Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hadi bakalım altılar 5ler hepsini görürsün inşallah

kurtulacaksın elifcim sabır ve irade ile. bak evine gidince daha da iyi adapte olacaksın inşallah. yaza ince gireceksin

hayırlı cumalar arkadaşım güzel paylaşımın için teşekkürler. her anımızı muhasebeb ile geçirmemiz gerektiğini hatırlattın bana. hesap günü gelmeden kendinizi hesaba çekin

bizim eşler de birbirinin izdüşümü canım benim eş spor yapmaz onunki de yapmaz. benimki benden daha kilolu ama görmezzzzz
bendeki değişiklikleri yeni aldığım elbiseleri fark etmez. çoook uzun zaman sonra senin böle bi kıyafetin var mıydı der:27:
ben de utanmasın diye genelde yeni aldıklarımı gösterip bak hayatım ben bu gün bunu aldım derim demesem uyuturum....
neyse eşimin dedikodusu bi yana kızlar hepinize güzel kilolar vermiş olarak güne başlamanızı diliyorum. benim sabah 2 saat dersim yok. çamaşır asmaya gidiyorum ordan da okula.
günaydın hayırlı cumalar..geçici dünyanın sahte yüzüne aldanıp gerçeği unutmayalım ..:9:
çok güzel kilo vermişsin..23 nisan çalışmalrı tabikide spor sonuçta bol hareket var..:8:
benim de canım semine kendine gel diye bağırmak istiyor:52: ankaradan sesimi duyabilir misin acep:53:

amin canım inşallah.

hoşgeldin canım.
yeni bir diyete başladığın için artı gözükmüş olabilirsin. vücudun alışma süreci vs. haftaya daha güzel olacak inşallah.

eveeet, sevindim de 61.6:64::64::64:

bence güzel bir menü. pastanın da lafını etmeyelim, inceymiş:1:

çok güzel bir paylaşım canım:97:
sana da hayırlı cumalar.
demam kaptanım..görmayelimm değilmi..:34:
yüzün gülmüş maşallah hedefe az kaldı..:nazar::46:
günaydın hanımlar:62:
günadın hayırlı cumalar..

bizim eşler de birbirinin izdüşümü canım benim eş spor yapmaz onunki de yapmaz. benimki benden daha kilolu ama görmezzzzz
bendeki değişiklikleri yeni aldığım elbiseleri fark etmez. çoook uzun zaman sonra senin böle bi kıyafetin var mıydı der:27:
ben de utanmasın diye genelde yeni aldıklarımı gösterip bak hayatım ben bu gün bunu aldım derim demesem uyuturum....
neyse eşimin dedikodusu bi yana kızlar hepinize güzel kilolar vermiş olarak güne başlamanızı diliyorum. benim sabah 2 saat dersim yok. çamaşır asmaya gidiyorum ordan da okula.
seni burcuyla allah buluşturdu sanırım, bu kadar uyum yani:)
hadi sana kolay gelsin canım. ben de erkenden bildirimler biterse listeyi oluşturup kaçıcam:)

bizim apartman yeni ve herkeste yeni eve yeni bebek mantığı var. ikinci kattakinin bebeği 5 aylık. 1 kattaki 3 aylık hamile dün bahçede biraz oturduk orda öğrendim. bnen de istiyorum. kaptanım ben yakında mezun olurum inşallah bu topikten . 2 haftaya 50 olur muyum ki?
eşim o kadar değil ama ben sürekli bebiş düşünüyorum. Allahım sen aklıma mukayet ol:31:
canım, allah hakkınızda hayırlısını versin. bence 2 haftaya inşallah hedefine ulaşırsın. şimdiye kadar güzel gittin. beslenmeni bozma. mezun olamayacak durumda değilsin. karnenle beraber göndereyim istiyorum:97:

günaydın...
62.5 :66::8:
Evma Rabia tebrikler süper bir açılış olmuş...:29::13::16:
ben de seni tebrik ederim canım. o kadar aksiliğe rağmen + değilsin ve gayet güzel bir rakam bence. haftaya 61'ler geliyor inşallah.

