• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selamlar kızlar:79:
kaçak rabia geldi:1:az geçmiş okuyayım. yarın safranboluya gidiyoruz inşallah, yarına fırsatım olmaz.
her haftasonu da geziosun bakıorum da :1:
yaw, zaten ayrılıyorum dediğinden beri tadım kaçtı, şimdi giderayak bu güzel şiirle yine kalplerimizi çalıyorsun, olmaz ki:110:
Ama çok güzel yazmışsın canım, çok tatlısın maşallah:114:

Melikecim, o kadar kişi davet ettim ama burcu, emva ve sen ayrısınız:109:
Senin de şiirn süper olmuş:nazar:

hayırdır canım, kim kırdı seni?

Çok güzel bence. İradene hakimsin sen bu belli. Maşallah diyelim.:nazar:

Hoş geldin canım.:109:
Ben de Rabia. 28 yaşındayım. Evliyim, 1 oğluş var.
Seninle yaşıtız. Ben de 85 kilo civarıyken artık diyet yapmalıyım diye bir karar aldım ve çok şükür uyguladım. Sen de bir karar almışsın, inşallah sonuna kadar devam edersin.
Geç yatmak iyi bir huy değil, maalesef. 1 saat de olsa yatma saatini geriye çekmeni tavsiye ederim.

Buradan ayrılmak zor canım:107:

İşte o hiç çalışmayan kasları çalıştırdıkça zayıflıycaz.:129:

Öyle canım, ateş düştüğü yeri yakıyor gerçekten:105:
Allah ailesine sabır versin.

Tebrik ederim seni canım:129:

ahhhh ahh:100:
sen de biizim icin cok ayrsınnnn :38:
Pazartesi hallolur inşallah işlerin canım. Bayağı az yemişsin, inşallah akşam kaçamak olmamıştır.

İyi akşamlar canım. Börek görmedim ben:104:

Canım, cuma önemli biliyorsun. Tabii ki işin olabilir, bu gayet doğal. Yalnız perşembeden seninle haberleşelim. Cuma günleri işin olduğunu bir gün önce bileyim. Olur mu?

Ellerine sağlık melikecim. Haftanın 1.si sensin, tebrik ederim.

İnşallah canım.

Geçmiş olsun canım, neden kendine bu kadar yüklendin ki? Her şeyin başı sağlık. İşleri azar azar yapmak en güzeli.

afiyet olsun, çok güzel.

58.5

Menü güzel. Akşam yemeği biraz geç ama öncesinde spor olduğu için metabolizman aktiftir.
tamam bundan sora ööle yapalım kaptanım
Günaydın kızlar dün akşam uğrayamadım.
-öğlen ve akşam çorbamda ve yanında salatalık yedim suyum aynı bitki çayım aynıydı.

bu sabah kahvaltım:
bitki çayım.
3 siyah zeytin
kk daha az peynir
1 salatalık 1 domates
bir minik dilim peynirli börek
1 fincan şekersiz açık çay.
(ekmek yok) (börek var)

dün kayınvalideme gittiğimiz için giremedim. herkes zayıfladığımı farketti :9: çok mutlu oldum :16:

birde bişey sorucam amcamın kızına gitmiştim bi kaç gün evvel yazmıştım oda 90 kg. ama 48 beden giyiyo bende 44 giyiyorum şuan. dedimki ben 98 kiloyum sen benden nasıl büyük giyiyosun bende mi bi gariplik var dedim :9: onun bi eteğini giydim inanılmaz büyük oldu bana. ona yaptığım hareketlerlerden ve beslenme şeklimden bahsettim. benim bel böylgemdeki yağlanma %60 geçti diyebilirim. göbeğim minnacık oldu. bacaklarımda çok inceldi. sporun mucizesi :9:
cok iyi canımmm :46:
Benden size bir soru:
Spor olarak gün içinde leslie yapsam yeter mi? yaparsam ne kadar yapaym? çünkü sınava az kaldı hiç vaktim yok.Evde leslie'yi yapabilirim ancak.Yada başka yapabileceğim egzrsizler var mı? artık hareketli olmak istiyorum yaza az kaldı:18::26:
leslie ve callan diorum benn
lesli abla güzel terletiyor genel bir incelme sağlanabilir. benim için yetersiz çünkü derdim kalçam. 1 saatlik programda 4,5 km yürünmüş oluyor yeterli olur bence. sana abla tavsiyesi, öncelikle derslerine çalış, dersten sıkıldığında kafan dağılsın diye spor yap.

