Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhh hedefime ulaştım. kilom 58,9 kg. 1,1 kg vermişim.zaten vermemem mümkün değildi. 4 haftadır yapamadığım yürüyüşlerimi 2 günde yaptım
60,0/58,9/1,1/1,83
kaptanım bugün yarışmadaki son günüm. ama ara sıra girip mutlaka hatırınızı soracağım.
umarım herkes kilo vermiştir. bu arada eşim bu hafta tam 4 kg verdi.bende inanamıyorum.
bebekeler aynıyım bu hafta 86 öpüorum hepinizi
tebrikler en hızlı mezunumuzu verdik sanırım..geldinkilonu verdin
ve gidiyorsun.
.
eşinde rekor kırmış yav..![]()
canım kaç kilo olmuşsun?Günaydın sevgili yol arkadaşlarım
biraz önce tartıldım. 300 gramcık vermişim
okadar koştur okadar az ye ama yine sonuç beklediğim gibi değil. kilo vermem mi durdu acep
bilmiyorum gerçi 300 gr hiç yoktan iyidir. kilo almamışım bu yönü beni teselli ediyor
ben neyi yanlış yapıyorummmmmm :84:
canım kaç kilo olmuşsun?
ne kadar verdiğini değil, tartıda gördüğün rakamı yazman lazım.
günaydınbebeklermmmmmmmmmmmm günaydınnnnnnnn cok özledm ben sizi :2: az kaldı p.tesi bomba gibi geliorummmmm
eşin neler yaptı,neler yedi anlat bizde verelim haftada 4 kilo.ohhh hedefime ulaştım. kilom 58,9 kg. 1,1 kg vermişim.zaten vermemem mümkün değildi. 4 haftadır yapamadığım yürüyüşlerimi 2 günde yaptım
60,0/58,9/1,1/1,83
kaptanım bugün yarışmadaki son günüm. ama ara sıra girip mutlaka hatırınızı soracağım.
umarım herkes kilo vermiştir. bu arada eşim bu hafta tam 4 kg verdi.bende inanamıyorum.
özür dilerim btnem unutmuşum yazmayı.
geçen cuma kilom: 98 kg
bu hafta kilom : 97.700 kg
kaybedilen kilo : 300 gr
günaydın
eşin neler yaptı,neler yedi anlat bizde verelim haftada 4 kilo.
orti tebriklerr
inşallah canım.günaydın kardeş takım
dilerim bu hafta listelerde her iki takım da başarı elde eder![]()
kilom 62.7 600 gr vermişim..:79:
hiç vermemektewn iyidir canım tebrik ederim.Günaydın sevgili yol arkadaşlarım
biraz önce tartıldım. 300 gramcık vermişim
okadar koştur okadar az ye ama yine sonuç beklediğim gibi değil. kilo vermem mi durdu acep
bilmiyorum gerçi 300 gr hiç yoktan iyidir. kilo almamışım bu yönü beni teselli ediyor
ben neyi yanlış yapıyorummmmmm :84:
güzel kılo vermişsin inşallah kalıcı olur.kilom 62.7 600 gr vermişim..:79:
eşine nazar boncuğuohhh hedefime ulaştım. kilom 58,9 kg. 1,1 kg vermişim.zaten vermemem mümkün değildi. 4 haftadır yapamadığım yürüyüşlerimi 2 günde yaptım
60,0/58,9/1,1/1,83
bebekeler aynıyım bu hafta 86 öpüorum hepinizi
çok güzel almamak da . bence bugün bi daha sabahtan tartıl uyanabilirsen. eminim daha az çıkacaksın.kızlar ben akşam üzeri uyuyakaldım bugün bir halsiz kaldım nedense haliyle bu saat oldu uyanığım şimdi sabah kalkmam falan kilomu bildireyim dedim
68 aynıyım bu hafta düzenli beslenemedim dışarıdaydım genelde kilo almış olabilirim diye korkuyordum iskender yüzündenalmamışım
artık daha az yaparsın yemeklerini. tek mi yaşıyorsun ailen nerede?hem öğle hem akşam menüde köfte olmasa sanki dahah iyi olurdu canım ama güzel hafif bir menü
evet canım evde tek başına kalınca insan 3 kişilik yemek de bir tek sana kalınca 3gün öğle akşam aynı yemeği yemeğe talim ediyorsun(Allah aratmasın) öğleleri köfte akşamları sebze yemeği şeklinde ayarlıcam inş bundan sonra
tebrik ederim tatlımGeçen hafta.82
bu hafta.81
tebrik ederim canım çocuklarla böyle düzenli bir menüyü takip edebilmek üstüne spor ve suyla desteklemek maşallahgünaydın..
dünkü menüm.
sabah aynı
1 kuru kayısı krom hapı
kahvaltı
1 yumurta
çeyrek ekmek
1 parmak peynir..
ara
domates
2 yeşil zeytin
öğle
haşlanmış tavuk göğsü
3 kaşık yy yoğurt
ara
2 ceviz
3 badem
ara
bir kase çilek
akşam
3 kaşık etli bulgur pilavı
3 kaşık yy yoğurt
nane pul biberli
spor dışrda orta tempoda 40 dk yüryürş
75 yarım mekik
35*2 oklava ahreketi
yerde alt karın kası için 2 değişik hareket
su 3 litre
canım ben de ilk hafta çok kılo vermiştim. bir miktar yağ gidiyor çoğunluğu ödem ve su bence. hatta o hafta birinci olmuştum. daha sonraki haftalar daha zor gidiyor kılolar ama kalıcı gidiyor.günaydınlar herkese kilo bildirimimi yapayım hemen ama belirtmek isterimki ben pazar akşamı yatarken tartıldım 93tüm bugünde sabah yataktan kalktığım gibi tartıldım 91.1 çıktı, bu kadar kısa sürede bu kadar yağ gitmez malum, onun için ne kadarı yağ tam kestiremiyorum haftaya verecek olduğum kilom bugünküyle karşılaştırılsa daha gerçekçi olur bence, Allah hepimize azim versin irade kuvveti versin![]()