• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geç yediğinin farkındayım ama az yiyorsun. üstüne de spor yapıyorsun. yakılıyordur diye düşünüyorum. tabi cuma tartı bize en doğru sonucu verir.

yaza bir şey kalmadı zaten canım. sen gel, her zaman paylaşımını yap. sınavdan sonra katılabilirsin.

seni de özledik canım:16:
çocukların hastalığından az girebiliyorsun, denk gelemiyorduk ne zamandır.
regl durumundayken spor pek zevkli olmuyor ama memlekette kaçırdığım için sürünerek de olsa gittim:) iyi geldi:1:

evet hiç denk gelemiyoruz bu hafta daha rahattım..ama hala burnum akıyor başım ağriyor spor yapamıyorum mekik felan çekerek idare etmeye çalışıyorum..
aslınd aspora başlayınc arahtlıyor insan değilmi iyiki gitmişsin..:29::8:

bu gün kendime badem gün kurusu kuru incir aldım..birde leblebi..ara öğünlerim baya tok tutuyor..
KARBONATLI su ebruli de verdiler ödem attırıryormuş..bakalımgünde 1 litre karbolu su içiyorum..

:66: leslie ablaya baktım çok fazla hareketli bişi değil ama callan ablanın maşallahı var parmak uçlarında yükselmeler falan zor ya benim gözüm yemiyor zaten denedim olmuyor ama yapabilene helal olsun derim çok zor çünkü:64:

ne kadar ince düşünmüş eşin canım ne kadar şanslısın callan abla çok yorucu yavaş yavaş yapıyor hareketleri ama çaktırmadan fena yoruyor ara verme derim ben üzerine gittikçe alışırsın yorgunlukta kalkmış olur:34:

canım şöyle yap istersen sabah kalktığında 10 dakika esneme hareketleri yap kahvaltıdan sonra bir 10 dakika daha yap günlük koşuşturman bittikten sonra eve geldiğinde 10 dakika mekik çek akşam yatmadan önce yattığın yerde 10 dakika bacaklarını havaya kaldır indir oldu sana 40 dakika hem zamandan kazanırsın hemde gün içersinde hep hareketli olmuş olursun nasıl sence:34:

:60::60::60: çok güzel ya işte buna aşk derim ben:66: maç yok elinde tv kumandalı koca yok spor yapan eşini hayranlıkla izleyen bir eş:46::46::46:

:

selam canım. callanetics zor ama yaparsan faydasını görürsün. gün içinde 40 dakika egzersizi parçalara ayırman hoşuma gitti. bende 2 ye bölüyorum. sabah ve akşam.

inşallah sende evlenince çok mutlu olursun. evlendikten sonra sevgi değilde insan geçinmeye bakıyor. çok değişik bir duyguymuş evlenmek. eşimle nişanımızda kurdelemizi eşimin dayısı kesmişti ve şöyle demişti. "en az bizim kadar mutlu olmanızı diliyorum". o kadar kalabalığın içinde evliliğinin mutlu olduğunu bu şekilde ifade etmesi çok hoşuma gitmişti. karısı için ne büyük gurur demiştim kendi kendime ve yengeye baktığımda yüzünde tatlı bir gülümseme ve gözlerinin sulandığını görmüştüm. bende aynısını söylemek istiyorum. en az benim kadar mutlu olasın inşallah :91:

2008 temmuz doğumlu
boy92
kolo 15
maşallah canım kilosuda boyuda çok güzel.sakın yemiyor diye de bırakma olur mu .

benim oğlumda 4.4.2008 doğumlu.
boyu :102 cm
kilosu: 17kg

ben elimden geldiğince aylık sağlık ocağına gelişimi için kontrole götürüyorum. yaşıtlarına göre gelişimi çok iyi dedi doktor. :16:

Allah'ım hepimizin evlatlarına sağlık sıhat versin :16:
allah bağışlasın canım.gayet güzel anne baba uzun musunuz ikinizde .