bende öğle yemeğimi yedim. 1 kase mercimek çorbası, 3 yk makarna, 2 yk melemen, yarım dilimden az kepekli ekmek. ya bana herşey fazla geliyor. menüleri dahada küçültcem :31:
kuzummmm hic bise yemeyon gı :1:
ben çıkıyorum. herkese iyi haftasonları. kaçamak yapmayın tamam mı? :60::60:
güle güleee nası olsa kacamak yapmazsn biliorumm :1:
arkadaşlar moralimm çok bozuk.çünkü 1 saat önce 5 tane şekerpare yedim:(

şu saate kadar yediklerimi yazayım.çok dengesiz yedim bugün farkındayım.

sabah kahvaltısı :1 tane muz

öğlen peynirli yumurta(1 yumurtayla yağsız),1 dilim ekmek ve 5 tane şekerpare:(

ayy ne dengesizim bugün.bakalım akşama çorbayla geçiştiririm artık.benden böyle kızlar,

üzülceksen yemiceksin canım kural bu

Günaydın bayanlar ;
Bugün evdeyim , iş yok ama evde iş çok.Yapacak biri lazım.Ama o birisinin ben olmasını istemiyorum. Kahvaltı ettim. Masayı topladım , bilgisayarın başına oturdum. İşler bekliyor.
Kahvaltımı yazayım : 1 kk dan büyük peynir , 1 dilim hellim peyniri , domates , salatalık , maydanoz , 4 çorba kaşığı az yağla yapılmış menemen , 1 dilim kepek ekmeği , şekersiz çay. Yaz yaz bitmedi.
Fakat yerken ne kadar az geliyor.

Karbonatlı suyu denemek istiyorum. Tadı nasıl acaba ? Birde bu ballı limonlu su ne işe yarıyor bilmiyorum.Ben sabah aç karnına hep su içerim.Ama susuzluktan.

Sevgili kaptanımız Rabia , Çok iyi kilo vermişsin maşallah . Ne kadar zamanda verdin ?
Birde arkadaşlar ; diyet yaparken özel bir liste uyguluyor musunuz ? Ben şimdilik kafama göre takılıyorum. Bir diyet listem yok. Az yağlı , şekersiz , az karbonhidrat , bol sebze , meyve gibi. Listelere uymak zor oluyor. Her zaman listedeki yemekleri bulamıyorum. Yanımda taşımam lazım .

Görüşmek üzere :49:
ben de herhangi bir listeye bağlı kalmıyorum o zaman kendimi kısıtlanmış hissederim. bir de sabah aç karnına içilen limonlu sunun zayıflatma etkisi olduğunu söyleyenler de var tokluk hissi oluşturduğunu söyleyenler de. ama kız kardeşim diyetisyenle 15 kilo verdi ve doktoru tavsiye etmişti her sabah aç karnına ılık limonlu su

elifcim selam. bugün nasılsın? kaç kiloda 1 beden inceliriz demişsin. şekerim o insandan insana değişir. zaten zayıfladıkça kıyafetler bol geliyorsa 1 beden gitmiş demektir. bak canım hedefin tartıdan çok aynadaki görüntün olsun. siz beni sokakta görseniz belki döversiniz diyet yapıyorum diye çok muntazam görünüyorum ama aynada görmek istediğim daha dar kalçalı biri. o yüzden burdayım.

anam benim evi görsen bir salonla mutfak derli toplu, kıyafet odam savaş alanı gibi. aslında çok dağıtmamda bu ara elime ne geçerse deniyorum. incelip incelmediğimi tespit etmek için :60:
burcum sana tamamen katılıyorum. insanın kaç beden olduğu değil aynada gördüğü vücudunu beğeniop beğenmediği önemli bence. ayrıca çok farkediliyor kilo verdiğin maşallah. herkes bu çocuk kim dediğine göre:1:

teşekkürler bitanem,güzelce dinlendim daha iyiyim bu gün.
dün kız kardeşim nerde senin yanların dedi,o yağlar nereye gitmiş,çok sevildim.:24::24::24:
tebrik ederim. ne çok hoşuna gitmiştir o cümleler. darısı tüm zyıflamak isteyen bayanlara ve bana inşallah. gözünü sevdiğim spor:8:

-öğlen ve akşam çorbamda ve yanında salatalık yedim suyum aynı bitki çayım aynıydı.

