ben erken kalkınca kendimi oldukça iyi hissediyorum. anneler bilir, çocuk uyanmadan önce kalkmak süperdir:) kendine ait bir zaman dilimi.:97:maşallah bomba gibisiniz. akşam pek giren olmamış. herkes hastalıklarla mücadele ediyor. Allah şifa versin hasta olan arkadaşlarımıza ve yakınlarına.
evetttt akşam 7 gibi tarçınlı sütümü içtikten sonra bişi yemedim. 1 fincan şekersiz çay içtim. hiç açlık hissetmedim. callan ablayla 15 dakika çalışabildim. eşimin pc de işi vardı. gerçekten hareketler bedeni zorluyor. bende kendi egzersizlerimi yaparak devam ettim. sonra eşim uyuya kaldı. ne zamandır orta kahve olan saçlarımı siyaha boyatmamı istiyordu. bende süpriz olsun diye boya almıştım. uyuyunca boyayı yaptım. bir güzel fönledim. bizimki uyandı yatağa geçti saçımı farketmedi. gecedir dedim, görmemiştir dedim önemsemedim. sabah uyandık, giyindik felan bizimki hala farketmedi. en son artık dayanamadım dedim nasıl olmuşum?. aa çok güzel olmuşsun saçlarına fön çekmişsin dedi.(zaten haftanın 3 günü saçım fönlü özel bişi değil yani) yok canım başka bişi yaptım dedim. yoksa saçını mı kestin dedi
(saçlarım zaten küt kesimli, boyu kısa) saçımı kestim evet, belimdeydi değil mi saçlarım dedim. başka bişi var dedim. saçını mı boyadın dedi :84: (offffff hala emin değil) evet aşkım sağol çabuk farkettin dedim. bende bir gariplik
(güzellik değil gariplik kelimeye bak) var diyorum dedi. ne zamanadan beri, akşamdan beri mi öyle düşünüyorsun dedim. yok nasıl olmuş diyince dedi.
aslında eşimin saç rengimin değiştiğini fark etmemesi umurumda değil (neticede güzel oldu) beni endişelendiren tarafı şu;eşimin bu kadar bariz bir değişikliği olağanüstü çabuk fark eden gözleri, benim popomun küçüldüğünü, selülitlerimin azaldığınıda fark etmiştiiiiiiiiiiiiiii. offffffff :84:
![]()
saçların da hayırlı olsun canım. senin eşin çok dikkatli biri bence, saçın gözünden nasıl kaçmış hiç anlamadım:44:
canım, ben de tahmin ettim 23 nisan hazırlıklarının seni epey meşgul ettiğini. işlerin azaldığında tekrar eski performansına dönersin inşallah.:97:günaydın canlarım
nasılsınız
çok yoğun bir hafta geçiriyorum.
toplantılar 23 nisan provaları derken katılımım düştü ama merak etmeyin sizsizken kaçamak yooooooooooooooooook
dün akşam size yazdığım menü ile akşam yemeği yedim 5te. yürüyüşe gideceğim diye erken yedim ve gece çok acıktım. aç aç uyudum
şimdi geçmişe bakacağım ama ne kadar geçmişten başlayacağım bilemiyorum![]()
canım, aslında ben bu takımda en az gezendim bir zamanlar :) bu aralar istisnai bir şekilde üst üste geliyor gezmeler. bu seferki eşimle ilgili değil. memleketime gidiyorum, karaman'a. annemler gidiyorlar ve ben de anneannemi görmek için gideceğim inşallah. hem oğlum bizim oraları görsün. inşallah sen de istediğin gezileri gerçekleştirirsin en yakın tatilde:)kaptanım bilgilendirme için teşekkürler. sen ne çok geziyon kız. ne güzel . ben de gezmeyi yeni yerler tanımayı çok severim. herhalde eşinin işi nedeniyle bu gezmeler. ben de isterem
biz bütün yılı aynı yerde geçiriyoruz. hafta sonu 2 günlük tatıl kaçamaklarımız oluyor. onda da şehirdışı olmuyor. çeşme ya da yakın yerler işte....
ama hayalim karadeniz turu güneydoğu turu şam gezisi arnavutluk gezisi.... beni bana bıraksalar dünyayı altüst ederim
menü güzel. öğleni atlamasaydın keşke ama uyku bazen en güzel ilaç oluyor. kabak çekirdeği mi
kermez ürünlerine dokunmamana sevindim. tebrikler
bu aralar ben çok uykuluyum. herhalde havalardan oluyor.
kabak gerçekten azdı. kermes ürünlerini yiyememenin hıncını ondan almam gerekti

gece yatmadan su iç, sabaha wc ihtiyacın olur. bir de sanırım sen az su içiyorsun, ondan sabah tuvalete çıkmıyorsun. benim bazen uykunun arasında tuvalete çıktığım olurdu.ya en büyük endişem yarın wc ye gidemeden tartılmak. mesela bu sabah gelmedi. tartılmadım sinirim bozulmasın diye. yarın mecbur tartılacağım. bari gelirse tutayım akşamdan sabaha mecbur yaparım![]()
canım bak bu şok diyetlerden sonra kilo almak çok rastlanan bir şey. bu hızla gidersen verdiğinden daha fazlasını alabilirsin. lütfen artık frene bas. menü paylaşımı da göremiyorum senden. bir takım kurallar kesindir canım. kaçamak da yapsan yazmak durumundasıngünaydın kızlarr:44:hala yorgunumm uykum varnoluyo bana yaa bide doymak bilmiyorumm
bi an önce toplamam lazım kendimiiiii
![]()

iyi gidiyorsun maşallah dombilimcanımm dıkkkat et kılo alma
adet oncesı ben ole oluyorum
bu arada 8.00 da 4 yk yulaf 1?2 cay ard sut 1 yk kuru uzum
ara 1 elma
öğle etli nohut yem 4 yk yogurt 1 dilm ekm
ara gezmede tadımlık ıkramlar
akşama etli nohut 4 yk ,yogurt ekm