• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkese hayırlı cumalar.ALLAH HEPİNİZİN DUALARINI KABUL EYLESİN.

AMİN canım sanada hayırlı cumalaaar..

kızlaar 5i bi yerde çayını içen deneyen varmı kesin vardır:34: dün dağadankini aldım sallama poşet çay içimi çok hoşuma gitti ama bazı yerlerde olumsuz şeyler yazılmş sizce nasıl yada kilo vermek için hızlandırıcı başka çay önerinizz varmı??

Merhabalar ;
Öncelikle belirtmeliyim siteye üç gündür giremedim. Sayfa hep hata verdi.
Bugün tartıldım sabah aç karnına. Sonuç : 60,6 kg.
Bugünden itibaren yarışmaya başlıyorum değil mi ?
Fakat inşallah evde akşam siteye girmemde sorun çıkmaz.
Artık hergün akşam menülerimi bildirmek için yazmalıyım sanırım .
Tekrar teşekkür ederim gruba katıldığım için.
Şimdiden heyecanladım bakalım ne olacak gidişat.
Bazen diyorum benden adam olmaz diye .
Ama şimdi yeni bir soluk var , bakalım kendime verdiğim sözü tutabilecek miyim.
Görüşmek üzere. :2:

Son düzenleme:
hoşgeldin diyen tüm arkadaşlara hoşşş bulldduukkk:54:
hoş geldin..
herkese günaydıınlar,namazdan sonra uyumayacam 3 tane halım var onları yıkıcam.
bu hafta kilo veremedim:43::43::43:
kilom aynı 82
kilo tickerine göre kilo vermişsin ama..
gunaydın
kılom 69.5
:70:
günaydın herkese:79:

bu hafta aynıyım 68. bugün evde olmucam pek canlarım işlerim var dışarıda akşama girebilirim
kilo vermediğini görünce moral bozmak yok..spor yapıyorsun çok aktifsin karşılığı yakında gelmeye başlar..:9::29:
sabah 2dilim k.ekmeye sürülmüş acılı sos
ara.1elma
öglen. 2 saat arayla 4kepçe ayran çorbası
akşam 2kepçe çorba
ara.1dilim k.ekmeye sürülmüş acılı sos
su yok delinecek kadar az
spor yok bol bol ev işleri:47::47::47::47::47::47:
su nedne yok olmadı şimdi.:47:
Bu gün vefat eden koşumuzun oğlunun cenaze töreni vardı,öğretmen arkadaşları ve öğrencileri omuzda getirdiler son kez baba ocağına.annesinin ve kız kardeşlerinin bağırmaları feryatları hala kulaklarımda.ne kadar fani boş dünyada yaşıyoruz,gereksiz şeylerle uğraşıyoruz,birbirimizi üzüyoruz.ama şu bir gerçek ateş düşdüğü yeri yakıyor.
:43::43:
bugün bol bol spor yaptım hiç çalışamayan kaslarım varmış omuzlarım ağrıyor sanırım birazda zorladım kendimi sırt kemiiklerimin olduğu aralarda şişlik oluştu:5:
aman n eyapğıyorsun canım ya şişiklte ne spor sağlık için yapılıyor değilmi..kilo veririsin ama sağlığını bozmadan kendini hırpalamadna yapmalsısın değilmi...:20:
k.öncesi: ballı limonlu su
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, peynir, 4 zeytin ve 1 wasa + 1 form plus
ara: 1 galeta ve 1 karper ve 2 hurma
öğle: fırında köfte patates ve 2 yk pilav
ara: 2 kupa yeşilçay
ara: 1 greyfurt, 1 kase yoğurtlu k flakes
akşam: 2 parça tavuk ve salata
ara: kuru üzüm, kuru kayısı, badem cevzi türü bir karışım
şimdi: form plus içiyorum:93:

su: 1.5 lt
spor: yok
:nazar::46:
şimdi canım yazayım ozaman yarın yine yazarım.adım fatma ,yaşım 28 kilom( ne yazıkki) 93,5 boyum 162. hedef kilom şimdilik 70 bakalım hayırlısı.bu arada şuan midem acayip kazınıyor.bir muz ve birazda haşlanmış tavuk tırtıkladım.ilk günler çok zor olacak sanırım.çünkü ben bide geç yatıyorum,saat 2 gibi falan bakalım nolacak.şu akşam yemelerine bir son vermem lazııımmmm:30:
miğden kazınsa bile o saate sadece tarçınlı süt içip yatmanı öneririm.sabahda çok aç kalkamzsın...meyvede şeker var ve o satte ne yersen ye bu meyvede olsa vücudun direk depoya gönderir.
selam canlar :16:

Kahvaltımı paylaşmıştım bugün.

öğlene doğru amcamın kızı aradı. illa bize gel diye. bi parça açma iki çorba kaşığı kısır ve 3 fincan şekersiz çay içtim. bol su yine.

akşam eve geldim. dediğim buğdaylı nohutlu ayran çorbası içtim 1 kase. 2 salatalık yedim.

3 lt su tükettim bugün. 1 litre 5'i bir yerde çayımı içtim. birazdan dereotlu yoğurt yerim yada yerine bir yeşil elma yerim.

4 km yürüdüm bugün. ve amcamın kızınada yürüyerek gidip geldim. yürüme mesafesi 15 dkk falan birde dönüşü var :9:

bugün yaptıklarım bunlardı. sizce nasıl :16: birazdan biraz ütüm var onları yapıcam. gücüm olursa biraz daha spor aktivitesi yapabilirim :9:
sporun yeterli bir daha neden yapmak isitiyorsunki..birde su miktarını 3 litreden yukarı çıkartmamanı öneririm..fazla su içersen vücudundan gerekli mineralleri atarsın buda sağlığın için zararlı..sporda çok yapıyorsun..hafdada 4-5 gün 45 dk 5.5 te yürü bu yeterli..bölgesel çalışmayapabilirsin ama sporunu abartma. 1 saat üstü sporda vücud direk yağ yakımını durduruyor ve kendini koruma altın alıyor 1 saat üstü sporda sadece kendini yormuş olursun daha fazla yağ yakmazsın..:34::9:
insanları hıc anlamıyorum nıe bu kaar kotu ve acımazsız oluyorlar
bugun cok kırıldım
esım eve gelısede dertlessem
:70:
kim üzdü seni boşver densiz dengsiz insanları..
Günlük menumu yazım ben

Sabah maydonoz suyu k. 2 dilim ekmekle tost
Ara Kücük boy süt
Öğlen yağı süzülmüş ton balığı yoğurt domates 1 dilim ekmek
Ara nescafe sarı leblebi
Aksam ispanak yoğurt bı dilim ekmek yücem birazdan
Arada elma yücem
5i bı yerde çay
Henüz 1 lt su 2 olur
30 dk yürüyüş tomplamda 1bucuk saat spor
spor yaparken 15 dk dan sonra yağ yakımı başlıyor ve 35 dk yeterli..1.5 saat ne yaptın kız..kendinizi bu kadar yormayın.spronuzu devamlı hale getirin ve dengeli beselnin yeter..bu kilolar 1 ayda gelmediki 1 aydada gitsin değilmi..:34::9:
Beraber girdik bu takıma
Ugra yine gel ara sıra
Ramak kala cumaya
Cok kacamak yapma
Ucalım yarın hep beraber havaya :60::60:
VAY ORTİME bak..:16::46:
13.TAKIM

Rabia kaptandır liderimiz
Hepimiz onu çok severiz
Aç karnımız diyetteyiz
Her gün yaparız egzersiz

Takımda çok var arkadaş
Hepsi birbiriyle sanki kardaş
Yeriz kalorisiz ot gibi aş
Kilo veremezsek halimiz yaş

Perşembeden başlar heyecanımız
Cuma sabahı erkenden tartılırız
Kilomuzu topiğe hemen yazarız
İnşallah her hafta kazanırız

neyneyse iyi kaptanlık yapar
dombili menüsünü yazar kaçar
file6 arada bir kocasına kızar
bitanedir eşim emwacilbihar

yağmurcini kaptan yardımcımız
sakaleymaster için dualarımız
ferdici çok tatlı arkadaşımız
hoşgeldiniz yeni kızlarımız
tek kelimeyle harikasın burcuxxx.:46::71:
dualrınıza ihtiyacım var gerçekten..
sağol canım. takımdan çıkmak istememin nedeni katılımımın az olacağından dolayı idi. yoksa diyeti bırakmak istemedim.daha hedefime ulaşamadım. bana olmayan kaprilerim var.

ben sizleri çok sevdim. bana ne kadar topiğin rengi desenizde bu takımda benim hayatımın rengi oldu. dün eşime kızlardan nasıl ayrılacağım dedim, hepsine alıştım. akşamları girersin, üzülme dedi. akşamları oraya buraya çok gidiyoruz, gelenler oluyor. o yüzden garanti veremiyorum. herşeyin hayırlısı diyelim. geçen topikte dolaşırken çok güzel bir söze rastladım. artık dualarımı herşeyin hayırlısı olsun diye etmiyorum bakın şöyle ediyorum : Allahım, gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle. :61:
.ok güzel dua gerçekten..
ayrılmayalım değilmi..katılımında azalmada olsa sen gel..
duygular karşılıklı..:16:
amin tez zamanda iyileşirsiniz inşallah.
bende hava güzel bundum hemen sobayı çıkardık,inşallah havalar soğumaz.
hemen temizliğe başlamam lazım,ama nerden nasıl başlıyacam bilmiyorum.
AMİN canım saol.. Havalar ısınamadı zaten sobayı erkenmiki az daha dursaymış ..
bitter çikolatam billy blank's la 1 saat sporumu yaptım:66: form plus çayım elimde dinleniyorum akşama bu akşam pek bişi yemicem sanırım special k yeterli olucak hala 68 kiloyum inş yarına 1 kilo gitmiş olur akşama kadarda ara ara egzersizler yapıcam :26:
aç durmak yok..az az sık sık yiyeceğiz..suyumuzu aksatöayacağız..sprodada abartıya gerek yok..:9::8:
senin ve çocuklarının sağlığına kavuşması için dua ediyorum. kolay değil 2 çocuk, biri ufak, hastasın. insan hastayken kendine hayrı olmuyor ve sen onlara enerji harcıyorsun. Allah yardımcın olsun.

bende dün akşam üşüttüm galiba. karnım ağrıyor. spordan sonra terledim , soyundum öylece mutfağı topladım. sabahta saçlarım ıslak çıktım. başım ağırdı öğlene kadar. Hasta olmak için ne kadarda uğraşıyorum değil mi? :52: hala başaramadım.

çok saol canım düşündüğün ve dua ettiğin için teşekkür ederim..gerçekten yanlız olsam yatarım ama olsun Rabbim kuzucuklarımı korusun başımdan eksik etmesin..:nazar::emir_bebek:
aman dikkat et kendine..:20::47:

teşkr ederim cnm. Hepbirlike :16:
Bu hafta ayran çorbası ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum. Bakalım yine yediklerimi içtiklerimi paylaşıcam :16:
bende pek işe yaramadı ayran çorbası,güzel tok tutuyordu,ama klo veremedim
amin canım sanada hayırlı cumalaaar..

Kızlaar 5i bi yerde çayını içen deneyen varmı kesin vardır:34: Dün dağadankini aldım sallama poşet çay içimi çok hoşuma gitti ama bazı yerlerde olumsuz şeyler yazılmş sizce nasıl yada kilo vermek için hızlandırıcı başka çay önerinizz varmı??

5i bi yerdeyi bende içiyordum bitti.şimdi from plusa başlamak istiyorum.

kızlar,
listeyi bildirim yapanlara göre aşağıdaki gibi ekliyorum. bundan sonra gelen arkadaşlar da ilgili boşlukları doldursunlar.

melikecim,
hesaplamaları yapamayanlara sen yardımcı olursun. liste tamamlanınca kardeş takımımız 5. takıma kontrol etmeleri için iletirsin. ben spordan dönünce de beraber paylaşıma ekleriz.
ferdiciyi bu hafta aynı geçelim. haftaya gelmezse bakıcaz.

** 13 .TAKIM 204. ETAP **

_ferdici_ ( 66.8 / / / %)
neyneyse ( 61.6 / 61,6 / 0,0 / 0,00%)
sakaleynmaster ( 62.5 / 63.3 / -0.8 / -1.28%)
burcuxxx (60.4 / 60.0 / 0.4 / 0.66%)
emvacilbihar (51.6 / / / %)
yagmurcini3 (88.0 / 86.0 / 2.0 / 2,27%)
dombili85 ( 68.2 / 69,5 / -1,3 / -1,91%)
file76 (82 / 82 / 0,0 / 0,00%)
roseking35 (70 / 68 / 1,0 / 1,43%) Yeni üye. 12.04.2011 tarihinde takıma katıldı.
13.TAKIM TOPLAM KİLO (611,1 / / / %

Son düzenleme:
sporun yeterli bir daha neden yapmak isitiyorsunki..birde su miktarını 3 litreden yukarı çıkartmamanı öneririm..fazla su içersen vücudundan gerekli mineralleri atarsın buda sağlığın için zararlı..sporda çok yapıyorsun..hafdada 4-5 gün 45 dk 5.5 te yürü bu yeterli..bölgesel çalışmayapabilirsin ama sporunu abartma. 1 saat üstü sporda vücud direk yağ yakımını durduruyor ve kendini koruma altın alıyor 1 saat üstü sporda sadece kendini yormuş olursun daha fazla yağ yakmazsın..:34::9:

rahat batıyo canım :9::9::9: napim ya zayıflamak istiyorum :43:

kızlar,
listeyi bildirim yapanlara göre aşağıdaki gibi ekliyorum. bundan sonra gelen arkadaşlar da ilgili boşlukları doldursunlar.

melikecim,
hesaplamaları yapamayanlara sen yardımcı olursun. liste tamamlanınca kardeş takımımız 5. takıma kontrol etmeleri için iletirsin. ben spordan dönünce de beraber paylaşıma ekleriz.

roseking35 (70 / 68 / 1,0 / 1,43%) Yeni üye. 12.04.2011 tarihinde takıma katıldı.
deneme süresinde olduğum için mi beni listeye almadınız :43:

kızlar,

melikecim,

canım mrb .bende varım .ben saat 11.30 a kadar diye biliyorum son bildirim saatini .yanlış bilmiyorum inşallah:(neyse bende bildireyimde kilomu geç olmadan:)çünkü ben biraz geç kalkıyorumda ondan.bugün sabah wc den sonra iççamaşırlarıyla tartıldım ve kilom 92.300 işte böyle kızlar.bir günde bile vermişim:)öptm kocaman.bugün diyet 2.gün.:32:

bu arada sabah kahvaltım:

1 bardak 5'i bir yerde çayım (sıcak)
10 dkk sonra:

-kk yağsız peynir.
-6 siyah zeytin.
-iki çay kaşığı vişne reçeli.
-bi çatal yumurta ( oğluma sucuklu yumurta yapmıştım. çok canım çekti bi çatal tırtıklarım (sucum değil sadece yumurta) )
-3 fincan şekersiz açık çay.
-2 salatalık dilimledim ham yaptım :9:

Menüye baktım da kahvaltım çok zenginmiş :9:

hava bozuk bugün çarşı pazar gezemem :9: bugün yürüyüş yapamam belki inanılmaz dizim ağrıyo (romatizma ağrısı) egzersizler yaparım akşamada 20 dkk yürüyüş ve koşu yaparım :9:

500 gram vermişimya ben bu gazla hiç durmam :9:

rahat batıyo canım :9::9::9: napim ya zayıflamak istiyorum :43:

azim ve sabırla kilo vereceksin.kendinize zaman tanımayı öğrenmelisiniz..hergün tartılarak moralinizi bozarsınız hergüne değil ay sonuna odaklanmalısın..bir ay sonraki halini düşün ..yarınıkini değil..kendine bir süre belirlemişmiydin şu kadar zamanda şu kadar kilo vereceğim gibi ..bu daha kolay kilo vermeni sağlar..ve hedefe kilitler seni..:10::9:

Rabiacım canım amonra 195,etapta 79,1 olarak ayrılmıştı bu hafta geri döndü 85,2 olarak..hesaplamasını nasıl yapıcam onun

azim ve sabırla kilo vereceksin.kendinize zaman tanımayı öğrenmelisiniz..hergün tartılarak moralinizi bozarsınız hergüne değil ay sonuna odaklanmalısın..bir ay sonraki halini düşün ..yarınıkini değil..kendine bir süre belirlemişmiydin şu kadar zamanda şu kadar kilo vereceğim gibi ..bu daha kolay kilo vermeni sağlar..ve hedefe kilitler seni..:10::9:

tabiki hedef belirledim cnm. ben diyete başladığımda her pazar tartılıyordum. ve 4 haftada toplam kiloma bakıyrdum. şimdi gruba dahil olduğumdan beri zaten bu ilk haftam. cuma tartılmaya başladım. hergün tartılmıyorum tabiki bir kere dayanamadım tartıldım hafta içi :9: onun dışında haftada bir tartılıyorum cnm. mayıs 6 da iki ay olacak diyete başlıyalı. 7 kilo verdim. 2 aylık gayet düşük bir bir okadarda benim için sağlıklı bir rakam cnm. sencede öyle değilmi :16:

biraz evi toplayayım dedim ama yok hala gücüm yok..olan enerjimi kuzucuklara ayıracğım..
BU arada karbonatlı suyu denemenizi tavsiy ederim..1.5 litre suya 1 tatlı kaşığı çok güzel tuvalete çıkartıyor..şişkinliğe süper etki..

:9::9::9::9: 98.00 olmuşum :9::9::9: valla 500 gramda 500 gramdır :9:

sevindirik oldum :9::9:

tebriklerrrrr :46: az kilo verenler için bir sözümüz var : az olsun, kalıcı olsun :52:

herkese hayırlı cumalar.ALLAH HEPİNİZİN DUALARINI KABUL EYLESİN.

aminnnnnnnnnnnn

hoş geldin..

tek kelimeyle harikasın burcuxxx.:46::71:
dualrınıza ihtiyacım var gerçekten..

.ok güzel dua gerçekten..
ayrılmayalım değilmi..katılımında azalmada olsa sen gel..
duygular karşılıklı..:16:

çok saol canım düşündüğün ve dua ettiğin için teşekkür ederim..gerçekten yanlız olsam yatarım ama olsun Rabbim kuzucuklarımı korusun başımdan eksik etmesin..:nazar::emir_bebek:
aman dikkat et kendine..:20::47:

teşekkür ederim sende harikasın. tam bir anasın, savaşçı. evet ayrılmayalım, ya ben kimsenin hakkını yemek istemedim. olur listeye girmek isteyen biri ben az yazıyorum ayıp olmasın dedim. :31:

kilo bildirimim 51.600 hiç bi değişiklik yokkkkkkkkkkkkkkkkk:59::59::59::14:

kız gel buraya saçlarını yolacam. nerdesin kaç gündür hıııııııııııııı? herkes çifter çifter turladı topikte ben yalnız :85: . anla işte özledim seni :54:

Back
X