• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:5::5:
sen de gidiyorsun demek canım. meziniyetin hayırlı olsun. seninle 60 olunca şunları yiyeceğiz diye bir keresinde hayaller kurmuştuk. sen 60'ın bile altına indin, maşallah:nazar:

ayy evet rabiyacım kısır yiyecektik börek yiyecektik hemde bisürüü:9::9: teşekkür ederim canım benim hakkını helal et ne zaman sıkışsam yardıma koştun her şey için çok teşekkür ederim :71::70:

kızlar çok teşekkür ederim listeyle ilgilenmişsiniz rabiacım ellerine sağlık bne bu hafta mezun oldum darısı başınıza 5. takımın yeni kaptanı amonra dır artık bilgine arkadaşım

tebrik ederim seni arkadaşım. darısı başımıza. topu topu 3 kg kaldı ama sanki hiç mezun olamayacakmışım gibi geliyor. niye ki :31:

tebrik ederim seni arkadaşım. darısı başımıza. topu topu 3 kg kaldı ama sanki hiç mezun olamayacakmışım gibi geliyor. niye ki :31:

teşekkür ederim arkadaşım ya evet öyle geliyor ama mezun oluncada gitmek istemiyorsun acaba hedefi düşürsemmi diyorsun :)) o kadar güzel dostluklar kurdukki burda kolay kolay gidemem herhalde :)

ayy evet rabiyacım kısır yiyecektik börek yiyecektik hemde bisürüü:9::9: teşekkür ederim canım benim hakkını helal et ne zaman sıkışsam yardıma koştun her şey için çok teşekkür ederim :71::70:
yedin mi peki kısırları börekleri:9:
ne hakkım varsa helali hoş olsun canım. sen de hakkını helal et:97:
arada uğra bir selam ver. ben nedense çok yavaş veriyorum, sanırım 60'ı görmek için bir süre daha buralarda olucam.:95:

teşekkür ederim arkadaşım ya evet öyle geliyor ama mezun oluncada gitmek istemiyorsun acaba hedefi düşürsemmi diyorsun :)) o kadar güzel dostluklar kurdukki burda kolay kolay gidemem herhalde :)

gitme kal, arada bakarsın ne olacak ki. kaptanken ayrılmak daha zordur kesin. :61:

arada uğra bir selam ver. ben nedense çok yavaş veriyorum, sanırım 60'ı görmek için bir süre daha buralarda olucam.:95:
yok bacım yiyemeedim daha korkuyorum geri alırım diye :)) ama başlıycam kısır yemeye şöyle kendime sınır koymadan yiycem bolbol :)) helal olsun canım ne hakkım varki benim tabi arada gelirirm selam ederim :)

yok bacım yiyemeedim daha korkuyorum geri alırım diye :)) ama başlıycam kısır yemeye şöyle kendime sınır koymadan yiycem bolbol :)) helal olsun canım ne hakkım varki benim tabi arada gelirirm selam ederim :)
şimdi de korkundan yiyemiyorsun değil mi:60:ne olacak biz kadınların hali bilmiyorum:1:

evet kızlarrr birazdan çıkacağım. sabah yediğim börek hafif olmasına rağmen midemde bir ağırlık yaptı. çok tok hissediyorum kendimi. akşama rakı balık var maalesef. yarın görüşürüz iyi akşamlarrrrrrr

:124:

gunaydın
kılom 69.5
kilo mu aldın kız :20:
günaydın..dün akşama kadar yattım bu sabah daha iyiyim..en azından ayaktayım..:66:
kilom 63.3 ama ısrarla sonuca ulaşana kadar bırakmak yok..:10::8:
Rabia izine iyiki ayırmadın..teşekkür ederim..:9::70:
iiki ayrılmadın bebegm iiki :38:
ORTİM süper tebrikler..:nazar::46::16:
saol ortimm yerimm :1:
günaydın kızlarrrrrrrrrrr

:46: boynuz kulağı geçmiş. çok güzel. teşekkür ederim.

