her haftasonu da geziosun bakıorum daselamlar kızlar:79:
kaçak rabia geldiaz geçmiş okuyayım. yarın safranboluya gidiyoruz inşallah, yarına fırsatım olmaz.

sen de biizim icin cok ayrsınnnnyaw, zaten ayrılıyorum dediğinden beri tadım kaçtı, şimdi giderayak bu güzel şiirle yine kalplerimizi çalıyorsun, olmaz ki
Ama çok güzel yazmışsın canım, çok tatlısın maşallah:114:
Melikecim, o kadar kişi davet ettim ama burcu, emva ve sen ayrısınız:109:
Senin de şiirn süper olmuş
hayırdır canım, kim kırdı seni?
Çok güzel bence. İradene hakimsin sen bu belli. Maşallah diyelim.
Hoş geldin canım.:109:
Ben de Rabia. 28 yaşındayım. Evliyim, 1 oğluş var.
Seninle yaşıtız. Ben de 85 kilo civarıyken artık diyet yapmalıyım diye bir karar aldım ve çok şükür uyguladım. Sen de bir karar almışsın, inşallah sonuna kadar devam edersin.
Geç yatmak iyi bir huy değil, maalesef. 1 saat de olsa yatma saatini geriye çekmeni tavsiye ederim.
Buradan ayrılmak zor canım:107:
İşte o hiç çalışmayan kasları çalıştırdıkça zayıflıycaz.:129:
Öyle canım, ateş düştüğü yeri yakıyor gerçekten:105:
Allah ailesine sabır versin.
Tebrik ederim seni canım:129:
ahhhh ahh:100:

tamam bundan sora ööle yapalım kaptanımPazartesi hallolur inşallah işlerin canım. Bayağı az yemişsin, inşallah akşam kaçamak olmamıştır.
İyi akşamlar canım. Börek görmedim ben:104:
Canım, cuma önemli biliyorsun. Tabii ki işin olabilir, bu gayet doğal. Yalnız perşembeden seninle haberleşelim. Cuma günleri işin olduğunu bir gün önce bileyim. Olur mu?
Ellerine sağlık melikecim. Haftanın 1.si sensin, tebrik ederim.
İnşallah canım.
Geçmiş olsun canım, neden kendine bu kadar yüklendin ki? Her şeyin başı sağlık. İşleri azar azar yapmak en güzeli.
afiyet olsun, çok güzel.
58.5
Menü güzel. Akşam yemeği biraz geç ama öncesinde spor olduğu için metabolizman aktiftir.
cok iyi canımmmGünaydın kızlar dün akşam uğrayamadım.
-öğlen ve akşam çorbamda ve yanında salatalık yedim suyum aynı bitki çayım aynıydı.
bu sabah kahvaltım:
bitki çayım.
3 siyah zeytin
kk daha az peynir
1 salatalık 1 domates
bir minik dilim peynirli börek
1 fincan şekersiz açık çay.
(ekmek yok) (börek var)
dün kayınvalideme gittiğimiz için giremedim. herkes zayıfladığımı farkettiçok mutlu oldum
birde bişey sorucam amcamın kızına gitmiştim bi kaç gün evvel yazmıştım oda 90 kg. ama 48 beden giyiyo bende 44 giyiyorum şuan. dedimki ben 98 kiloyum sen benden nasıl büyük giyiyosun bende mi bi gariplik var dedimonun bi eteğini giydim inanılmaz büyük oldu bana. ona yaptığım hareketlerlerden ve beslenme şeklimden bahsettim. benim bel böylgemdeki yağlanma %60 geçti diyebilirim. göbeğim minnacık oldu. bacaklarımda çok inceldi. sporun mucizesi
![]()

leslie ve callan diorum bennBenden size bir soru:
Spor olarak gün içinde leslie yapsam yeter mi? yaparsam ne kadar yapaym? çünkü sınava az kaldı hiç vaktim yok.Evde leslie'yi yapabilirim ancak.Yada başka yapabileceğim egzrsizler var mı? artık hareketli olmak istiyorum yaza az kaldı:18::26:
kuzummmm hic bise yemeyon gılesli abla güzel terletiyor genel bir incelme sağlanabilir. benim için yetersiz çünkü derdim kalçam. 1 saatlik programda 4,5 km yürünmüş oluyor yeterli olur bence. sana abla tavsiyesi, öncelikle derslerine çalış, dersten sıkıldığında kafan dağılsın diye spor yap.
bende öğle yemeğimi yedim. 1 kase mercimek çorbası, 3 yk makarna, 2 yk melemen, yarım dilimden az kepekli ekmek. ya bana herşey fazla geliyor. menüleri dahada küçültcem![]()

güle güleee nası olsa kacamak yapmazsn biliorummben çıkıyorum. herkese iyi haftasonları. kaçamak yapmayın tamam mı?![]()

arkadaşlar moralimm çok bozuk.çünkü 1 saat önce 5 tane şekerpare yedim
şu saate kadar yediklerimi yazayım.çok dengesiz yedim bugün farkındayım.
sabah kahvaltısı :1 tane muz
öğlen peynirli yumurta(1 yumurtayla yağsız),1 dilim ekmek ve 5 tane şekerpare
ayy ne dengesizim bugün.bakalım akşama çorbayla geçiştiririm artık.benden böyle kızlar,
üzülceksen yemiceksin canım kural bu