• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba arkadaşlar..
iki gündür tam aktif olamadım..menücanlarda aksadı..:17:
kaçamak var yazyımda fırçalayın beni..
cumartesi menü
sabah 2 kayısı kurusu
krom hapı 2 bardak su
kahvaltı
1 yumurta çeyrek ekmek..
çay bardağı süt..
ara
1 kuru incir
öğle
tost
ayran
ara
2 ceviz
1 kuru kayısı
akşam
2 köfte
1 dilim ekmek
1 bardak ayran..
İLK KAÇAMAK
annler günü annemin yanına gidemezsek ki eşim işe gideceği için o ihtimal yükseti neyse işte akşamdna ziyaretine gittik..ve orda 1 dilim yaş pasta yedim..:17::78:
akşam 75 mekik
yerde 5 dk bacak kalça hareketleri
yine göbek için değişik yer hareketleri yaptım..
su 3 litre oldu
PAZAR MENÜM
sabah 2 kayısı kurusu krom hapı
kahvaltı
1 yumurta
çeyrek ekmek
su
ara 3 badem 2 ceviz
öğlen dışardaydık abimlerle annemin yanına gitik ordanda antarese gezmeye
2 köfte
az patates kızartması
capy meyve suyu
akşam
evde yine köfte vardı
2 adet salçalı köfte
1 dilim ekmek
1 bardak ayran..
İKİNCİ KAÇAMAK
akşam çocukalrı yatırmadaN kızım kek istedi onunla 1 dilim kek yedim 1 bardak süt içtim..
spor yok bol dışarda gezdik hatta yemeğimi bile aykta yedim oğlum ne mama sandalyesine oturdu ne normal sandalyeyesürekli onun tut yakal geri getir..öyle bir yemek yedim.:27:ardından tam gideceğiz arabaya geldik kızlar yok.abimin kızıyla benim kız kayıp..antaresi iki tur dolandık mağaz mağaza ayaklrım koptu .danışmada bulduk kızları...:47::52:
evdede gelince bano faslı yatana kadar full aktiftim yani..:10::6:

Son düzenleme:
bu sabah o kadar mutsuz oldum o kadar mutsuz oldumki ben kendimi anlayamıorum anlayan varsa nolur bana anlatsın çünkü bunu neden yaptımı bulamıorum.... eger bulursam ve sorunun köküne inebilirsem bu sorunumu çözücem, beynimde gezintilere çıkıorum tam aşagılara indikçe sanki çelik bi kapı şah die kapanıveriyo suratıma problem şu ne zman kilo vercem die beynime yerleştirsem içimde inanılmaz bi yeme isteği doguyo bilirsiniz daracık bi kot giyinmek bi şişmanın en büyük hayalidir üzerinede bele oturan ceket ve platform topuk ayakkabılar bundan bi sene önceye kadar 65 kilo balıketli ama kötü durmayan bi kızdım kpss ye çalışırken tam 80 kilo oldum inanbiliomusunuz tam 80 kilo bunun bi genç kız için ne dmek oldunu anlayabiliosunuzdur umarım 65 kiloyken bi kotum vardı 80 oluncaya kadar onu giydim çünkü gidip bişe almak istemorum kendime bulamıorum canım sıkılıo param var ama alamıorum bunun ne acı bişe oldunu bilemezsiniz ama beynim kilolarını ver diyince beni madara edip yemek yeme isteği doguruyo bu sabah kotumu giymeye çalıştım içindde sanki bi füzeydim ve alttan bi ateş çaksalar marsa uçucaktım kotuma baktm hüzünle bacaklarının arası giymekten yırtılmış paçaları sökük sökük ağlamamk için kendimi zor tuttum pembe yagmurluğumu giydim önü kapanmıo acele işe yetişmek zorunda olmasaydım ağlıcaktım ama onu bile yapamadım ne hale getirmişim kendimi dedim her yerim bıldır bıldır napcam ben eylülde düğünüm var çok ümitsizim yani diyet kelimesi bile gçeio aklımdan sadece kilo vercem diince bile karnım gurulduo çok mutsuzum çok üzgünüm:((((((