demam kaptanım..görmayelimm değilmi..:34:
yüzün gülmüş maşallah hedefe az kaldı..:nazar::46:

günadın hayırlı cumalar..
ay çok şükür, gece uyku tutmadı. 61,9 olsam yeter diye diye uyudum:) 2 ileri bir geri saydığımdan korkuyorum artık:97:

kahvaltı zamanı..görüşrüz bayanlar...:56:
hadi afiyet olsun canım, görüşürüz:3:

günaydın,hayırlı cumalar herkese.
geçen hafta:84.500
bu hafta:82

günaydın bayanlarrrrrrrrrrrrrr, hayırlı cumalarrrr.

göz ucuyla baktım yazdıklarınıza ..

kilo çizelgemi değiştirdim kızlar nasıl ama 2 kilo verdim:46::46::46: 1 haftada çok spor az yemek derken... en çokta 7 li rakamlardan kurtulduğuma seviniyorum:66::66::66::66::66:

canım tebrikler :64:

güzel vermişsin canım, tebrikler:46:
siz burcuyla kankisiniz ya sizin eşler de kanki herhalde:1:ikisi de hayatlarının hatasını yaptılar: bir kadının sçındaki değişimi farketmediler:19:
23 nisan çalıştırma pek tabii spor sayılır. bol hareket olunca kilo gidiyor.

:60::60:

günaydın kızlar kilo bildirimim

52.6/21.6/1.0/.....
bugün 51.6 kilo ile güne başladım. 23 nisan haftası bana yaradı. bu arada kızlar dün saçlarımı kestirdim. burcunun eşi gibi benimki de fark etmedi ve dedi ki hani sen saçını kestireceğini söylüyordun. çok sinirlendim. gözerim doldu ama sustum. offfffff:58::14:
dün öğle yemeği yiyemeim okuldan öğle paydosunda çıkıp toplantıya gittim ve toplantı dönüşü 5te akşam yemeği yedim. ara da yok tabi. akşam ara 2 kuru incir oldu.
akşam yemeği de 1 tabak mantar 2 dlm ekmek marul salatası

su:2 litre
spor bol bol 23 nisan çalıştırma:27: sayılır mı bilmem ki

oyyy ben sana kıyamam canım arkadaşım. kimbilir ne kadar güzel oldun. :65: boşver onların kafası bizimkinden farklı çalışıyor. benimki akşamda güzel olmuş demedi. sabah sordum ya o kadar istedin boya boya diye hiç demedin güzel oldun. çok güzel olmuş saçın dedi geçti. amannnnnnnn ona göre şişmanda değildim. boşveriyorum. :63: iyide kilo vernişsin. 23 nisan çalışması bencede spor sayılır.

evetttt 3 gün aç kalmak ve ağır sporun sonucu : 1,7 kg yani 60,4 kg olmuşum :64:
öncelikle kaptanıma, takım eşim emwaya, bütün takım arkadaşlarıma, leslie ablaya, callan ablaya teşşekkür ederim. :52:

evetttt 3 gün aç kalmak ve ağır sporun sonucu : 1,7 kg yani 60,4 kg olmuşum :64:
öncelikle kaptanıma, takım eşim emwaya, bütün takım arkadaşlarıma, leslie ablaya, callan ablaya teşşekkür ederim. :52:
maşallah canım:53::nazar::nazar:
süper vermişsin, ne diyeceğimi bilmiyorum:66::66:
teşekküre ne hacet canım ya, takımdaki enerjin için benim teşekkür etmem lazım sana:16:

bizim apartman yeni ve herkeste yeni eve yeni bebek mantığı var. Ikinci kattakinin bebeği 5 aylık. 1 kattaki 3 aylık hamile dün bahçede biraz oturduk orda öğrendim. Bnen de istiyorum. Kaptanım ben yakında mezun olurum inşallah bu topikten . 2 haftaya 50 olur muyum ki?
Eşim o kadar değil ama ben sürekli bebiş düşünüyorum. Allahım sen aklıma mukayet ol:31:
allah gönlüne göre versin.KİLONDA BİŞE KALMADI MEZUN OLURSUN YAKINDA.

