• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım geldim. Dün çok kötü bir gece ve gün geçirdim dünyadan koptuk. Oğlum rahatsızlandı. Yarım saatte bir kustu tüm gece ve bi yandan da ishal. Allahım ne geceydi sabah 10da biraz sakinleşti ve uyudu. Midesini üşütmüş. Bağırsak enfeksiyonu başlamış. Dün doktora götürdüm dolayısıyla okula da gidemedimn size de vakit ayıramadım. Bugün kreşe gönderdim ama aklım onda. Yavrum anne ben hasta oldun diyo hemen gözleri kapanıyodu. Resmen uykuda kusuyordu yaaa. çok kötüydü. Tam geçiş mevsimi bizi de mahvetti.

Ben de isimleri hatırlamakta zorlanıyorum aynen.

Canım şiirini okdum mükemmelsin. Tabi senin gibi neşeli enerjik dünya tatlısı bir insanı kimse kaybetmek istemez. Tabii iş gücünden yararlanmak isteyen bir grup da varmış. Inşallah kararın senin için hayırlı ve güzel olur.
çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim
benim eşimin göbeği dünya kadar. Dün babamlardaydık ya babam eşime dedi ki: Burcu diyette, seninde ihtiyacın var, sende yapsana. Eşim dedi : O diyetini bitirsin ben o zaman başlayacam. Babam, aynı anda yapsanız daha iyi olmaz mı, öteki yerken diğerinin canı çeker dedi. Bizimki: Yok baba o zaman kavga ediyoruz, ikimizde sinirli oluyoruz dedi :53: Yalancıya bak. Ben bitirince başlayacakmış yalannnnnnnnn, o zor başlar :63:

Haftada 2 kilo çok gibi. 1 kilo olsa daha kalıcı olmaz mı elifcim

hızlı gittiği için sanırım bu hafta durakladı, veremedim.

canım geldim. dün çok kötü bir gece ve gün geçirdim dünyadan koptuk. oğlum rahatsızlandı. yarım saatte bir kustu tüm gece ve bi yandan da ishal. allahım ne geceydi sabah 10da biraz sakinleşti ve uyudu. midesini üşütmüş. bağırsak enfeksiyonu başlamış. dün doktora götürdüm dolayısıyla okula da gidemedimn size de vakit ayıramadım. bugün kreşe gönderdim ama aklım onda. yavrum anne ben hasta oldun diyo hemen gözleri kapanıyodu. resmen uykuda kusuyordu yaaa. çok kötüydü. tam geçiş mevsimi bizi de mahvetti.

canım şiirini okdum mükemmelsin. tabi senin gibi neşeli enerjik dünya tatlısı bir insanı kimse kaybetmek istemez. tabii iş gücünden yararlanmak isteyen bir grup da varmış. inşallah kararın senin için hayırlı ve güzel olur.

canım geçmiş olsun. yokluğun çok belliydi. çok merak ettim. hastalandın diye düşündüm. oğluşun hastalanmış. çok geçmiş olsun. şiir gerçekleri yansıtıyor, hepimiz kardeş gibiyiz :16:

çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim

hızlı gittiği için sanırım bu hafta durakladı, veremedim.

canım olur öyle arada, bence çok kısa zamanda vermek soğru değil. sabır çok önemli. yılma devam :61:

ya kızlar bu sabah arkadaşlara börek ısmarladım. tabi banada getirmişler. baya koymuş çaycı. ama hafif yağsız ve ıspanaklı olduğu için yiyim dedim. yarısını yedim. midem gerçekten küçülmüş rahatsız oldum yiyince. akşam içinde kayınpeder sevdiğim için dil balığı almış, kayınvalide aradı gelin bize yemeğe diye. kabul ettim. e balığın yanında rakı olacak. anlayacağınız bugün kaçamaklar günüm, haftaya aç geceler benim için gözüktü :31:

Arkadaşlar bu ayran çorbası çok lezzetli. ve yağsız.

isteyen yada tarifini bilmeyen arkadaşlar için nasıl yaptığımı yazayım.

