Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

maşallah bomba gibisiniz. akşam pek giren olmamış. herkes hastalıklarla mücadele ediyor. Allah şifa versin hasta olan arkadaşlarımıza ve yakınlarına.

evetttt akşam 7 gibi tarçınlı sütümü içtikten sonra bişi yemedim. 1 fincan şekersiz çay içtim. hiç açlık hissetmedim. callan ablayla 15 dakika çalışabildim. eşimin pc de işi vardı. gerçekten hareketler bedeni zorluyor. bende kendi egzersizlerimi yaparak devam ettim. sonra eşim uyuya kaldı. ne zamandır orta kahve olan saçlarımı siyaha boyatmamı istiyordu. bende süpriz olsun diye boya almıştım. uyuyunca boyayı yaptım. bir güzel fönledim. bizimki uyandı yatağa geçti saçımı farketmedi. gecedir dedim, görmemiştir dedim önemsemedim. sabah uyandık, giyindik felan bizimki hala farketmedi. en son artık dayanamadım dedim nasıl olmuşum?. aa çok güzel olmuşsun saçlarına fön çekmişsin dedi. :53: (zaten haftanın 3 günü saçım fönlü özel bişi değil yani) yok canım başka bişi yaptım dedim. yoksa saçını mı kestin dedi :53::53: (saçlarım zaten küt kesimli, boyu kısa) saçımı kestim evet, belimdeydi değil mi saçlarım dedim. başka bişi var dedim. saçını mı boyadın dedi :84: (offffff hala emin değil) evet aşkım sağol çabuk farkettin dedim. bende bir gariplik :52: (güzellik değil gariplik kelimeye bak) var diyorum dedi. ne zamanadan beri, akşamdan beri mi öyle düşünüyorsun dedim. yok nasıl olmuş diyince dedi. :53:
aslında eşimin saç rengimin değiştiğini fark etmemesi umurumda değil (neticede güzel oldu) beni endişelendiren tarafı şu;:35: eşimin bu kadar bariz bir değişikliği olağanüstü çabuk fark eden gözleri, benim popomun küçüldüğünü, selülitlerimin azaldığınıda fark etmiştiiiiiiiiiiiiiii. offffffff :84::35:
ben erken kalkınca kendimi oldukça iyi hissediyorum. anneler bilir, çocuk uyanmadan önce kalkmak süperdir:) kendine ait bir zaman dilimi.:97:
saçların da hayırlı olsun canım. senin eşin çok dikkatli biri bence, saçın gözünden nasıl kaçmış hiç anlamadım:44:

günaydın canlarım
nasılsınız
çok yoğun bir hafta geçiriyorum.
toplantılar 23 nisan provaları derken katılımım düştü ama merak etmeyin sizsizken kaçamak yooooooooooooooooook:20:

dün akşam size yazdığım menü ile akşam yemeği yedim 5te. yürüyüşe gideceğim diye erken yedim ve gece çok acıktım. aç aç uyudum:58:
şimdi geçmişe bakacağım ama ne kadar geçmişten başlayacağım bilemiyorum:68:
canım, ben de tahmin ettim 23 nisan hazırlıklarının seni epey meşgul ettiğini. işlerin azaldığında tekrar eski performansına dönersin inşallah.:97:

kaptanım bilgilendirme için teşekkürler. sen ne çok geziyon kız. ne güzel . ben de gezmeyi yeni yerler tanımayı çok severim. herhalde eşinin işi nedeniyle bu gezmeler. ben de isterem:60:
biz bütün yılı aynı yerde geçiriyoruz. hafta sonu 2 günlük tatıl kaçamaklarımız oluyor. onda da şehirdışı olmuyor. çeşme ya da yakın yerler işte....
ama hayalim karadeniz turu güneydoğu turu şam gezisi arnavutluk gezisi.... beni bana bıraksalar dünyayı altüst ederim:55:
menü güzel. öğleni atlamasaydın keşke ama uyku bazen en güzel ilaç oluyor. kabak çekirdeği mi:20:
kermez ürünlerine dokunmamana sevindim. tebrikler
canım, aslında ben bu takımda en az gezendim bir zamanlar :) bu aralar istisnai bir şekilde üst üste geliyor gezmeler. bu seferki eşimle ilgili değil. memleketime gidiyorum, karaman'a. annemler gidiyorlar ve ben de anneannemi görmek için gideceğim inşallah. hem oğlum bizim oraları görsün. inşallah sen de istediğin gezileri gerçekleştirirsin en yakın tatilde:)
bu aralar ben çok uykuluyum. herhalde havalardan oluyor.
kabak gerçekten azdı. kermes ürünlerini yiyememenin hıncını ondan almam gerekti:1:

ya en büyük endişem yarın wc ye gidemeden tartılmak. mesela bu sabah gelmedi. tartılmadım sinirim bozulmasın diye. yarın mecbur tartılacağım. bari gelirse tutayım akşamdan sabaha mecbur yaparım :52:
gece yatmadan su iç, sabaha wc ihtiyacın olur. bir de sanırım sen az su içiyorsun, ondan sabah tuvalete çıkmıyorsun. benim bazen uykunun arasında tuvalete çıktığım olurdu.

günaydın kızlarr:44:hala yorgunumm uykum var:53:noluyo bana yaa bide doymak bilmiyorumm:57:bi an önce toplamam lazım kendimiiiii:50::50:
canım bak bu şok diyetlerden sonra kilo almak çok rastlanan bir şey. bu hızla gidersen verdiğinden daha fazlasını alabilirsin. lütfen artık frene bas. menü paylaşımı da göremiyorum senden. bir takım kurallar kesindir canım. kaçamak da yapsan yazmak durumundasın:20:

canımm dıkkkat et kılo alma
adet oncesı ben ole oluyorum
bu arada 8.00 da 4 yk yulaf 1?2 cay ard sut 1 yk kuru uzum
ara 1 elma
öğle etli nohut yem 4 yk yogurt 1 dilm ekm
ara gezmede tadımlık ıkramlar
akşama etli nohut 4 yk ,yogurt ekm
iyi gidiyorsun maşallah dombilim:46:

ayy tesekkür edermmmmm :38:

tamam anladım en ii sekilde yapıcam inşş
canım, ben öğleden sonra gideceğim inşallah. o zamana kadar herkes bildirim yaparsa zaten sorun yok. yalnız sen de kendin hesaplamaları yaparak alışmaya çalış, derim. ayrıca bizim kardeş takımımız 5. takım. ben olmazsam veya gelmediysem onlardan da yardım alabilirsiniz. kaptanları takyon. bu arada yarınki liste:

** 13 .TAKIM 203. ETAP **

_ferdici_ ( 66.2 / / / %)
neyneyse ( 62.8 / / / %)
sakaleynmaster ( 63.2 / / / %)
burcuxxx (62.1 / / / %)
emvacilbihar (52.6 / / / %)
yagmurcini3 (87.5 / 88 / -0,5 / -0,57%)
dombili85 ( 68.0 /// %) Eski üye, 1 hafta ayrı kaldı.
file76 (87 / / / ) Yeni üye. 06.04.2011 tarihinde takıma katıldı.
plasticwoman (76.9 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.

13.TAKIM TOPLAM KİLO (471.3 / / / %)

Son düzenleme:
günaydın kızlarr:44:hala yorgunumm uykum var:53:noluyo bana yaa bide doymak bilmiyorumm:57:bi an önce toplamam lazım kendimiiiii:50::50:
semine ne oldu bize yaaaaa:18:
sabahtan beri herşeyi yemek istiyorum delircem artık tam da cuma gününe az kalmışken
her tenefüs bişi yiyesim geldi gözüm sağda solda yiyecek aradı.

