• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

burcum herkes bayılıyo o kadına. benziyorsa toton onunkine ne mutlu sana. bak işi yoksa eşinin yapsın da gel bu akşam menumuz de kanka olsun. benim eşim şu an mutfakta ve hummalı bir balık yapma çalışması var. bense hiç yemek istemiyorum . emeğe ve bebeğe saygı düsturu ile yiyeceğim birkaç lokma.

bugünkü menüm
sabah 1 brdk süt
kahvaltı 1 sandwiç( domates peynir marulla) ve yarım litre su

ara 4 eti form

öğle
2 yk ot yemeği (sarmaşık ve erkek otu diye bişi karıştırdı yaptı okulda arkadaş)
domates salatalık
2 yk yoğurt
1 kk peynir
1.5 dlm ekmek

ara çeyrek armut
ara nescafe

akşam
balık salata
pilav da var ama sevmem pilavı

akşam arası ne olur bilmiyorum ama eşim e fındık fıstık badem al dicektim kılo aldırır diye demiyorum. meyve yeriz artık.:56:

evet bende de aynı olay olmuştu her şeyi yemek istemiştim,en iyisi ara olarak yemen.
insan senin yazdıklarına gülerlen zayııflar yaaa:60::60::60:
hiç de kum saati gibi değilsin jlo ya benzemiş ya toton daha ne istiyon[/Q
ikinizinde tertemiz kalbi var,ALLAH kalp güzelliğinizi bozmasın.

sen de çok iyi birisin arkadaşım. ben de kornfleks çok seviyorum ama onu yiyince yarım saat sonra kurtlar gibi aç oluyorum ara olarak 1 kase yesek çok mu olur. ben zevkine çayın yanına yiyorduum bi ara. ben yemeğe kaçar kıslar:54:

evet bende de aynı olay olmuştu her şeyi yemek istemiştim,en iyisi ara olarak yemen.

sen de çok iyi birisin arkadaşım. ben de kornfleks çok seviyorum ama onu yiyince yarım saat sonra kurtlar gibi aç oluyorum ara olarak 1 kase yesek çok mu olur. ben zevkine çayın yanına yiyorduum bi ara. ben yemeğe kaçar kıslar:54:
afiyet olsun..:54::54::54:

hımmm anası ayrılmanızı istemiyor belli. seninkide dememiş bişi. bu iyi birşey. şimcik nişan evresi çok riskli oluyor. belki annesi olur böyle şeyler diye düşünüyordur. bencede git, annesine soğuk davranma. onu görüncede bişi deme. belki anası barıştırmak için çağırıyordur. bu arada sen barışmak istiyorsun değil mi?

barışmak kolayda ben şimdi tırstım açıkçası onu giyme bunu giyme anlarım şu adama niye baktın tanıyormusun yoksa dese yine anlarım hoşuma gider aslında abartmamak şartıyla tabi ama bu kıskançlık değilki öyle bir siteye üye olmak demekte nedemek bundan sonrası için düşünceliyim yarın birgün bana başka birşeyle açıkçası böyle bel atından vurmak diyeyim artık böyle şeylerle suçlarsa beni ondan korkuyorum kalbimi dinliyorum seviyorum aklımı dinliyorum kaç kaçabildiğine diyor ne yapmam gerektiğimi bende bilmiyorum:43:

ağlıcam şimdi yaaaaa. bazen kendi kendime diyorum neden bu kadar önemsiyorum, alt tarafı internetten arkadaşlar. ama öyle değil işte üffffffff elimde olsa hiç ayrılmam. keşke bu kadar sevdirmeseydiniz kendinizi. ağladım işte :84:

tatlım nisanlın sana o kadar köpürdü hepimiz burda kızdık ettik ama sanki yumuşamış gibi. hatasını anladı bence. yoksa bir erkek çok daha net davranırdı. annesine anne ilişkimiz bitti falan derdi. düzelecek inşallah. bence sen nişanlına çok yüz verme de annesi ile aranı soğutma.

