• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

3 hafta bu hafta 68im hala gram oynamıyor:47: bende çok sıkıldım bu işten off kızlar kilo veren arkadaşlarım böyle verirken verirken bizim gibi 1 kiloda en fazla ne kadar takıldınız acaba:59:

ya varya sinirden ölcem yani.hele şu diyet başarı öykülerine bakıyorum.orda birisi demişki ben bir ayda 20 kilo verdim.olduuuu gözzlerimm doldu.insan fizyolojisini aykırı ya,yağlarını aldırsan veremezsin okadar.neyse gerçeksede onun gibi bir sürü örnek var 10 kilo verenler 6 kilo verenler.biz neden veremiyoruz acep nerde hata yapıyoruz ki?

ya varya sinirden ölcem yani.hele şu diyet başarı öykülerine bakıyorum.orda birisi demişki ben bir ayda 20 kilo verdim.olduuuu gözzlerimm doldu.insan fizyolojisini aykırı ya,yağlarını aldırsan veremezsin okadar.neyse gerçeksede onun gibi bir sürü örnek var 10 kilo verenler 6 kilo verenler.biz neden veremiyoruz acep nerde hata yapıyoruz ki?

sadece su içerek geçirsem 1ayı gine vermemem 20 kilo.

kızlar slm.moralim çok bozuk ya.galiba ben bu zayıflama işini beceremiyeceğim.:(tartıya çıktım bugün ve gr oynamazmı ya:( 91.5 napcam ben ya.offff çok sıkıldım ben.valla çok yemiyorum ben.al işte menülerimi yazıyorum harfiyen.kaçamaklarımıda yazıyorum ama neden olmuyor yaaaaaaaaa.

bugünkü menümüde yazayım.

sabah:klasik kahvaltı biraz peynir,2 tane zeytin,1 dilim ekmek,domates,salatalık,çay.

ara yok

akşam:2 kaşık mantı ve bir tabak salata.

az öncede bir muz yedim.

daha ne yapayım ben ya.gün boyu zaten sadece 2 kez yemek yiyebiliyorum.offf offf...:37::37::37:
önce sabır:20:

3 hafta bu hafta 68im hala gram oynamıyor:47: bende çok sıkıldım bu işten off kızlar kilo veren arkadaşlarım böyle verirken verirken bizim gibi 1 kiloda en fazla ne kadar takıldınız acaba:59:
takılabilir canım, böyle şeyleri normal karşılamalısın. hatta koruman bile güzel bence. yeri geliyor, her şeye dikkat ediyorum ve kilo alıyorum. napcaz intihar etmeyeceğiz, sabırla bekleyeceğiz.

menümü paylaşayım kızlar

sabah 1 kase special k
ara 1 adet gün kurusu
öğlen 2 kaşık körili kremalı tavuk sote
3 kaşıkta makarna
ara 10 tane altın çilek kurusu
akşam 1 kase cacık

sizce nasıl olmuş:34:
güzel bence ve hatta az bile:97:

içecek olarakta 1 soda
1.5 litre su
1 kupa yeşil çay
1 kupa form plus kirazlı çay
1 kupa form plus kayısılı çay

yatana kadarda bişiler içerim daha
maşallah:nazar: bol sıvı tüketilmiş:46: ben de gidim 1 soda alim bari:68:

ayyyyyyyyyy ne kadar güzel iş bende bööle olucamm kaptannn :46:
olacaksın canım:81:

kaptanım ya valla çok şikayetçiyim.kimseler olmuyor saat 6 dan sonra.bir giriyorum cvp yazıyorum ,menümü yazıyorum,bekle bekle kimse yok.cvp yazanda yok.noliii yaaa?:24:kendi kendime çalıp oynuyorum yani:24::42:

kaptanım ya valla çok şikayetçiyim.kimseler olmuyor saat 6 dan sonra.bir giriyorum cvp yazıyorum ,menümü yazıyorum,bekle bekle kimse yok.cvp yazanda yok.noliii yaaa?:24:kendi kendime çalıp oynuyorum yani:24::42:
bu aralar nazardayız sanırım canım. önceden bir gece kuşu ekibimiz vardı, ben de dahiildim. benim eş bilgisayarı kaptı, ben gelemiyorum pek. ama lütfen sen paylaşıma devam et, gece gelemeyen gündüz gelir senin paylaşımlarını okur canım:97:

al işte bu msjı yazarken sen vardın,sende gitmişsin:(:58:hııı yok yok gelmişsin:)

Son düzenleme:
hiç de hata yapmıyorsun. 1 ayda o kadar kilo veren hata yapıyor. bilinçli olun kızlar biraz. çabuk verirsek kiloyu, çabuk da geri alırız. kendimizi çok paralamadan kendi hızında bir kilo vermeye çalışıyoruz. ayda 2-4 kg arası normal. üstünü veriyorsanız kasdan veriyorsunuz demektir. kaslarınızı verirseniz de ilerleyen zamanlarda kilo vermeniz güçleşir. kendinize kötülük yaparsınız. sakin oluyoruz, beslenme yanlışlarımızı düzeltiyoruz ve kendimizi seviyoruz:69:

kaptanımmm cok özledmm senii :43::43:
ben de çok özledim melikecim, hiç denk gelemiyoruz:97:

sadece su içerek geçirsem 1ayı gine vermemem 20 kilo.
ha yani:46:

ya varya şu kiloları veremicekmişim gibi geliyor bana.şimdi bir soda içtim.alışkanlık yaptım her akşam içiyorum artık.ama meyveli bir sıkıntı olurmu ki?
meyveli içme, şeker var onda. sade içebilirsin. zayıflamaya yardımcı diyorlar. ben de callan üstüne içtim 1 tane, iyi geldi.

dövecem seni ha, ne demek veremiycem. vereceksin. ama 1 ayda almadın, 1 ayda da veremezsin. sabret az.

vericez vericez inşallah sabredelim canım moralimizi bozmayalım:62:

önce sabır:20:

takılabilir canım, böyle şeyleri normal karşılamalısın. hatta koruman bile güzel bence. yeri geliyor, her şeye dikkat ediyorum ve kilo alıyorum. napcaz intihar etmeyeceğiz, sabırla bekleyeceğiz.

güzel bence ve hatta az bile:97:

maşallah:nazar: bol sıvı tüketilmiş:46: ben de gidim 1 soda alim bari:68:

olacaksın canım:81:

sabırla bekliyorum canım ne yapayım tabi moralim bozuluyor zaman geçtikçe hazirana kadar zayıflıcam diye şartlandırdığım için kendimi ondan belkide böyle sıkılıyorum ne yapalım az olsun öz olsun :79:

ya varya şu kiloları veremicekmişim gibi geliyor bana.şimdi bir soda içtim.alışkanlık yaptım her akşam içiyorum artık.ama meyveli bir sıkıntı olurmu ki?

meyveli sodaların üzerinde dikkat ettiysen canım gazlı doğal içecek yazar sade olanlarınkinde doğal maden suyu yazar meyveli olanlar maden suyu değil canım sade iç çok faydalı ama meyveli malesef hemen elinden bırak:62:

sabırla bekliyorum canım ne yapayım tabi moralim bozuluyor zaman geçtikçe hazirana kadar zayıflıcam diye şartlandırdığım için kendimi ondan belkide böyle sıkılıyorum ne yapalım az olsun öz olsun :79:

stres olma canım. stres olmak da kilo vermeyi durduruyor. olumlu ol, vereceğim diye düşün:97:

Back
X