bu sabah kahvaltım:
bitki çayım.
3 siyah zeytin
kk daha az peynir
1 salatalık 1 domates
(ekmek yok) (börek var)

dün kayınvalideme gittiğimiz için giremedim. herkes zayıfladığımı farketti :9: çok mutlu oldum :16:

birde bişey sorucam amcamın kızına gitmiştim bi kaç gün evvel yazmıştım oda 90 kg. ama 48 beden giyiyo bende 44 giyiyorum şuan. dedimki ben 98 kiloyum sen benden nasıl büyük giyiyosun bende mi bi gariplik var dedim :9: onun bi eteğini giydim inanılmaz büyük oldu bana. ona yaptığım hareketlerlerden ve beslenme şeklimden bahsettim. benim bel böylgemdeki yağlanma %60 geçti diyebilirim. göbeğim minnacık oldu. bacaklarımda çok inceldi. sporun mucizesi :9:
tamamen bölgesel yağlanma hayatım. bak sana ben de bi örnek vereyim. kız kardeşim ve ben geçen yaz 53 kilo idik ve ikimiz de gittik aynı gömleğin fRKLI RENKLERİNİ VE AYNI BEDENİNİ ALDIK. sonra eve geldik denedik. ona çok güzel oldu ammmmmaaaaaaaaaa benim göğüs kısmı kapanmadı. oysa aynı kılodayız dimi bi farkla o daha göbekli benim de göğüsler daha büyük. o 75 beden ben 85 beden gibi.:53:

ben çıkıyorum. herkese iyi haftasonları. kaçamak yapmayın tamam mı? :60::60:
iyim pazarlar canım inşallah bol sporlu kaçamaksız bir gün geçirirsin.

aynen öyle cnm. benimde belim karnım popom öyleydi. ama gerçekten düzenli sporum meyvelerini almaya başladım :21: inşallah sende istediğin gibi olursun :8:

Sana da iyi hafta sonraları kuzum. valla kaçamak yapmayı kesinlikle düşünmüyorum. ama eşim dışarda yemek yiyelim derse napacaum :9: adanaya hayır diyememmmm :9: korkuyorum :84: neyse benim karnım tok çıkıyım evden çorbamı salatımı yiyip çıkarım karnım tok oluncada kendime aldığım yemeği oğluma yediririm :60: inş. bu sözümü tutarım :60::60::60::60:
inşallah planın tıkır tıkır işler. ben de gezmeye gidince ikramları oğluşumun ağzına tıkıştırıyorum süper oluyo bi de yemek yiyen bi çocuk olsa:90:

ayy ne dengesizim bugün.bakalım akşama çorbayla geçiştiririm artık.benden böyle kızlar,
hayatım adet dönemin falan mı yaklaştı gözün dönmüş:52:
arada olur böle. ben de ilk başlarda daha fazla kaçamak yapıyordum ama sonra olayı kavradım. çok canın istiyorsa tadına bak ucundan azıcık.

Kahvaltı menümü paylaşmıştım, hafta sonu geç uyandık geç yedik kahvaltıyı. 1 saat önce iki tane parmak galeta (light) yedim. bir tane salatalık yedim.

Şimdi oğlumu uyutucam. eşimde biraz kestiricek bende o ara 35 dkk yürüyüş yapmayı planlıyorum.
mekik twsit falanda yaparım. akşama dışarı çıkarız belki belki birazda dışarda yürürüz :16:
Akşama uyumadan uğrarım yaptıklarımı paylaşırım. Kendinize iyi bakın. Görüşürüz kızlar :16::16::16:

ne güzel tatlım. inşallah günün güzel geçmiştir sporunu da yapmışsındır.

Canım akşama doğru salata çorba falan ye ve ekmek tüketme. birazda su iç. sabahla akşamı dengele kalori olarak. ve biraz nefsine hakim ol. çünkü 1 tane şeker pareyi bi seferde ağzına atacağına 4-5 çatala bölerek ye. ve ağzında uzun süre tut. emin ol aynı doyacaksın. 1 tanede yesen doyarsın 5 tanede yersen biraz fazla doyarsın. Yanlış anlama cnm akıl vermek değilde yaptığım fikrimi söylüyorum :34: ben öyle yapıyorum çünkü canım bişey isteyince. :16:
çok güzel tavsiyeler olmuş.

önceki günleri yazmıyorum kızlar son üç günü su an hatırlamakta zorlanıyorum. bundan sonra düzenli yazacağım m inşallah. 23 nisan sıkıntısı anca geçiyor ama ben de yerimde duramıyorum ki hep bişeyler çıkıyor. yaza kadar her haftasonum dolu.:50: buna sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum.

sabah 1 brdk su
domates salatalık maydanoz
1 kk peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşığı salça yağsız
2 dlm kepek ekmek

ara yok. geç yemiştik.