Göz ucuyla baktım yazdıklarınıza ..

Canım tebrikler :64:

Oyyy ben sana kıyamam canım arkadaşım. Kimbilir ne kadar güzel oldun. :65: Boşver onların kafası bizimkinden farklı çalışıyor. Benimki akşamda güzel olmuş demedi. Sabah sordum ya o kadar istedin boya boya diye hiç demedin güzel oldun. çok güzel olmuş saçın dedi geçti. Amannnnnnnn ona göre şişmanda değildim. Boşveriyorum. :63: Iyide kilo vernişsin. 23 nisan çalışması bencede spor sayılır.

Evetttt 3 gün aç kalmak ve ağır sporun sonucu : 1,7 kg yani 60,4 kg olmuşum :64:
TEBRİKLER CANIM
maşallah maşallah:nazar::nazar:
2 haftada 5 kg:53:nazar değmesin canım ve tebrik ederim.:46:

tşkler kaptanım

Son düzenleme:

valla süper vermişsin. çok uğraştın tabiki karşılığı bu olmalıydı. elifcim tebrikler. devamını bekliyoruz.:62

maşallah canım:53::nazar::nazar:
süper vermişsin, ne diyeceğimi bilmiyorum:66::66:
teşekküre ne hacet canım ya, takımdaki enerjin için benim teşekkür etmem lazım sana:16:

olmazzzzzz, teşekkür etcemmmmmm. çünkü yaşam kalitem arttı sayenizde. ne kadar hımbılmışım yahu. artık dinamik, zarif bir bayan var karşınızda.

yahu bu callanetics manyak bişi. sarkmaları olanlara şiddetle tavsiye ediyorum. bu güne kadar hiç hissetmediğim kaslarım sızlıyor. mesela kolumun altındaki kaslar, bacak içlerim. çok zor hareketler ama alışırım yakında diye düşünüyorum.

valla süper vermişsin. çok uğraştın tabiki karşılığı bu olmalıydı. elifcim tebrikler. devamını bekliyoruz.:62

İNŞALLAH DEVAMIDA GELECEK,RABBİN SABIR VE GÜÇ VERSİN HEPMİZE.

olmazzzzzz, teşekkür etcemmmmmm. çünkü yaşam kalitem arttı sayenizde. ne kadar hımbılmışım yahu. artık dinamik, zarif bir bayan var karşınızda.

yahu bu callanetics manyak bişi. sarkmaları olanlara şiddetle tavsiye ediyorum. bu güne kadar hiç hissetmediğim kaslarım sızlıyor. mesela kolumun altındaki kaslar, bacak içlerim. çok zor hareketler ama alışırım yakında diye düşünüyor

ben de seni tebrik ederim canım. o kadar aksiliğe rağmen + değilsin ve gayet güzel bir rakam bence. haftaya 61'ler geliyor inşallah.

ay çok şükür, gece uyku tutmadı. 61,9 olsam yeter diye diye uyudum:) 2 ileri bir geri saydığımdan korkuyorum artık:97:

hadi afiyet olsun canım, görüşürüz:3:
saol 1 ileri 1 geri çocuklu olunca işerlin rengi heran değişiyor..kendimi haftalık 850 gr fiksledim ama 700 grdan yukarı 1 kere çıktım oda kavi zamanı ..ama bu ay gerçekten heba oldu..60 olamtı hedefişm daha 1 hafta var bakalım bu hafta lelsie koşu bandı spora başalyacaığım ..+mekik ve başak bölgesel harekete devam..
senide tebrik ediyorum bu ahfat çok iyi gitmiş..
işte budur azim ve kararlılık ve güzel bir sonuç.:46::nazar:

göz ucuyla baktım yazdıklarınıza ..

canım tebrikler :64:

oyyy ben sana kıyamam canım arkadaşım. kimbilir ne kadar güzel oldun. :65: boşver onların kafası bizimkinden farklı çalışıyor. benimki akşamda güzel olmuş demedi. sabah sordum ya o kadar istedin boya boya diye hiç demedin güzel oldun. çok güzel olmuş saçın dedi geçti. amannnnnnnn ona göre şişmanda değildim. boşveriyorum. :63: iyide kilo vernişsin. 23 nisan çalışması bencede spor sayılır.

