Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

inanamıorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dün aksam 20 30 dan sora kimse girmemisss ben deee uyanır uyanmaz yazdıklarınızı okuyum die bi hewesle acmıstımm :43::43::43:

günaydın bebekleeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr taaaaaaaaaas gibbi hepsi masalllllllllllllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhh :nazar::46::46::1:
ay yine geçemedim seni:60: maşallah ne kadar erkencisin yaw:46:

günaydınnnlarr:79:

akşam annemleri gittiğimiz için menüyü yazamadım kızlar:

k.öncesi: ballı limonlu sıcak su
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, biraz peynir, 4 zeytin ve 1 dilim kadar ekmek + 1 form plus
ara: 1 maden suyu, 1 karper, 1 galeta
öğle: uyumuşum, atladım mecburen
ara: uyanınca, 2 kupa yeşilçay ve 1 hurma, 1 günkurusu, 2 badem
akşam: 1 kase tarhana çorbası, 1 kocaman kase ton balıklı salata
ara: 3 dilim elma, 3-5 çilek
ara: 1 kupa sütlü şekersiz neskafe ve çilek, eşimle yediğimiz için miktar net değil

annemlerde 1 avuç kabak çekirdeği ve 6 fındık

annem kermesten baklavalar, revaniler, kurabiyeler almış ama yemedim:63:

su: 2 lt
spor: 1 saat

kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, biraz peynir, 4 zeytin ve 1 dilim kadar ekmek + 1 form plus
ara: 1 kupa sütlü şekersiz neskafe ve çilek, eşimle yediğimiz için miktar net değil

brawoooo brwaooo :46: ayy bende bugün annanemlere gidicem aksama yas pasta war smdiden canm istio :60: ama yemicem cok cnm isterse cok ince bir dilim yerim belki orda kalıcaz bugün yani bugün cok giiremicm yarın da 11 30 da önce bildiremicem kilomuu smdiden söleimm 88.0 :43:

ne kadar gec yatsam da 7 en gec tas catlasa 9 uyuyamıorumm :1: nasılsın kaptanmm
iyiyim çok şükür canım. sen nasılsın?

brawoooo brwaooo :46: ayy bende bugün annanemlere gidicem aksama yas pasta war smdiden canm istio :60: ama yemicem cok cnm isterse cok ince bir dilim yerim belki orda kalıcaz bugün yani bugün cok giiremicm yarın da 11 30 da önce bildiremicem kilomuu smdiden söleimm 88.0 :43:
hımm sana pasta sınavında başarılar.
bu arada ben yarın yine şehir dışına çıkacağım. listeleri yetiştirebilirsem eklerim inşallah ama yetiştiremezsem çiçeği burnunda yardımcım olarak ellerinden öpücek:)

melikecim öncelikle sana yazıyorum ama aşağıdaki hesaplamaları takımca öğrensek iyi olur. yeri gelir nete giremeyebilirim. ben olmasam da cuma günleri listeyi paylaşım alanına hepinizin ekleyebilmesi lazım.

Üye adı (etap başlangıç kilosu / etap bitiş kilosu / fark / % fark

Soru : % Fark nasıl hesaplanır?

Etap Başlangıç : 64.6
Etap Bitiş : 63.7
Fark : 0.9
% hesaplaması : Fark / Etap başlangıç kilosu
0.9 / 64.6 = 0.0139…
Çıkan bu sayıyı 100 ile çarpıyoruz.
0.0139 * 100 = 1.39 %

Sonuç olarak; bütün takımlar kilo bilgilerini bu şekilde, standart olarak yazacaklar.

bir de kısa bir değerlndirme yapayım:

plastic,
katılımın çok düşük. işlerin olduğunu biliyorum ama bu durumlarda en iyisi izin alman oluyor. ben bu cuma günü izinli yazılman taraftarıyım.

file76, cuma günü listede yer alabilirsin. yalnız son günlerde annende olduğundan katılımın biraz az. umuyorum geçici bir durumdur.

roseking, senin listeye girme durumun haftaya belli olacak.

guide ve ebruli paylaşımlarınız yetersiz.

günaydın kaptanım ve melikecim

maşallah bomba gibisiniz. akşam pek giren olmamış. herkes hastalıklarla mücadele ediyor. Allah şifa versin hasta olan arkadaşlarımıza ve yakınlarına.