kendini iyi hissettiğin sürece sporunu yap..maşallah güzel hareket etmişsin.
enes paşa hangi balık yağını verdi bi yazıver ..benim oğlan 21.5 aylık hep en üst presentilde gittik 13.900 92 cm..ama çok iştahsızlaştı..marnys junıor diye arı sütlü vitamin var oda çok iyi iştah açıyor yeni ona başladık..kilomuz daha iyidi ama 6 aydır kilo almamış vede vermiş görünüyor..bakalım bende dertliyim sorun kilosu değil maşallah iyi ama yemek yemiyor ne oyunla ne başka birşeyle elime vurup kaşığı döküyor..:(((:52::37::50:

neymiş kine norveçli balık yağı ..

maşallah kuzuya..:nazar::nazar:

oy oy maşallah tosuncuklara..:nazar::emir_bebek:
evet canım bu sabahta yürüyüşümü yaptım aç karnına yarım saat.tartıldım 57.4 kilo çıktım sanırım 2 haftada 1kg aldım.gögüslerim kocaman dolgunlaştı onun kilosuda içinde .bugün midem çok yukarda hissettim.iştahsızlık başladı sanırım.
balık yağıda carlson fısh oıl limon aromalı canım.http://www.eczanemizde.com/?urun-2732-Carlson-Fish-Oil-Liquid-Surup-200-ml--Limon-Aromali-.html aha bundan

ne güzel bir söz. 3 gün tanı derdine sonra unut gitsin. denemek lazım:61:

akıllıca inşallah kaçamaksız atlatırsın. görümcenin durumunu da merakla bekliyoru z umarım iyidir:71:

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. hayat çok kısa ve değerli. işte bunu sadece böyle zamanlarda anlıyoruz oysa hiç aklımızdan çıkmamalı.

canım seninkinden daha kötü olanlar da var. benim oğlum kreşin ennnnnnnnnn zayıff ve ennnnnnnn kısa çocuğu ben ne yapayım?
gerçi seninkinden daha küçük ama olsun yazayım sen de kıyasla geçen seneki hali ile enesin. şimdi yusuf emir 83 cm ve 11 kılo. yusuf gibiler kreşte yaş olarak yani 13-14 kılo byu da geçtim zaten. bu arada 29 aylık oldu. işte mayısın 24.de 2.5. yaş olcak tam. hiç skma canını. oğluşunu da zorlama bence.
enes kilo olarak 2. yaşından beri 14 lerde gülüm 1 kg alıyordu sonra işte kreşe başladığıyla 14 bucuğa inmeye başladı.dediğin gibi seninkide iştahsız sanırım.bizim boyumuzda 2 yaşındayken 86 idi boyu seninkiyle aynı gidişatta 3 yaşında 93 santimdi.4 ayda 2 cm uzadı ama üzülmemek lazım mı yılda 5 cm uzaması normalmiş .ben ve eşim çok uzun boylu değiliz ancak bu kadar uzuyo demekki.
sık banyo yaptırmak boy uzatır mı ya kızlar sizce .ben bu kış haftada bir yaptırdım.ev gece biraz soğuyor diye .şimdi havalar ısınsın 2 günde bir yaptırıcam .
bizim bazı arkadaşlar yeni doğumdan sonra 2 güne bir yaptırmışlardı onlarınki ondan mı uzun sizce ?

Son düzenleme:
canlarım çıkıyorum

bu akşam evdeiz sanırım. egzersizlerimi yapıcam fazla zorlamıcam kendimi. yemek yemicem. süt içerim mutlaka.

iyi akşamlarrrrrr. gece eşim uyursa girerim, dedikodu yaparız :60:

hoşgeldin kaptanım billy blanks ve tai bo süper bişi ama hareketleri çok seri ve çok yorucu ben tüm seriyi youtobeden indirdim tai bo bir savunma sporuymuş inanılmaz ter attırıyor koşu bandında bile böyle terlemiyorum:52:
hımm merak ettim, bir de ben bakayım. gerçi sert bir sporsa ben pek iyi değilim onlarda.