öğlen yarım tabak patates salatası yarım tabak kısır

ara 3 çilek yarım muz

akşam 2 dlm tost ekmeğine sandwiç

spor: öğrencilerle koşu + yakar top+ ip atlama
su: 2 lt

bugün buca gölete uçurtma şenliğine gittik öğrenci ve velilerle. yanlış anlaşılmasın şenliği biz düzenledik:1: piknik de yaptık. güzel ve yorucu bir gün geçirdik.

dün adet dönemimin başlaması gerekiyordu başlamadı. bundan bir hafta önce de eşim emine senin yanlaruın kalınlaşmaya başladı hamile olabilirsin dedi. ilk bebekte belim kalınlaşmıştı ilk olarak. :50:
ben de yok öyle bişey dedim. hem korunuyoruz hem de haziran temmuz gibi düşündüğümüz için çok dikkat ediyorduk. neyse bugün adet olmayışımın 2. günü. ama dün eşim bana baskı yapmaya başladı. canım dikkat et hamile olabilirsin ağır kaldırma. gel şöyle uzan falan diyor. dalga geçme dedim. bak görürsün hamilesin dedi. ben de çok eminsen git test al bakalım dedim . çok istiyorum ama şu an hazır mıyım bilemiyorum. planlarımızda daha vardı hamileliğe. neyse testi aldı ve yaptım. sonuç negatif:66:
amaaaaaaaaaaaaaaaaaa az önce dün başımıza gelen bu durumu ebe olan kız kardeşime açıkladım. abla niye test alıyorsun. test adet dönemi 10 gün geçince anca hamileliği gösteriyor. emin olmak istiyorsan pazartesi kan testi yaptır o zaman kesin öğrenirsin dedi.:53:
ben bu testi yaptırmak istemiyorum ama beklemek de zor geliyor yaptırsam mı?

Rabbim yoksa benim adıma planladın mı bebiş gelme zamanını? sen herşeyin en güzelini bilirsin Allahım.

eşim de takmış bebek koç burcu olsun nisan doğumlu olsun diye. ben yay burcuyum oğlum da yay. kendisi koç ya yanına destekçi arıyor. halbuki oğlum tip olarak da huy olarak da aynı babası.

tavsiyelerinize ihtiyacım var.

önceki günleri yazmıyorum kızlar son üç günü su an hatırlamakta zorlanıyorum. bundan sonra düzenli yazacağım m inşallah. 23 nisan sıkıntısı anca geçiyor ama ben de yerimde duramıyorum ki hep bişeyler çıkıyor. yaza kadar her haftasonum dolu.:50: buna sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum.

sabah 1 brdk su
1 kk peynir
4 zeytin
2 dlm kepek ekmek

ara yok. geç yemiştik.

ara 3 çilek yarım muz

bugün buca gölete uçurtma şenliğine gittik öğrenci ve velilerle. yanlış anlaşılmasın şenliği biz düzenledik:1: piknik de yaptık. güzel ve yorucu bir gün geçirdik.
oh ohhh kısırlar flannnnn :1:
dün adet dönemimin başlaması gerekiyordu başlamadı. bundan bir hafta önce de eşim emine senin yanlaruın kalınlaşmaya başladı hamile olabilirsin dedi. ilk bebekte belim kalınlaşmıştı ilk olarak. :50:
ben de yok öyle bişey dedim. hem korunuyoruz hem de haziran temmuz gibi düşündüğümüz için çok dikkat ediyorduk. neyse bugün adet olmayışımın 2. günü. ama dün eşim bana baskı yapmaya başladı. canım dikkat et hamile olabilirsin ağır kaldırma. gel şöyle uzan falan diyor. dalga geçme dedim. bak görürsün hamilesin dedi. ben de çok eminsen git test al bakalım dedim . çok istiyorum ama şu an hazır mıyım bilemiyorum. planlarımızda daha vardı hamileliğe. neyse testi aldı ve yaptım. sonuç negatif:66:
amaaaaaaaaaaaaaaaaaa az önce dün başımıza gelen bu durumu ebe olan kız kardeşime açıkladım. abla niye test alıyorsun. test adet dönemi 10 gün geçince anca hamileliği gösteriyor. emin olmak istiyorsan pazartesi kan testi yaptır o zaman kesin öğrenirsin dedi.:53:

Rabbim yoksa benim adıma planladın mı bebiş gelme zamanını? sen herşeyin en güzelini bilirsin Allahım.

eşim de takmış bebek koç burcu olsun nisan doğumlu olsun diye. ben yay burcuyum oğlum da yay. kendisi koç ya yanına destekçi arıyor. halbuki oğlum tip olarak da huy olarak da aynı babası.

2.bebisimiz de gelioooooooooo hadi bakalımmmm inş senin icin her seyin hayırlısı olurrrr eminecimmmm

en doğru sonuçu kan testiyle alırsın,pazartesi yaptır,bence.
hadi hayırlısı bakalım.