evetttt akşam 7 gibi tarçınlı sütümü içtikten sonra bişi yemedim. 1 fincan şekersiz çay içtim. hiç açlık hissetmedim. callan ablayla 15 dakika çalışabildim. eşimin pc de işi vardı. gerçekten hareketler bedeni zorluyor. bende kendi egzersizlerimi yaparak devam ettim. sonra eşim uyuya kaldı. ne zamandır orta kahve olan saçlarımı siyaha boyatmamı istiyordu. bende süpriz olsun diye boya almıştım. uyuyunca boyayı yaptım. bir güzel fönledim. bizimki uyandı yatağa geçti saçımı farketmedi. gecedir dedim, görmemiştir dedim önemsemedim. sabah uyandık, giyindik felan bizimki hala farketmedi. en son artık dayanamadım dedim nasıl olmuşum?. aa çok güzel olmuşsun saçlarına fön çekmişsin dedi. :53: (zaten haftanın 3 günü saçım fönlü özel bişi değil yani) yok canım başka bişi yaptım dedim. yoksa saçını mı kestin dedi :53::53: (saçlarım zaten küt kesimli, boyu kısa) saçımı kestim evet, belimdeydi değil mi saçlarım dedim. başka bişi var dedim. saçını mı boyadın dedi :84: (offffff hala emin değil) evet aşkım sağol çabuk farkettin dedim. bende bir gariplik :52: (güzellik değil gariplik kelimeye bak) var diyorum dedi. ne zamanadan beri, akşamdan beri mi öyle düşünüyorsun dedim. yok nasıl olmuş diyince dedi. :53:
aslında eşimin saç rengimin değiştiğini fark etmemesi umurumda değil (neticede güzel oldu) beni endişelendiren tarafı şu;:35: eşimin bu kadar bariz bir değişikliği olağanüstü çabuk fark eden gözleri, benim popomun küçüldüğünü, selülitlerimin azaldığınıda fark etmiştiiiiiiiiiiiiiii. offffffff :84::35:

günaydın canlarım
nasılsınız
çok yoğun bir hafta geçiriyorum.
toplantılar 23 nisan provaları derken katılımım düştü ama merak etmeyin sizsizken kaçamak yooooooooooooooooook:20:

dün akşam size yazdığım menü ile akşam yemeği yedim 5te. yürüyüşe gideceğim diye erken yedim ve gece çok acıktım. aç aç uyudum:58:
şimdi geçmişe bakacağım ama ne kadar geçmişten başlayacağım bilemiyorum:68:

günaydın canlarım
nasılsınız
çok yoğun bir hafta geçiriyorum.
toplantılar 23 nisan provaları derken katılımım düştü ama merak etmeyin sizsizken kaçamak yooooooooooooooooook:20:

dün akşam size yazdığım menü ile akşam yemeği yedim 5te. yürüyüşe gideceğim diye erken yedim ve gece çok acıktım. aç aç uyudum:58:
şimdi geçmişe bakacağım ama ne kadar geçmişten başlayacağım bilemiyorum:68:

günaydın emvacım. kolay gelsin sana. aç uyuman iyi olmuş, son 2 gündür bende açım :52:

sabah lesli ablayla 2 km yürüdük. sonra biraz plates hareketleri yaptım. 7:30 gibi 1 adet haşlanmış yumurta yedim. az öncede şekersiz çayla 3 etiform. sabah limonlu su içeyim dedim ama tadı hoşuma gitmedi. :26:

günaydın kaptanım ve melikecim

maşallah bomba gibisiniz. akşam pek giren olmamış. herkes hastalıklarla mücadele ediyor. Allah şifa versin hasta olan arkadaşlarımıza ve yakınlarına.