canım benim ya ..hepimiz aşağı yukarı bu duyguları yaşadık yanlız değilsin:34:ama ilk kendine yapman gereken inanmak olmalı..aldığın kiloya yada vermen gereken kiloya değil olmak istediğin kiloyu düşün..hatta nil gün diye bir bayanın kilo vermek için hazırldağı program var dinliyorsun onu indirip dinlemeni tavsiye ederim sana çok destek olacaktır..
birde bizim takımdamısın bilemiyorum ama buraya takılmak eleştiriye açık olmak ve dürüst olmak gerekiyor..takım ruhu ve desteğiyle başarırsın..:8::29:

tekrar selam bayanlar..

sabah sporumu yaptim.. ilik su+elma sirkesi+bal ictim.uzerine yesil cay.. ve simdi kahvalti anca iste biliyosunuz beni duzensiz gec yatip,gec kalkiyorum..
2 dilim kizarmis ekmek,üzerine az margarin,beyazpeynir,ve 2 ince dilim salam (fix kahvalti menum) yesil cayla birlikte..

aksam evde olmayacagim..bulgur pilavi yapicam ve cacik..en gec 3,5 ta cikmam lazim evden dolayisiyla 3 te yemek yicem 1 tabak bulgur pilaci ve cacik :56: baska bisey yemicem yesil cay icerim eve gelince yanima elma alicam..acikirsam sacmalamayim diye.. aksam geldigimde gecte olsa durumu yazarim yine..gününüz güzel gecsin..:54:

merhaba arkadaşlar..
iki gündür tam aktif olamadım..menücanlarda aksadı..:17:
kaçamak var yazyımda fırçalayın beni..
cumartesi menü
sabah 2 kayısı kurusu
krom hapı 2 bardak su
kahvaltı
1 yumurta çeyrek ekmek..
çay bardağı süt..
ara
1 kuru incir
öğle
tost
ayran
ara
2 ceviz
1 kuru kayısı
akşam
2 köfte
1 dilim ekmek
1 bardak ayran..
İLK KAÇAMAK
annler günü annemin yanına gidemezsek ki eşim işe gideceği için o ihtimal yükseti neyse işte akşamdna ziyaretine gittik..ve orda 1 dilim yaş pasta yedim..:17::78:
akşam 75 mekik
yerde 5 dk bacak kalça hareketleri
yine göbek için değişik yer hareketleri yaptım..
su 3 litre oldu
PAZAR MENÜM
sabah 2 kayısı kurusu krom hapı
kahvaltı
1 yumurta
çeyrek ekmek
su
ara 3 badem 2 ceviz
öğlen dışardaydık abimlerle annemin yanına gitik ordanda antarese gezmeye
2 köfte
az patates kızartması
capy meyve suyu
akşam
evde yine köfte vardı
2 adet salçalı köfte
1 dilim ekmek
1 bardak ayran..
İKİNCİ KAÇAMAK
akşam çocukalrı yatırmadaN kızım kek istedi onunla 1 dilim kek yedim 1 bardak süt içtim..
spor yok bol dışarda gezdik hatta yemeğimi bile aykta yedim oğlum ne mama sandalyesine oturdu ne normal sandalyeyesürekli onun tut yakal geri getir..öyle bir yemek yedim.:27:ardından tam gideceğiz arabaya geldik kızlar yok.abimin kızıyla benim kız kayıp..antaresi iki tur dolandık mağaz mağaza ayaklrım koptu .danışmada bulduk kızları...:47::52:
evdede gelince bano faslı yatana kadar full aktiftim yani..:10::6:

bu kadar koşuşturmayla sen o2dilim keki eritmişsindir.

