Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
smdi kahwaltımı yapıcamm sekersiz caay peynir 5 zeytn 2 dilim kepek ekmek domates salatalık yesillik![]()
günaydınnnnnnnnnnnnnn bebekleeeeeeeeeeer gününüz ii olsunnnn[/QUOTE
günaydın canım,bende kahvaltımı yaptım biraz spo yapayım şu tembelliği üzerimden atayım.
demam kaptan..geçmiş olsun eminecim. benim de saçlar ıslak bırakmaya hiç gelmez, sinüzit hazır bekler.
biraz dinlenmeye çalış, inşallah hafif geçirirsin canım.
aa eşin de yani
canım, ben saygı duyuyorum. kilo vermek için 80 kiloyu beklemediğin için tebrik ediyorum hatta seni. benim gibi 28 yaşında 85 kiloyu görmeden önlemini alıyorsun.eşine bakma. az kiloyu vermek daha zordur, bizzat yaşadım ve burdaki çoğu arkadaşın tecrübesinden görüyorum.
hoşbuldum şekercim![]()
yaw işte hemen kapıyorlar, ondan dedim zaten:) kaptırmayalım, gördüğümüzü alalım
çok güzel canım
yine eski günlerine döndün semineyumurta 3, yemekler ekmekler oh yani. kendini toplamalısın. ayrıca paylaşımlar artsın lütfen. eğer katılamıyorsan izinli yazalım canım.
hoşbuldum canım
böyle hataları gördüğünüzde lütfen burnunuzu sokun canım. cuma zayıflama yarışması paylaşım alanına sizler de yazabiliyorsunuz. takımlarda olan herkes yazabiliyor. bir hata olduğunu düşündüğünüzde o başlıkta paylaşın.
ne güzel canım, genç bir annesin.:97:
yürüyüşte gitsin kara yağlar hadi bakalım.
saol canım..dilkkatli yapıyorum..hem menün hemde hemde sporun harika canım özellikle yarım mekik çok zorlayıcı bir hareket gerçekten kasları çok iyi çalıştırıyor. çokta dikkatli yapılması gerekiyor bir çok arkadaşım daha önce boyun bölgesinde zedelenmelere sebep olmuştu kontrollü yapılması gerekiyor bildiğim kadarıyla canım
menün güzel kaptanım sporda iyi su az olmuş aynen bende 1 lt bugün onuda zorla içiyorum![]()
günaydınnnnnnnnnnnnnn bebekleeeeeeeeeeer gününüz ii olsunnnn![]()
sorma ben sizi savundum ama hiç merak etmeyin. ben sizden gördüğüm desteği ondan görmüyorum şu ara. o anca köstek olsun. neyse boşwer.rabia gelmiş can gelmiş..ve bende fark ettim ama ne bileyim burnumu sokmak istemedim..elif ve burcuxx tebrikler...
EVma kız kocan çok fesar düşünmüş gerçekten..anam hiç aklıma gelmedi kendi adıma konuşayımda.
.sen boşver devam devam seni yıldırmak için bizi kullanmaya çalışıyor..
![]()
maşallah ne güzel cümleler bunlar. bu hazzı hiç bir yemekte bulamayız. inşallah istediğin kıyafetlerin içine girdiğinde daha sağlıklı ve ince olduğunda yaşadığın hazzı hep korursun arkadaşım. spor çok ii yapıyorsun tebrikjlerTeşkr ederim cnm
45 dkk orta tempolu yürüyüş + koşu
15 dkk titreşimli masaj aleti popoma ve iç bacak kısmıma masaj yaptım (kan dolaşımı hızlansın diye)
300 twist bel inceltme hareketi
50 mekik
10 dkk ise hareketli müzikle hoplayıp zıplayıp dans ettim
ve sonrasında müthiş final sıcak bir duş
Bugün 4 Lt su tüketmeme rağmen şuan inanılmaz susamış durumdayım. dişlerimi fırçaladım nane aramosındanmıdır nedir anlamadım. ağzım fena kuru![]()
Kızlar inanın çok mutluyum hafifim midemde ekşime yok yanma yok nefesim daralmıyo ohh be ne eziyet etmişim bedenime" Zayıflamanın verdiği mutluluk & haz yemeklerin lezzetinden daha fazla doyurucu "
![]()
günaydın canım senin ve tüm arkadaşlarıma mükemmel bir gün diliyorum kaçamaksız.günaydınnnnnnnnnnnnnn bebekleeeeeeeeeeer gününüz ii olsunnnn![]()
rabia canım senin hedefine ulaşmana hiç bir şey kalmamış,şimdi sen mezun olacakmısın,boş ver gel bu hedefi 55 yapalım nedersin.k.öncesi: ballı, limonlu ılık su
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, salatalık ve 2 wasa
ara: 1 bardak ayran, 1 hurma
öğle: uyudum:97:
uyanınca, 5 gibi: 1 kase mercimek çorbası, haşlanmış brokoli ve sarımsaklı yoğurt
ara: 2 kupa yeşilçay, 1 hurma, 1 form plus
akşam: tavuklu salata
şimdi: 1 form plus
su: 1 lt kadar
spor: 1 saat aerobik
regl oldum:106:
dün gece sekiz gibi çay içmiştim. 11 gibi süt ısıttım içine bir tatlı kaşığı bal bir tatlı kaşığı da toz zencefil kattım içtim. biraz iyi geldi.