:60: gerçekten açlık yaradı.

benim dombilimi kim üzdü, söyle ben onların saçını çekeyim. fırsat bulunca anlat merak ettim. bizimlede dertleş. bazı insanlar gerçekten çok kötü. Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın. kendi başlarını yesinler inşallah.:47:

bende hoşgeldin diyorum banada hoşbulduk de :52:

genç olmanın enerjisi başka canım ya. şuna bak :66: çok sevindim melikecim. Allah devamını getirsin. :54:
saol bitanemmmmm :38:
anam kiloyu yazmadım. evettt biliyorsunuz ki geçen cuma 60,4 tüm. çarşamba sabahı 61 dim. çarşambadan cumaya yaptığım sıkı diyet ve spor sonrası bugün 60 ım. :66: 2 günde 1 kg vermişim. ben bile inanamıyorum. demekki tüm hafta yapsam 3 kg giderdi. ama ben yavaş ve kalıcı olmasını istiyorum. hedefim haftada 1 kg.

bu sabah yine show zamanıydı. evlenmeden önce bana dar gelen içene giremediğim bir pantolonu denedim. çok sıkı bir şekilde oldu :53:. henüz 3 kg fazlam olmasına rağmen o pantolonun olması inceldiğimin kanıtı. oda sporla oldu tabiki. callan ablaya çok teşekkür ederim. :61:

bu arada bu sabah eşim benden heyecanlıydı. tartıldıktan sonra kaç çıktın kaç çıktın deyişi vardı ya öldüm gülmekten :60:
ahahahahaha callana bende basladımmmm
iki gün önce 63.9 düm aslında ..600 grda bendne gitmiş..ah hastalıklar bu ayımı yediler ya neyse vardır bundada bir hayır..
RABBİM ACİL SIHHATİMİ GERİ VER YAVRULARIMI BENİ SAĞLIĞIMIZA KAVUŞTUR..NEYİN DİYETİYSE BİNLERCE KERE TÖVBE YARABBİ..cumanın yüzü gözü hürmetine duamı duy ve kabul et ALLAH'ım..
dualarımız kabul olcak bitanemmm
:9::9::9::9: 98.00 olmuşum :9::9::9: valla 500 gramda 500 gramdır :9:

sevindirik oldum :9::9:
hic weremeyede bilirdn canmmm tebrkleeer :46:
AMİN canım sanada hayırlı cumalaaar..

kızlaar 5i bi yerde çayını içen deneyen varmı kesin vardır:34: dün dağadankini aldım sallama poşet çay içimi çok hoşuma gitti ama bazı yerlerde olumsuz şeyler yazılmş sizce nasıl yada kilo vermek için hızlandırıcı başka çay önerinizz varmı??
ben kullanıorum cok sık wc ye cıkıorummmm ii gelioo
Merhabalar ;
Öncelikle belirtmeliyim siteye üç gündür giremedim. Sayfa hep hata verdi.
Bugün tartıldım sabah aç karnına. Sonuç : 60,6 kg.
Bugünden itibaren yarışmaya başlıyorum değil mi ?
Fakat inşallah evde akşam siteye girmemde sorun çıkmaz.
Artık hergün akşam menülerimi bildirmek için yazmalıyım sanırım .
Tekrar teşekkür ederim gruba katıldığım için.
Şimdiden heyecanladım bakalım ne olacak gidişat.
Bazen diyorum benden adam olmaz diye .
Ama şimdi yeni bir soluk var , bakalım kendime verdiğim sözü tutabilecek miyim.
Görüşmek üzere. :2:
bol katılım beklioruzz
kızlar,
listeyi bildirim yapanlara göre aşağıdaki gibi ekliyorum. bundan sonra gelen arkadaşlar da ilgili boşlukları doldursunlar.

melikecim,
hesaplamaları yapamayanlara sen yardımcı olursun. liste tamamlanınca kardeş takımımız 5. takıma kontrol etmeleri için iletirsin. ben spordan dönünce de beraber paylaşıma ekleriz.
ferdiciyi bu hafta aynı geçelim. haftaya gelmezse bakıcaz.