-isteğe göre nohut ve buğday haşlanır.
-bir tarafta da isteğinize göre yoğurdun içine bir kaşık un bir tane yumurta katılır ve çırpılır. eğer evinizde varsa elektrikli çırpıcı ile yapın daha kıvamlı olur.
-bir tencerede yarısından biraz fazla su koyun geri kalanını yoğurtlu sos ve iç malzeme dolduracak.

su kaynadıktan sonra bir iki kepçe kaynayan sudan yoğurtlu karışma ekleyip hızlıca çırpın yoğurt kesilmesin. bir kaç kepçe daha aynı şekilde yapın ve yoğurtlu karışımı kaynayan suya yavaş yavaş ekleyerek çırpıcı ile yada kepçe ile karıştırarak azar azar ekleyin. sonra haşlanan buğday ve nohutu tencereye ekleyin. fokurdayana kadar karıştırın. sonra kaynadıktan sonra altını kısın yavaş yavaş kaynarken iki demet yada bir demet isteğinize göre taze naneyi ince ince kıyın ve kaynayan çorbaya ekleyin. inanılmaz bir tat ve çekici bi koku veriyor :16:

biraz daha kaynadıktan sonra isteğinize göre (abartmadan) bi çimdik tuz katın. çok lezzetli ve besleyici bir çorba. ister soğuk ister sıcak yiyin fark etmez.

şimdi afiyetle iki kepçe çorbamı yedim. evimi toparladım. salonu toparlıycam şimdi. akşama girerim yine. öptüm hepinizi Allah'a emanet olun canlarım :16:

-bir tarafta da isteğinize göre yoğurdun içine bir kaşık un bir tane yumurta katılır ve çırpılır. eğer evinizde varsa elektrikli çırpıcı ile yapın daha kıvamlı olur.
-bir tencerede yarısından biraz fazla su koyun geri kalanını yoğurtlu sos ve iç malzeme dolduracak.

su kaynadıktan sonra bir iki kepçe kaynayan sudan yoğurtlu karışma ekleyip hızlıca çırpın yoğurt kesilmesin. bir kaç kepçe daha aynı şekilde yapın ve yoğurtlu karışımı kaynayan suya yavaş yavaş ekleyerek çırpıcı ile yada kepçe ile karıştırarak azar azar ekleyin. sonra haşlanan buğday ve nohutu tencereye ekleyin. fokurdayana kadar karıştırın. sonra kaynadıktan sonra altını kısın yavaş yavaş kaynarken iki demet yada bir demet isteğinize göre taze naneyi ince ince kıyın ve kaynayan çorbaya ekleyin. inanılmaz bir tat ve çekici bi koku veriyor :16:

biraz daha kaynadıktan sonra isteğinize göre (abartmadan) bi çimdik tuz katın. çok lezzetli ve besleyici bir çorba. ister soğuk ister sıcak yiyin fark etmez.

şimdi afiyetle iki kepçe çorbamı yedim. evimi toparladım. salonu toparlıycam şimdi. akşama girerim yine. öptüm hepinizi Allah'a emanet olun canlarım :16:

afiyet olsun güzel çorba.:61:

elif ve derya kuzularınız çok tatlı. Allah bağışlasın :nazar:

öğle yemeğim: 1 tabak etli nohut. 3 yk pirinç pilavı. ekmek yemedim.

bu çorbayı diyet için yapıyorsan un ve yumurta olması iyi olurmuki.
bende burdan bir çorba öğrendim
tarifi :
4 kaşık nohut
4 kaşık bulgur
4 kaşık yeşil mercimek haşlıyorsun
sonra yarım yağlı yoğurtla 1.5 litre ayran yapıyorsun..içinede 2 adet salatalığı rendeliyorsun(ben küp küp doğrayınca daha seviyorum)sonrada diğer haşladığın malzemelri içine katıyorsun..sabah güzel bir kahvaltı yapıp akşam kadarda 2 saat arayla bu çorbayı içyorsun..ben içerken içine nane ve pul biberde ekliyorum..bunuda alternatfi olarak dene istersen..arada meyve yeme hakında var..birde bol su tüketeceksin..
2 haftadır yapayım diyorum hastalıtan fırsat olmuyor..ama düzenli yapınca verilen kilod agei gelmiyor..özelikle kilo verme durduysa çok iyi oluyor..

bu çorbayı diyet için yapıyorsan un ve yumurta olması iyi olurmuki.
bende burdan bir çorba öğrendim
tarifi :
4 kaşık nohut
4 kaşık bulgur
4 kaşık yeşil mercimek haşlıyorsun
sonra yarım yağlı yoğurtla 1.5 litre ayran yapıyorsun..içinede 2 adet salatalığı rendeliyorsun(ben küp küp doğrayınca daha seviyorum)sonrada diğer haşladığın malzemelri içine katıyorsun..sabah güzel bir kahvaltı yapıp akşam kadarda 2 saat arayla bu çorbayı içyorsun..ben içerken içine nane ve pul biberde ekliyorum..bunuda alternatfi olarak dene istersen..arada meyve yeme hakında var..birde bol su tüketeceksin..
2 haftadır yapayım diyorum hastalıtan fırsat olmuyor..ama düzenli yapınca verilen kilod agei gelmiyor..özelikle kilo verme durduysa çok iyi oluyor..