Serin bir Girne akşamından selamlar.Hava çok serin ayaklarım dondu evde.
Ben hafta sonları hep çok yerim.Ben evde olunca daha çok yiyorum.
Bugün yarışmaya başladığımı kendime hep hatırlattım.İnşallah bu hafta sonunu kazasız geçireceğim.

Menüyü bildiriyorum :
Öğle : 1 kase tavuklu - peynirli karışık salata yedim. Dışarıda yedim ve yağsızdı.Gerçekten çok doyurdu ve lezzetliydi. Diyorum ki bu kadar lezzetli olunca eminim kaloriside fazladır.
Çünkü peynirler çoktu ve yağlı peynirlerdi.

Ara Öğün : 10 adet çilek

Akşam : 1 kase yoğurt çorbası ve evdeki hazır yemeklerden ortaya karışık. Ondan bir kaşık , bundan bir kaşık şeklinde. Ne yapalım dışarıda gezmekten yemekyapmaya fırsat olmadı.

Şimdide yeşil çay içeyim diyorum. Fakat zorla.Çünkü tadını hiç sevmiyorum.Annemin Ankara'dan gönderdiği demleme yaprak yeşil çay.Aslına içince kendimi biraz tok hissediyorum.Ama tadı odunsu gibi.Form plusda alıp deneyeyim diyorum.Yeni tatlara hiç açık değilim ama.Bakalım onun tadı nasıl.

Son düzenleme:

Merhaba Emvacilbihar ;Öncelikle sizin için herşeyin hayırlısı olsun. Allah'ın takdiri her zaman daha hayırlıdır. Tabii kardeşinin dediği gibi kan testi daha iyi olur. Önümüzdeki hafta birkaç gün sora hala adet olmazsan kan testi yaptırman gerekir.
Tabii hamile olmayabilirsinde.Çünkü mevsim geçişlerinde yani bahar aylarında adet düzensizlikleri çok yaşanan bir durumdur.Çünkü bayanlarda bahar aylarında hormonel denge değişir.Bir kaç güç adet gecikmesi olabilir. Ama Allah sizi için hayırlı olanı versin. Hem hazirana da ne kalmış şurda. Sevgilerle :49:

Aralarda:
-salatalık, domates
-light galeta

Akşam yediklerim:
1 kase ayran çorbası
4-5 dal roka
1 tutam dereotu
1 ince dilim kepekli ekmek
2-3 çatal etli sebze yemeği

-1 parça çikolata

eşimle dışarı çıktık tam 1 saat 20 dkk yürüdük
Şimdi mekik falan çekicem göbeğim için.
belim içinde twsit yapıcam.

Son olarak ılık yarım yağlı bir bardak süt içebilirim. (içmeyedebilirim) :9:

bi şişlik var üzerimde anlamadım sebebini :14:

en doğru sonuçu kan testiyle alırsın,pazartesi yaptır,bence.
hadi hayırlısı bakalım.

oh ohhh kısırlar flannnnn :1:

2.bebisimiz de gelioooooooooo hadi bakalımmmm inş senin icin her seyin hayırlısı olurrrr eminecimmmm

Merhaba Emvacilbihar ;Öncelikle sizin için herşeyin hayırlısı olsun. Allah'ın takdiri her zaman daha hayırlıdır. Tabii kardeşinin dediği gibi kan testi daha iyi olur. Önümüzdeki hafta birkaç gün sora hala adet olmazsan kan testi yaptırman gerekir.
Tabii hamile olmayabilirsinde.Çünkü mevsim geçişlerinde yani bahar aylarında adet düzensizlikleri çok yaşanan bir durumdur.Çünkü bayanlarda bahar aylarında hormonel denge değişir.Bir kaç güç adet gecikmesi olabilir. Ama Allah sizi için hayırlı olanı versin. Hem hazirana da ne kalmış şurda. Sevgilerle :49:
Yorumlarınız için teşekkürler kızlar. Acele etmeyin. Daha hiç bir şey belli değil. :37:

Aralarda:
-salatalık, domates
-light galeta

Akşam yediklerim:
1 kase ayran çorbası
4-5 dal roka
1 tutam dereotu

-1 parça çikolata

Afiyet olsun. Çikolata yakışmamış araya

Yorumlarınız için teşekkürler kızlar. Acele etmeyin. Daha hiç bir şey belli değil. :37:

Afiyet olsun. Çikolata yakışmamış araya

20 cal falandır minnak bişi ağzımda eriterek yedim. damağım tadı alsın diye. diyetteyizde ölüm orucunda değilizki kuzum :9: arada atıyorum ağzıma minnak bi parça. yoksa öle tıka basa yediğim yok :16:

mrb arkadşım.sana 9 aydır bebk bekleyen birisi olarak şunu söyleyim(dokuz aydır derken hala gelmedi yani:(hiç sitrese gerek yok git kan tahlili yaptır kurtul.kendini paralama boş yere.kan testi kesin çözüm canım.yanılma payı yok:):49:

lesli abla güzel terletiyor genel bir incelme sağlanabilir. benim için yetersiz çünkü derdim kalçam. 1 saatlik programda 4,5 km yürünmüş oluyor yeterli olur bence. sana abla tavsiyesi, öncelikle derslerine çalış, dersten sıkıldığında kafan dağılsın diye spor yap.

bende öğle yemeğimi yedim. 1 kase mercimek çorbası, 3 yk makarna, 2 yk melemen, yarım dilimden az kepekli ekmek. ya bana herşey fazla geliyor. menüleri dahada küçültcem :31:
Sağol ablam.Öyle yapıcam artık.Benimde tek sorunum göbişim:49:
lesliee sana yeterli ilk 2 mill dene daha sonra o kolayına gelince 3 mille geçersin..enson 68 dk 5 mill var oda her tur sonunda hafif koşu yaptırp ikinciye geçiyor yağ yakımı için ideal..
AMA önce derslerine odaklan çalış sıklınca kal sporunu yap stres at..kiloyu mutlakki verirsin ..

inşallah vereyim şu kiloları artıkk
Ve yediklerim değerlendirirseniz sevineceum :D
Sabah
Beyaz peynirli sandviç
ara
2 kaşık kuru üzüm
Öğlen
2 baget,1 dilim çavdarlı ekmek,yoğurt,salatalık domates
Ara
dondurma(haftada 1 iznim var:1:)
Akşam
Kereviz Salatası(kereviz-yoğurt-azcık ceviz ile yapılıyor)
4 yk makarna
ara
2 ceviz 7 erik:26::1:
spor:1 saat parkta kardeşimin peşinden koşturma:1:
yarım saat bisiklet

Son düzenleme:
günaydın..iki gündür menü yazmıyorum..ama hastalıktan ne yediğim belliydi ne yemediğim..
dünkü menü..
sabah
1 krom hapı
1 kayısı kurusu
1 incir
1 tane c vitamini tableti..
2 bardak su
kahvaltı
çeyrek dilim ekmek
1 yumurta
bir çimdik peynir 2 yeşil zeytin..
ara
1 kayısı kurusu
3 badem
öğle
bir tavuk baget
çeyrek dilim ekmek
1 bardak kefir..
ara
3 badem
1 kuru incir
ara
1 bardak kefir
balık yağı hapı
akşam
az sebzeli tavuk vardı sadece tavuktan çeyrek
parça yiyebildim..
akşam yatarken çay bardağı süt
1 incir
ve 3 badem
suyum 2.5 litre
1 litresi karbonatlıydı..
Maşallah canım:nazar: o kadar hastalığa rağmen çok çok güzel menülerin.

hayılrı yolculuklar..bol gezmeler..
Sağolasın canım, gittik geldik çok şükür. Sabah eşime sinirlendiğim için günüm sinirle geçti ama yine de safranboluda havanın güzel olması vs biraz unutturdu bu durumu.

geçen sabah yan gelip yatarkene ki doktorumda yüksek kilodakilerin 5 kilo vererek 1 beden inceldiğini daha az kilodakilerinde 3 kiloda 1 beden inceldiklerini öğrendim...:))) :8::12:
Ben de geçen sabah Gülben’de Gürkan Kubilayı izledim. Gerçekten diyet fikirleri hoşuma gidiyor bu adamın. Arada tv faydalı oluyor yani. Bu arada az kilolu olmanın bir avantajı daha:109:

kazasız belasız git gel kaptanım. :16:

dün akşam dediğim kaçamağı yaptım. eşimin ailesi zayıfladığımın baya belli olduğunu söyledi. artık eşim yanımda baya tombalak göründüğü için ailesi ona yüklenmeye başladı. oda p.tesi diyete başlayacakmış. abur cuburu kesse yeter ama garip bir diyetten bahsetti çok yumurta geçiyor içinde onu yapacakmış.