** 13 .TAKIM 204. ETAP **

_ferdici_ ( 66.8 / / / %)
neyneyse ( 61.6 / 61,6 / 0,0 / 0,00%)
sakaleynmaster ( 62.5 / 63.3 / -0.8 / -1.28%)
burcuxxx (60.4 / 60.0 / 0.4 / 0.66%)
emvacilbihar (51.6 / / / %)
yagmurcini3 (88.0 / 86.0 / 2.0 / 2,27%)
dombili85 ( 68.2 / 69,5 / -1,3 / -1,91%)
file76 (82 / 82 / 0,0 / 0,00%)
roseking35 (70 / 68 / 1,0 / 1,43%) Yeni üye. 12.04.2011 tarihinde takıma katıldı.
13.TAKIM TOPLAM KİLO (611,1 / / / %
kaptanım ben tüm gün giremedmm cnkü calısıordum yeni geldm ise
deneme süresinde olduğum için mi beni listeye almadınız :43:
ewet canmm inş haftaya
canım mrb .bende varım .ben saat 11.30 a kadar diye biliyorum son bildirim saatini .yanlış bilmiyorum inşallah:(neyse bende bildireyimde kilomu geç olmadan:)çünkü ben biraz geç kalkıyorumda ondan.bugün sabah wc den sonra iççamaşırlarıyla tartıldım ve kilom 92.300 işte böyle kızlar.bir günde bile vermişim:)öptm kocaman.bugün diyet 2.gün.:32:
deneme süresindesin hayatm
kilo bildirimim 51.600 hiç bi değişiklik yokkkkkkkkkkkkkkkkk:59::59::59::14:
nerelerdesin kız :20::1:
biraz evi toplayayım dedim ama yok hala gücüm yok..olan enerjimi kuzucuklara ayıracğım..
BU arada karbonatlı suyu denemenizi tavsiy ederim..1.5 litre suya 1 tatlı kaşığı çok güzel tuvalete çıkartıyor..şişkinliğe süper etki..
tadı nasılki orti :44:
sakalaynmaster canım kaptan yardımcısı senmiydin ? rabia geç dönecek galiba sen benim soruma cevap verebilecekisin ? listeyi hazırlıyorumda orda takıldım yaa
canm kaptan yardımcısı benim ama islerimden dolayı giremedm
melike geldi mi hiç kızlar?

takımiçi sıralama ne alemde?

canmm ben daha yeni giriorum

**13.TAKIM**204.ETAP**TAKIMİÇİ LİSTE

yagmurcini3 (88.0/86.0/2.0/2.27%) :nazar::nazar::nazar::46::46::46:
roseking35 (70.0/68.0/1.0/1.43%) :nazar::nazar::46::46:
burcuxxx (60.4/60.0/0.4/0.66%) :nazar::46:

emvacilbihar (51.6/51.6/0.0/0.0%)
neyneyse (61.6/61.6/0.0/0.0%)
file76 (82.0/82.0/0.0/0.0%)

sakaleynmaster (62.5/63.3/-0.8/-1.28%)
dombili85(68.2/69.5/-1.3/-1.91%)

afiyet olsun güzel çorba.:61:

elif ve derya kuzularınız çok tatlı. Allah bağışlasın :nazar:

öğle yemeğim: 1 tabak etli nohut. 3 yk pirinç pilavı. ekmek yemedim.
saol canım amin,Allah sana bağışlasın hayırlı evlatlar.
bu çorbayı diyet için yapıyorsan un ve yumurta olması iyi olurmuki.
bende burdan bir çorba öğrendim
tarifi :
4 kaşık nohut
4 kaşık bulgur
4 kaşık yeşil mercimek haşlıyorsun
sonra yarım yağlı yoğurtla 1.5 litre ayran yapıyorsun..içinede 2 adet salatalığı rendeliyorsun(ben küp küp doğrayınca daha seviyorum)sonrada diğer haşladığın malzemelri içine katıyorsun..sabah güzel bir kahvaltı yapıp akşam kadarda 2 saat arayla bu çorbayı içyorsun..ben içerken içine nane ve pul biberde ekliyorum..bunuda alternatfi olarak dene istersen..arada meyve yeme hakında var..birde bol su tüketeceksin..
2 haftadır yapayım diyorum hastalıtan fırsat olmuyor..ama düzenli yapınca verilen kilod agei gelmiyor..özelikle kilo verme durduysa çok iyi oluyor..
canım kuzucukların çok tatlılar,ALLAH bağışlasın.neden kilo verme durduysa iyi demişsin?
3 kaşık makarna
1 kase mercimek çorbası
1 soda