canım yaaa esler kıskanc :1:
benımkısı kk ya takmıs bırak dıo ben de yaparım yorum dıo neyse 1 hafta ızın ldım 2gunde pes ettım yazdıklarını paylasmıstım:1:

dun gezmeye gıttım
orada eti puf verdıler benım sıpa kendınınkını yedı
dıger ccouklar 1 saat sonra actılar yemeye basladılar nasıl aglıoo anne mammamaa dıe ıcıme oturdu dunde yagmurlu donuste bakkaldan alamadım
esım akşam aldı artık nasıl sevındı
mamamma dıe yedı
burcu kılolarını ver dogur
dunyanın en guzel seyı bebek

dun akşam esımle mutlu olduk nıe oglumuz zevkle puf yıyor dıe
cok garıp bebek mutlu olunca sen 2 katı mutlu oluyorsun
senı opsun dıe takla atıyorsun
halımızı gorsen
annelık cok guzel
seni o kadar iyi anlıyorum ki.. ah bak şimdi oğluşumu özledim.:55:
o ne yaparsa mutlu oluyorsun ne derse seviniyorsun. dün de babasından şeker istedi. ewde vardı ama biz vermiyoruz genelde. sana bir sürpriz yapacağım dedim gözlerini kapadı hemen. sonra minik avucuna şekeri koyunca bir kahkaha attı çok hoştu.

ara 1 elma
bugün artık sebze yersin değil mi canım. afiyet olsun

canlarım sabah menüm
1 kayısı 1 incir 1 ılık su
kahvaltı
3 zeytin 1 dlm ekmek 1 çay kaşığı reçel

ara nescafe

ara 4 zeytin 1 dlm ekmek
daha fazlasını bulsam affetmezdim yaaaaaaa:18::19::84:
ne oluyor bana

size bişi söliyim eşim dün fiziğime bakarak sen hamile olabilirsin dedi:53:
bilemiyorum ben de ihtimali bile yok dedim offfffffffff

istiyoruz ama mayıstan ya da hazirandan sonra. bilmiyorum önce 50 olmam lazım. gerçi bende bebk isteği çoooooooooooooook fazla ya. napcaz bilmiyom.
kız burcu hadi bebiş yapalım. siz evleneli 1 yıl mı olmuştu. çık artık o tatil köyünden :33:

29 nisan adet tarihim heyecanla bekleyeceğim. ama yeme isteği tatlı isteği adet öncesi sendromlarım mı başladı ki:53:
öğleden sonra yokum kızlar müdürle toplantıya gidiyorum. herkese iyi bir gün diliyorum. akşam uğrayabilirsem ewet ama uğrayamazsam yarın görüşürüz. :54:

ben erken kalkınca kendimi oldukça iyi hissediyorum. anneler bilir, çocuk uyanmadan önce kalkmak süperdir:) kendine ait bir zaman dilimi.:97:
saçların da hayırlı olsun canım. senin eşin çok dikkatli biri bence, saçın gözünden nasıl kaçmış hiç anlamadım:44:

gece yatmadan su iç, sabaha wc ihtiyacın olur. bir de sanırım sen az su içiyorsun, ondan sabah tuvalete çıkmıyorsun. benim bazen uykunun arasında tuvalete çıktığım olurdu.

kaptanım teşekkür ederim. :16: evet aynen eşim uyuyunca ya da evde olmayınca kendime kalıyor zaman güzel oluyor. oda bir çocuk gibi sürekli ilgi bekliyor, kafasını okşayım istiyor. ben kendimi evli ve çocuklu hissediyorum. :52:

işyerinde 1,5 lt su kesin tüketiyorum. çünkü şişem bitiyor. evde de birkaç bardak içiyorum. neyse bakalım yarın ne olacak. :52:

arkadaşlar callanetics videosu ve kitabını indirdim demin. bacak, kalça, karın için egzersizler var. bacak içlerinin sıklaşması için özel hareketler var. bu akşamdan itibaren düzenli olarak yapmaya başlıcam. :61:

10 Günde 10 Yaş Gençleşin Türkçe Dublaj (Tek Link) » (TeknoMobil) Tam Sürüm Yazılımlar, Full Program İndir, Full Yazılımlar