güzel cnm bu tarifte teşkr ederim. diyet yapicam diye hiç bişiden mahrum kalmıyorumki arada bi çimdikte olsa yiyorum. ve nerdeyse koca bir tencere yaptım ve içinde sadece bir kaşık un var. bi zararı olmaz diye düşünüyorum. bakalım deneyek görek :9:

Son düzenleme:
herkese günaydıınlar,namazdan sonra uyumayacam 3 tane halım var onları yıkıcam.
bu hafta kilo veremedim:43::43::43:
kilom aynı 82

haftaya vericez inşallah canım az olsun öz olsun demi:8:

günaydddddddddddddddnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :64::64: coooooooooooooooooook mutluyummm cooooooooooooooooooooooook 86 cıktım tartıdaaa 85 e 1 kaldııı yihhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :66::66:

çok güzel gidiyorsun tatlım ben bu hafta bişi veremedim haftaya artık:62:

günaydın..dün akşama kadar yattım bu sabah daha iyiyim..en azından ayaktayım..:66:
kilom 63.3 ama ısrarla sonuca ulaşana kadar bırakmak yok..:10::8:
Rabia izine iyiki ayırmadın..teşekkür ederim..:9::70:

çoğu gitti azı kaldı haftaya inşallah sevindirici haberlerimizi veririz hep beraber:46:

Kilom 76.8:64: inşallah Haziran sonuna kada 6 li rakamları gorurum:26:

inşallah canım haftada 1.5 kilo vermen lazım hiç olmadı haziranın ortalarında vermiş olursun:46:

anam kiloyu yazmadım. evettt biliyorsunuz ki geçen cuma 60,4 tüm. çarşamba sabahı 61 dim. çarşambadan cumaya yaptığım sıkı diyet ve spor sonrası bugün 60 ım. :66: 2 günde 1 kg vermişim. ben bile inanamıyorum. demekki tüm hafta yapsam 3 kg giderdi. ama ben yavaş ve kalıcı olmasını istiyorum. hedefim haftada 1 kg.

bu sabah yine show zamanıydı. evlenmeden önce bana dar gelen içene giremediğim bir pantolonu denedim. çok sıkı bir şekilde oldu :53:. henüz 3 kg fazlam olmasına rağmen o pantolonun olması inceldiğimin kanıtı. oda sporla oldu tabiki. callan ablaya çok teşekkür ederim. :61:

bu arada bu sabah eşim benden heyecanlıydı. tartıldıktan sonra kaç çıktın kaç çıktın deyişi vardı ya öldüm gülmekten :60:

tebrik ederim canım şu callen abla düşündürüyor beni bende başlıcam bu gidişle bildiğim kadarıyla zayıflatmaktan ziyada vücut şeklini düzenlemek amacı öyle okumuştum dik kalça düzgün bacaklar ince bel zayıflamadan incelme vaad eden bir program biraz zorlucak beni ama bende başlıcam:66:

:9::9::9::9: 98.00 olmuşum :9::9::9: valla 500 gramda 500 gramdır :9:

sevindirik oldum :9::9:

tebrikler canım :46:

kızlar,
listeyi bildirim yapanlara göre aşağıdaki gibi ekliyorum. bundan sonra gelen arkadaşlar da ilgili boşlukları doldursunlar.

melikecim,
hesaplamaları yapamayanlara sen yardımcı olursun. liste tamamlanınca kardeş takımımız 5. takıma kontrol etmeleri için iletirsin. ben spordan dönünce de beraber paylaşıma ekleriz.
ferdiciyi bu hafta aynı geçelim. haftaya gelmezse bakıcaz.