acıkmışım be ya:56:
gün boyu hiç bir şey yememişsin,ALLAHTAN bayılmamışsın.
kızlar çok teşekkür ederim listeyle ilgilenmişsiniz rabiacım ellerine sağlık bne bu hafta mezun oldum darısı başınıza 5. takımın yeni kaptanı amonra dır artık bilgine arkadaşım
tebrikler,darısı başımıza.
şimdi de korkundan yiyemiyorsun değil mi:60:ne olacak biz kadınların hali bilmiyorum:1:

valla ben bir 65 olayım bak neler neler yiyecem..:52::52::52::52::52:

Kızlar çok hastayım,yer tarafım ağrıyor.tabi sabahın köründe kalkıp halı yıkarsam,üstüne balkonun duvarlarını yıkamak hiç aklım yok ya.benim ufaklıkta hastaydı onuda anneannesine götürdüm,buda kalsaydı iyice hastalanacaktı.inşallah ağlamaz 45 dklık yol.biran önce işleri bitirip gidip getirmem lazım ama hiç halim yok ağrı kesici içtim öyle kalktım ayağa.

akşam yemeğimi şimdi yedim

melemen ve bol marullu taze soğanlı çok az zeytinyağlı salata 2 tane kepekli ekmek

şimdide form plus çayım elimde yudumluyorum

Zeytinburnu yürüyüş parkurundan canlı canlı aranizdayim kızlar burda o yaşlı teyzeleri gördükçe utaniorum kendimden surunerek yuruom valla çok canım sikilior :53:
düşündüğün gibi değil. kendini karamsarlaştırma. ne güzel bir adım atmışsın gerisi de gelecek canım ıı:12:

canım geçmiş olsun. yokluğun çok belliydi. çok merak ettim. hastalandın diye düşündüm. oğluşun hastalanmış. çok geçmiş olsun. şiir gerçekleri yansıtıyor, hepimiz kardeş gibiyiz :16:

canım olur öyle arada, bence çok kısa zamanda vermek soğru değil. sabır çok önemli. yılma devam :61:

ya kızlar bu sabah arkadaşlara börek ısmarladım. tabi banada getirmişler. baya koymuş çaycı. ama hafif yağsız ve ıspanaklı olduğu için yiyim dedim. yarısını yedim. midem gerçekten küçülmüş rahatsız oldum yiyince. akşam içinde kayınpeder sevdiğim için dil balığı almış, kayınvalide aradı gelin bize yemeğe diye. kabul ettim. e balığın yanında rakı olacak. anlayacağınız bugün kaçamaklar günüm, haftaya aç geceler benim için gözüktü :31:
canım kankam inanın sizin yokluğunuz bende daha derinden belli oluyor. bu gün keyfim yok kilo azalışı olmadığı içimn. eşime dedim bütünn egzersiz programlarını indir hepsini yapcam dedim bakalım:51:

EVMA geçmiş olsun şimdi iyidir inşallah..küçükler hasta olunca dünyamız değişiyor..
aynen öyle oldu sağol canım. inşallah tez zamanda düzelir.