:nazar::46:tek kelimeyle harika..jet gibi girdin o hızdada kilocukalrı gönderiyorsun..:nazar::46:
callan ablayı ben bi denedim yapamdım..minik olunca gecem gündüzüm belli olmuyor okadar kendimi yormaya cesaretim yok ..:50:

yahu bu callanetics manyak bişi. sarkmaları olanlara şiddetle tavsiye ediyorum. bu güne kadar hiç hissetmediğim kaslarım sızlıyor. mesela kolumun altındaki kaslar, bacak içlerim. çok zor hareketler ama alışırım yakında diye düşünüyorum.
:29::70::46:
pardon kaptanım hesaplama yapmayı unuttum.

62,1/60,4/1,7/2,73 %
bende yapmadım yav ..:18:

maşallah canım:nazar:hep böyle dinamik, zarif ve cıvıl cıvıl kal inşallah:97:
ben şu memlekete gidip geleyim callan ablaya senle eşlik edeyim. çok sarkma var maalesef:53:

pardon kaptanım hesaplama yapmayı unuttum.

62,1/60,4/1,7/2,73 %
yuvarlama yapacaksın canım yüzdede. 2,7375 çıkıyor. virgülden sonraki 3. basamak 5 ve 5'ten büyük olursa yuvarlıyoruz.

Ben nasıl hesaplayacam sadece bu haftayı mı?
sen 2 haftalık hesaplayacaksın canım.
87 takıma ilk başladığın kilo. 82 bu haftaki. aradaki fark 5 ama 2 haftalık olunca 2'ye böl: 2,5
2,5 * 100 / 87 = 2,8735

işte budur azim ve kararlılık ve güzel bir sonuç.:46::nazar:

:nazar::46:tek kelimeyle harika..jet gibi girdin o hızdada kilocukalrı gönderiyorsun..:nazar::46:
callan ablayı ben bi denedim yapamdım..minik olunca gecem gündüzüm belli olmuyor okadar kendimi yormaya cesaretim yok ..:50:

:29::70::46:

bende yapmadım yav ..:18:

deryacım selamlar. teşekkür ederim. h.sonu yediklerim yüzünden vicdan azabı çok çektim. sizlere söz verdim o yüzden bu hafta çok çabaladım. aslında hedefim 61 kg dı. çok şaşırdım aşasını görünce. wc ye gittim belki ondandır.

ben şu memlekete gidip geleyim callan ablaya senle eşlik edeyim. çok sarkma var maalesef:53:

yuvarlama yapacaksın canım yüzdede. 2,7375 çıkıyor. virgülden sonraki 3. basamak 5 ve 5'ten büyük olursa yuvarlıyoruz.

callan ablaya başla mutlaka kaptanım. kadının bacakları ne kadar güzel yahu. hele kalçası. üfff. heryerim ağrıyor vallahi. sabah biraz ter atayım dedim leslie ablayla. 1,5 km dayanabildim. acayip yorgunum. :52:

Son düzenleme:

sarkma çoksa fındık yağıyla biberiye limon ve susamı karıştır banyodan banyoya hafif nemli cildine ince tabaka halinde uygula..zamanla cildin esnekliğini kazanacaktır.tabiki sporda olmalı..ve bol suya devam..
BİRDE 2 HAFTADA BİR MISIR UNLU PEİLİNG YAP
ONUDA YAZAYIM
2 çorba kaşığı mısır unu
1 yumurta akı
2 çorba kaşığı süt..kek hamuru kıvamında olucuk bununla yüzünde dahil her tarafını banyodan önce hafifçe ovala bebek cildi gibi oluyor..yüzdeki siyah noktalrıda temizliyor..banyo sonrasıda dediğim karşımı uygula ve sonucu gör..:12:

Back
X