güzel bilgiler için teşekkürler

kaptanım beni hamiş olduğu için mezun olcak ya da 9 aylık izne ayrıldı sonra döncek yazmamışsın:60::49:

arkadaşlar hepimizi tebrik ediyorum azmettik başardık daha da çok kılo vereceksiniz inşallah.

zaten bugüne kadar bişiler düzgün gittiyse annesin payı çoktur bende hep benim oğlum geçimsizdir der bişiler der rahatlatır beni şöyle kızım böyle kızım çekiliriz kenara konuşuruz bu sefer ki konuyu açamadım bile utandım açıkçası şimdi yarın gidicem sorucak bana nasıl derim oğlun beni böyle birşeyler suçluyor diye ayıp ya bende bilmiyorum ki ne yapmalıyım :43:

canlarım sabah ki menüyü yazdım devamını getireyim

sabah 1 kase special k

ara
3 tane çilek

öğlen
3 kaşık mantı

ara
3 çilek

akşam
3 kaşık iç bakla

barışmak kolayda ben şimdi tırstım açıkçası onu giyme bunu giyme anlarım şu adama niye baktın tanıyormusun yoksa dese yine anlarım hoşuma gider aslında abartmamak şartıyla tabi ama bu kıskançlık değilki öyle bir siteye üye olmak demekte nedemek bundan sonrası için düşünceliyim yarın birgün bana başka birşeyle açıkçası böyle bel atından vurmak diyeyim artık böyle şeylerle suçlarsa beni ondan korkuyorum kalbimi dinliyorum seviyorum aklımı dinliyorum kaç kaçabildiğine diyor ne yapmam gerektiğimi bende bilmiyorum:43:

zaten bugüne kadar bişiler düzgün gittiyse annesin payı çoktur bende hep benim oğlum geçimsizdir der bişiler der rahatlatır beni şöyle kızım böyle kızım çekiliriz kenara konuşuruz bu sefer ki konuyu açamadım bile utandım açıkçası şimdi yarın gidicem sorucak bana nasıl derim oğlun beni böyle birşeyler suçluyor diye ayıp ya bende bilmiyorum ki ne yapmalıyım :43:

canım benim seni üzmek için söylemiyorum,ama yazdıklarını okudum çok iyi düşün öyle biriyle yaşamak hiç kolay değil,sakın evlenince belki düzelir diye düşünme düzelmez demiyorum ama ya düzelmezse sakın hayaller kurma ben canlı örneğim.çok iyi düşün kendin için en doğru kararı gine sen verirsin.

** 13 .TAKIM 205. ETAP **

neyneyse ( 61.6 / 61,3 / 0,3 / 0,49%)
sakaleynmaster ( 63.3 / 62.7 / 0.6 / 0.95%)
burcuxxx ( 60.0 / 58.9 / 1.1 / 1.83%) Mezun olmak istiyor.
emvacilbihar ( 51.6 / 51.0 / 0,6 / 1,63%)
yagmurcini3 ( 86.0 / 86.0 / 0.0 / 0,00%)
file76 ( 82 / 81 / 1,0 / 1,22%)
roseking35 ( 68 / 68 / 0,0 / 0,00%)
dryrgp ( 98.0 / 97.7 / 0.3 / 0,31%) Yeni üye. 25.04.2011 tarihinde takıma katıldı.
sementa33 ( 92.3 / 91.5 / 0,8 / 0,87%) Yeni üye. 28.04.2011 tarihinde takıma katıldı.

_ferdici_ ( 66.8 / / / %)[/B] Geri dönmek üzere ayrıldı.
dombili85 ( 69,5 / / %) [/B] Geri dönmek üzere ayrıldı.

13.TAKIM TOPLAM KİLO (662,8 / 658,1 / 4,7 / 0,71%)
kilo veren bacılarımıı tebrik ediyorummmm
kaçamağın kenarından dönüş hikayemi anlatayım size
az önce okuldan gelirken otobüste eşimle konuştuk pazara gidecektik ve şu saatte şurda buluşalım dedim tamam dedi. oraya 10 dk kala aradım geldin mi bak yaklaştım die. eşim de oraya doğru yürüyorum dedi. şarjım bitti:50:
buluşma noktasına geldim bekledim bekledim bekledim:32: sonra sinirlenerekten evin yolunu tuttum ve yolda karşılaştık. sana hiç yakışmıyor bir bayanı sinirlendim dedim. yanında arkadaşı da vardı. biz bankaya gidiyoruz sen ver listeyi biz pazar yapalım dedi. yine sinirlendim çünkü biz böle mi konuşmuştuk. arkadaşının yanında bişi diyemedim. pazar listesini eve gelince ona mesaj attım. ve bence bankada da işleri yoktu yalan sölediler. anneler günü yaklaşıyor yaaa. madem bi güzellik yapacaksınız gizlice yapsanıza. saaat 12.40da dersten çıkan adam saat 3e kadar alamaz mı alacağı şeyi? bu ikisi için de gecerli. eve geldim canım sıkkın ve önce uyuyayım dedim sonra yok yok dedim nescafe içeyim dedim. geçtim kknın başına kendime gerçek sütle 1 çay kaşığı da nescafe ile kahve yaptım içine 1 küp şeker attım. şimdi kaçamak nerde diceksiniz. sinirden onun yanında yemeyi düşündüğüm şeyi yemedim:66: size yazmakla meşguliyetim devam edecek. bu arada sinirim geçti.
ben bişi keşfettim bu günlerde çok su içiyorum ya wcye gidişim de çok rahat artık (afedersiniz)

ben balık pek sevmem. eşim aradı şimdi balık alıyorum die tama dedim. o pişircek biz mutfağa girmicez ve sonra yicez. hamişlikte çok dikkat etmiştim zeki bi çocuğum olsun die balık yemeye . aynı işkence tekrar başladı.
oğlumun ishali devam etmiş okulda da:50:

hehe kız sinirlenme eşine napsın çaktırmamaya çalışmışş:52:napsınnn :9: oğlun içinde geçmiş olsun:(

selam canlarım, bugün dışarda yemek istedim. işte canım sıkıldı biraz. yarım pide ayran yedim. şimdi eşim diğer pc de müzik dinliyor . bilin bakalım kimin klibi oynuyor .jlo-pitbull get on the floor. :60: diyom bu kadının poposuna benziyor popom. bu kadını hiç sevmem zaten diyor :53:

oy be haftaya yoksun:27::27::27:1.cilik benim.

bende herkesi tebrik ediyorum.

valla gidişine çok üzülüyorum,ama bak her fırsatta gel,bize şiirler yaz.

orti o biraz zor,vermem kimseye birinciliği.

inşallah tüm takım birinciliği paylaşır. :61: canım benim gelmem mi hep sizde aklım :16:

burcum herkes bayılıyo o kadına. benziyorsa toton onunkine ne mutlu sana. bak işi yoksa eşinin yapsın da gel bu akşam menumuz de kanka olsun. benim eşim şu an mutfakta ve hummalı bir balık yapma çalışması var. bense hiç yemek istemiyorum . emeğe ve bebeğe saygı düsturu ile yiyeceğim birkaç lokma.

bugünkü menüm
sabah 1 brdk süt
kahvaltı 1 sandwiç( domates peynir marulla) ve yarım litre su

ara 4 eti form

öğle
2 yk ot yemeği (sarmaşık ve erkek otu diye bişi karıştırdı yaptı okulda arkadaş)
domates salatalık
2 yk yoğurt
1 kk peynir
1.5 dlm ekmek

ara çeyrek armut
ara nescafe

akşam
balık salata
pilav da var ama sevmem pilavı

akşam arası ne olur bilmiyorum ama eşim e fındık fıstık badem al dicektim kılo aldırır diye demiyorum. meyve yeriz artık.:56:

ohh afiyet olsun. o kadından bahsetme bana. kocam sevmiyor onu. :52: biz balık yemedik kankam ya. eşim gerçekten diyet olayında kararlı. ben kıymalı pide yedim o sebzeli :53:

canım insanın hayatındaki en önemli karar eşidir. seni sıkan bir tiple yaşamak çok zor. zamanla alışır bazı şeylere değişir. ama bu kadar zaman aramaması, acaba gerçekten senin nette arkadaş aradığını mı düşünüyor? :31:

amanda aman kimler gelmişşşş

kız nerlerdesin sen? insan arada uğramaz mı? iyiyim ben. işten ayrıldım, takımdan da ayrıldım. arada akşamları bakıcam.

sen neler yapıyorsun? abinin elmaları bitti mi?

ayy bitmedi kız:)) 2 haftadır iyi deilim ya işyeri şirkete çevriliyoo yoğunluk işler derken iştahımda mübarek bi açıldı üstüne regl oldum şimdi iştahı kontrol edebiliyom şükür zaten bu hafta izinliydim kk da ...çıkcam dedim artık patronlara kabul etmiyolar zam yaparlar heralde çünkü çıkma konusunda ciddiydim neler söledim onlara :47:işte oyüzden kendimde deilim bi toparlansam en yakın zamandaa :53::53:sen işten niye ayrıldın kuşumm

burcummm bende ikiside yok geldimm:D

ayy bitmedi kız:)) 2 haftadır iyi deilim ya işyeri şirkete çevriliyoo yoğunluk işler derken iştahımda mübarek bi açıldı üstüne regl oldum şimdi iştahı kontrol edebiliyom şükür zaten bu hafta izinliydim kk da ...çıkcam dedim artık patronlara kabul etmiyolar zam yaparlar heralde çünkü çıkma konusunda ciddiydim neler söledim onlara :47:işte oyüzden kendimde deilim bi toparlansam en yakın zamandaa :53::53:sen işten niye ayrıldın kuşumm

ayyy işyerinde huzur olmayınca çekilmiyor işte, mesleğim dışında işler verildi sinirim bozuldu bende başka iş buldum çıkcam dedim. zam önerdiler kabul etmedim. p.tesi yeni işyerine geçicem. nerde hareket orda bereket :61:

sevgilin ne yapıyor kızzzzzzzzz:52:

:nazar:
ayyy işyerinde huzur olmayınca çekilmiyor işte, mesleğim dışında işler verildi sinirim bozuldu bende başka iş buldum çıkcam dedim. zam önerdiler kabul etmedim. p.tesi yeni işyerine geçicem. nerde hareket orda bereket :61:

sevgilin ne yapıyor kızzzzzzzzz:52:

ayyy benimde aynı senin gibi iştee bilmiyom nolcak
sevgilim yookki kız benim o nerden çıktıı:27:allah mı söletti ne:60::60:

:nazar:

ayyy benimde aynı senin gibi iştee bilmiyom nolcak
sevgilim yookki kız benim o nerden çıktıı:27:allah mı söletti ne:60::60:

yok kız, bi ağzını yoklayım dedim. :52: yok demek. ay ben bekarken kimle evlencem çok merak ederdim. bi heyecanlanırdım sorma, sürekli fal baktırırdım. tv de bir adam vardı. bay zodyak mı ne. telefonla aradım düştü, falıma baktı 2 sene önce. o dedi sen 2010 da bir mühendisle evleneceksin. daha 2 sene var diye nasıl üzülmüştüm :52:

yok kız, bi ağzını yoklayım dedim. :52: yok demek. ay ben bekarken kimle evlencem çok merak ederdim. bi heyecanlanırdım sorma, sürekli fal baktırırdım. tv de bir adam vardı. bay zodyak mı ne. telefonla aradım düştü, falıma baktı 2 sene önce. o dedi sen 2010 da bir mühendisle evleneceksin. daha 2 sene var diye nasıl üzülmüştüm :52:

hehe doğru çıktı mı bari kızzz :27:fala inanmamm malum:32:bende merak ediyom kısmetlerimi hep geri çeviriyom amaa:26:

kız burcu sen adımı öldürürsün,alemsin senin koca hiç yaşlanmaz.

Back
X