şimdi yine başım ağrıyor burnum akıyorrrrr:2:
kızlar siz dikkat edin hasta olmayın bebişlerinize de dikkat edin.
su çok az rabia...spor ve menü gayet güzel..k.öncesi: ballı, limonlu ılık su
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, salatalık ve 2 wasa
ara: 1 bardak ayran, 1 hurma
öğle: uyudum:97:
uyanınca, 5 gibi: 1 kase mercimek çorbası, haşlanmış brokoli ve sarımsaklı yoğurt
ara: 2 kupa yeşilçay, 1 hurma, 1 form plus
akşam: tavuklu salata
şimdi: 1 form plus
su: 1 lt kadar
spor: 1 saat aerobik
regl oldum:106:
dün gece sekiz gibi çay içmiştim. 11 gibi süt ısıttım içine bir tatlı kaşığı bal bir tatlı kaşığı da toz zencefil kattım içtim. biraz iyi geldi.
aman dikkat et kendine elifcimgeçmiş olsun,banada sanırım ufaklıktan geçiyor sabahdan beri hapşırıp duruyorum.
işte süper bir hedef. yakında tüm istediğin kıyafetlerin olacak .çok sevdiğim bir kot eteğim var dogumdan sonra hiç giyemedim,az önce giydim baya sıktı zor kapattım.onu koşu bandımın tam karşısına astım ayın15de markete alışverişe gidince giyecem bana çok dua edin içene gireyim diye.
günaydınn ortaakkgünaydın......:79:
çok sevdiğim bir kot eteğim var dogumdan sonra hiç giyemedim,az önce giydim baya sıktı zor kapattım.onu koşu bandımın tam karşısına astım ayın15de markete alışverişe gidince giyecem bana çok dua edin içene gireyim diye.
sporun güzel olmuş, maşallahTeşkr ederim cnm
45 dkk orta tempolu yürüyüş + koşu
15 dkk titreşimli masaj aleti popoma ve iç bacak kısmıma masaj yaptım (kan dolaşımı hızlansın diye)
300 twist bel inceltme hareketi
50 mekik
10 dkk ise hareketli müzikle hoplayıp zıplayıp dans ettim
ve sonrasında müthiş final sıcak bir duş
Bugün 4 Lt su tüketmeme rağmen şuan inanılmaz susamış durumdayım. dişlerimi fırçaladım nane aramosındanmıdır nedir anlamadım. ağzım fena kuru![]()
Kızlar inanın çok mutluyum hafifim midemde ekşime yok yanma yok nefesim daralmıyo ohh be ne eziyet etmişim bedenime" Zayıflamanın verdiği mutluluk & haz yemeklerin lezzetinden daha fazla doyurucu "
![]()
takımımızda yer var. gelebilirsin tabi ama takıma katılma isteğini buraya değil, aşağıdaki başlığa yazman lazım:takimda yer varsa sizlerle birlikte olmak yarişmak isterimmm
cevabınızı bekliyorummm![]()
son günlerde paylaşımda azalma var gibi geldi bana canım. haftasonu ister istemez düşüyor zaten farkındayım. şimdi zaten geçmişe yönelik çok da bakmıyorum. ben listeye girebilmen için uğraşıyorum, bu yüzden uyarıyorum canım. bu hafta dikkat edelim diye öyle yazdım. cuma günü inşallah listede görebilmeyi ümit ediyorum.haklısın canım çok özürdilerim elimde olmayan sebeplerden dolayı o gün öyle oldu. paylaşımım az mı kaptanım hemen hemen hergün giriyorum her konuya cevap vermeye çalışıyorum grupta olmama rağmen gruptan yağmurcininden sonra en fazla paylaşımı olan kişi olduğumu düşüünüyordum
menün güzel kaptanım sporda iyi su az olmuş aynen bende 1 lt bugün onuda zorla içiyorum![]()
günaydın şekergünaydınnnnnnnnnnnnnn bebekleeeeeeeeeeer gününüz ii olsunnnn![]()
wasa bol kalorili değil canım. 2 tane wasa 1 dilim ekmeğe eş. ekmekten daha katı, bol lifli bir şey. ekmek niyetine yeniyorcok güzel menü kaptann bu wasa nedir yaw sorim sorim diorum unuturum kalorili bise mi
tabi gelebilrsnn paylasımlarını beklioruzz hosgeldnn![]()
günaydın deryacımgünaydın......:79:
tamam karalar kalsındemam kaptan..
