çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerimcanım geldim. Dün çok kötü bir gece ve gün geçirdim dünyadan koptuk. Oğlum rahatsızlandı. Yarım saatte bir kustu tüm gece ve bi yandan da ishal. Allahım ne geceydi sabah 10da biraz sakinleşti ve uyudu. Midesini üşütmüş. Bağırsak enfeksiyonu başlamış. Dün doktora götürdüm dolayısıyla okula da gidemedimn size de vakit ayıramadım. Bugün kreşe gönderdim ama aklım onda. Yavrum anne ben hasta oldun diyo hemen gözleri kapanıyodu. Resmen uykuda kusuyordu yaaa. çok kötüydü. Tam geçiş mevsimi bizi de mahvetti.
Ben de isimleri hatırlamakta zorlanıyorum aynen.
Canım şiirini okdum mükemmelsin. Tabi senin gibi neşeli enerjik dünya tatlısı bir insanı kimse kaybetmek istemez. Tabii iş gücünden yararlanmak isteyen bir grup da varmış. Inşallah kararın senin için hayırlı ve güzel olur.
benim eşimin göbeği dünya kadar. Dün babamlardaydık ya babam eşime dedi ki: Burcu diyette, seninde ihtiyacın var, sende yapsana. Eşim dedi : O diyetini bitirsin ben o zaman başlayacam. Babam, aynı anda yapsanız daha iyi olmaz mı, öteki yerken diğerinin canı çeker dedi. Bizimki: Yok baba o zaman kavga ediyoruz, ikimizde sinirli oluyoruz dediYalancıya bak. Ben bitirince başlayacakmış yalannnnnnnnn, o zor başlar
Haftada 2 kilo çok gibi. 1 kilo olsa daha kalıcı olmaz mı elifcim
hızlı gittiği için sanırım bu hafta durakladı, veremedim.