29 nisan adet tarihim heyecanla bekleyeceğim. ama yeme isteği tatlı isteği adet öncesi sendromlarım mı başladı ki:53:
öğleden sonra yokum kızlar müdürle toplantıya gidiyorum. herkese iyi bir gün diliyorum. akşam uğrayabilirsem ewet ama uğrayamazsam yarın görüşürüz. :54:

güle güle canım, kolay gelsin :5:

canlarım sabah menüm
kahvaltı

ara nescafe

ara 4 zeytin 1 dlm ekmek
ne oluyor bana

istiyoruz ama mayıstan ya da hazirandan sonra. bilmiyorum önce 50 olmam lazım. gerçi bende bebk isteği çoooooooooooooook fazla ya. napcaz bilmiyom.
kız burcu hadi bebiş yapalım. siz evleneli 1 yıl mı olmuştu. çık artık o tatil köyünden :33:

:60::60: 6 ay oldu. daha tatile doymadım kızzz. :52:

heralde senin vücud zayıfladı bu yüzden göbek belirdi. bozma moralini. adet olacan ondan şişmiştir. bendede oluyor. takma canım ne olur. :75:

bir de kısa bir değerlndirme yapayım:

plastic,
katılımın çok düşük. işlerin olduğunu biliyorum ama bu durumlarda en iyisi izin alman oluyor. ben bu cuma günü izinli yazılman taraftarıyım.

file76, cuma günü listede yer alabilirsin. yalnız son günlerde annende olduğundan katılımın biraz az. umuyorum geçici bir durumdur.

roseking, senin listeye girme durumun haftaya belli olacak.

guide ve ebruli paylaşımlarınız yetersiz.

peki canım napalım haftaya artık:31:

günaydın kaptanım ve melikecim

maşallah bomba gibisiniz. akşam pek giren olmamış. herkes hastalıklarla mücadele ediyor. Allah şifa versin hasta olan arkadaşlarımıza ve yakınlarına.

evetttt akşam 7 gibi tarçınlı sütümü içtikten sonra bişi yemedim. 1 fincan şekersiz çay içtim. hiç açlık hissetmedim. callan ablayla 15 dakika çalışabildim. eşimin pc de işi vardı. gerçekten hareketler bedeni zorluyor. bende kendi egzersizlerimi yaparak devam ettim. sonra eşim uyuya kaldı. ne zamandır orta kahve olan saçlarımı siyaha boyatmamı istiyordu. bende süpriz olsun diye boya almıştım. uyuyunca boyayı yaptım. bir güzel fönledim. bizimki uyandı yatağa geçti saçımı farketmedi. gecedir dedim, görmemiştir dedim önemsemedim. sabah uyandık, giyindik felan bizimki hala farketmedi. en son artık dayanamadım dedim nasıl olmuşum?. aa çok güzel olmuşsun saçlarına fön çekmişsin dedi. :53: (zaten haftanın 3 günü saçım fönlü özel bişi değil yani) yok canım başka bişi yaptım dedim. yoksa saçını mı kestin dedi :53::53: (saçlarım zaten küt kesimli, boyu kısa) saçımı kestim evet, belimdeydi değil mi saçlarım dedim. başka bişi var dedim. saçını mı boyadın dedi :84: (offffff hala emin değil) evet aşkım sağol çabuk farkettin dedim. bende bir gariplik :52: (güzellik değil gariplik kelimeye bak) var diyorum dedi. ne zamanadan beri, akşamdan beri mi öyle düşünüyorsun dedim. yok nasıl olmuş diyince dedi. :53:
aslında eşimin saç rengimin değiştiğini fark etmemesi umurumda değil (neticede güzel oldu) beni endişelendiren tarafı şu;:35: eşimin bu kadar bariz bir değişikliği olağanüstü çabuk fark eden gözleri, benim popomun küçüldüğünü, selülitlerimin azaldığınıda fark etmiştiiiiiiiiiiiiiii. offffffff :84::35:

:60: demekki saç ilgi alanı değilmiş pek benimkide tam tersi saçımda ufacık bi değişiklik olsun anlar kilomda daha farketedemedi:47:

canlarım sabah menüm
kahvaltı

ara nescafe

ara 4 zeytin 1 dlm ekmek
ne oluyor bana

hayırlısı olsun canım allah hayırlı evlat nasip etsin sana:61:

kızlar dün erken yattım 2 gündür yoğun zaman geçirdim koşuşturmaca işlerim vardı
akşam
1 şinitzel ve bezelye yemeği 1 bardak form plus çay içtim

bugün
saat 10 da
1 kase special k yedim
şimdide bir portakal yicem ve form plus çay içicem