kara yağlar gitmesin onlar hızlı zayıflamamız ayardımcı beyaz yağlar başbelası onlar erisin gitsin..
zencefil çok iyi geliyor gerçekten. şifa olur inşalah.dün gece sekiz gibi çay içmiştim. 11 gibi süt ısıttım içine bir tatlı kaşığı bal bir tatlı kaşığı da toz zencefil kattım içtim. biraz iyi geldi.
rabia canım senin hedefine ulaşmana hiç bir şey kalmamış,şimdi sen mezun olacakmısın,boş ver gel bu hedefi 55 yapalım nedersin.
gayet güzel yapmışsın. hem motivasyonunu da artırırsın böylece.çok sevdiğim bir kot eteğim var dogumdan sonra hiç giyemedim,az önce giydim baya sıktı zor kapattım.onu koşu bandımın tam karşısına astım ayın15de markete alışverişe gidince giyecem bana çok dua edin içene gireyim diye.
su az oldu deryacım. hem uykudan hem de meyve çayı, yeşilçay derken su unutuldu. bugün telafi edicem inşallah canım.su çok az rabia...spor ve menü gayet güzel..
geçmiş olsun..havalar düzlemedi gitti..((
memnun oldum canm melike benn hosgeldnnngünaydın gençlik :80:
talebim olumlu karşılanmış öncelikle beni kabul ettiiiniz için teşekkürler
takımlarla iigili kuralları az çok biliyorum daha önceleri 6 takım ve 8 takımda deişik aralarda yarışmıştım
anlıyacaınız bu diyet topikleri beni iyi bilir
hedefime ulaşıp mezunda oldum :59
bu yıl kötü bir yıl kış geöirdim babamı kaybettim 4 ay oldu
babamın vefatıyla müthiş bir yeme ihtiyacı müthiş kilo alımı
stres ime ket vuramıyorum
bir dal bir umut buraya tutundum umarım muvaffak olurum
kişisel bilgilerime gelince 41 yasındayım uşaklıyım 22 ve 19 yaşında iki çocuk annesiyim boyum 170 kilom 80
yaklasık olarak 8 kilo verebilimek ilk hedefim budur umarım basarırım![]()
selam kızlar
sabahtan işlerim vardı, şimdi müsait olabildim. dün görümcemin ameliyatı uzun sürdü. 10 gibi eve getirdik kendisini. durumu iyi Allahıma şükür. saat 10 da kayınvalidelerde yemek yedik2 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt, yarım karnıyarık ve salata. eve geldik 11 gibi. callan ablayla çalıştık. sabahta kahvaltıya onlara gittim. 1 yumurta haşlanmış, 1 parça peynir yarım dilim ekmek yedim. çok yorgunum sabah sporumu yapamadım. akşamları yemeği kesmeyi istiyorum ama bu hafta kayınvalidelere sık gidersek ben bu hafta kilo alabilirim. çünkü ne kadar az yesemde geç yemek yiyoruz ve spor yapacak vaktim kalmıyor
moralim çok bozuk.
geçmişe bir göz atayım.
arkadaşlar hasta oluyorum galiba:2:. dün piknikten sonra banyoya girdim yusufumu yıkadım sonra ben duş aldım çamaşır attım derken 1 saat saçlarım ıslak kaldı ve şimdi de sinüzitten başım ağrıyo. bugün zor geçti okulda. ewe gelince de hafta sonu yapmadığım temizliği yaptım. çok yorucuydu ama spor niyetine 2 saat aralıksız koşturdum.
