• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydiin kizlarr..
Henüz tartilmadim birazdan hbr vercemde sabah wc ye çıkıp tartilmak istedim gece incir kayısı yedim Sabah'ta 1 kayısı yedim yanlismu yaptım ama acaba ama wcye çıktım

Günaydın sevgi kelebekleri :66:

Bende henüz tartılmadım. baskül oğlumun uyuduğu odada. uyanınca şeettirivericem :64:
Güzel sonuçlar bekliyorum :62:

günaydın..dün akşama kadar yattım bu sabah daha iyiyim..en azından ayaktayım..:66:
kilom 63.3 ama ısrarla sonuca ulaşana kadar bırakmak yok..:10::8:
Rabia izine iyiki ayırmadın..teşekkür ederim..:9::70:

günaydddddddddddddddnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :64::64: coooooooooooooooooook mutluyummm cooooooooooooooooooooooook 86 cıktım tartıdaaa 85 e 1 kaldııı yihhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :66::66:

ORTİM süper tebrikler..:nazar::46::16:

günaydın kızlarrrrrrrrrrr

Beraber girdik bu takıma
Ugra yine gel ara sıra
Ramak kala cumaya
Cok kacamak yapma
Ucalım yarın hep beraber havaya :60::60:

:46: boynuz kulağı geçmiş. çok güzel. teşekkür ederim.

süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeersin,bide gideyim diyorya

kız açlık size yarıyor,güzel atışıyorsunuz. birerde saz verelim size.

:60: gerçekten açlık yaradı.

burcu çok guldurdun benıı
valla bu aralar bole
hafta sonuda dahıl pazar sabahı donerım

yogunum ısın kotusu kılo alıyorum sanırım
moralımde bozuk
ınsanlar çok haın bugun dombılı cok uzgun
:2::2::2::2::2::2:

benim dombilimi kim üzdü, söyle ben onların saçını çekeyim. fırsat bulunca anlat merak ettim. bizimlede dertleş. bazı insanlar gerçekten çok kötü. Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın. kendi başlarını yesinler inşallah.:47:

hoşgeldin diyen tüm arkadaşlara hoşşş bulldduukkk:54:

bende hoşgeldin diyorum banada hoşbulduk de :52:

günaydddddddddddddddnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :64::64: coooooooooooooooooook mutluyummm cooooooooooooooooooooooook 86 cıktım tartıdaaa 85 e 1 kaldııı yihhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :66::66:

genç olmanın enerjisi başka canım ya. şuna bak :66: çok sevindim melikecim. Allah devamını getirsin. :54:

anam kiloyu yazmadım. evettt biliyorsunuz ki geçen cuma 60,4 tüm. çarşamba sabahı 61 dim. çarşambadan cumaya yaptığım sıkı diyet ve spor sonrası bugün 60 ım. :66: 2 günde 1 kg vermişim. ben bile inanamıyorum. demekki tüm hafta yapsam 3 kg giderdi. ama ben yavaş ve kalıcı olmasını istiyorum. hedefim haftada 1 kg.

bu sabah yine show zamanıydı. evlenmeden önce bana dar gelen içene giremediğim bir pantolonu denedim. çok sıkı bir şekilde oldu :53:. henüz 3 kg fazlam olmasına rağmen o pantolonun olması inceldiğimin kanıtı. oda sporla oldu tabiki. callan ablaya çok teşekkür ederim. :61:

bu arada bu sabah eşim benden heyecanlıydı. tartıldıktan sonra kaç çıktın kaç çıktın deyişi vardı ya öldüm gülmekten :60:

hasta hasta geldim kilo bildirimimi yaptı nerdesin ya..:47:
daha kahvaltı yapmadım..iştahım sıfır ama gidip iki lokma yiyip ilaç almam gerek şimdilik byby bayanlar..:16::9:

Kilom 76.8:64: inşallah Haziran sonuna kada 6 li rakamları gorurum:26:
:nazar::46:
anam kiloyu yazmadım. evettt biliyorsunuz ki geçen cuma 60,4 tüm. çarşamba sabahı 61 dim. çarşambadan cumaya yaptığım sıkı diyet ve spor sonrası bugün 60 ım. :66: 2 günde 1 kg vermişim. ben bile inanamıyorum. demekki tüm hafta yapsam 3 kg giderdi. ama ben yavaş ve kalıcı olmasını istiyorum. hedefim haftada 1 kg.