1-2 saatte temizlik yapıcam sonra görüşürüz hepinizi öpüyorum:54:

kaptanım teşekkür ederim. :16: evet aynen eşim uyuyunca ya da evde olmayınca kendime kalıyor zaman güzel oluyor. oda bir çocuk gibi sürekli ilgi bekliyor, kafasını okşayım istiyor. ben kendimi evli ve çocuklu hissediyorum. :52:

işyerinde 1,5 lt su kesin tüketiyorum. çünkü şişem bitiyor. evde de birkaç bardak içiyorum. neyse bakalım yarın ne olacak. :52:

arkadaşlar callanetics videosu ve kitabını indirdim demin. bacak, kalça, karın için egzersizler var. bacak içlerinin sıklaşması için özel hareketler var. bu akşamdan itibaren düzenli olarak yapmaya başlıcam. :61:

10 Günde 10 Yaş Gençleşin Türkçe Dublaj (Tek Link) » (TeknoMobil) Tam Sürüm Yazılımlar, Full Program İndir, Full Yazılımlar

gece su içmeni bende tavsiye ederim özellikle yatmadan önce .hem uyanıkken olduğu kadar sık wc ye çıkmıyorsun.umarım verdiğin linki indirrebilirim .tam benim ihtiyacım olan bişi
ben kb diyeti aptığım için menümüm biraz farklı
sabah 2 tam buğday ekmek dilimi üstü domates biber kaşarı mikrodalgada eritip yedim yanına 5 zeytin ve çay
öğle yeşillik ve ton balığı küçük bi kutu.bir çatal kek,bir ısırık elmalı pasta yedim.şimdi de ılık suyumu içiyorum.yarına kilom ne çıkacak merak ediyorum doğrusu bu hafta karma bişiler yaptım .

:60: demekki saç ilgi alanı değilmiş pek benimkide tam tersi saçımda ufacık bi değişiklik olsun anlar kilomda daha farketedemedi:47:

haklısın, ilgi alanı benim selülitlerim :60:

kızlar dün erken yattım 2 gündür yoğun zaman geçirdim koşuşturmaca işlerim vardı
akşam
1 şinitzel ve bezelye yemeği 1 bardak form plus çay içtim

bugün
saat 10 da
1 kase special k yedim
şimdide bir portakal yicem ve form plus çay içicem

1-2 saatte temizlik yapıcam sonra görüşürüz hepinizi öpüyorum:54:

şinitzel akşam için ağır değil mi? keşke öğlen yeseydin.

gece su içmeni bende tavsiye ederim özellikle yatmadan önce .hem uyanıkken olduğu kadar sık wc ye çıkmıyorsun.umarım verdiğin linki indirrebilirim .tam benim ihtiyacım olan bişi
ben kb diyeti aptığım için menümüm biraz farklı
sabah 2 tam buğday ekmek dilimi üstü domates biber kaşarı mikrodalgada eritip yedim yanına 5 zeytin ve çay
öğle yeşillik ve ton balığı küçük bi kutu.bir çatal kek,bir ısırık elmalı pasta yedim.şimdi de ılık suyumu içiyorum.yarına kilom ne çıkacak merak ediyorum doğrusu bu hafta karma bişiler yaptım .

akşam yemek yemedin sanırım. menün güzel. kaçamakların az miktarda. diyet dengemi bozdu galiba. bir karnım şişiyor bir iniyor. dosya inmezse yardımcı olurum canım. :61:

öğle yemeğim . 1 tabak kuru fasülye, 3 yk bulgur pilavı, 2 yk yoğurt, yarım dilim kepekli ekmek. o kadar acıkmışım ki doymayacağım sandım. yemek üzeri atıştırmamak için odamdan uzaklaştım bir süre. iyi geldi şimdi tokluk hissediyorum. :86:

eşler çocuktan da beter oluyorlar:60:çocuk o kadar ilgi beklemeyi bile bilmiyor zavallı:))
sen yatmadan önce suyunu iç bakalım. geldi geldi gelmedi sağlık olsun:)
diyet dengemi bozdu galiba. bir karnım şişiyor bir iniyor. dosya inmezse yardımcı olurum canım. :61:

öğle yemeğim . 1 tabak kuru fasülye, 3 yk bulgur pilavı, 2 yk yoğurt, yarım dilim kepekli ekmek. o kadar acıkmışım ki doymayacağım sandım. yemek üzeri atıştırmamak için odamdan uzaklaştım bir süre. iyi geldi şimdi tokluk hissediyorum. :86:
öğle yemeğin afiyet olsun canım. aynı doymama durumu bende de var. ya bu kapalı havadan oluyor ya da takımca toplu regl olucaz:)) başka açıklaması yok yani bu iştahın.:97:

hamiş olmak isteyenler bizim takımda yoğunlaşıyor herhalde:))
bir durun sizi mezun edelim yaw, hiç mezunumuz yok.

canlarım sabah menüm
kahvaltı

ara nescafe

ara 4 zeytin 1 dlm ekmek
ne oluyor bana

adetle hamileliğin sendromları benziyor herhalde:)) ama bence bu iştah ve tatlı isteği adete daha yakın belirtiler ama tabii hayırlısı olsun.

eşler çocuktan da beter oluyorlar:60:çocuk o kadar ilgi beklemeyi bile bilmiyor zavallı:))
sen yatmadan önce suyunu iç bakalım. geldi geldi gelmedi sağlık olsun:)

öğle yemeğin afiyet olsun canım. aynı doymama durumu bende de var. ya bu kapalı havadan oluyor ya da takımca toplu regl olucaz:)) başka açıklaması yok yani bu iştahın.:97:

kaptanım benim adetim dün itibari ile bitti. akşamları yemek yemediğim için psikolojik olarak öğlenleri acıkıyorum. aşçımız sağolsun yine az şekerli sütlü tatlı yapmış bana özel. :52:. küçük bir kase , ara olarak onu yiyeceğim. saat 4 gibi yerim. ardından meyvelerimi yiyeceğim. akşam yine yemek yok. yarın kaç çıkacağım çok merak ediyorum. bu yarışma işi çok eğlenceli yahu. iyi ki almışsın beni bu gruba sağol kaptanım, bitanem. :71::71::71:

kaptanım benim adetim dün itibari ile bitti. akşamları yemek yemediğim için psikolojik olarak öğlenleri acıkıyorum. aşçımız sağolsun yine az şekerli sütlü tatlı yapmış bana özel. :52:. küçük bir kase , ara olarak onu yiyeceğim. saat 4 gibi yerim. ardından meyvelerimi yiyeceğim. akşam yine yemek yok. yarın kaç çıkacağım çok merak ediyorum. bu yarışma işi çok eğlenceli yahu. iyi ki almışsın beni bu gruba sağol kaptanım, bitanem. :71::71::71:
canım, bence sen iyi ki bu gruba katılmışsın:16:maşallah motivasyonun yüksek, etrafındakileri de yerinde durdurmuyorsun. iyi ki varsın yani:71:
bu arada akşam yemeğini kesme sadece bu hafta ile ilgili değil mi? bence haftaya akşamları hafif bir şeyler yemelisin. adetin de bittiğine göre tatlı krizleri geride kalır zaten. bence o sütlü tatlı da gayet uygun. şimdiden afiyet olsun.

canım, bence sen iyi ki bu gruba katılmışsın:16:maşallah motivasyonun yüksek, etrafındakileri de yerinde durdurmuyorsun. iyi ki varsın yani:71:
bu arada akşam yemeğini kesme sadece bu hafta ile ilgili değil mi? bence haftaya akşamları hafif bir şeyler yemelisin. adetin de bittiğine göre tatlı krizleri geride kalır zaten. bence o sütlü tatlı da gayet uygun. şimdiden afiyet olsun.