bugün c.tesi. hafta içi gibi resmi giyinmiyoruz. havalarda ısındı. rahat bişiler giyim dedim. kot pantolon üzerine body giydim. sabah iş arkadaşlarım uzaktan beni tanıyamadı. kendi aralarında kim bu çocuk demişler :53: sonradan gelip söylediler. dedim bu kadar uzun boylu çocuk mu olur. zayıfladığından beri sıska görünmeye başladın dediler. iltifat olarak algılıyorum :63:
Kazasız belasız gittim geldim çok şükür canım.
Şimdi de seni uzun boylu çocuk mu yaptılar? :60:

anam söylemeyi unuttum. dün eve giderken uzak bir durakta indim ve eve kadar 15 dk hızlı hızlı yürüdüm. eve geldim terim soğumadan 30 dk slim in six ve bacak kalça hareketlerimi yaptım. sonra yemek yedik. kayınpeder eski sporcu olduğundan sık sık konuşuyoruz diyetimi ve yaptığım egzersizleri. konu selülitlerden açıldı. görümcem kullandığım selülit kreminin faydası olup olmadığını sordu. valla ablacım, kremle beraber diyet ve sporda yapıyorum. selülitler azaldı ama tek neden krem olamaz. kayınpeder de voleybol basketbol oynayan bayan sporcuların hepsinin iri yarı olduğunu ama bacaklarında selülit olmadığını söyledi. sözün özü sporsuz selülitlerden kurtuluş yok. benimkiler oturarak çalıştığım için oldu zaten :31:

sabah kahvaltımı sormayın kaçamaklı oldu :30:. gidiyorum diye herkes bişiler alıyor. neyseki gevrek yiyerek kurtuldum. üfff
selülitin sporsuz gitmeyeceğine inanıyorum ben de. Krem işi falan değil.

Günaydın bayanlar ;
Bugün evdeyim , iş yok ama evde iş çok.Yapacak biri lazım.Ama o birisinin ben olmasını istemiyorum. Kahvaltı ettim. Masayı topladım , bilgisayarın başına oturdum. İşler bekliyor.
Kahvaltımı yazayım : 1 kk dan büyük peynir , 1 dilim hellim peyniri , domates , salatalık , maydanoz , 4 çorba kaşığı az yağla yapılmış menemen , 1 dilim kepek ekmeği , şekersiz çay. Yaz yaz bitmedi.
Fakat yerken ne kadar az geliyor.

Karbonatlı suyu denemek istiyorum. Tadı nasıl acaba ? Birde bu ballı limonlu su ne işe yarıyor bilmiyorum.Ben sabah aç karnına hep su içerim.Ama susuzluktan.

Sevgili kaptanımız Rabia , Çok iyi kilo vermişsin maşallah . Ne kadar zamanda verdin ?
Birde arkadaşlar ; diyet yaparken özel bir liste uyguluyor musunuz ? Ben şimdilik kafama göre takılıyorum. Bir diyet listem yok. Az yağlı , şekersiz , az karbonhidrat , bol sebze , meyve gibi. Listelere uymak zor oluyor. Her zaman listedeki yemekleri bulamıyorum. Yanımda taşımam lazım .

Canım, eylül 2010’dan beri diyetteyim. O sürede verdim. Benim de belli bir listem olmadı hiç. Az az ama sık sık yedim. Yeşil çayımı içtim. Bende işe yaradı, inşallah sende de yarar.

dün kız kardeşim nerde senin yanların dedi,o yağlar nereye gitmiş,çok sevildim.:24::24::24:
Tebrik ederim canım. İnşallah zamanla daha daha gidicek o yanlar.

bu sabah kahvaltım:
bitki çayım.
3 siyah zeytin
kk daha az peynir
1 salatalık 1 domates
(ekmek yok) (börek var)

Sporun mucizesi canım çok güzel tebrik ederim.
Beslenmen de güzel. Börek görmeyelim artık.

Benden size bir soru:
Spor olarak gün içinde leslie yapsam yeter mi? yaparsam ne kadar yapaym? çünkü sınava az kaldı hiç vaktim yok.Evde leslie'yi yapabilirim ancak.Yada başka yapabileceğim egzrsizler var mı? artık hareketli olmak istiyorum yaza az kaldı:18::26:
Leslie gayet yeterli. Düzenli yaparsan faydasını görürsün.

Bence fazla küçültme. Metabolizmanı yavaşlatırsın. Zaten yeri geliyor akşamları yemiyorsun.

evet çalışıyorum. biraz düzeldi aslında. ya kıvrımlarım azaldı tabi kilo verince. insanlar alışmış beni jlo gibi görmeye, yadırgıyorlar :60:
:60::60:

:100:
1 tane de yesen tadı aynı, 5 tane de yesen tadı aynı.

Kahvaltı menümü paylaşmıştım, hafta sonu geç uyandık geç yedik kahvaltıyı. 1 saat önce iki tane parmak galeta (light) yedim. bir tane salatalık yedim.