geçen yaz oğluma cici bebeli süt yapıyordum. cici bebeyi de kılo ile paketlerde alıyorduk. ona her süt yapışımda 1 kase cici bebe yiyordum. bunu bi farkettim şok:53:
sonra cici bebe yememeye karar verdim. :1: 2 haftada biten cici bebeler şimdi 2 ay gidiyor

oğluşum ii değil teyzesi. maflor diye bi ilaç veriyorum. biraz gecikse ilaç hemen cırrrrrrrrrrrrrrrr diye bi ses ve ıslak bi pantalon:)
salgın var diyolar bilmiyorum. kusma çok şükür bitti ama tam iyileşmedi.
bu sefer dikkat etmeye çalışıyorum ilkinde yaptığım hataları yapmayacağım inşallah.
dün kayınvalidemle konuştum sonra eşim aldı tlfu ve konuşurlarken hemen yumurtladı eşim emine spor yapıyor anne diye. annesi de niye çok mu kılolu dedi. o da koç gibi maşallah kılo aldıkça alıyor dedi:53:
kayınvalidem ideal kılomun 60 ya da 65 kılo olduğunu düşünüyor. sakın kılo verme diyor. eşim de sakjın alma . vücudun kılo almaya çok müsait diyor.:27:
kuzucuğun tam düzelememiş ...:((
cicibebeler yemende iyiymiş kilolarıdn nerden geldiği ve nasıl gittiğ ianlaşıldı..:60:
hadi uyanın bebekleeeer nerdesnnniz kalkın artık gü
zellik uykunuzdan kalkında spor yapın kız :64:
uyandıkta sabah taylan aplamla ender amcamı dinledim onun için gelemdim..
bütün annelerin ve geleceğin annelerinin anneler gününü kutlarım

daha yeni eve geldim bütün günüm ziyaretle geçti çok yere uğradım çok yürüdüm birazda yemeği fazla kaçırdım:50:

sabah aynı special k

ara
çilek

öğlen
menemen

akşam işte burda fazla kaçırdım
5 kaşık pilav
1 adet yağda kızarmış tavuk

biraz spor yapayım diyorum mideme oturdu pilav yerimden kalkamıyorum:52:
akşam çok ağır olmuş gerçekten..
canım leslie en hafif olan bence o nedenle onu denedim. sadece yürüyorum:)

sen neler yaptn bugün nasıl gçti?
aslında leslie hafif gibi görünüyorda sana uygun değil gibi evmacım..
akşam yemeğinde kuru dolmaların 3 tanesinin kabuğunu yedim içindeki pirinci sıyırdım yemedim:34:
ancak böyle kurtardım.

arkadaşlar leslie 5 milden 50 dk yaptım gram terlemedim. zaten çok zor terlerim hatta doğru düzgün terlemem de. neyse bende mi bi sorun var yoksa sizi de mi terletmiyo bu abla?:8:
çok güzel ter attırıyor bende baya ter oluyor..özellikle 5 millde..
merhaba arkadaşlar...kaptan kim bilmiyorum bile ama beni çağıran olabilirmi :26:

kendimi tanıtayım hemen ismim ayşen 25 yaşındayım 1 70 boy
diyete başladığımda 84 kiloydum 2 ay olmadı henüz 8.8 vermişim 75.2 kiloyum hedef kilom 60
:71::71::71:
hoşgeldin..hedefinede ulaşırsın inşallah..
deryacım leslie leri eşim indirmiş ama 12şer dakikalık 5 miller. acaba doğru mu bilemedim ama 5 mil 1 diyor 12.30 dk sürüyor sonra 2ye geçiyorum öyle 5 tanesini yapınca 65 dk oluyor.

saat 4te 2 kepek ekmeğine domates peynir tost (öğle niyetine)

ara
saat 6da yarım muz
1 bardak süt

akşam
8de (geç biliyorum)
salata
cacık
kuru dolma
(yiyip yemeyeceğim belli değil)

şimdi sofra hazırlamaya gidiyorum.