evetttt akşam 7 gibi tarçınlı sütümü içtikten sonra bişi yemedim. 1 fincan şekersiz çay içtim. hiç açlık hissetmedim. callan ablayla 15 dakika çalışabildim. eşimin pc de işi vardı. gerçekten hareketler bedeni zorluyor. bende kendi egzersizlerimi yaparak devam ettim. sonra eşim uyuya kaldı. ne zamandır orta kahve olan saçlarımı siyaha boyatmamı istiyordu. bende süpriz olsun diye boya almıştım. uyuyunca boyayı yaptım. bir güzel fönledim. bizimki uyandı yatağa geçti saçımı farketmedi. gecedir dedim, görmemiştir dedim önemsemedim. sabah uyandık, giyindik felan bizimki hala farketmedi. en son artık dayanamadım dedim nasıl olmuşum?. aa çok güzel olmuşsun saçlarına fön çekmişsin dedi. :53: (zaten haftanın 3 günü saçım fönlü özel bişi değil yani) yok canım başka bişi yaptım dedim. yoksa saçını mı kestin dedi :53::53: (saçlarım zaten küt kesimli, boyu kısa) saçımı kestim evet, belimdeydi değil mi saçlarım dedim. başka bişi var dedim. saçını mı boyadın dedi :84: (offffff hala emin değil) evet aşkım sağol çabuk farkettin dedim. bende bir gariplik :52: (güzellik değil gariplik kelimeye bak) var diyorum dedi. ne zamanadan beri, akşamdan beri mi öyle düşünüyorsun dedim. yok nasıl olmuş diyince dedi. :53:
aslında eşimin saç rengimin değiştiğini fark etmemesi umurumda değil (neticede güzel oldu) beni endişelendiren tarafı şu;:35: eşimin bu kadar bariz bir değişikliği olağanüstü çabuk fark eden gözleri, benim popomun küçüldüğünü, selülitlerimin azaldığınıda fark etmiştiiiiiiiiiiiiiii. offffffff :84::35:

tatlım saçlarını güle güle kullan. eminim çok güzel olmuştur. eşin sabah sabah farkedememiştir. uyku sersemliği varsa üstünde. sen takılma bunlara. hem güzel hem bakımlı hem de incecik bir eşi var. tabi bu güzelliğe gözleri alışık olduğu için farkedememiştir ince ayrıntıları. malum onlar bizim kadar iyi gözlemci diil.:12:

melikecim öncelikle sana yazıyorum ama aşağıdaki hesaplamaları takımca öğrensek iyi olur. yeri gelir nete giremeyebilirim. ben olmasam da cuma günleri listeyi paylaşım alanına hepinizin ekleyebilmesi lazım.

0.9 / 64.6 = 0.0139…
0.0139 * 100 = 1.39 %

Sonuç olarak; bütün takımlar kilo bilgilerini bu şekilde, standart olarak yazacaklar.

kaptanım bilgilendirme için teşekkürler. sen ne çok geziyon kız. ne güzel . ben de gezmeyi yeni yerler tanımayı çok severim. herhalde eşinin işi nedeniyle bu gezmeler. ben de isterem:60:
biz bütün yılı aynı yerde geçiriyoruz. hafta sonu 2 günlük tatıl kaçamaklarımız oluyor. onda da şehirdışı olmuyor. çeşme ya da yakın yerler işte....
ama hayalim karadeniz turu güneydoğu turu şam gezisi arnavutluk gezisi.... beni bana bıraksalar dünyayı altüst ederim:55:

aralarında 4 yaş olucak gülüm.ben elimden geldiğince araştırcam bakalım nasıl davranmamız lazım iyice sorar ögrenirim diyorum ama haliyle kıskançlık olcaktır. allah yardımcımız olsun
ayyıldızım tebrik ederim. çok sevindim. biz de mayıs itibari ile düşüncez artık.:49:
hem bence 4 yaş gayet iyi. su akar yolunu bulur derler. sen hiç endişelenme. en güzel şekilde birbirlerini kabulleneceklerdir.
tabi sen abisin gbii bi ağır sorumluluğa dikkat etmek gerekiyor. o da daha küçük. dombilinin yazdığı gibi.

menü güzel. öğleni atlamasaydın keşke ama uyku bazen en güzel ilaç oluyor. kabak çekirdeği mi:20:
kermez ürünlerine dokunmamana sevindim. tebrikler

melikeciğim yarın senden liste bekliyoruz. lütfen geç girme. kim yapacak lstemizi. olmazsa burcuya söleyelim. o da çok başarılı bu konulşarda dimi kankammmm:46:

günaydın emvacım. kolay gelsin sana. aç uyuman iyi olmuş, son 2 gündür bende açım :52:

sabah lesli ablayla 2 km yürüdük. sonra biraz plates hareketleri yaptım. 7:30 gibi 1 adet haşlanmış yumurta yedim. az öncede şekersiz çayla 3 etiform. sabah limonlu su içeyim dedim ama tadı hoşuma gitmedi. :26:
günaydın bebişimmm limonlu su iyi oluyor da ben de artık içmiyorum tadını seviyordum ama wc sorunu nedeniyle şimdi durum değişti. artık sabah 1 kuru incir 1 kuru kayısı ve 1 bardak ılık su daha iyi oluyor gibi geldi bana