bugün sabah
2 tane kepekli ekmekten domatesli peynirli sandviç yedim

ara
1 adet portakal

öğlen
dünden olan mercimek yemeği ve arpa şehriyeli pilav yedim hepsinden 4 kaşık

ara
1 adet elma

şimdide biraz spor yapıcam görüşürüz kızlar:54:
çok güzel maşallah:46:

evet hiç denk gelemiyoruz bu hafta daha rahattım..ama hala burnum akıyor başım ağriyor spor yapamıyorum mekik felan çekerek idare etmeye çalışıyorum..
aslınd aspora başlayınc arahtlıyor insan değilmi iyiki gitmişsin..:29::8:
spor beni çok rahatlatıyor. hastayken de vücudumdaki kırgınlığı alıyor gibi geliyor. yalnız spordan sonra deli gibi acıkıyorum:56:

bu gün kendime badem gün kurusu kuru incir aldım..birde leblebi..ara öğünlerim baya tok tutuyor..
KARBONATLI su ebruli de verdiler ödem attırıryormuş..bakalımgünde 1 litre karbolu su içiyorum..
hadi hayırlı olsun yemişlerin:56:

enes kilo olarak 2. yaşından beri 14 lerde gülüm 1 kg alıyordu sonra işte kreşe başladığıyla 14 bucuğa inmeye başladı.dediğin gibi seninkide iştahsız sanırım.bizim boyumuzda 2 yaşındayken 86 idi boyu seninkiyle aynı gidişatta 3 yaşında 93 santimdi.4 ayda 2 cm uzadı ama üzülmemek lazım mı yılda 5 cm uzaması normalmiş .ben ve eşim çok uzun boylu değiliz ancak bu kadar uzuyo demekki.
sık banyo yaptırmak boy uzatır mı ya kızlar sizce .ben bu kış haftada bir yaptırdım.ev gece biraz soğuyor diye .şimdi havalar ısınsın 2 günde bir yaptırıcam .
bizim bazı arkadaşlar yeni doğumdan sonra 2 güne bir yaptırmışlardı onlarınki ondan mı uzun sizce ?
anam çocuğu sulak yere bırakacak boyu uzasın diye:60::60::60:

canlarım çıkıyorum

bu akşam evdeiz sanırım. egzersizlerimi yapıcam fazla zorlamıcam kendimi. yemek yemicem. süt içerim mutlaka.

iyi akşamlarrrrrr. gece eşim uyursa girerim, dedikodu yaparız :60:
iyi akşamlar canım:80:
sen gel dedikodu yaparız. kayınvaldem sülüman izleyecekmiş. eşim diziden hiç hoşlanmaz. akşama bizim evde cümbüş var sanırım.:66:

Malesef 5 ayda canım çok uğraştın kilo verimim 2 ay durdu nişanlımın askerlik döneminde yaptım ona supriz yapcaktim ama tam istediğim gibi olmadi:2::63:
ayyyyyyyyyyy benim de hayalim bu nş yapabilirim 3 ayı kaldı nisanlımınn :81:
ayyy bugün gerçekten moralim çok bozuk. motivasyonum tamamen gitti. bu sabah merakımdan tartıldım p.tesi ile kilom aynı bir gram almamışım bir gramda vermemişim. kilo vermem mi durdu acaba :( aşırı hiç bişi yemedim. sporumuda yaptım. günlük ortalama 4 lt su tükettim ve sürekli wc ye çıkıyorum bitki çayım ılık suyum her daim var. çayım şekersiz hayatımda ekmek yok :50: nie böle yaww :50: bugun bütün gün spor mu yapsam offf çok sıkıldım :50: benzinim bitti arkadan gaz verip ittirecek olan yokmuuuuu :60::60::60:
a a a a a yapma bööle gruba yeni katıldın daha bi dur bakalım canmmm biz de bak zayıflamaya calısıoruz hep beraber yalnız deilisnn :38:
ay bugün bi mutsuzluk var üstümde zaten :(
sabah kahvaltım:
3 bardak şekersiz açık çay
3 siyah zeytin
1 kk yağsız peynir
1 dilim kepekli ekmek

şimdi evi temizliyip akşam yemeğini hazırlıycam. ve gün boyu spor yapmayı planlıyorum.
kowala gitsin o mutsuzlugu wakit kilo werme waktidirr :46: menün ii :nazar:
sabah
1 dlm kepek ekmeği
1 bardak şekersiz çay
4 zeytin 1 çay kaşığı reçel

ara
kaçamak:50:

öğle
1 tabak bezelye yemeği salata
1 dlm ekmek

ara 3 adet mercimek köftesi

akşam 8 gibi
1 tane enginar dolması ama pirinçlerini yemedim sadece yapraklarını sıyırdım.

ara 11 gibi eşim eve kaçamaklar almış gelmiş
ve içlerinden birini seçtim. midemin yanmasını geçirsin diye ondan yedim.:14:

adet dönemim yaklaştı kötüyüm. sürekli tatlı yemek istiyorum offfffffffff:18:
bu ara cok kacamak yapıosunnn :47:
geldimmm:79:

kayınvalidem bizde misafir kızlar, bilgisayar odası misafir odası olunca akşam gelemiyorum.
sabah ise spora gittim. şimdi duşumu aldım, bornozla oturdum valla:60:
hosgeldnn kaptanım özlettnn :38: ohh spor ii olmus kayınwalideyle anlasa biliosan ne mutlu :1:
melikecim,
deneme süresinde kaç arkadaş oldu? ben misafirden takip edemedim ama istersen artık davet etmeyelim. şimdi deneme süresindeki arkadaşları takip edelim.
deneme süresinde 9 kisi olması gerek dawet etmiorum artık ama dawet ettklerimzide onay wermeyenler war hala
Kızlar Bisey sorcam zira bu beni çok rahatsız eden bı durum
Ben şimdi 45 dk tempolu yürüdüm su parklardaki aletlerle de caliscam eve kadar 15 dk daha yurucem. bugün ok yaptım ama 2 ay sonra evleniorum koşuşturmam çok oluor bu hafta hicbisi yapmicam die soz verdim kendime yoruldum çünkü ama haftaya tekrar baslicak evi temizle yerlestir eşya bak vs.. Spor yapmaya zamanım yok zaman olsa Halim yok verilcek kilom çok ne yapcam ben sporsuz olurmu tavsiyelerimize ihtiyacım var :26:
canm sporu kendni cok yorarak yaparsan zewk almazsın we yapmak istemezsn zewk almaya claıss
ayyy kızlar mısafır trafıgıme bırde annemelr eklendı
cumaya onlar cumartesı 35 kısı
bu akşamda 10 kısı geleek
bu akşam ıcın 6 cesıt yaptım
havuclu mınık sandwich
zeytnlı poğaca
sosıslı borek
pateslı-kıymalı borek
kakolu pasta
sadrazam lokumu
prinç salatası

yaptım
sımdık temızlıkle ugrasıorum
tee tohumu kullanıyorum altın cılekle bırıkte ıstahı kesıyor regl zamanındakı tatlı krızını a.çılek gecıstırıo
haftasonu a.çılek cayına abslıyacagım

bugun sabah 1 tatlı kasıgı teretohumu ve bal
2 bardak su
10.00
kahvaltım 2 dılım etımek
1 dılım peynır
1 su bardagı maydonoz suyu

12.00 elma ve a.çilek 3 bardak su
14.00 4 yk barbunya 2 dılım etımek yogurt
16.00 portakal
18.00 4 yk barbunya salata yogurt
20.30.meyve
nie bu kadar cok misafir gelior yaw hayırdır :39:
ara ayran

öğle 1 tabak bezelye yemeği
1 dlm ekmek
ayran
su miktarı azaldı bu ara içemiyorum sinüzit devam ediyor suyu istemiyor vücudum kendimi zorlıuorum .eskisi gibi içemiyorum. bu arada midem daha iyi şu anda.
menün ii begendmmm :38::1: inş gecicek canm en yakın zmnda miden
Tam 2kg vermişim.Hem de yağdan.Ay şaka gibi hayatıda ilk kez kilo verdim.Şimdi çizelgemi yapacağım.Kaptan izin verirse bu Cuma belki listeye girerim:64::62:
süpeeeeeeeeeeeeeeer :46:
hmm canım boşver o zaman.Benim zaten pek bilgisayar iznim yok SBS den dlayı.Yaza artık paylaşım falan yaparım.Öptüm hepinizi:nazar:
a a a a ne ööle hemen küsüp de gider gibi :1: sen de hırs yokk hırssss
bugün sabah
2 tane kepekli ekmekten domatesli peynirli sandviç yedim