su:2.5 lt
spor : leslie 50 dk

5 mil toplamda 68 dk ve bendeki tek seferde başlayıp bitiriyorsun..

geçen yaz oğluma cici bebeli süt yapıyordum. cici bebeyi de kılo ile paketlerde alıyorduk. ona her süt yapışımda 1 kase cici bebe yiyordum. bunu bi farkettim şok:53:
sonra cici bebe yememeye karar verdim. :1: 2 haftada biten cici bebeler şimdi 2 ay gidiyor

oğluşum ii değil teyzesi. maflor diye bi ilaç veriyorum. biraz gecikse ilaç hemen cırrrrrrrrrrrrrrrr diye bi ses ve ıslak bi pantalon:)
salgın var diyolar bilmiyorum. kusma çok şükür bitti ama tam iyileşmedi.
bu sefer dikkat etmeye çalışıyorum ilkinde yaptığım hataları yapmayacağım inşallah.
dün kayınvalidemle konuştum sonra eşim aldı tlfu ve konuşurlarken hemen yumurtladı eşim emine spor yapıyor anne diye. annesi de niye çok mu kılolu dedi. o da koç gibi maşallah kılo aldıkça alıyor dedi:53:
kayınvalidem ideal kılomun 60 ya da 65 kılo olduğunu düşünüyor. sakın kılo verme diyor. eşim de sakjın alma . vücudun kılo almaya çok müsait diyor.:27:
kuzucuğun tam düzelememiş ...:((
cicibebeler yemende iyiymiş kilolarıdn nerden geldiği ve nasıl gittiğ ianlaşıldı..:60:
hadi uyanın bebekleeeer nerdesnnniz kalkın artık gü
zellik uykunuzdan kalkında spor yapın kız :64:
uyandıkta sabah taylan aplamla ender amcamı dinledim onun için gelemdim..
bütün annelerin ve geleceğin annelerinin anneler gününü kutlarım

daha yeni eve geldim bütün günüm ziyaretle geçti çok yere uğradım çok yürüdüm birazda yemeği fazla kaçırdım:50:

sabah aynı special k

ara
çilek

öğlen
menemen

akşam işte burda fazla kaçırdım
5 kaşık pilav
1 adet yağda kızarmış tavuk

biraz spor yapayım diyorum mideme oturdu pilav yerimden kalkamıyorum:52:
akşam çok ağır olmuş gerçekten..
canım leslie en hafif olan bence o nedenle onu denedim. sadece yürüyorum:)

sen neler yaptn bugün nasıl gçti?
aslında leslie hafif gibi görünüyorda sana uygun değil gibi evmacım..
akşam yemeğinde kuru dolmaların 3 tanesinin kabuğunu yedim içindeki pirinci sıyırdım yemedim:34:
ancak böyle kurtardım.

arkadaşlar leslie 5 milden 50 dk yaptım gram terlemedim. zaten çok zor terlerim hatta doğru düzgün terlemem de. neyse bende mi bi sorun var yoksa sizi de mi terletmiyo bu abla?:8:
çok güzel ter attırıyor bende baya ter oluyor..özellikle 5 millde..
merhaba arkadaşlar...kaptan kim bilmiyorum bile ama beni çağıran olabilirmi :26:

kendimi tanıtayım hemen ismim ayşen 25 yaşındayım 1 70 boy
diyete başladığımda 84 kiloydum 2 ay olmadı henüz 8.8 vermişim 75.2 kiloyum hedef kilom 60
:71::71::71:
hoşgeldin..hedefinede ulaşırsın inşallah..
deryacım leslie leri eşim indirmiş ama 12şer dakikalık 5 miller. acaba doğru mu bilemedim ama 5 mil 1 diyor 12.30 dk sürüyor sonra 2ye geçiyorum öyle 5 tanesini yapınca 65 dk oluyor.

saat 4te 2 kepek ekmeğine domates peynir tost (öğle niyetine)

ara
saat 6da yarım muz
1 bardak süt

akşam
8de (geç biliyorum)
salata
cacık
kuru dolma
(yiyip yemeyeceğim belli değil)