tatlım saçlarını güle güle kullan. eminim çok güzel olmuştur. eşin sabah sabah farkedememiştir. uyku sersemliği varsa üstünde. sen takılma bunlara. hem güzel hem bakımlı hem de incecik bir eşi var. tabi bu güzelliğe gözleri alışık olduğu için farkedememiştir ince ayrıntıları. malum onlar bizim kadar iyi gözlemci diil.:12:

kaptanım bilgilendirme için teşekkürler. sen ne çok geziyon kız. ne güzel . ben de gezmeyi yeni yerler tanımayı çok severim. herhalde eşinin işi nedeniyle bu gezmeler. ben de isterem:60:
biz bütün yılı aynı yerde geçiriyoruz. hafta sonu 2 günlük tatıl kaçamaklarımız oluyor. onda da şehirdışı olmuyor. çeşme ya da yakın yerler işte....
ama hayalim karadeniz turu güneydoğu turu şam gezisi arnavutluk gezisi.... beni bana bıraksalar dünyayı altüst ederim:55:

melikeciğim yarın senden liste bekliyoruz. lütfen geç girme. kim yapacak lstemizi. olmazsa burcuya söleyelim. o da çok başarılı bu konulşarda dimi kankammmm:46:

canım benim. hangi birine teşekkür edeyin güzel iltifatlarının? bunlar kalbinin güzelliğini gösteriyor. umarım birgün gönlünce gezersin. dediğim gibi eşimin farketmemesinden ziyade o gözler benim değişimlerimide takip ediyor. kafamda şüpheler uyandı.:26:

İnşallah mayısta bebişine gebe kalırsın. hayırlısı olsun herşeyin. :16:

günaydın bebişimmm limonlu su iyi oluyor da ben de artık içmiyorum tadını seviyordum ama wc sorunu nedeniyle şimdi durum değişti. artık sabah 1 kuru incir 1 kuru kayısı ve 1 bardak ılık su daha iyi oluyor gibi geldi bana

ya en büyük endişem yarın wc ye gidemeden tartılmak. mesela bu sabah gelmedi. tartılmadım sinirim bozulmasın diye. yarın mecbur tartılacağım. bari gelirse tutayım akşamdan sabaha mecbur yaparım :52:

iyiyim çok şükür canım. sen nasılsın?

hımm sana pasta sınavında başarılar.
bu arada ben yarın yine şehir dışına çıkacağım. listeleri yetiştirebilirsem eklerim inşallah ama yetiştiremezsem çiçeği burnunda yardımcım olarak ellerinden öpücek:)
ayy tesekkür edermmmmm :38:

0.9 / 64.6 = 0.0139…
0.0139 * 100 = 1.39 %

tamam anladım en ii sekilde yapıcam inşş

ayyıldızım tebrik ederim. çok sevindim. biz de mayıs itibari ile düşüncez artık.:49:
hem bence 4 yaş gayet iyi. su akar yolunu bulur derler. sen hiç endişelenme. en güzel şekilde birbirlerini kabulleneceklerdir.
tabi sen abisin gbii bi ağır sorumluluğa dikkat etmek gerekiyor. o da daha küçük. dombilinin yazdığı gibi.

menü güzel. öğleni atlamasaydın keşke ama uyku bazen en güzel ilaç oluyor. kabak çekirdeği mi:20:
kermez ürünlerine dokunmamana sevindim. tebrikler

hayatım erken girmeye calısıcammm merak etmeyn ama ben giremezsem de burcu yapabilir zaten bu ilk olucak yani bööle bi aksilik bi daa tekrarlanmıcak inş girebilirmm kaptanım acıkladıgı üzere önümüzdeki günlerdeee daha tempolu günler bizi beklior hayde bakalım watana millete hayırlı ugurlu olsunnn :nazar::46:

ayy tesekkür edermmmmm :38:

tamam anladım en ii sekilde yapıcam inşş

hayatım erken girmeye calısıcammm merak etmeyn ama ben giremezsem de burcu yapabilir zaten bu ilk olucak yani bööle bi aksilik bi daa tekrarlanmıcak inş girebilirmm kaptanım acıkladıgı üzere önümüzdeki günlerdeee daha tempolu günler bizi beklior hayde bakalım watana millete hayırlı ugurlu olsunnn :nazar::46:

tamam kaptanımız veya yardımcısı listeyi hazırlayamazsa ben hazırlarım. herkes erken gelsin. :82: (2 haftadır gözlemliyorum; cuma gününün öneminin herkes farkında, erkenden geliyorlar)

yaa yakarlarlar böyle :52: canım olduğu kadar herşey. bende evde hiç giremiyorum. benimki meraklı kıskanç. üye oldum bir siteye diyince ilk sorduğu şeye bak. fotoğrafını koydun mu? :60:
geçmiş olsun eşine. Allah onları başımızdan eksik etmesin. oğlanı gönder sevem azcık. çok çocuklardan bebeklerden bahsediyorsunuz, canım çekiyor, yapacam valla yakında :52:
canım yaaa esler kıskanc :1:
benımkısı kk ya takmıs bırak dıo ben de yaparım yorum dıo neyse 1 hafta ızın ldım 2gunde pes ettım yazdıklarını paylasmıstım:1:

dun gezmeye gıttım
orada eti puf verdıler benım sıpa kendınınkını yedı
dıger ccouklar 1 saat sonra actılar yemeye basladılar nasıl aglıoo anne mammamaa dıe ıcıme oturdu dunde yagmurlu donuste bakkaldan alamadım
esım akşam aldı artık nasıl sevındı
mamamma dıe yedı
burcu kılolarını ver dogur
dunyanın en guzel seyı bebek

dun akşam esımle mutlu olduk nıe oglumuz zevkle puf yıyor dıe
cok garıp bebek mutlu olunca sen 2 katı mutlu oluyorsun
senı opsun dıe takla atıyorsun
halımızı gorsen
annelık cok guzel

günaydın kızlarr:44:hala yorgunumm uykum var:53:noluyo bana yaa bide doymak bilmiyorumm:57:bi an önce toplamam lazım kendimiiiii:50::50:

canımm dıkkkat et kılo alma
adet oncesı ben ole oluyorum
bu arada 8.00 da 4 yk yulaf 1?2 cay ard sut 1 yk kuru uzum
ara 1 elma
öğle etli nohut yem 4 yk yogurt 1 dilm ekm
ara gezmede tadımlık ıkramlar
akşama etli nohut 4 yk ,yogurt ekm

günaydın kızlarr:44:hala yorgunumm uykum var:53:noluyo bana yaa bide doymak bilmiyorumm:57:bi an önce toplamam lazım kendimiiiii:50::50:

geçmiş olsun seminecim. takip ettim topikte herkes yaşadı bu ara halsizlik, kırgınlık. havalardandır.

canım yaaa esler kıskanc :1:
benımkısı kk ya takmıs bırak dıo ben de yaparım yorum dıo neyse 1 hafta ızın ldım 2gunde pes ettım yazdıklarını paylasmıstım:1:

dun gezmeye gıttım
orada eti puf verdıler benım sıpa kendınınkını yedı
dıger ccouklar 1 saat sonra actılar yemeye basladılar nasıl aglıoo anne mammamaa dıe ıcıme oturdu dunde yagmurlu donuste bakkaldan alamadım
esım akşam aldı artık nasıl sevındı
mamamma dıe yedı
burcu kılolarını ver dogur
dunyanın en guzel seyı bebek

dun akşam esımle mutlu olduk nıe oglumuz zevkle puf yıyor dıe
cok garıp bebek mutlu olunca sen 2 katı mutlu oluyorsun
senı opsun dıe takla atıyorsun
halımızı gorsen
annelık cok guzel

anne baba mutlu mesut oğluşunuzun eti puf yiyişini seyretmişsiniz. ne güzel bir tablo. :16: gerçekten annelik güzel, yaşımda var bende yapmak istiyorum ama psikolojik olarak hazır değilim. kardeşimi büyüttüm annem kadar bakamam tabide çok anaç bir tip olduğum için oğlum gibi büyüttüm onu. aramızda 13 yaş var. görenler bu senin mi derdi evet annesiyim derdim. okulum işim hep aksadı ona bakıcam diye. hala atamadım üzerimden, gözümde benim bebeğim gibi koca oğlan oldu oysa. evlenince tatil köyüne yerleşmişim gibi hissettim kendimi ve tatilim bitsin istemiyorum. 2 sene kadar şu sefayı süreyim ardından Allahın izniyle yapıcam. hayırlısı herşeyin. :81:

Back
X