ara
1 adet portakal

öğlen
dünden olan mercimek yemeği ve arpa şehriyeli pilav yedim hepsinden 4 kaşık

ara
1 adet elma

şimdide biraz spor yapıcam görüşürüz kızlar:54:
ii gidiosun beybiiiiii :46:

inş ise yarar ortim cok ii gidiorsunnn :38::46:

ayy canımm inşallaah seni o kadar ii anlorumki inşallah verirsin bırakma ama hiç ben bırakmadm ama durdu işte iki ay ama ben bide her akşam üzüm yedim siyah üzüm cildim şıl şıl oldu ama sanırım o durdurdu:1:

canm sporu kendni cok yorarak yaparsan zewk almazsın we yapmak istemezsn zewk almaya claıss

leslie 3 mile yapodum çokda zevk alodum eğlenerek yapıodum ama şimdi çok sıkıo beni zorla yapıorum walk walk dedikçe kadın gıcık oluorum valla:47:

Son düzenleme:
Oh oh gelsin düğünler. Hem de ikisi de çok yakın akraba. Hadi bakalım o kurabiyeleri bir yana koy ve elinden geleni yap. Vaktin az, düğünler de önemli. Ben kaynımın düğününde 85 kilo civarıydım. Fotolarda kendime bir baktım şişman bir şey. Aldığım elbisein bile hakkını veremediğimi düşünüyorum:97:

:60:
Seni zayıflatayım demiyor da tek gidiyim diyor değil mi:) uyanık:)

:46:

Kiloyu nasıl pazartesiden çarşambaya almadıysan aynı şekilde 3 günde dramatik değişiklikler beklemiyoruz canım. Diyette en önemli konu sabır. Bir de sana tavsiyem sık sık tartılma. Haftada 1 gün tartıl yeter.

Hadi hadi gerekirse aç yüksek sesli bir müzik ve sıkıntını dağıt. Merak etme güzel sonuçlar alıcaksın.
Aynen öyle uyanık :52:

Ev işlerine daldım öğlen yemeğimi geç yedim. oda yemek değil atıştırmalık. akşam yemeğimde saat 7.40 da oldu.
Salata yaptım:
-marul (3-4 yaprak)
-bir tutam maydanoz
-bir tutam dereotu
-kk yağsız peynir
-4 siyah zeytin
-biraz limon suyu,pulbiber,nane (salataya eklediklerim. yağ yok tuz yok)
(ekmek yok)
buda akşam yemeğimdi. 4 litre suyum şekersiz sütsüz kahvemi içtim. galeta yedim bi kaç tane aralarda. bugün yediklerim bunlardı. çok yorgunum. belki birazdan 20 dkk da olsa yürürüm.

allah bağışlasın canım.gayet güzel anne baba uzun musunuz ikinizde .
Amin cnm. Benim boyum: 168 cm Eşimin boyu: 175 cm

a a a a a yapma bööle gruba yeni katıldın daha bi dur bakalım canmmm biz de bak zayıflamaya calısıoruz hep beraber yalnız deilisnn :38:

kowala gitsin o mutsuzlugu wakit kilo werme waktidirr :46: menün ii :nazar:

Kovaladım gitti :)) çok iyiyim şimdi hepinize teşkr ederim :16:

Son düzenleme:

ayy canımm inşallaah seni o kadar ii anlorumki inşallah verirsin bırakma ama hiç ben bırakmadm ama durdu işte iki ay ama ben bide her akşam üzüm yedim siyah üzüm cildim şıl şıl oldu ama sanırım o durdurdu:1:

leslie 3 mile yapodum çokda zevk alodum eğlenerek yapıodum ama şimdi çok sıkıo beni zorla yapıorum walk walk dedikçe kadın gıcık oluorum valla:47:
BENDE SPOR YAPARKEN ZEVK ALMAK İSTİYORUM AMA NERDE NE ZAMAN İNECEM KOŞU BANDINDAN DİYE DAKİKALARI SAYIYORUM.:33::33::33::33::33:KENDİME BUNLAR

miğden düzelmiş şükür iyisin ..dikkat et canım ya..

bu moda epeydir girmiyroum okuyunca içim tuhaf oldu..nasılda iyi anlatmışsın..

