mil süper az alşınca 5 milini tavsiye ederim..:34:

düzneli yapıldığında ayda 3-4 kilo diyor leslie hatunu..:8:

eşine geçmiş olsun..karbo iyi kilo verdiriyor..:23:

amanın o çok zor ben yapamdım..ama yaparım diyorsanız bravo derim..:46:

saol canım.:9:.daha atm kapasite çalışmaya başlayamdım..:60::27:

:46::46:spor azim cumaya güzle bir bildirim gelir sendne artık..:nazar:

:16::70:

bu akşam callanetics yapmayı düşünüyorum. bacaklarımın sıkılaşması için iyi gelir diye düşünüyorum. pilatesin belli başlı hareketlerini sürekli yapıyorum. lesliyide sevdim. karman çorman olacak bundan sonraki spor hayatım. :52:

h.sonu kaçamaklarım yüzünden pişmanlık yaşıyorum ve inanın psikolojik olarak acıkmıyorum. 5 gibi ara öğün yapıcam sonrasında bişi yemicem. cezamı çekmem lazım. gidip prangaya vurayım bari kendimi :52:

Sabah
2 dilim tahıllı ekmek sandviç
ara
10 fındık 3 gun kurusu
öğlen
1 kase mercımek crbası
6 ınegol kofte(çok ufak)
1 dilim k.ekmek
ara
nesfit:51::56:

bu akşam callanetics yapmayı düşünüyorum. bacaklarımın sıkılaşması için iyi gelir diye düşünüyorum. pilatesin belli başlı hareketlerini sürekli yapıyorum. lesliyide sevdim. karman çorman olacak bundan sonraki spor hayatım. :52:

h.sonu kaçamaklarım yüzünden pişmanlık yaşıyorum ve inanın psikolojik olarak acıkmıyorum. 5 gibi ara öğün yapıcam sonrasında bişi yemicem. cezamı çekmem lazım. gidip prangaya vurayım bari kendimi :52:

diyeteyken yaptığınız hiçbirşeyi ceza olarak nitlendirmemeliymişzi ona göre..:34:
kilo verdikten sonrada haytında spora yer verceksen bu kadar yüklnmen iyi..ama yok ideal kilona gelince sporun arka planda kalacaksa haftada 3-4 gün 35-40 dk yürüyüş yeter tatlım..ideal kilondaykende haftada 2 kere 35-40 dk yürüyüş kilonu korumana yeter..:90::74:

sabah bir krom tablet
2 kayısı kurusu 2 bardak su..
kahvaltı aynı..
ara
yeşil çay
yarım ceviz..
1 adet kayısı kurusu
öğlen
mantar sote
yarım dilim tam buğday ekmeği.
3 kaşık yoğurt pul biberli..
ara
yarım ceviz..
balık yağı 1 adet
yeşil elma
ikinci ara
yarım demet roka
limonlu
ve 2 parmak peynir..
1 dilim ekmek
akşam
karnıbahar yemeği
yoğurt
şu ana kadar 2 litre tarçınlı su..akşam koşu abndında yürüyeceğim..eşim evde çocukalrla ilgilenir ...:23::8:

kaptanım eneee sana diyeceklerimi unuttum. :60: hatırlayınca yazcam canım.
bana diyeceklerini unutmuş:63:

gezmeye gıdınce en hafıfı ıle atlatmıssın ben arkadaslarla konustum evden salata getırecegım dedım tama dedıler
bugunde var
sadece yemek yıyıp gıdecegım
karnım tok olacak bısı yemıyecegım yarında ole yapacam
benim pek şansım yoktu canım. ev sincanda, gezmeye de etlik tarafına gidince evde yesem bile yolda yakarım sanırım:))
gün kurusuda ne acaba gül kurusumu demek istedin canım gerçi bi kaç yazıda görüyorum bu gün kurusunu
kayısı kurusu canım ama bu koyu renkli olanlar. turuncu olan değil.
merhaba arkadaşlar..bugün anca gelebildim..şükür adet buluşmam dün akşam olunca çok iyi oldu.:1::66:.tek hastalığım yani burun akıntım hapşuruk geçmedi..:(((:59:
iyi hadi gözün aydın regl olabilmişsin:) şişkinlik falan gider bu hafta.

Back
X