şimdi sofra hazırlamaya gidiyorum.

su:2.5 lt
spor : leslie 50 dk

5 mil toplamda 68 dk ve bendeki tek seferde başlayıp bitiriyorsun..

of ya sonunda koşu bandımla barış inan ettik 40dk yürüdüm.
öglende 3kaşık yoğurda 1salatık rendeleyip 1dilim k. ekmekle yedim.

selamlar kızlar,

ben geldim:1: haftasonu eşim bilgisayar başındaydı, bir yazı yetiştiriyor. bugün de sabah spor vardı. öğlen de oğlumu uyuturken uyumuşum. kafam kazan gibi. siz neler yaptınız?

bu arada paylaşım alanında yeni bör öneriyi oyluyoruz:

Cuma Zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.

bunu onaylıyor musunuz? lütfen cevap verin.

Son düzenleme:
ne güzel aile gibi olmuşsunuz burda:) çok sevdim deminden beri yazılanları okuorum:)
sabahki mutsuzluğum geçti inanın:)

bende yaptıklarımı yazim zayıflama serüvenim başlayalı 4 saat oluo öğle tatilimde çıkan tablottan yedim bi kepçe kurufasülye bi kepçe pilav bi kepçe çorba tatlı almadım ekmekte almadım hiç baktım olcak gibi diil toblottan adımı sildirdim artık almıcam yemekhaneden yemicem evden getircem yarından itibaren öğlen arası yediklerim erisin die 45 dk lık bi yürüyüş yaptım hem telle konuştum hem yürüdüm böece naıl zamanın geçtini anlamıo insan hele sevgilisi uzaktaysa süper bi yöntem:)
saat iki gibi yarım saat bi boşluk oluştu hastanede sedyeye tutunarak ayakta egzersiz falan yaptım backlarımı çalıştırdım:)
kendime iki tane birbuçuk litrelik su aldım karsı marketten onlarlada kol çalışması yaptım ev arkadaşımı aradım artık ben akşamları normal yemek yemicem dedim ama akşam gözleme yapcakmış bana:) geçen gün istemiştim saolsun kırmaz beni:)
benim gözlememe hiç yağ koymıcak ıspanaklı yapcak ve çok ince açcak ve küçük yapcak:) ve buda evde pervasızca yediğim son akşam yemeği olcak:) eve 2 durak kala incem yarım saat yürüyerek gezerek giderim hem deniz kenarından gidicem zaten açılmış olurum yemekten sonrada 45 dk lık bi yürüyüş yapmayı planlıorum :65: ilk gün için iyimiyim sizce?

bu sabah o kadar mutsuz oldum o kadar mutsuz oldumki ben kendimi anlayamıorum anlayan varsa nolur bana anlatsın çünkü bunu neden yaptımı bulamıorum.... eger bulursam ve sorunun köküne inebilirsem bu sorunumu çözücem, beynimde gezintilere çıkıorum tam aşagılara indikçe sanki çelik bi kapı şah die kapanıveriyo suratıma problem şu ne zman kilo vercem die beynime yerleştirsem içimde inanılmaz bi yeme isteği doguyo bilirsiniz daracık bi kot giyinmek bi şişmanın en büyük hayalidir üzerinede bele oturan ceket ve platform topuk ayakkabılar bundan bi sene önceye kadar 65 kilo balıketli ama kötü durmayan bi kızdım kpss ye çalışırken tam 80 kilo oldum inanbiliomusunuz tam 80 kilo bunun bi genç kız için ne dmek oldunu anlayabiliosunuzdur umarım 65 kiloyken bi kotum vardı 80 oluncaya kadar onu giydim çünkü gidip bişe almak istemorum kendime bulamıorum canım sıkılıo param var ama alamıorum bunun ne acı bişe oldunu bilemezsiniz ama beynim kilolarını ver diyince beni madara edip yemek yeme isteği doguruyo bu sabah kotumu giymeye çalıştım içindde sanki bi füzeydim ve alttan bi ateş çaksalar marsa uçucaktım kotuma baktm hüzünle bacaklarının arası giymekten yırtılmış paçaları sökük sökük ağlamamk için kendimi zor tuttum pembe yagmurluğumu giydim önü kapanmıo acele işe yetişmek zorunda olmasaydım ağlıcaktım ama onu bile yapamadım ne hale getirmişim kendimi dedim her yerim bıldır bıldır napcam ben eylülde düğünüm var çok ümitsizim yani diyet kelimesi bile gçeio aklımdan sadece kilo vercem diince bile karnım gurulduo çok mutsuzum çok üzgünüm:((((((

benide aranıza alırmısınız? ben şu an karar verdim zayıflamaya yazdıklarınız beni çok mutlu etti inanın ben inanıorum çünkü 17 yaşındaykende öss ye hazırlanırken 85 kilo olmuştum ve 63 kiloya kadar indim ben bunu yine başarabilirim yapabilirim sabah çıktım tartıya 79.400 yazıodu her gün buraya girip yazıcam çok umutlandırdınız beni teşekkür ederim:) bu arada adım selin yaşım 21 laborantım:)
bide adınızın altında kilolarınız yazıo bende nasıl yazıcam bi 10 gün önce ugrasmıstım yapamadım yardımcı olurmusunuz?

ne güzel aile gibi olmuşsunuz burda:) çok sevdim deminden beri yazılanları okuorum:)
sabahki mutsuzluğum geçti inanın:)

bende yaptıklarımı yazim zayıflama serüvenim başlayalı 4 saat oluo öğle tatilimde çıkan tablottan yedim bi kepçe kurufasülye bi kepçe pilav bi kepçe çorba tatlı almadım ekmekte almadım hiç baktım olcak gibi diil toblottan adımı sildirdim artık almıcam yemekhaneden yemicem evden getircem yarından itibaren öğlen arası yediklerim erisin die 45 dk lık bi yürüyüş yaptım hem telle konuştum hem yürüdüm böece naıl zamanın geçtini anlamıo insan hele sevgilisi uzaktaysa süper bi yöntem:)
saat iki gibi yarım saat bi boşluk oluştu hastanede sedyeye tutunarak ayakta egzersiz falan yaptım backlarımı çalıştırdım:)
kendime iki tane birbuçuk litrelik su aldım karsı marketten onlarlada kol çalışması yaptım ev arkadaşımı aradım artık ben akşamları normal yemek yemicem dedim ama akşam gözleme yapcakmış bana:) geçen gün istemiştim saolsun kırmaz beni:)
benim gözlememe hiç yağ koymıcak ıspanaklı yapcak ve çok ince açcak ve küçük yapcak:) ve buda evde pervasızca yediğim son akşam yemeği olcak:) eve 2 durak kala incem yarım saat yürüyerek gezerek giderim hem deniz kenarından gidicem zaten açılmış olurum yemekten sonrada 45 dk lık bi yürüyüş yapmayı planlıorum :65: ilk gün için iyimiyim sizce?

Aramıza hoş geldin Selincim.
Kurallar gereği takımlara katılma isteğini

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-121.html

yukardaki linkte belirtmen lazım. Oraya yaz, ben de seni davet edeyim.
Bu arada boyun ve hedef kilon nedir?
Bence ilk gün için iyi başlamışsın, devamı gelir inşallah.

yazdım verdiğiniz linke:) yaşım 21 kilo 79.400 hedefim 4 ayda 50 kilo olmak inancım şu an tavan yapmış durumda

Herkese Tünaydın ve güzel haftasonları :71:

ve beklenen çıkartmayı Markete yaptım.Kahvaltı için bişeyler aldım.En önemlisi Salata yapmak için malzeme aldım.

bugün neler yaptım?

Sabah: 9.30 kalkış.Markete gidiş.(otobüste 25 dk.)