** 13 .TAKIM 204. ETAP **

_ferdici_ ( 66.8 / / / %)
neyneyse ( 61.6 / 61,6 / 0,0 / 0,00%)
sakaleynmaster ( 62.5 / 63.3 / -0.8 / -1.28%)
burcuxxx (60.4 / 60.0 / 0.4 / 0.66%)
emvacilbihar (51.6 / / / %)
yagmurcini3 (88.0 / 86.0 / 2.0 / 2,27%)
dombili85 ( 68.2 / 69,5 / -1,3 / -1,91%)
file76 (82 / 82 / 0,0 / 0,00%)
roseking35 (70 / 68 / 1,0 / 1,43%) Yeni üye. 12.04.2011 tarihinde takıma katıldı.
13.TAKIM TOPLAM KİLO (611,1 / / / %

listedeyim:66::66::66::66:
çok teşekkür ederim rabiacım çok sağol çok sevindim motivasyonum arttı valla:92:

günaydın kızlar kilom yine aynı bi değişiklik yok 66.8 :(((

aynen bendede değişiklik yoktu bu hafta haftaya kaldı ama kesin:52:

kilo bildirimim 51.600 hiç bi değişiklik yokkkkkkkkkkkkkkkkk:59::59::59::14:

51,6 zaten erimişsin canım ne kalmış boyun kaçtı senin valla harika bir rakam:52:

ahh kızlar dün akşam ne sınavlardan geçtim bilseniz. akşam eşime kardeşimi alıp dışarı çıkalım dedim. siz fast food yiyin ben yemicem. dedim. çok güldü. neyse aldık kardeşimi gittik mc e. bunlar hayvan gibi menü söylediler. anam o patates kızartmaları ne kadar çoktu ne kadar güzeldi. yerken onları seyrettim. patatesleri altına benzettim. gözüm döndü. eşim uzattı bir tane minicik. yok yemem dedim. kardeşim soğan halkası uzattı yok dedim. eşim hamburgerinden minik bir parça kopardı yok dedim. onlar yerken bir ayran içtim. sonra annemlere çay içmeye gidelim dedik. onlar yemekteydi biz gittiğimizde. oooyyy çok güzel kokuyordu. karnıyarık yapmış fırında. gittim baktım tabakları seyrettim. herkes otur dedi yok dedim. ardından çay yapıldı. sağolsun anam kurabiyeler koymuş tabağa. herkeste bana uzatıyor ye diye yine yemedim. abim diyor ne diyetmiş bu böyle :60:

ya kızlar ben diyetteyken kendimi oruç gibi hissediyorum. elim bişiye gidiyor hemen çekiyorum. bazen suya uzanınca bile tereddüt ediyorum :60:

bizdede dün dondurmalı profiterol vardı üzerindeki çikolata akıp giderken bende aktım:84: ama ağzıma sürmedim ben artık kimseye gitmiorum geçen hafta gittim ısrarlar üzerine pide yedim:15: dünde kardeşim abla ölüm orucundamısın dedi bana sağlık orucundayım dedim bende:34: anlıyorum seni zor bir durum :52:

valla ben sağlığım için veriyorum cnm ne yaz için ne güzellik için. onlar sonrasında gelenler.

artık ayaklarım bedenimi taşıyamıyor bi iş yaparken çabuk yoruluyordum. az yürüsem dizlerimin sancısından belimin sancısından uyuyamazdım. spora alıştığım için inan artık ne ayaklarım ne belim ağrıyo. merdiven çıkarken nefesim daralmıyor. heryere yürüyerek gitmekte sıkıntı yaşamıyorum artık. kalıcı ve vucudum sarkmadan kilo vermek niyetim. spora ağırlık vermem bu yüzden. ama gerçekten yediklerimede çok ama çok dikkat ediyorum. ve hayatımın geri kalanında da bu şekilde beslenmek istiyorum ve en fazla haftada bir kaçamak yapmayı düşünüyorum. çünkü inanki cnm midem yanmıyo ekşimiyo eskiden bu sıkıntılarım çoktu. şuan okadar rahatımki. bu rahatlık gerçekten pahabiçilmez. önce sağlığım sonra güzellik görsellik :9:

ne kadar güzel söylemişsin canım valla oturduğum yerde bir bardağı koymaya üşenen 2. kata asansörle çıkan ben şimdi maşallahım var vücudumuza yaptığımız yatırımın faydalarını toplamaya başladık:66:

kızlar akşam gelicektim ama bugün işlerim pek yolunda gitmedi vergi dairesinde sistem çökmüş bilmem ne artık pazartesiye kaldı bende bir yere uğramadım geldim

