• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

resimleri buldum :9:

Bu yaklaşık 1.5 - 2 ay evvelki halim.
diğer kaynımın nişanı

2e1ghev.jpg

buda dünkü son halim.

eşim ve ben :69:
20u7o87.jpg

n6yog0.jpg

buda benim hayatıma anlam katan varlık :69:
2iu4bkn.jpg

yorum sizlerin canlarım :16:
canım sen kaç kıloydun. burdaki hatun çok güzel yaaa. azıcık bi fazlan var. hiç de elti muhabbeti yapan kadınların konuştuğu gibi değil. demek ki boyun uzun ve vücudun sıkı. :8:çok beğendim oğluşunu da seni de:31:. çok sempatiksin ayrıca.:34::54:

Eşim psikiyatrise tekrardan gitmemi istiyor ama ben gitmek istemiyorum,beynimi uyuşturan ilaçları tekrardan kullanmak istemiyorum.
hayır gitme. psikoloğa git. daha iyi olur. ilaç almak yerine derdini anlatarak rahatlamak daha iyi geliyor insana. kendine şöyle sıkı bi dost bulsan seni anlayacak. otrup çayını kahveni yudumlarken salya sümük ağlayarak derdini anlatabileceğin ahhh arkadaşım ahhh.

dün 3te ara
çeyrek pide

akşam yemeği 6da
8 mercimek köftesi 4 marul
domates salatalık 1 kk peynir
1 dlm börek

10.30 yarım bardak süt

spor yok
su 2 lt

DERYA SÜPERSİN DAHA FAZLA VERMİŞ GİBİ GİBİ DURUYORSUN,OĞLUNU ALLAH BAĞIŞLASIN.:nazar::nazar::nazar:

çok saol ortim teşkr ederim... sporum mucizesi işte gerçekten kiloma göre çok inceldim :8:

güzel bir gece geçirmene pistten inmemene sevindim canımmmm
kaynın hanım köylü olcak galiba yakında. hanımla gizli gizli kuaföre gitmeler falan kardeşini bile götürmemeler:53:
boşwer sizi üzmesine izin vermeyin. kendi eden bulur. yarın öbür gün birer birer çekilir etrafındaki insanlar sonra biz nerde hata yaptık derler

aynen öyle cnm. böyle insanları dışlar gibi davrandıkları sürece kendileri kaybederler. değer veririm yeteri kadar sonra herkes ederi kadar :9:

valla canım bı kere ço sıksın
kılolu olup guzel gıyınmek zo kı sen bunu basarmıssın
ınsallah burada oncekı sonrakı hallerı goruruz
bebeıste cok sevımlı

çok teşekkür ederim cnm sağol :16:

canım sen kaç kıloydun. burdaki hatun çok güzel yaaa. azıcık bi fazlan var. hiç de elti muhabbeti yapan kadınların konuştuğu gibi değil. demek ki boyun uzun ve vücudun sıkı. :8:çok beğendim oğluşunu da seni de:31:. çok sempatiksin ayrıca.:34::54:

canım 104 - 105 kg idim ilk resimde. şuan 97.7 son kilo bildiriminde bu kilodaydım. yarın süpriz bi rakam bildiricem Allah'ın izniyle :16: boyum 168 cm. benimle aynı kiloda olanlar 46-48 ve üstü giyiniyorlar. ama inan ki göbeğim belim ve kalçalarım çok inceldi. şuan 44 beden tam oluyor. ilk resimdeki elbisem 48 bedendi şuan inanılmaz bol çuval gibi oluyo. kınada çok bol giyinmiştim. eşimde aynısını söyledi kıyafetin bol ondan çok kilolu oluyosun. birdaha giyinme bunları dedi. işte bende kaldırdım bazı kıyafetlerimi. bu arada bu güzel yorumun için teşkr ederim cnm benim :34:

Son düzenleme:
sabah aç karnına 9da
2 KURABİYE ( arkadaş getirmiş okla):14:

kahvaltı
1 SİMİT:18:
domates salatalık
5 zeytin yarım kk peynir

ara yok:50:

öğle
çeyrek köfte ekmek 1 ayran olacak inşallah.