Koca markette saat 1'e kadar alışveriş.(Ayaklarım koptu)
Kahvaltısız çıktığım için acıktım tabi.
100 gr.Tuzlu çubuk ve 2 küçük parça çikolata yedim.
öğlen:
2 gibi Marketten aldığım donmuş yeşil fasülyeyi tuzsuz ve az yağlı pişirdim.Yanına da kocaman bi salata yaptım.Yediğim en sağlıklı şeyler bunlar galiba:66:

Şimdi papatya çayımı yudumlayacağım.:16:
Market alışverişin hayırlı olsun canım.
Bir dahaki sefere markete aç gitme, iütfen.

dün gece yine kötü geçti. yusumun ishal ve kusması devam ediyordu:59:

sabah da erkenden kalktı sanki bütün gece o ayakta değil gibi. buna rağmen direndik. kahvaltıyı geç yaptık

kahvaltı 10.30da
domates salatalık
4 zeytin
1 kk peynir
2 çatal börek
1 tatlı kaşığ reçel
2 dlm kepek ekmeği 4 bardak şekersiz çay:59:

ara süy yarım su bardağı

3 gibi öğle yemeği
4 sarma

akşam
avuç içinin yarısı kadar haşlanmış tavuk göğsü
salata
1 dlm kepek ekmeği

ara çilek+ muz olacak innşallah

spor : misafir gelecekti ev temizliği + akşam yemeği hazırlığı ( şimdi onlar yemek yiyorlar ben size yazıyorum)
eşim erkek arkadaşlarıı ( bekarlar) yemeğe davet etti de.
bebişine çok geçmiş olsun canım. Virüs mü kaptı ne yaptı bu çocuk? Ah bu kreşler ya. Göndermesen olmuyor, göndersen hastalık yakanı bırakmıyor.
Bu arada hamilelik dönemindesin ve çok güzel besleniyorsun, nazar değmesin:nazar:

bana biri leslie nin linkini yazsın ne olurrrr
Ben de bakıcaktım ama bulmuşsun canım:)

çok teşekkür ederim canım, o bisküviyi nasıl silerim inan bilmiyorum eski diyetisyenim vermişti pratiğimede geldiğinden atışttırıyorum ama haklısın olmaması en iyi, azaltmaya çalışıcam
boy:171
kilo:91.1 (cuma sabahı itibariyle)
hedef:65
umarım olur eşofmanı da bugün giydim deli gibi terletiyor bakalım nasıl olacak, yarın sabah yürüyüşe çıkıcaz inş.
iyi geceler :3:
canım, diyet bisküvinin tamamına silelim demiyorum. 1 paketin hepsini birden yememeye çalış bence. Başlangıç olarak yarım pakete düşürebilirsin mesela. Zamanla da onun yerine daha sağlıklı ara öğünler koyarsın.

iyi akşamlar kızlar.bugün çok yoğun bir gündü benim için anca girdim nete.sabah 8 den akşam 5 e kadar sınavım vardı.gözetmen olarak.doğru düzgün beslenemedim.menüm şöyle:

sabah sekizde yaptım bu sefer kahvaltıyı :1 yumurta,biraz domates,1 dilim ekmek ve çay

ara yok çünkü sınavdan çıkamıyorsun:)

öğlen 12.30 da dürüm söyledik okula mecburen ama ben sossuz istedim ve sadece etlerini yedim biraz lavaşıyla.bide ayran.

ara:bir küçük dondurma yedim çıkışta saat 16:30 da:)

akşam saat 8 de:salata ve 2 parça tavuk,tavukların 2si bir avuç içi kadardı.yoğurt ve biraz lıght kola.

gecede az önce biraz fındık yedim,hepsi bu kızlar.birde sanki biraz katılım azaldımı ne sayfalar pek ilerlemiyor::(herhalde hafta sonu olduğu için.şimdi biraz geçmişi okuyup yorum yapayım bakalım öptm...
Hafta sonu katılım biraz düşüyor canım. Hafta içi toparlanıyor.
Azıcık kaçamaklı bir hafta sonu olmuş ama sınav gözetmenliği işi bozmuş ondan sanırım.