bu çorbayı diyet için yapıyorsan un ve yumurta olması iyi olurmuki.
bende burdan bir çorba öğrendim
tarifi :
4 kaşık nohut
4 kaşık bulgur
4 kaşık yeşil mercimek haşlıyorsun
sonra yarım yağlı yoğurtla 1.5 litre ayran yapıyorsun..içinede 2 adet salatalığı rendeliyorsun(ben küp küp doğrayınca daha seviyorum)sonrada diğer haşladığın malzemelri içine katıyorsun..sabah güzel bir kahvaltı yapıp akşam kadarda 2 saat arayla bu çorbayı içyorsun..ben içerken içine nane ve pul biberde ekliyorum..bunuda alternatfi olarak dene istersen..arada meyve yeme hakında var..birde bol su tüketeceksin..
2 haftadır yapayım diyorum hastalıtan fırsat olmuyor..ama düzenli yapınca verilen kilod agei gelmiyor..özelikle kilo verme durduysa çok iyi oluyor..
bu çorba benim için de pratik olur aslında. okula bi kavanoz götürsem her gün içerim. yemek derdi olmaz.

Zayıflayanları Tebrık Edıyorum:nazar:
ben de sana katılıyorum zayıflayamayan biri olarak.

3 kaşık makarna
1 kase mercimek çorbası
1 soda

acıkmışım be ya:56:
afiyet olsun yedikçe eriyesin:):1:

tebrik ederim darısı başımıza.

:5::5:
sen de gidiyorsun demek canım. meziniyetin hayırlı olsun. seninle 60 olunca şunları yiyeceğiz diye bir keresinde hayaller kurmuştuk. sen 60'ın bile altına indin, maşallah:nazar:
takyon kaçla mezun oldu?

sona doğru yaklaşınca zorlaşıyor galiba

evet kızlarrr birazdan çıkacağım. sabah yediğim börek hafif olmasına rağmen midemde bir ağırlık yaptı. çok tok hissediyorum kendimi. akşama rakı balık var maalesef. yarın görüşürüz iyi akşamlarrrrrrr

:124:
başka kaçamak yok kankam:20:

**13.TAKIM**204.ETAP**TAKIMİÇİ LİSTE

yagmurcini3 (88.0/86.0/2.0/2.27%) :nazar::nazar::nazar::46::46::46:
roseking35 (70.0/68.0/1.0/1.43%) :nazar::nazar::46::46:
burcuxxx (60.4/60.0/0.4/0.66%) :nazar::46:

emvacilbihar (51.6/51.6/0.0/0.0%)
neyneyse (61.6/61.6/0.0/0.0%)
file76 (82.0/82.0/0.0/0.0%)

sakaleynmaster (62.5/63.3/-0.8/-1.28%)
dombili85(68.2/69.5/-1.3/-1.91%)
melike burcu ve roseking35 sizi tebrik ediyorum.:nazar:

düşündüğün gibi değil. kendini karamsarlaştırma. ne güzel bir adım atmışsın gerisi de gelecek canım ıı:12:

canım kankam inanın sizin yokluğunuz bende daha derinden belli oluyor. bu gün keyfim yok kilo azalışı olmadığı içimn. eşime dedim bütünn egzersiz programlarını indir hepsini yapcam dedim bakalım:51:

çok teşekkür ederim canım sonunda gruptayım 3 hafta oldu yavf:66:

Merhabalar ;
Bugünkü menümü bildireyim

Sabah ( saat 07:30 ): 1 kibrit kutusundan büyük peynir -Domates - salatalık - 1 dilim ekmek - 1 bardak şekersiz çay
Arada : 2 fincan yeşil çay
Öğle (saat 12: 30 ) : 1 kase erzincan çorba - 1 dilim ekmek
Ara öğün (saat : 17:00) : 1 adet elma - 1 fincan beyaz leblebi - 3 adet jelibon
Akşam (saat 20:30 ): Yarım tavuk göğsü , biraz yağlı ve ızgarada . Domates , biber , maydanoz söğüş - Közlenmiş patlıcan biber salatası. Salatada biraz yağlı.
Ara öğün (saat 21:30 ) : Yarım mango - 3 tane yeni dünya

Akşam yemeği saati geç biraz . Ama genelde bu saatlerde oluyor.

Akşam yemeği öncesi spor salonuna gittim. 30 dakika kardiyo egzersizi yaptım. Koşu bandı ve eliptik makinesini kullanarak. Daha sonra ağırlıkla bacak antremanı yaptım.
Görüşmek üzere :49:

Back
X