48 bedendim,şimdi 46 biraz sıkıyor.giymek istediğim etek 44günaydınn ortaakk
ayyy inş canmm inşş kac beden giyiodun sen
benimde amacım,burda kalmandı sevidim.sporun güzel olmuş, maşallah
su ise çok içip wc'ye çıkmıyorsan ödem toplama da olabilir, ona dikkat et. yeşilçay güzel ödem söktürür, onu deneyebilirsin veya yeşil elma, maydanoz vs. bir de tabi bol spor yaptığın için içtiğin su ter yoluyla da atılıyor olabilir. ayrıca diş macunu beni çok susatıyor, belki öyle bir şeydir.
mutluluğun devamlı olsun inşallah canım. zayıfladıkça içine girebildiğin kıyafetler seni 1 dilim pastadan daha fazla mutlu edecek inşallah.
takımımızda yer var. gelebilirsin tabi ama takıma katılma isteğini buraya değil, aşağıdaki başlığa yazman lazım:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-116.html
daha sonra seni davet edebiliriz. kurallar böyle.:97:
son günlerde paylaşımda azalma var gibi geldi bana canım. haftasonu ister istemez düşüyor zaten farkındayım. şimdi zaten geçmişe yönelik çok da bakmıyorum. ben listeye girebilmen için uğraşıyorum, bu yüzden uyarıyorum canım. bu hafta dikkat edelim diye öyle yazdım. cuma günü inşallah listede görebilmeyi ümit ediyorum.
su az oldu, evet. bu form çayı vs derken suyu unutuyorum.
günaydın şeker
wasa bol kalorili değil canım. 2 tane wasa 1 dilim ekmeğe eş. ekmekten daha katı, bol lifli bir şey. ekmek niyetine yeniyor
bu arada cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler öncelikle ilgili başlığa yazmak durumundalar. buraya gelip aranıza katılabilir miyim diyenleri o şekilde yönlendirelim canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-116.html
bu başlığa yazsınlar, yerimiz varsa ordan çağıralım.
günaydın deryacım
tamam karalar kalsınbeyazlar gitsin
![]()
zencefil çok iyi geliyor gerçekten. şifa olur inşalah.
yok şeker. 60 olduğum gün mezuniyetimi istiycem:) kilo koruma programı dahilinde yine aranızda olurum ama hedefimi küçültmek istemiyorum. şu an yeterince zayıfım, 60 bile çok şart değilmiş aslında ama bir kere 60 yazdım diye değiştirmedim. açıkçası çok zayıf olmak istemiyorum. etekler üzerimde iyi durmuyor gibi geliyorsadece sıklaşmaya ihtiyacım var. onu da regl sonrası ya callan ya da slim in 6 ile halletmeyi düşünüyorum, inşallah.:97:
gayet güzel yapmışsın. hem motivasyonunu da artırırsın böylece.
su az oldu deryacım. hem uykudan hem de meyve çayı, yeşilçay derken su unutuldu. bugün telafi edicem inşallah canım.
canım öncelikle başın sağ olsun ALLAH sabır versin,aramıza hoş geldin.günaydın gençlik :80:
talebim olumlu karşılanmış öncelikle beni kabul ettiiiniz için teşekkürler
takımlarla iigili kuralları az çok biliyorum daha önceleri 6 takım ve 8 takımda deişik aralarda yarışmıştım
anlıyacaınız bu diyet topikleri beni iyi bilir
hedefime ulaşıp mezunda oldum :59
bu yıl kötü bir yıl kış geöirdim babamı kaybettim 4 ay oldu
babamın vefatıyla müthiş bir yeme ihtiyacı müthiş kilo alımı
stres ime ket vuramıyorum
bir dal bir umut buraya tutundum umarım muvaffak olurum
kişisel bilgilerime gelince 41 yasındayım uşaklıyım 22 ve 19 yaşında iki çocuk annesiyim boyum 170 kilom 80
yaklasık olarak 8 kilo verebilimek ilk hedefim budur umarım basarırım![]()
geçmiş olsun canım,bak gecede olsa sporunu yapıyorsun bozma moralini.selam kızlar
sabahtan işlerim vardı, şimdi müsait olabildim. dün görümcemin ameliyatı uzun sürdü. 10 gibi eve getirdik kendisini. durumu iyi Allahıma şükür. saat 10 da kayınvalidelerde yemek yedik2 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt, yarım karnıyarık ve salata. eve geldik 11 gibi. callan ablayla çalıştık. sabahta kahvaltıya onlara gittim. 1 yumurta haşlanmış, 1 parça peynir yarım dilim ekmek yedim. çok yorgunum sabah sporumu yapamadım. akşamları yemeği kesmeyi istiyorum ama bu hafta kayınvalidelere sık gidersek ben bu hafta kilo alabilirim. çünkü ne kadar az yesemde geç yemek yiyoruz ve spor yapacak vaktim kalmıyor
moralim çok bozuk.
geçmişe bir göz atayım.
98 kilo ve44 bedel sporun mucizesi.benim kankimGünaydın canlarrrr
başkanım wc ye dkk başı çıkıyorum :) çıkmaz olurmuyum
evet sporu düzenli yaptığım için epeyce incelme oldu. 98 kiloada 44 beden giyorum
benim msjıma karşılık veren herkese teşkr ederim ilgilerinden dolayı
bu sabah 4 siyah zeytin, 3 fincan şekersiz açık çay, 1 lt su bitti. az yağsız peynir. ve bi dilim kepek ekmek ve iki salatalık doğramıştım onları ham yaptımşimdi evimi temizliyip çarşı pazar gezmeyi düşünüyorum bebekimle
akşama görüşürüz kızlar hoşçakalın
![]()

Son düzenleme: