• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tabiki hedef belirledim cnm. ben diyete başladığımda her pazar tartılıyordum. ve 4 haftada toplam kiloma bakıyrdum. şimdi gruba dahil olduğumdan beri zaten bu ilk haftam. cuma tartılmaya başladım. hergün tartılmıyorum tabiki bir kere dayanamadım tartıldım hafta içi :9: onun dışında haftada bir tartılıyorum cnm. mayıs 6 da iki ay olacak diyete başlıyalı. 7 kilo verdim. 2 aylık gayet düşük bir bir okadarda benim için sağlıklı bir rakam cnm. sencede öyle değilmi :16:

2 aylık sürede çok güzel bir kilo bence.:46::nazar:.diyetisyenler aylık minumum 1.5 kilo maksimum 4-6 kilo diyor ki sen çok ideal aralıkta kilo vermişsin..:9::13:amaç verilen kiloyu tekrar almamak sağlıklı bir kilo aralığında hayatımızın geri kalan kısmındada devam etmek değilmi?bunu ne yaz için nede bir kaç ay için yapmıyoruz..hedefimiizn temelinide bu oluşturmalı..:29:

sakalaynmaster canım kaptan yardımcısı senmiydin ? rabia geç dönecek galiba sen benim soruma cevap verebilecekisin ? listeyi hazırlıyorumda orda takıldım yaa

ahh kızlar dün akşam ne sınavlardan geçtim bilseniz. akşam eşime kardeşimi alıp dışarı çıkalım dedim. siz fast food yiyin ben yemicem. dedim. çok güldü. neyse aldık kardeşimi gittik mc e. bunlar hayvan gibi menü söylediler. anam o patates kızartmaları ne kadar çoktu ne kadar güzeldi. yerken onları seyrettim. patatesleri altına benzettim. gözüm döndü. eşim uzattı bir tane minicik. yok yemem dedim. kardeşim soğan halkası uzattı yok dedim. eşim hamburgerinden minik bir parça kopardı yok dedim. onlar yerken bir ayran içtim. sonra annemlere çay içmeye gidelim dedik. onlar yemekteydi biz gittiğimizde. oooyyy çok güzel kokuyordu. karnıyarık yapmış fırında. gittim baktım tabakları seyrettim. herkes otur dedi yok dedim. ardından çay yapıldı. sağolsun anam kurabiyeler koymuş tabağa. herkeste bana uzatıyor ye diye yine yemedim. abim diyor ne diyetmiş bu böyle :60:

ya kızlar ben diyetteyken kendimi oruç gibi hissediyorum. elim bişiye gidiyor hemen çekiyorum. bazen suya uzanınca bile tereddüt ediyorum :60:

2 aylık sürede çok güzel bir kilo bence.:46::nazar:.diyetisyenler aylık minumum 1.5 kilo maksimum 4-6 kilo diyor ki sen çok ideal aralıkta kilo vermişsin..:9::13:amaç verilen kiloyu tekrar almamak sağlıklı bir kilo aralığında hayatımızın geri kalan kısmındada devam etmek değilmi?bunu ne yaz için nede bir kaç ay için yapmıyoruz..hedefimiizn temelinide bu oluşturmalı..:29:

valla ben sağlığım için veriyorum cnm ne yaz için ne güzellik için. onlar sonrasında gelenler.

artık ayaklarım bedenimi taşıyamıyor bi iş yaparken çabuk yoruluyordum. az yürüsem dizlerimin sancısından belimin sancısından uyuyamazdım. spora alıştığım için inan artık ne ayaklarım ne belim ağrıyo. merdiven çıkarken nefesim daralmıyor. heryere yürüyerek gitmekte sıkıntı yaşamıyorum artık. kalıcı ve vucudum sarkmadan kilo vermek niyetim. spora ağırlık vermem bu yüzden. ama gerçekten yediklerimede çok ama çok dikkat ediyorum. ve hayatımın geri kalanında da bu şekilde beslenmek istiyorum ve en fazla haftada bir kaçamak yapmayı düşünüyorum. çünkü inanki cnm midem yanmıyo ekşimiyo eskiden bu sıkıntılarım çoktu. şuan okadar rahatımki. bu rahatlık gerçekten pahabiçilmez. önce sağlığım sonra güzellik görsellik :9:

ahh kızlar dün akşam ne sınavlardan geçtim bilseniz. akşam eşime kardeşimi alıp dışarı çıkalım dedim. siz fast food yiyin ben yemicem. dedim. çok güldü. neyse aldık kardeşimi gittik mc e. bunlar hayvan gibi menü söylediler. anam o patates kızartmaları ne kadar çoktu ne kadar güzeldi. yerken onları seyrettim. patatesleri altına benzettim. gözüm döndü. eşim uzattı bir tane minicik. yok yemem dedim. kardeşim soğan halkası uzattı yok dedim. eşim hamburgerinden minik bir parça kopardı yok dedim. onlar yerken bir ayran içtim. sonra annemlere çay içmeye gidelim dedik. onlar yemekteydi biz gittiğimizde. oooyyy çok güzel kokuyordu. karnıyarık yapmış fırında. gittim baktım tabakları seyrettim. herkes otur dedi yok dedim. ardından çay yapıldı. sağolsun anam kurabiyeler koymuş tabağa. herkeste bana uzatıyor ye diye yine yemedim. abim diyor ne diyetmiş bu böyle :60:

ya kızlar ben diyetteyken kendimi oruç gibi hissediyorum. elim bişiye gidiyor hemen çekiyorum. bazen suya uzanınca bile tereddüt ediyorum :60:

:60::60::60::60: ay canımya eziyet etme kendine bukadar :16:

ayyy kızlar iş yerinde acayip stres altındayım. bir kişi hariç, kimse çıkmamı istemiyor. herkes sevdiği için değil tabi. çok değişik dengeler var. bir sevdikleri için çıkmamı istemeyenler var, birde ben gidince işler onlara kalacak diye korkup istemeyenler var. (o bir kişiden bahsetmiyim. sonra sinirlenip saçlarını yolarım felan gider ayak tatsızlık olmasın.) patronum beni çok seviyor biliyorum, kalmam için çok ısrar etti hatta maaşıma astronomik bir zam bile yapmayı önerdi. ama derdim para değil. mesleğimi tam anlamıyla yapmak istiyorum. önerisini kabul etmediğim için bana küstü. soğuk davranıyor. inşallah benden daha iyi birisini bulurlarda beni unuturlar :31:

ayyy kızlar iş yerinde acayip stres altındayım. bir kişi hariç, kimse çıkmamı istemiyor. herkes sevdiği için değil tabi. çok değişik dengeler var. bir sevdikleri için çıkmamı istemeyenler var, birde ben gidince işler onlara kalacak diye korkup istemeyenler var. (o bir kişiden bahsetmiyim. sonra sinirlenip saçlarını yolarım felan gider ayak tatsızlık olmasın.) patronum beni çok seviyor biliyorum, kalmam için çok ısrar etti hatta maaşıma astronomik bir zam bile yapmayı önerdi. ama derdim para değil. mesleğimi tam anlamıyla yapmak istiyorum. önerisini kabul etmediğim için bana küstü. soğuk davranıyor. inşallah benden daha iyi birisini bulurlarda beni unuturlar :31:

hayırlısı olsun cnm benim...

kızlar mrb.arada kaynayıp gitmeyim diye yeniden yazıyorum kilomu:)92,300

sabah kalhvaltımıda yazayım:
1 dilim ekmek.1 yumurta.biraz peynir ve çay hepsi bukadar.

bu arada kocamla iddaya giriştim ya zayıflıcam diye.mutfaktaydım içeri girdim bi baktım burada yazılanları okuyor.:)şimdi siz berabermi vereceksiniz bu kiloları dedi.evet dedim.ama hile yapıyosun dedi:)allah allah dedim.bende diyorumki bu kız napıyo böyle sabah sabah kalktı netin başına mesajlaşıp duruyor diyorum dedi.mrk etmiş.neyse içi rahatlamış:)hade bakem hade dedi:)böyle kızlar işte .ben şimdi okula gidcem.çıkışta kızlarla alışverişe gidcez.görüşürüzzz.beni biraz tanıyın diye yazıyorum.uzattıysam sorryyy:)

RABİACIM listemiz hazır kontrol edersen sevinirim canım kontrolden sonra bizim takıma yazabilirmisin maşalallah burdaki sayfaları takip edemiyorum :)))

5.TAKIM 204, ETAP

takyon ( 60,0 / 58,5 / 1,5 / 2,5 % ) mezun olmak istiyor
triendy ( 72,3 / 71,5 / 0,8 / 1,11 % )
yasafat ( 105,7 / 103,2 / 2,5 / 2,37 % )
begümD ( 82,4 / 81,6 / 0,8 / 0,97 % )
ferihan ( 106,0 / 102,5 / 3,5 / 3,30 % )
taydin ( 77,2 / 76,8 / 0,4 / 0,52 % )
imseval ( 111,6 / 110,5 / 1,1 / 0,99 % )
lequim ( 69,5 / 68,4 / 1,1 / 1,58 % )
fulias ( 54,0 / 54,0 / 0,0 / 0,00 )

burcuozzer ( 63,5 / 63,5 / 0,0 / 0,00 % ) yeni üye
amonra ( 79,1 / 85,2 / -0,67 / -0,86 % ) eski üye geri döndü 195, etapta ayrılmıştı kilosu 9 a bölündü

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 881,3 / 875,7 / 5,6 / 0,64 % )

hayırlısı olsun cnm benim...

çok mersi. :61:

bu arada kocamla iddaya giriştim ya zayıflıcam diye.mutfaktaydım içeri girdim bi baktım burada yazılanları okuyor.:)şimdi siz berabermi vereceksiniz bu kiloları dedi.evet dedim.ama hile yapıyosun dedi:)allah allah dedim.bende diyorumki bu kız napıyo böyle sabah sabah kalktı netin başına mesajlaşıp duruyor diyorum dedi.mrk etmiş.neyse içi rahatlamış:)hade bakem hade dedi:)böyle kızlar işte .ben şimdi okula gidcem.çıkışta kızlarla alışverişe gidcez.görüşürüzzz.beni biraz tanıyın diye yazıyorum.uzattıysam sorryyy:)

bu kocalar yok mu. kocalarımız pek meraklı oluyor benimkide merak ediyor yazdıklarımıda söylemiyorum hangi site diye, bilirse onu rahat eleştiremem. eleştiriye hiç gelemez benimki offf hemen kavga çıkarır valla. :47: eşin sendeki değişimi görünce inan destek vemeye başlayacak sana. burda birkaç koca aynı tepkiyi gösterdi. ayrıca şekerim sen yazabildiğin kadar uzun yaz, eşini anlat hayatını anlat. biz okuruz yorum yaparız. :61:

azim ve sabırla kilo vereceksin.kendinize zaman tanımayı öğrenmelisiniz..hergün tartılarak moralinizi bozarsınız hergüne değil ay sonuna odaklanmalısın..bir ay sonraki halini düşün ..yarınıkini değil..kendine bir süre belirlemişmiydin şu kadar zamanda şu kadar kilo vereceğim gibi ..bu daha kolay kilo vermeni sağlar..ve hedefe kilitler seni..:10::9:
evet ama küçük hedefler öyle uçuk hedefler değil.
bu arada sabah kahvaltım:

1 bardak 5'i bir yerde çayım (sıcak)
10 dkk sonra:

-kk yağsız peynir.
-6 siyah zeytin.
-iki çay kaşığı vişne reçeli.
-bi çatal yumurta ( oğluma sucuklu yumurta yapmıştım. çok canım çekti bi çatal tırtıklarım (sucum değil sadece yumurta) )
-3 fincan şekersiz açık çay.
-2 salatalık dilimledim ham yaptım :9:

Menüye baktım da kahvaltım çok zenginmiş :9:

Hava bozuk bugün çarşı pazar gezemem :9: Bugün yürüyüş yapamam belki inanılmaz dizim ağrıyo (romatizma ağrısı) egzersizler yaparım akşamada 20 dkk yürüyüş ve koşu yaparım :9:

500 gram vermişimya ben bu gazla hiç durmam :9:
canım yumurta çekince 1tatlı kaşığı zeytin yağı ile yapıp yiyebilirsin, ben arada yapıyorum.
tabiki hedef belirledim cnm. Ben diyete başladığımda her pazar tartılıyordum. Ve 4 haftada toplam kiloma bakıyrdum. şimdi gruba dahil olduğumdan beri zaten bu ilk haftam. Cuma tartılmaya başladım. Hergün tartılmıyorum tabiki bir kere dayanamadım tartıldım hafta içi :9: Onun dışında haftada bir tartılıyorum cnm. Mayıs 6 da iki ay olacak diyete başlıyalı. 7 kilo verdim. 2 aylık gayet düşük bir bir okadarda benim için sağlıklı bir rakam cnm. Sencede öyle değilmi :16:
güzel gitmiş kilolar.
ayyy kızlar iş yerinde acayip stres altındayım. Bir kişi hariç, kimse çıkmamı istemiyor. Herkes sevdiği için değil tabi. çok değişik dengeler var. Bir sevdikleri için çıkmamı istemeyenler var, birde ben gidince işler onlara kalacak diye korkup istemeyenler var. (o bir kişiden bahsetmiyim. Sonra sinirlenip saçlarını yolarım felan gider ayak tatsızlık olmasın.) patronum beni çok seviyor biliyorum, kalmam için çok ısrar etti hatta maaşıma astronomik bir zam bile yapmayı önerdi. Ama derdim para değil. Mesleğimi tam anlamıyla yapmak istiyorum. önerisini kabul etmediğim için bana küstü. Soğuk davranıyor. Inşallah benden daha iyi birisini bulurlarda beni unuturlar :31:
seni unutmakmı................

Bu arada kocamla iddaya giriştim ya zayıflıcam diye.mutfaktaydım içeri girdim bi baktım burada yazılanları okuyor.:)şimdi siz berabermi vereceksiniz bu kiloları dedi.evet dedim.ama hile yapıyosun dedi:)allah allah dedim.bende diyorumki bu kız napıyo böyle sabah sabah kalktı netin başına mesajlaşıp duruyor diyorum dedi.mrk etmiş.neyse içi rahatlamış:)hade bakem hade dedi:)böyle kızlar işte .ben şimdi okula gidcem.çıkışta kızlarla alışverişe gidcez.görüşürüzzz.beni biraz tanıyın diye yazıyorum.uzattıysam sorryyy:)

kaynamazzsın canım,herkes okur yazdıklarını.liste için diyorsan şu an deneme süresindesin.kilodavermişsin:81::81::81::81::81::81:

çok mersi. :61:

bu kocalar yok mu. kocalarımız pek meraklı oluyor benimkide merak ediyor yazdıklarımıda söylemiyorum hangi site diye, bilirse onu rahat eleştiremem. eleştiriye hiç gelemez benimki offf hemen kavga çıkarır valla. :47: eşin sendeki değişimi görünce inan destek vemeye başlayacak sana. burda birkaç koca aynı tepkiyi gösterdi. ayrıca şekerim sen yazabildiğin kadar uzun yaz, eşini anlat hayatını anlat. biz okuruz yorum yaparız. :61:

aynen ya bağımlılık yaptı bende de sabah uyanır uyanmaz bakıyorum siteye. ya sen ne yazıyosun şu siteye çok merak ediyorum diyo :D sabah sabah :9:

birlikte kilo veriyoruz dedim. oda bendeki değişimi tam gördü artık. yaptığım diyet yemeklerinden yiyo bunların tadı daha güzel diyor :9::9::9: onunda az göbüşü var bu ara birlikte beslenelim dedi bu sabah :9:

Kayıp aranıyor görenlerin,dikkatine emva,fedicii.
Görenler allah rızası için 13. Takıma haber versin.
canım geldim. dün çok kötü bir gece ve gün geçirdim dünyadan koptuk. oğlum rahatsızlandı. yarım saatte bir kustu tüm gece ve bi yandan da ishal. allahım ne geceydi sabah 10da biraz sakinleşti ve uyudu. midesini üşütmüş. bağırsak enfeksiyonu başlamış. dün doktora götürdüm dolayısıyla okula da gidemedimn size de vakit ayıramadım. bugün kreşe gönderdim ama aklım onda. yavrum anne ben hasta oldun diyo hemen gözleri kapanıyodu. resmen uykuda kusuyordu yaaa. çok kötüydü. tam geçiş mevsimi bizi de mahvetti.

Isimlerinizi zor aklımda tutuyordum zaten kalabalaştıkça hepten unuttum..
ben de isimleri hatırlamakta zorlanıyorum aynen.

canım şiirini okdum mükemmelsin. tabi senin gibi neşeli enerjik dünya tatlısı bir insanı kimse kaybetmek istemez. tabii iş gücünden yararlanmak isteyen bir grup da varmış. inşallah kararın senin için hayırlı ve güzel olur.

aynen ya bağımlılık yaptı bende de sabah uyanır uyanmaz bakıyorum siteye. ya sen ne yazıyosun şu siteye çok merak ediyorum diyo :D sabah sabah :9:

birlikte kilo veriyoruz dedim. oda bendeki değişimi tam gördü artık. yaptığım diyet yemeklerinden yiyo bunların tadı daha güzel diyor :9::9::9: onunda az göbüşü var bu ara birlikte beslenelim dedi bu sabah :9:

benim eşimin göbeği dünya kadar. dün babamlardaydık ya babam eşime dedi ki: burcu diyette, seninde ihtiyacın var, sende yapsana. eşim dedi : o diyetini bitirsin ben o zaman başlayacam. babam, aynı anda yapsanız daha iyi olmaz mı, öteki yerken diğerinin canı çeker dedi. bizimki: yok baba o zaman kavga ediyoruz, ikimizde sinirli oluyoruz dedi :53: yalancıya bak. ben bitirince başlayacakmış yalannnnnnnnn, o zor başlar :63:

Nisan 29 kilo 90
mayıs 29 kilo 82 nasıl

haftada 2 kilo çok gibi. 1 kilo olsa daha kalıcı olmaz mı elifcim

Nisan 29 kilo 90
mayıs 29 kilo 82 nasıl
çok güzel tebrik ederim canım 8 kılo nazar değmesin:nazar:

bende de bağımlılık var siteye karşı 2 gündür oğluşum yüzünden giremedim nasıll vicdan azabı çekiyorum bilemezsinin.

arkadaşlar ben perşembe ve çarşamba menülerimi yazayım mı yoksa bu günden mi devam edeyim?

Zeytinburnu yürüyüş parkurundan canlı canlı aranizdayim kızlar burda o yaşlı teyzeleri gördükçe utaniorum kendimden surunerek yuruom valla çok canım sikilior :53:

Back
X