Şimdi oğlumu uyutucam. eşimde biraz kestiricek bende o ara 35 dkk yürüyüş yapmayı planlıyorum.
mekik twsit falanda yaparım. akşama dışarı çıkarız belki belki birazda dışarda yürürüz :16:
Akşama uyumadan uğrarım yaptıklarımı paylaşırım. Kendinize iyi bakın. Görüşürüz kızlar :16::16::16:
Çok güzel canım.

her haftasonu da geziosun bakıorum da :1:

sen de biizim icin cok ayrsınnnn :38:

tamam bundan sora ööle yapalım kaptanım
Bu aralar öyle denk geliyor canım. Eşimin işi sebebiyle gidiyoruz, bize de gezme oluyor.

sabah 1 brdk su
1 kk peynir
4 zeytin
2 dlm kepek ekmek

ara yok. geç yemiştik.

ara 3 çilek yarım muz

ne güzel hareketli ve eğlenceli bir gün geçirmişsin.

Canım, kan testini yaptır ve öncelikle hamile misin değil misin emin ol. Sonrasında ise artık Allah hakkınızda hayırlısını versin. Bebiş pek bizim istediğimiz zamanlamayla gelmez ama gönlünüzce olur inşallah.

Serin bir Girne akşamından selamlar.Hava çok serin ayaklarım dondu evde.
Ben hafta sonları hep çok yerim.Ben evde olunca daha çok yiyorum.
Bugün yarışmaya başladığımı kendime hep hatırlattım.İnşallah bu hafta sonunu kazasız geçireceğim.

Menüyü bildiriyorum :
Öğle : 1 kase tavuklu - peynirli karışık salata yedim. Dışarıda yedim ve yağsızdı.Gerçekten çok doyurdu ve lezzetliydi. Diyorum ki bu kadar lezzetli olunca eminim kaloriside fazladır.
Çünkü peynirler çoktu ve yağlı peynirlerdi.

Ara Öğün : 10 adet çilek

Akşam : 1 kase yoğurt çorbası ve evdeki hazır yemeklerden ortaya karışık. Ondan bir kaşık , bundan bir kaşık şeklinde. Ne yapalım dışarıda gezmekten yemekyapmaya fırsat olmadı.

Şimdide yeşil çay içeyim diyorum. Fakat zorla.Çünkü tadını hiç sevmiyorum.Annemin Ankara'dan gönderdiği demleme yaprak yeşil çay.Aslına içince kendimi biraz tok hissediyorum.Ama tadı odunsu gibi.Form plusda alıp deneyeyim diyorum.Yeni tatlara hiç açık değilim ama.Bakalım onun tadı nasıl.

Salatadaki peynirleri keşke yemeseydin, madem yağlı gözüküyorlardı.
Yeşil çayın en güzeli demleme olan hali bence. Yalnız fazla bekletme, 5 dk yeterli. İçine kabuk tarçın atarak lezzetlendirebilirsin. Ben ayrıca ½ limon ekliyorum. Gayet lezizi geliyor.
Form plus çayları uzun süre kullanmamak gerekiyor. Bağırsak tembelliği yapabiliyormuş.

Aralarda:
-salatalık, domates
-light galeta

Akşam yediklerim:
1 kase ayran çorbası
4-5 dal roka
1 tutam dereotu

-1 parça çikolata

Bence menü gayet güzel. Şişlik için yeşil çay içebilirsin.

aşkolsun yani.canım daha yeniyim alışacağım inşallah:)offf offff çok uzun bir yol var önümde 20 kilo yaaaa rahat 5 ay demek bu.çokkk çalışmam gerek çokkkk:52:
5 ay o kadar hızlı geçiyor ki canım, hiç gözünde büyümesin. Göz açıp kapayana kadar incecik olacaksın inşallah.

Sağol ablam.Öyle yapıcam artık.Benimde tek sorunum göbişim:49:

inşallah vereyim şu kiloları artıkk
Ve yediklerim değerlendirirseniz sevineceum :D
Sabah
Beyaz peynirli sandviç
ara
2 kaşık kuru üzüm
Öğlen
2 baget,1 dilim çavdarlı ekmek,yoğurt,salatalık domates
Ara
dondurma(haftada 1 iznim var:1:)
Akşam
Kereviz Salatası(kereviz-yoğurt-azcık ceviz ile yapılıyor)
4 yk makarna
ara
2 ceviz 7 erik:26::1:
spor:1 saat parkta kardeşimin peşinden koşturma:1:
yarım saat bisiklet
bence süper menü:nazar:

iyi geceler kızlar derya kaçar :9:

:85::85::85:
İyi geceler deryacım.

menü
kahvaltı:bol yeşillik,y.yumurta,3zeytin,2çay kaşığı bal 2dilim k.ekmek
ara.yeşil çay
öğlen.4 kaşık pilav,2haşlama tavuk budu,salata

akşam.1domates,salatalık,2ince dilm salam,bolca yeşilik(maydonoz,dere otu)2dilim ekmek bolca çay
su 1.5lite
spor yok ev işleri yetiyor.

Back
X