:52::27:kolay gelsin

olur ama sporla hem kolay hemde hızlı olur..vede sıkıklaşmış olursun..bu oşturmacda suyuna ve yemene dikkat edersen yine kilo verirsin..45 dk değilde 25 30 dk yürürsende olur..zaten hep aktif olacksın ..

gel rabia özledik..merak ettik..:70:

:9:
hep o anı beklediğim için aklmdan hiç gitmiorki ..
su içmesine çok içiorum ama gün boyu dşarda olduğumdan wc bulmak sıkınt oluor.gideceğim yerlerde gitmeden önce wc araştırması yapıp öle gitcem..:53:yoksa bigün altıma yapcam yakındıırrr
oh yarasın kaptanıma :8:

aynen öyle uyanık :52:

Ev işlerine daldım öğlen yemeğimi geç yedim. Oda yemek değil atıştırmalık. Akşam yemeğimde saat 7.40 da oldu.
Salata yaptım:
-marul (3-4 yaprak)
-bir tutam maydanoz
-bir tutam dereotu
-kk yağsız peynir
-4 siyah zeytin
-biraz limon suyu,pulbiber,nane (salataya eklediklerim. Yağ yok tuz yok)
(ekmek yok)
buda akşam yemeğimdi. 4 litre suyum şekersiz sütsüz kahvemi içtim. Galeta yedim bi kaç tane aralarda. Bugün yediklerim bunlardı. çok yorgunum. Belki birazdan 20 dkk da olsa yürürüm.

Amin cnm. Benim boyum: 168 cm eşimin boyu: 175 cm

kovaladım gitti :)) çok iyiyim şimdi hepinize teşkr ederim :16:

hoş geldin orti günü güzel geçirmişsin.boyumuda aynıymış

hep o anı beklediğim için aklmdan hiç gitmiorki ..
su içmesine çok içiorum ama gün boyu dşarda olduğumdan wc bulmak sıkınt oluor.gideceğim yerlerde gitmeden önce wc araştırması yapıp öle gitcem..:53:yoksa bigün altıma yapcam yakındıırrr
oh yarasın kaptanıma :8:

çok güldürdün beni cnm yaaa :60::60::60::60:

Cuma ayın 29 ben geçen ayın 29da 90 kiloyla yola çıkmıştım,bakalım ilk ayı ne kadarla bitirecem.

ne güzel de yazmışsın. biz de akşam eve gidince sporumuzu yapalım duşumuzu alalım bornozumuzla keyif yapalım:1:[/QUOTE]
ohh yapalım tabi gitsin yağlaaar gelsin minerallerr:64:

kilo verince kaslar yumuşuyor, özellikle kollar. o yüzden spor yapsan iyi olur. gelinliğin altına korse giyip karnını düz gösterebilirsin. göbek için güzel egzersizler var. callaneticsle zaten göbeksiz olan karnım 1 haftada 2 cm inceldi.

gün içinde tek dilim ekmek yemeyen, akşamları yemek yemeğen biri için (kaptanım cumaya kadar) bu menü çok ağır değil.

yediklerini anlık yazabilirsen daha iyi olur. hemen cevap verebiliriz. :61:

gelinliği zaten ona göre kendinden korseli yapcaklar hatta provada çekilmiş resmimi becerebilirsem eklerim.ben hareketli eğlenceli spor yapabilirim o çok sakin geldi bana vede çook zor ama deeyim tekrardan.
ok o zaman zaten dediğim gibi insan kendini daha ii bilir

çok güldürdün beni cnm yaaa :60::60::60::60:
ama öle canım yaa bugün tül perde bakıoruz hesap kabarık çktı düşürmeye çalşoruz falan neyse uzadı işte wc varmı diorum kadına var ama girme pis dio bana biraz daha durursam burası pislencek yoksa deyince gösterdi wc yolunu gayette temizdi kllığına dedi zaten anladım onu been:9:

Cuma ayın 29 ben geçen ayın 29da 90 kiloyla yola çıkmıştım,bakalım ilk ayı ne kadarla bitirecem.
inşallah yüzünü güldürür sonucun ama ne olursa olsun bırakma

Back
X