bu arada kızlar ister inanın ,ister inanmayın ama bişe anlatıcam.okulda bir arkadaşım bir zayıflamışki sormayın.uzun zamandır görmüyordum o sabahçı çünkü.kız nasıl verdin bu kiloları dedim.hayatım altın çilek yiyorum dedi.ama kapsül falan değil.bildiğin meyvesi kurutulmuş.yanıma alıyorum ara öğünlerde 2 tane falan atıyorum ağzıma dedi.banada verdi 2 tane yedim.bak menüme yazmayı unuttum:)kızlar varya bir saat sonra bir karın ağrısı başladı.sınavı zor bitirip eve zor attım kendimi afedersiniz yani:17:inanamadım ya.artık tesadüfmüydü neydi bilmiyorum ama ki ben bağırsakları zor çalışan biriyim.2 güne bir anca giderim tuvalete.hemen aradım banada alıyorsun nerden aldıysan dedim:1:bakalım bakalım nasıl olacak:66:
Altın çileğin faydaları çok diyorlar. Ben bilmiyorum, kullanmadım. Annemler aldılar, deniyorlar. Annem ve babam tok tuttuğunda ısrar ediyorlar. Tabiî ki bütün bunlar meyve olan altın çilek için geçerli yoksa hapını kesinlikle düşünmeyin. Allahın yarattığı bir meyve olarak yaşı ve kuru hali faydalı olabilir, bence abes değil. Ama yine de yediklerimize dikkat etmeliyiz. Yediklerimizi hokus pokus diyerek yok edecek bir şey yok.

Son düzenleme:
yazdım verdiğiniz linke:) yaşım 21 kilo 79.400 hedefim 4 ayda 50 kilo olmak inancım şu an tavan yapmış durumda
teşekkür ederim canım, ben de seni davet ettim:1: tekrar hoşgeldin.

ben de kendimi tanıtayım:

ismim rabia. 28 yaşındayım. evliyim, çocukluyum:8:ankarada yaşıyorum. takımımızın kaptanıyım. yardımcım da yağmurcini:70:

bu arada kurallarımız şöyle:

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

dün rabiacım hedef kilomuzu sormuştun unuttum ben yazmayı hedefim 50 aslında daha önce diyetisyende yağ kas endeksi yaptırmıştım tahliller falan ideal kilomun 55 olduğunu söylemişti ama ben 50 olup garanti olsun istiyorum.

kızlar spor yapamıyorum kaç gündür bir bıkkınlık var üzerimde şimdide koşubandına çıkayım diyorum yok niye böyle hissediyorum bilmiyorum hareketlenmem lazım.

şimdi yine kalkıcam zorlucam kendimi:26:

alıntıya cevap verme nasıl oluo hatunlar yapamadım ben kusura bakmayın yeniyim ayak uydurmaya çalışıorum....

Bende anneler gününüzü kutlarım:71::71::71::71::54::54::54:

ortimmm rabia emwa elif we diger bütün anneler gününüzü kutluorum rabbim bana da nasip ettsin anne olmayı cok kutsalsınız hepiniz hayırlı ewlatlar yetistirmeniz dilegiyle .. :71::71:

ANNELER GÜNÜMÜZÜ KUTLAYAN TÜM ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR EDERİM.

anne olan tüm arkadaşlar anneler gününz kutlu olsun. Rabbim bu duyguyu tatmak isteyen tüm bayanlara nasip etsin inşallah.
Cennet anaların ayakları altındadır. inşallah o ayaklar hiç ateş görmeden cennete gider.:71:
Kızlar, geç de olsa, ben de sizlerin anneler gününü kutluyorum. Melikecim inşallah sen de bir gün annelik duygusunu tadarsın canım.

Back
X