• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eki Görüntüle 194115

kızlar yapabildimmi bilmiyorum.95 kilo halim bu .bakayım oldumu?
olmuş ..yaşlarınız okadra gençki az canalnın ne olur..en güzel çağlrınız kilo illetiyle boğuşrak geçirmeyin..yapmanız gereken sadece az sabır irade ve süreklilik şimdiyi değil 1 ay sonrasını düşününm inanın çok şey değişicek..
sanki şimdi çok zayıfımda:)91 kiloyum altı üstü.yüzümü eşim kapattırdı.olmaz olmaz deyip durdu.herşeye karışıyor ya.neyse kızlar durum bu işte:)vahim:)
kapalı olması bana göre daha uygun ..burası sanal ortam ve herkes gelip bakabiliyor..iyi etmişsin kapattığına benimn kendi görüşüm bu yönde ..ama güzel yüzünü albüm hazırlarsan ordan sadece arkadaş olanlar görebilir..
ortimmmm yeni görevin hayırlı olsunnn emin ellere dewrettm görewimi :46::46:

:9::29:

kavi sizcce ii bi yöntem mi kızlar kavitasyon gitmeli mym gitmemeli miyim bilmiorum ya sonuc alamazsam o kadar param bosa mı giderr :43: napmalıyım akıl werin bana

şimid kavide dikkatli olman gerek..işlemin uzman ellerde ve gerçektne kaliteli cihazla yapılması gerek..hiç başladınmı bir aletle masaj yapıyorlar.etkili olup olmadığını sanki karnında bir ısırık yada kıstırmak gibi diyeye bir hi oluşması gerek.ama ne önemlisi kavi sonrası 30 dk lık bir yürüyüş ve bol su öncesi en az 2 litre su içmelisin..ve beslenme çok önemlii..iyice araştır..yada bu guruponi gibi sitelerde indirimli kaviler oluyor alıp deneyebilirsin.

sabah
2 kayısı kurusu
1 krom hapı
kahvaltı
1 rafadan yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
bir bardak portakal suyu
öğle
yoğurt çorbası
ara
1 kk peynri
3 dilim domates..
ara
4 badem
4 çilek
akşam
çeyrek biber dolması
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
su 2.5 litre
spor sabah vücut sıkılaşma hareketleri..:8:
akşam 6 da
Start Ip Up 26 dk ardından leslie 500 adım 5 dkcık ama 30 dk tamamlayım dedim..:79:

rabia bana detayları özel mesajdan yazarsan.yarın için az çalışrım:26: ..hesaplamlar kim takımda kim denemede..:34::9:

Son düzenleme:
kızlar moralim cok bozuk aglamak istiorum suanda kaviyi arastırdım kk da yaptıranlar cok fazla ama memnun olan kmse yok cok az cok nadir ayy aglıcam 100 tl werdm sak die hemen ya sanki kolay kazanıorum da ne kadar salagım ben ya ama 2 ayyda 40 beden olursun dedi yapan kız garanti weriorum ben sana dedi ama gidip de ben her seans 100 tl wercem nası wercem we ya sonuc alamazsam ya ben cok kötü hissediorum kendmi kızlar nolur akıl werin bana 3 ayım war benm sdc cok kötü hissediorum kendmi napmalıyım sizce biseler söleyin kosu bandı mı alayım ne kadar fiyatları acaba

En son geçen ramazan gittim drye asıl amacım konuşmaktı ama 10dk sonra 6 aylık ilaç yazdı kullan dedi.başladım ramazana dek gelmişti bütün uyudum dersem yeridir hani aldığım kilolarda hediyesi.burda psikolog yok.hayatımda bir şeyler değişecek ama neler bilmiyorum zaman gösterecek arada böyle oluyorum.bol bol dualarınıza ihtiyaçım var.
dualarımız seninle elifcim. inşallah hayatına güzellikler girer ne diyelim.

kızzzzzzzzzzzz emwa kızının adını elike mi koycan koy koy melike olmak ayrıcalıktır :66::66::46:
bilmiyom melike yaaa eşim gıcık oluyo ama onun da ağzına takıldı melike. benim de nerden aklıma geldiyse:1:
aslında biz evlendik evleneli 2 kız 2 erkek çocuk ismi hazırdı ama onlar haricinde gelişti melike.

evet callan 2. gün de yapıldı:42:
tebrikler:46:

selam,selam..:3:

saat 2 bucukta 2 dilim ekmek uzerine beyaz peynir 1 ince dilim salam,1 tane haslanmis yumurta yesil cayla birlikte..