bu sabah yine show zamanıydı. evlenmeden önce bana dar gelen içene giremediğim bir pantolonu denedim. çok sıkı bir şekilde oldu :53:. henüz 3 kg fazlam olmasına rağmen o pantolonun olması inceldiğimin kanıtı. oda sporla oldu tabiki. callan ablaya çok teşekkür ederim. :61:

bu arada bu sabah eşim benden heyecanlıydı. tartıldıktan sonra kaç çıktın kaç çıktın deyişi vardı ya öldüm gülmekten :60:

tebrikler burcuxx spor spor spor diye burdan çığlık atıyorum ya ..kendim yapamıyorum ama durum belli.zamanında sporumu aksatmaığım için etkilerini çok iyi biliyorum..kilo vermenin yanında sağlıklı vede sıkı bir vücuda sahip olmanın verdiği mutluluk başka değilmi.:34::12:.
eşinle muhabbetin çok güzel MAŞALLAH RABBİM MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN..:nazar::nazar:

:nazar::46:

tebrikler burcuxx spor spor spor diye burdan çığlık atıyorum ya ..kendim yapamıyorum ama durum belli.zamanında sporumu aksatmaığım için etkilerini çok iyi biliyorum..kilo vermenin yanında sağlıklı vede sıkı bir vücuda sahip olmanın verdiği mutluluk başka değilmi.:34::12:.
eşinle muhabbetin çok güzel MAŞALLAH RABBİM MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN..:nazar::nazar:

o attığın çığlıklarda gerçekten haklısın. canım benim, çok teşekkür ederim. :16:

iki gün önce 63.9 düm aslında ..600 grda bendne gitmiş..ah hastalıklar bu ayımı yediler ya neyse vardır bundada bir hayır..
RABBİM ACİL SIHHATİMİ GERİ VER YAVRULARIMI BENİ SAĞLIĞIMIZA KAVUŞTUR..NEYİN DİYETİYSE BİNLERCE KERE TÖVBE YARABBİ..cumanın yüzü gözü hürmetine duamı duy ve kabul et ALLAH'ım..

iki gün önce 63.9 düm aslında ..600 grda bendne gitmiş..ah hastalıklar bu ayımı yediler ya neyse vardır bundada bir hayır..
RABBİM ACİL SIHHATİMİ GERİ VER YAVRULARIMI BENİ SAĞLIĞIMIZA KAVUŞTUR..NEYİN DİYETİYSE BİNLERCE KERE TÖVBE YARABBİ..cumanın yüzü gözü hürmetine duamı duy ve kabul et ALLAH'ım..

AMİİN canm..ne güsel içten dua etmişsin bende tam 1 ay önce 76 kiloydum hastalık benmde 1 ayımı yedi ama ben kilo aldım 79-80 oldum çok şükür şimdi herkes iyi..

:9::9::9::9: 98.00 olmuşum :9::9::9: valla 500 gramda 500 gramdır :9:

sevindirik oldum :9::9:
tebrik canım 100 gr bile değerli kız değilki 600 gr maşallaaaah:nazar:

AMİİN canm..ne güsel içten dua etmişsin bende tam 1 ay önce 76 kiloydum hastalık benmde 1 ayımı yedi ama ben kilo aldım 79-80 oldum çok şükür şimdi herkes iyi..

tebrik canım 100 gr bile değerli kız değilki 600 gr maşallaaaah:nazar:

teşkr ederim cnm. hepbirlike :16:
bu hafta ayran çorbası ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum. bakalım yine yediklerimi içtiklerimi paylaşıcam :16:

günaydın herkese:79:

bu hafta aynıyım 68. bugün evde olmucam pek canlarım işlerim var dışarıda akşama girebilirim
haftaya veririz inşallah
sen 84 deil mydn canım en son:44:

günaydın canım ben de dısarda olucam bgün
canım o iki hafta önceseydi,geçen hafta 82 oldum ya.
tebrikler:81::81::81::81::81::81::81:
Kilom 76.8:64: inşallah Haziran sonuna kada 6 li rakamları gorurum:26:[/QUOTE:81:]
inşallah canım,senide tebrik ederim

hasta hasta geldim kilo bildirimimi yaptı nerdesin ya..:47:
daha kahvaltı yapmadım..iştahım sıfır ama gidip iki lokma yiyip ilaç almam gerek şimdilik byby bayanlar..:16::9:
ALLAH sizi hep böyle mesut etsin,osevinç ve huzur hiç bir zaman eksilmesin(amin)
Rabbim bu mübarek günde duanı kabul eylesin.(amin)
:9::9::9::9: 98.00 olmuşum :9::9::9: valla 500 gramda 500 gramdır :9:

sevindirik oldum :9::9:
orti tebrik ederim.

Kayıp aranıyor görenlerin,dikkatine emva,fedicii.
Görenler allah rızası için 13. Takıma haber versin.

Back
X