mide bulantılarım başladı. okula otobüsle gelip gidiyorum dayanoılmaz oluyor her gün 1 saat gidiş 1 saat geliş. üstüne okulda derste de başladı midebulantılarım. ve ilk hamileliğimde eşim çok ilgilydi bunda farkında bile değil sanki hamile olduğumun ve bu sinirime dokunuyor. salı günü doktora gidecektik. o sabahçı olduğu için öğleden sonra evde. ben de eve geldim öğleden sonra. ben uyucam çok uykum var dedi. ben de bugün doktora gidecektik ya unuttun mu dedim. aaa ewet diyo. kalktı giyindi gittik ama ben içten içe rahatsız oluyorum bu durumdan. dün midem bulanıyo diyorum bi cümle kur değil mi yok cevap bile vermiyo. ben mi abartıyorum. abartıyo da olabilirim hamilelik duygusallığı da olabilir yazdıklarım ama beni rahatsız ediyor işte kızlar....

kimse yazmıyor..yeni takım arkadaşalrı nerde..:47:uyuyanlar uyansın..miskinlik yapanlar kalkıp silkinsin bakın yaza az kaldı..sonra niye kilo veremiyorum diye miyavlamayın..gün boyu kendinizi takip edin ne yapıyorumda kilo veremiyorum ne yaparsam kilo vermeme katkısı olur..her zamanki beslenmenizde ufak değişimlerle kilo vermeyi hedefleyin ..sürekli diyet çeşitleri araştırmayın.en iyi diyet kendi yaşam şeklinize uyan beslenme şeklidir..ki verdiğiniz kiloları geri almayın..o diyet bu diyet sizi istemediğiniz bir şeyi yapmaya zorlayarak strese sokmaktan başak birşeye yaramaz..onlan verdiğinizde daha fazla geri alırsınız..
şimdi ufak tiyolar vereyim..
sürekli atıştırma ihtiyacımı hissediyorsunuz her aklınıza birşey yemek geldiğinde elinizn altında su şişesi olsun ondan yudum yudum için..ilk başlarda kolay olmayabilir ama buda bir alışkanlıktır ve 1 hafta içinde alışmaya başlasınız..
kahvaltıyı mutlaka yapmalısınız kahvaltı alışkanlığı kazanırsanız metabolizmanızı sabah harekete geçirisiniz..yok ben kahvaltı yapamıyorum diyorsanız en azından uyanınca kuru kayısı yiyin ve su için ..
yemeklerin yanında illa ekmek olacak diyorsanızki olamlıda zaten yemeklerinizn suyunu tabağınıza koymayın suyunu süzün..
bunalrı biryerden okuyup yazmıyorum hayatımda değiştirdiğim şeyler bunlar ve geçen sene 4 ayda 15 kilo vermeyi başardım.:8::12:.geriye 5 kilosunu aldım ama oda spor yapamdığım için ve birden tüm yeme düzneimi değiştirip saçmaladım.gece yarısı kocaman bir yaş pastanın yarsını yemek gibi. hatta sabah uyanınca kalanını bitirmek gibi.:37::17:bilmem anlatabildimmi..:9:
ve
EN ÖNEMLİSİ SÜREKLİ İŞTAHINIZ AÇIKSA
YA SAMED ZİKRİ çok iyi gelecektir..yapabilrseniz her sabah uyanınca sayısız ya SAMED diyin..yemek yemeyi unutacaksınız..açlık aklınıza geldikçede devam edin..:16:
tuttum zaten sevapta kazanmıs olurus allahu tealanın ısımlerınden yaaa samed
grubu canlandıracagız ınsallah
yanlız pasta olmamıs send ebenım gıbı suursuzca yıyon bende gecen hafta buyuk dıkdortken borcamla kek ustu muhallebılı pasta yaptım 1 gecede yedım (pazartesı gecesı)
artık yemıyecegım
bu akşam belkı gezmeye gıdebılırız ozamanda yemıyecegım
evet, hanımlar. takım takımlıktan çıktı. bir derya bir sen bir ben bir o olmaz. herkesden katılım bekliyoruz. bu konuda 8. takımdan bir arkadaş 7. takımın aşağıdaki yöntemini yazmış. ben de bunu uygulama taraftarıyım. günlük 5 mesaj yazma kuralımız olsun. daha az yazma konusunda devamlılık gösterenler listeden çıkarılsın. ne dersiniz?

bana uyar rabısım
baska turlu takım hareketlenmeyecekk herkes 5 msj yazabılır
haftasonu yazmamam
(esım kadınlar klubune gıcık) bı ton laf soyluooo dalga gecıooo

sabah aç karnına 9da
2 KURABİYE ( arkadaş getirmiş okla):14:

kahvaltı
1 SİMİT:18:
domates salatalık
5 zeytin yarım kk peynir

ara yok:50:

öğle
çeyrek köfte ekmek 1 ayran olacak inşallah.

mide bulantılarım başladı. okula otobüsle gelip gidiyorum dayanoılmaz oluyor her gün 1 saat gidiş 1 saat geliş. üstüne okulda derste de başladı midebulantılarım. ve ilk hamileliğimde eşim çok ilgilydi bunda farkında bile değil sanki hamile olduğumun ve bu sinirime dokunuyor. salı günü doktora gidecektik. o sabahçı olduğu için öğleden sonra evde. ben de eve geldim öğleden sonra. ben uyucam çok uykum var dedi. ben de bugün doktora gidecektik ya unuttun mu dedim. aaa ewet diyo. kalktı giyindi gittik ama ben içten içe rahatsız oluyorum bu durumdan. dün midem bulanıyo diyorum bi cümle kur değil mi yok cevap bile vermiyo. ben mi abartıyorum. abartıyo da olabilirim hamilelik duygusallığı da olabilir yazdıklarım ama beni rahatsız ediyor işte kızlar....
1 sımıt 1/2 ekmek
1 ceyrek ekm =3 dılm ekm

anamm sendee mı hamıssın hadı hayırlı olsun kız bı uzak kaldım neler olmus nelerrrr
senın ılk gebelıktı demı ?

canım 104 - 105 kg idim ilk resimde. şuan 97.7 son kilo bildiriminde bu kilodaydım. yarın süpriz bi rakam bildiricem Allah'ın izniyle :16: boyum 168 cm. benimle aynı kiloda olanlar 46-48 ve üstü giyiniyorlar. ama inan ki göbeğim belim ve kalçalarım çok inceldi. şuan 44 beden tam oluyor. ilk resimdeki elbisem 48 bedendi şuan inanılmaz bol çuval gibi oluyo. kınada çok bol giyinmiştim. eşimde aynısını söyledi kıyafetin bol ondan çok kilolu oluyosun. birdaha giyinme bunları dedi. işte bende kaldırdım bazı kıyafetlerimi. bu arada bu güzel yorumun için teşkr ederim cnm benim :34:
hadi sürpriz rakamını heyecanla bekliyoruzzzzzzzzz

valla canım bı kere ço sıksın
kılolu olup guzel gıyınmek zo kı sen bunu basarmıssın
ınsallah burada oncekı sonrakı hallerı goruruz
bebeıste cok sevımlı

fıle cım canım antıdeprasanlar beynımızı uyusurmuyor beynımızdekı + ve_ kutuplar var onlar salgı uretıyor hormonlarımızı etkılıyor
mesale depresyonda kortızon salınımı artıyor
uzuldugun zmanada veya sok a gırdıgındede kortızon artıyor kortızon acı duymanı engellıyor mesala ayagına bıcak saplanıo o anda cocugun atese dogru gıdıoo hemn kortızon salgılanıp acı duymanı engellıyor ve sen cocugunu kurtarıyorsun
depresyondaykende kısının vucucudu salgılammaması gereken hormonları salgılıyor
bunlar kımı zaman aclık durtusu kımı zmanan tokluk tansıyon yukseklıgı mıde krampları
hıssı
aglama uyku halı bunlar hormonlarla ılgılı
sen antıdeprasanları kullanarak oncelıkle bu hormonları normal ınsan sevıyesıne getırıyorsunkı buda en az 6 ay sururyor
ılacı ıcınce 6 ay sonra tedavıy baslamıs oluyorsun
uyku yaparakta zıhnını dınlendırıyor kı uyanınca dınlenmıs hıssedıyoruz
bence ılaclarını kullan bu senın dedıgın kacıs
uyusmak ıstemıyorum dıee
antıbıotıklerde o zaman zehırlıooo napcaz kullanmıyacaz mı ?
bu bılgılerı psıkıyatrıs bır aıle dostumuz var esıde ecz arkadasım onlardan ogrenmıstım
bu güzel bilgi için teşekkür ederim faydalı oldu. böylece yanlış yorumlardan kaçınmış olurum bundan sonra. bu siteyi seviyorummmm öğrenmek güzel.:66:

kızlarrr b-fitle görüştüm yarın akşam denemeyee gidicem:):69::46:
helal olsun sana:46:
şimdiden kolay gelsin benim bi arkadaş da gidiyor çok yoruluyorum diyor ama 1 haftada 2.5 kılo verdi ve incelmeye başladı.

1 sımıt 1/2 ekmek
1 ceyrek ekm =3 dılm ekm

anamm sendee mı hamıssın hadı hayırlı olsun kız bı uzak kaldım neler olmus nelerrrr
senın ılk gebelıktı demı ?
kırmızı ile yazdıkların için teşekkür dombilim inşallah tutabilirim kendimi. bu sabah 1 simit yemekle yarım ekmek yedim haaa:53:
bi daha yemem

dombilim sen buralarda yokken bak neler oldu. ben hamişmişim yaaaa

ikinci bebek olcak inşallah. 2.5 yaşında oğlum var 2. de kız olcak inşallah:1:
cinsiyeti bilmiyoruz ama evde bi melike muhabbeti var gidiyoooo

geçen yusuf emirime masal anlatıyordum. masal kahramanları yusuf emiir ve kardeşi melike
o gün bugündür kardeşinden bahsederken melike diyorum. eşiim de kızıyor ben o ismi sevmiyorum diyor (yengesinin adı aslında yengeyi sevmiyor)
ben de ne güzel isim diyorum bakalım sağlıklı hayırlı bir evlat olsun da cinsiyeti mühim değil.

düğün merasimi fotoğraflar derken düzenime geri döndüm :8:

bu sabah:

ballı limonlu ılık suyum.
20 dkk sonra

5 siyah zeytin
2 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 bardak şekersiz açık çay.

bugün kesinlikle spor yapamam anca evimi toparlarım. ayaklarım uyuşuk hala :9: o topuklu ayakkabılarla 7 saat durdum ve sürekli ayaktaydım. ama inanılmaz mutlu oldum beni görenler çok beğendiler ve şaşırdılar çok incelmişsin diye :8::9: Allah'ım 70 i göreceğim günüde göstersin bana :9:
şuan 90'ı göreyim yeterli gerisi geliyor zaten :16::16::16::16:

kizlar callen teyzeyi arastirdim biraz supermis ama indiremiorum yapanalar varsa bana ozelden link atabilirmi_

ya ben ne yicem aksam neden kmse cwp wermior bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :36::57:
ayyy kusura bakma canım yaaaaa
bende suan kahve ıcmeye arkadaa gıdıomm
sen akşama tost yıyebılırsın veya sadece salata

kızlarrr b-fitle görüştüm yarın akşam denemeyee gidicem:):69::46:

hadı bakalım b fıt sıkılastırıoo kılo verdırmıomus sende ne olacak cok pahalı hayrını gorurusun bakalım beklıoz

bu sabah:

20 dkk sonra

5 siyah zeytin
2 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta

bugün kesinlikle spor yapamam anca evimi toparlarım. ayaklarım uyuşuk hala :9: o topuklu ayakkabılarla 7 saat durdum ve sürekli ayaktaydım. ama inanılmaz mutlu oldum beni görenler çok beğendiler ve şaşırdılar çok incelmişsin diye :8::9: Allah'ım 70 i göreceğim günüde göstersin bana :9:

merak etme tatlim gel'cek tab'k'de gerisi istendikten sonra yapilamicak hi. bise yok sadece 'nan kendine i.inde bunu yapabilecek guc var

bu sabah:

20 dkk sonra

5 siyah zeytin
2 dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta

bugün ev işi sana spor olarak yeter de artar bile. yarın başlarsın. herkesin gözlerini okşamışsın güzelliğin ve zarafetinle aferim sana arkadaşım. onlar daha ne güzellikler görecekler senden. sen sabırlı ol. topikte kal yeter....60ı da göreceksin. bak bu günü hatırlatırım sana o zamana. hem o gün geldiğinde belki 9 ay sonra olur bende senin kadar zayıf olmak istiyorum der zayıflama maratonuna başlarım. yoksa kıskanır mıyım seni:60::52:
deryacım biz sana güveniyorz. hele fotoları gördükten sonraaa:66:

bugün ev işi sana spor olarak yeter de artar bile. yarın başlarsın. herkesin gözlerini okşamışsın güzelliğin ve zarafetinle aferim sana arkadaşım. onlar daha ne güzellikler görecekler senden. sen sabırlı ol. topikte kal yeter....60ı da göreceksin. bak bu günü hatırlatırım sana o zamana. hem o gün geldiğinde belki 9 ay sonra olur bende senin kadar zayıf olmak istiyorum der zayıflama maratonuna başlarım. yoksa kıskanır mıyım seni:60::52:
deryacım biz sana güveniyorz. hele fotoları gördükten sonraaa:66:

inş. cnm o güzellikleri hepbirlikte görücez. yok kız biz birbirimizi kıskanmayız :1: ben senin iki evladın var diye kıskanırım sadece :9: ben cesaret edemiyorumda ikinciye :10:

güven için teşkr ederim cnm benim.. :16: inşallllllaaahhhhhhhh :nazar:

kızlar size bişi itiraf edeyim
avatar resimlerinizde gördüğüm resim ile ben sizi bütünleştiriyorum. mesela rabianın bi kadın avatarı vardı ya onun rabia olduğunu düşünüyorum (öyle mi yoksa:53:)
dombilide kılolu bi kadın görüyorum dombili böle biri diyorum. sakylemasterı incecik bir kadın olarak düşünüyorum. yani avatarlarınız beni etkiliyor. oraya incecik kızlar koyarsanız belki daha fazla motive oluruz.
ben de hamile avatarı koyayım barii:37:

ayyy kusura bakma canım yaaaaa
bende suan kahve ıcmeye arkadaa gıdıomm
sen akşama tost yıyebılırsın veya sadece salata

hadı bakalım b fıt sıkılastırıoo kılo verdırmıomus sende ne olacak cok pahalı hayrını gorurusun bakalım beklıoz
benimde sıkılaşmaya ihtiyacım var vucuttaki yağlar kasa dönsünn süperr olurr inşş yaa çok pahalı da deil gülüm konuştukk parayı 6 ay gitcem aylık 63e geliyoo :64:
hadi sürpriz rakamını heyecanla bekliyoruzzzzzzzzz

bu güzel bilgi için teşekkür ederim faydalı oldu. böylece yanlış yorumlardan kaçınmış olurum bundan sonra. bu siteyi seviyorummmm öğrenmek güzel.:66:

helal olsun sana:46:
şimdiden kolay gelsin benim bi arkadaş da gidiyor çok yoruluyorum diyor ama 1 haftada 2.5 kılo verdi ve incelmeye başladı.
inşş bende öle olcammm bakalım
resimleri buldum :9:

Bu yaklaşık 1.5 - 2 ay evvelki halim.
diğer kaynımın nişanı

2e1ghev.jpg

buda dünkü son halim.

eşim ve ben :69:
20u7o87.jpg

n6yog0.jpg

buda benim hayatıma anlam katan varlık :69:
2iu4bkn.jpg

yorum sizlerin canlarım :16:
oy oyyy çok sempatiksinn balım yaa azcıkta kilo verdin mii tamamdırrr :66:bittimmmm valla oğluşunada :nazar:

hayır gitme. psikoloğa git. daha iyi olur. ilaç almak yerine derdini anlatarak rahatlamak daha iyi geliyor insana. kendine şöyle sıkı bi dost bulsan seni anlayacak. otrup çayını kahveni yudumlarken salya sümük ağlayarak derdini anlatabileceğin ahhh arkadaşım ahhh.

bencede canım sana katılıyorummm
file arkadaşımm psikologa git gülüm daha iyiii ilaçlarla falan boşverr derdini anlat kurtulll sıkıntından :86:

Back
X