1 kase special k yedim sabah evden çıktım dışarda bişi yemediğim için bu saate kadar başka bişide yemedim 1 kase mercimek çorbası içicem şimdi zaten ara öğlen hep atladım 2 lokma bişi geçsin boğazımdan:56:

tebrik ederim canım şu callen abla düşündürüyor beni bende başlıcam bu gidişle bildiğim kadarıyla zayıflatmaktan ziyada vücut şeklini düzenlemek amacı öyle okumuştum dik kalça düzgün bacaklar ince bel zayıflamadan incelme vaad eden bir program biraz zorlucak beni ama bende başlıcam:66:

listedeyim:66::66::66::66:
çok teşekkür ederim rabiacım çok sağol çok sevindim motivasyonum arttı valla:92:

bizdede dün dondurmalı profiterol vardı üzerindeki çikolata akıp giderken bende aktım:84: ama ağzıma sürmedim ben artık kimseye gitmiorum geçen hafta gittim ısrarlar üzerine pide yedim:15: dünde kardeşim abla ölüm orucundamısın dedi bana sağlık orucundayım dedim bende:34: anlıyorum seni zor bir durum :52:

canım selam. callaneticsi dene. yaparken dikkat et hareketleri doğru yapmaya. callan abla çok güzel yönlendiriyor, bir hareket yaparken orası acımıcak burası kasılmayacak diyor. ilk başlarda mesela bacak kaldırıyoruz dizim ağırırdı, callan diz acımıcak derdi sonra hareketi biraz düzeltirdim bu defa baldırım kasılırdı callan baldırda acımıcak derdi, allam derdim nasıl kalkacak bu bacak. ama oluyor uğraşınca onun dediği gibi. zor gerçekten ama çabuk sonuç alınıyor.

yarışma listesine dahil oldun tebrikler. :46:

kesinlikle biryerlere gidince çok zor oluyor. insanların ısrarından bıktım. yememek için ne entirikalar çeviriyorum bilseniz. hürrem gibi oldum valla :60:

canım selam. callaneticsi dene. yaparken dikkat et hareketleri doğru yapmaya. callan abla çok güzel yönlendiriyor, bir hareket yaparken orası acımıcak burası kasılmayacak diyor. ilk başlarda mesela bacak kaldırıyoruz dizim ağırırdı, callan diz acımıcak derdi sonra hareketi biraz düzeltirdim bu defa baldırım kasılırdı callan baldırda acımıcak derdi, allam derdim nasıl kalkacak bu bacak. ama oluyor uğraşınca onun dediği gibi. zor gerçekten ama çabuk sonuç alınıyor.

yarışma listesine dahil oldun tebrikler. :46:

kesinlikle biryerlere gidince çok zor oluyor. insanların ısrarından bıktım. yememek için ne entirikalar çeviriyorum bilseniz. hürrem gibi oldum valla :60:

süpersin ya banada saçlarımdan dolayı hürrem moda ya hürrem diyorlar ama içim mahidevran ayıp olmasın diye yiyorum içten içe sinir oluyorum:15: yavaş yavaş hürreme dönme vakti geldi benimde:66:

kızlar, bugün gelemedim hiç. daha doğrusu hep buralardayım ama uğrayamıyorum.

şimdi listeleri hazırlamak üzere 9. takıma yardım edicem. geçmişe akşam bakarım inşallah.

kızlar çok teşekkür ederim listeyle ilgilenmişsiniz rabiacım ellerine sağlık bne bu hafta mezun oldum darısı başınıza 5. takımın yeni kaptanı amonra dır artık bilgine arkadaşım

kızlar çok teşekkür ederim listeyle ilgilenmişsiniz rabiacım ellerine sağlık bne bu hafta mezun oldum darısı başınıza 5. takımın yeni kaptanı amonra dır artık bilgine arkadaşım

:5::5:
sen de gidiyorsun demek canım. meziniyetin hayırlı olsun. seninle 60 olunca şunları yiyeceğiz diye bir keresinde hayaller kurmuştuk. sen 60'ın bile altına indin, maşallah:nazar:

süpersin ya banada saçlarımdan dolayı hürrem moda ya hürrem diyorlar ama içim mahidevran ayıp olmasın diye yiyorum içten içe sinir oluyorum:15: yavaş yavaş hürreme dönme vakti geldi benimde:66:

kesinlikle hürrem ol. evet saçların aynı onun gibi. bence çok güzel bir renk, yakışmışta sana. :61:

kızlar, bugün gelemedim hiç. daha doğrusu hep buralardayım ama uğrayamıyorum.

şimdi listeleri hazırlamak üzere 9. takıma yardım edicem. geçmişe akşam bakarım inşallah.

kaptanım olsun. sen bizim gönlümüzdesin. :38:

Back
X