arkadaşlar eşim aklıma tuhaf tuhaf şeyler sokuyor . az önce dedi ki bu topikteki hanımlar sana ve senin gibi az kilo ile gelip de daha zayıf olcam diyenlere gıcık oluyorlardır dedi. ben de arkadaşlarım saygı duyuyor dedim. sana öle geliyor dedi. sen fesatsın demek ki sen öle düşünürdün dedim. ayrıca arkadaşlarımın da kiloları çok diil dedim. senin gibi şişman diiller dedim (gerçi o da değil ama)![]()
ay arkadaşına koptum ya
ne kadar rahat bir cevap vermiş
bence haftasonun gayet masum.
sporun ise süper. callan ablayı haftada 6 gün mü yapmak gerekiyor?
ben regl olduğumdan bu hafta başlayamayacağım ama regl biter bitmez callan beklesin beni:)
çok güzel bir haftasonu olmuş, tek kelimeyle bayıldım.:97:
ankarada biz pek böyle yerler bulamıyoruz ama ben de artık çevredeki yakın yerlere bakmak istiyorum. belki biz de ayarlarız böyle bir doğa günü:97:
görümcene çok geçmiş olsun canım. inşallah çabuk toparlar.
üffleme bu emeğinin karşılığını alacaksın inşallah. hatta almışsın bile eşinle geçen diyaloğa bakılırsa
callan etkilerini göstermeye başladıysa süper. hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar geliyor.
iyi akşamlar canım.
S.a Arkadaşlar. bende katıldım aranıza. yardımcı olurmusunuz?
linki geç gördüm kusura bakmayın hemen yazıyorum![]()
canım bozma moralını. vermiş olacaksın inşallah. görümcene tekrar geçmiş olsun. bu hafta yorucu geçecek senin için ama olsun. bu tempo da kılo verdirebilir.selam kızlar
sabahtan işlerim vardı, şimdi müsait olabildim. dün görümcemin ameliyatı uzun sürdü. 10 gibi eve getirdik kendisini. durumu iyi Allahıma şükür. saat 10 da kayınvalidelerde yemek yedik2 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt, yarım karnıyarık ve salata. eve geldik 11 gibi. callan ablayla çalıştık. sabahta kahvaltıya onlara gittim. 1 yumurta haşlanmış, 1 parça peynir yarım dilim ekmek yedim. çok yorgunum sabah sporumu yapamadım. akşamları yemeği kesmeyi istiyorum ama bu hafta kayınvalidelere sık gidersek ben bu hafta kilo alabilirim. çünkü ne kadar az yesemde geç yemek yiyoruz ve spor yapacak vaktim kalmıyor
moralim çok bozuk.
geçmişe bir göz atayım.
hoşgewldin, başın sağolsun. inşallah hedefine en yakın zamanda ulaşırsın.günaydın gençlik :80:
talebim olumlu karşılanmış öncelikle beni kabul ettiiiniz için teşekkürler
takımlarla iigili kuralları az çok biliyorum daha önceleri 6 takım ve 8 takımda deişik aralarda yarışmıştım
anlıyacaınız bu diyet topikleri beni iyi bilir
hedefime ulaşıp mezunda oldum :59
bu yıl kötü bir yıl kış geöirdim babamı kaybettim 4 ay oldu
babamın vefatıyla müthiş bir yeme ihtiyacı müthiş kilo alımı
stres ime ket vuramıyorum
bir dal bir umut buraya tutundum umarım muvaffak olurum
kişisel bilgilerime gelince 41 yasındayım uşaklıyım 22 ve 19 yaşında iki çocuk annesiyim boyum 170 kilom 80
yaklasık olarak 8 kilo verebilimek ilk hedefim budur umarım basarırım![]()
oh ne güzel yaaa. bak benim de canım gezmeye gitmek istedi şimdi. ama okuldayım dersteyim ve sınav yapıyorum şu an. sana iyi gezmeler akşam görüşürüz girebilirsem nete.Günaydın canlarrrr
başkanım wc ye dkk başı çıkıyorum :) çıkmaz olurmuyum
evet sporu düzenli yaptığım için epeyce incelme oldu. 98 kiloada 44 beden giyorum
benim msjıma karşılık veren herkese teşkr ederim ilgilerinden dolayı
bu sabah 4 siyah zeytin, 3 fincan şekersiz açık çay, 1 lt su bitti. az yağsız peynir. ve bi dilim kepek ekmek ve iki salatalık doğramıştım onları ham yaptımşimdi evimi temizliyip çarşı pazar gezmeyi düşünüyorum bebekimle
akşama görüşürüz kızlar hoşçakalın
![]()