bu kadar güzel insanlar olmazsa nerden bu enerji olacak bende :52: sağol kaptanım. akşamları yememin sebebi h.sonu kaçamaklarım idi. bugünle beraber 3 gün olacak. cumaya bitecek. eşimde Allahtan bişi demiyor ama uzatırsam arıza çıkarabilir. aslında belirtileride yok değil. bişi söylüyor neden öyle dedin diyorum. öyle demedim karnın aç yanlış anlıyorsun diyor. başım sızladı üşüttüm galiba diyorum, yok açsın ondan ağrıyor felan diyor. bak sinirlendim hatırlayınca. :47: alet ediyor diyetimi. haa dün akşam yatmadan mekik çekeyim dedi. tabi yine sızdı. göbeği aldı başını gidiyor. ben hamile kalınca, 8 aylık olunca karnım, alıcam onu karşıma. ayaktayken karınlarımızı birbirine değdiricem. öyle bir foto çektiricem. altınada şöyle yazıcam. aradaki 7 farkı bulun. :60::60:

ama yok benimki çektirmez, hem istese tüm kilolarını verirmiş. keşke lafla peynir gemisi yürüseydi :97:

Son düzenleme:
bu kadar güzel insanlar olmazsa nerden bu enerji olacak bende :52: sağol kaptanım. akşamları yememin sebebi h.sonu kaçamaklarım idi. bugünle beraber 3 gün olacak. cumaya bitecek. eşimde Allahtan bişi demiyor ama uzatırsam arıza çıkarabilir. aslında belirtileride yok değil. bişi söylüyor neden öyle dedin diyorum. öyle demedim karnın aç yanlış anlıyorsun diyor. başım sızladı üşüttüm galiba diyorum, yok açsın ondan ağrıyor felan diyor. bak sinirlendim hatırlayınca. :47: alet ediyor diyetimi. haa dün akşam yatmadan mekik çekeyim dedi. tabi yine sızdı. göbeği aldı başını gidiyor. ben hamile kalınca, 8 aylık olunca karnım, alıcam onu karşıma. ayaktayken karınlarımızı birbirine değdiricem. öyle bir foto çektiricem. altınada şöyle yazıcam. aradaki 7 farkı bulun. :60::60:

ama yok benimki çektirmez, hem istese tüm kilolarını verirmiş. keşke lafla peynir gemisi yürüseydi :97:
sen de sağol canım:70:
haftasonu kaçamaklarından dolayı olduğunu biliyorum canım:) bu hafta kopuk oldu biraz katılımım ama bu takip etmedim demek değil:1: yarın tartıda güzel bir rakam görürsün ve artık akşam yemeğinde eşine eşlik edersin.:16:
ben istesem bütün kilolarımı veririm cümlesi kadar asparagas bir şey olamaz:60:ee hadi ver o zaman demek lazım:60:

sen de sağol canım:70:
haftasonu kaçamaklarından dolayı olduğunu biliyorum canım:) bu hafta kopuk oldu biraz katılımım ama bu takip etmedim demek değil:1: yarın tartıda güzel bir rakam görürsün ve artık akşam yemeğinde eşine eşlik edersin.:16:
ben istesem bütün kilolarımı veririm cümlesi kadar asparagas bir şey olamaz:60:ee hadi ver o zaman demek lazım:60:

bak içimden geldi :61:

akıllıdır, bilgilidir, tatlıdır rabia kaptan
kaçamakları affetmez, hep davranır candan
gezer gezer durur ama okur mesajları baştan
13.takımın şansıdır, asla inmesin tahtan

:nazar:

evet, havaların düzelmesini ve iyice iyileşmeyi beklemen iyi fikir.
kahverengi yosun yağı, ben bunu telefona not alayım yoksa unuturum biliyorum:)

kem küm:78::77::91:
dışarısı buz gibi..kuzum da ya giderken ya döneren mutlkaka uyuyor üşür ..hemde az daha kilo vereyim iyi olur ..
tamam tamam not al ozaman..:))
aralarında 4 yaş olucak gülüm.ben elimden geldiğince araştırcam bakalım nasıl davranmamız lazım iyice sorar ögrenirim diyorum ama haliyle kıskançlık olcaktır. allah yardımcımız olsun
kıskançlık kaç yaş olursa olsun oluyor...ilk yapacağın kalp atışlarınıda duyduktan sonra ona yavaş yavaş bahsetmen olmalı..sana deneyimlerimle yardımcı olurum tabi istersen..
bebeklerimmmm ben smdi 3. 5 i 1 yerde cayımı iciorum sabah da form plus ictm yatmadan bi tane daha form icebilirm suyum da 3 litre olduu :1: siz naptınız bakalım sporunu yapmayan suyunu icmeyenler bi adım öne cıksın bakimm :1::1:
bu kadar bitki çayı çok..suyu daha fazla tüketmen daha iyi olur..
inanamıorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dün aksam 20 30 dan sora kimse girmemisss ben deee uyanır uyanmaz yazdıklarınızı okuyum die bi hewesle acmıstımm :43::43::43:

günaydın bebekleeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr taaaaaaaaaas gibbi hepsi masalllllllllllllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhh :nazar::46::46::1:
:9::16:

akşam yatmdan 2 bardak su iç..
hayırlısı olsun ..:49:her zamanki gibiyse hamiş değilsindir ama değişik bir şey varsa farklı yani ozaman şüphelen..
canlarım sabah menüm
kahvaltı

ara nescafe

ara 4 zeytin 1 dlm ekmek
ne oluyor bana

zamanı geldimi mayıs haziranı beklemez..:52::9:çok istiyorsan hazırsın demektir..:nazar::emir_bebek:
geçmiş olsun seminecim. takip ettim topikte herkes yaşadı bu ara halsizlik, kırgınlık. havalardandır.

anne baba mutlu mesut oğluşunuzun eti puf yiyişini seyretmişsiniz. ne güzel bir tablo. :16: gerçekten annelik güzel, yaşımda var bende yapmak istiyorum ama psikolojik olarak hazır değilim. kardeşimi büyüttüm annem kadar bakamam tabide çok anaç bir tip olduğum için oğlum gibi büyüttüm onu. aramızda 13 yaş var. görenler bu senin mi derdi evet annesiyim derdim. okulum işim hep aksadı ona bakıcam diye. hala atamadım üzerimden, gözümde benim bebeğim gibi koca oğlan oldu oysa. evlenince tatil köyüne yerleşmişim gibi hissettim kendimi ve tatilim bitsin istemiyorum. 2 sene kadar şu sefayı süreyim ardından Allahın izniyle yapıcam. hayırlısı herşeyin. :81:
denyimlisin yani..ozman bebeğini çok rahat büyütürsün annelik çok başka birşey çünkü..ama gerçekten hazır olduğun zaman yapki hamilelik doğum onlarda çok çok farklı..
topik bebek bekleyen topiğine dönmez değilmi..:9::49::52:
ara 1 elma
benimde öğlen menüm nohuttu ..akşama salata yiyeceğim ama.yarın büyük gün..:90:
canım yaaa esler kıskanc :1:
benımkısı kk ya takmıs bırak dıo ben de yaparım yorum dıo neyse 1 hafta ızın ldım 2gunde pes ettım yazdıklarını paylasmıstım:1:

dun gezmeye gıttım
orada eti puf verdıler benım sıpa kendınınkını yedı
dıger ccouklar 1 saat sonra actılar yemeye basladılar nasıl aglıoo anne mammamaa dıe ıcıme oturdu dunde yagmurlu donuste bakkaldan alamadım
esım akşam aldı artık nasıl sevındı
mamamma dıe yedı
burcu kılolarını ver dogur
dunyanın en guzel seyı bebek

dun akşam esımle mutlu olduk nıe oglumuz zevkle puf yıyor dıe
cok garıp bebek mutlu olunca sen 2 katı mutlu oluyorsun
senı opsun dıe takla atıyorsun
halımızı gorsen
annelık cok guzel
maşallah rabbim bozmasın ..çocuklar mutlu olunca dünya duruyor sanki..:nazar::nazar:
oğlum bir haftadır iştahsız..bugün 1.5 kiloya yakın kilo vermiş ve neredyse ağlayacaktım..öğlende bişey yemeyince kendimi zor tuttum..yavrum bi 6 aylıken böyle olmuştu..doktora gideceğiz bakalım ne çıkacak..
şok diyetin hediyesi malesef..:50:bol su iç spor yap kendine gelirsin..

Back
X