ben temelli türkiyeye dönmeyi dusunuyorum kizlar.. cok mutluyum tabi elbiselerimi döktüm hepsini götürmek istiyom cok severek isteyerek aldigim seylerdi ama cogu olmuyor :43: birakmicam ama götürcem..onlari topluyom simdi... yani dönüs hemen deil haziranda gidicem dolayisiyla hepsini götüremem ama 6 ay kalip bi giris cikis yapicam.. yemek yapmam lazim daha sonra yine girer yazarim malum 5 msji tamamlamak gerek dimi :61:
canım kıyafetlerinin 1 tanesini bile bırakma çünküüüü hepsini giyeceksin bu yaz itibariyle...

olmazsa degıstırem barı
valla fatmacım dombılıyım cunku :) kompleks oldu sanırım
kompleks yapma:20:

canım bende 83 doğumluyum.inşallah canım allah duyar sesimi.
fatma aynı yaştayız aynı işi yapıyoruz ortak yanlarımız gittikçe artıyor.

kızlar moralim cok bozuk aglamak istiorum suanda kaviyi arastırdım kk da yaptıranlar cok fazla ama memnun olan kmse yok cok az cok nadir ayy aglıcam 100 tl werdm sak die hemen ya sanki kolay kazanıorum da ne kadar salagım ben ya ama 2 ayyda 40 beden olursun dedi yapan kız garanti weriorum ben sana dedi ama gidip de ben her seans 100 tl wercem nası wercem we ya sonuc alamazsam ya ben cok kötü hissediorum kendmi kızlar nolur akıl werin bana 3 ayım war benm sdc cok kötü hissediorum kendmi napmalıyım sizce biseler söleyin kosu bandı mı alayım ne kadar fiyatları acaba

canım ben yaptırmadım ama yaptıran arkadaşlarım oldu ordan biliorum,çoğu kişi indirimli sitelerden satın alıo kavitasyon,oyüzden yapan yerler 1 seansı 3e 4e bölüp yapıomuş işin kolayına kaçmak için pek faydasını görememiş oyüzden insanlar.sen nerden aldın?

canım ben yaptırmadım ama yaptıran arkadaşlarım oldu ordan biliorum,çoğu kişi indirimli sitelerden satın alıo kavitasyon,oyüzden yapan yerler 1 seansı 3e 4e bölüp yapıomuş işin kolayına kaçmak için pek faydasını görememiş oyüzden insanlar.sen nerden aldın?

ben direk ankara da bi güzellik salonuna gttm canm ilk seansı yaptırdım ölcücekti kadın beni ama benm cok acelem wardı hemen cıktım dewam etmeyi istiorum tabi ama o kadar para wereip de sonuc alamzsam mahwolurum cnkü ben üni okuorum alemden hic para almıorum calısıorum kendm we bu sekilde ömdüorum onun parasını ödicem daha dorusu ise yararsa 40 beden olcam 2 ay sora ama 2 ay cok sıkı d,yet we spor yapsam da 40 beden olurum die düsünüorum hem kawiye werdgm parayı biriktirirsem 2 ay sora bi sürü kıyafet alabilirm die düsünüğorumm

ben direk ankara da bi güzellik salonuna gttm canm ilk seansı yaptırdım ölcücekti kadın beni ama benm cok acelem wardı hemen cıktım dewam etmeyi istiorum tabi ama o kadar para wereip de sonuc alamzsam mahwolurum cnkü ben üni okuorum alemden hic para almıorum calısıorum kendm we bu sekilde ömdüorum onun parasını ödicem daha dorusu ise yararsa 40 beden olcam 2 ay sora ama 2 ay cok sıkı d,yet we spor yapsam da 40 beden olurum die düsünüorum hem kawiye werdgm parayı biriktirirsem 2 ay sora bi sürü kıyafet alabilirm die düsünüğorumm

bence de kendi imkanlarınla devam et maddi açıdan daha rahatlayınca yaptırırsın

tatlım takımımızda iki tane derya var sanırım. sen hangisi için dedin bunu?
evet cnm çok güzel oldu çorba :) bir kase pişirdiğimde yedim bi dilim ekmekle.
şimdide bir kase yedim. ekmeksiz. artık bişey yemiycem. eşim uzandı biraz hala yorgun kalkıcak şimdi yeşillik ve meyve alıcam. yeşil elma yada bir bardak süt içerim saat 9 gibi.

ayyyyy inş. cnm yaa 4 ay. vakit bol. ve bendede yeterince azim ve sabır depolu :9: yarın korkun benden :9::8:

sakaleynmaster da derya canım. adaşsınız.

sabah kaç kilo olacaksın merakla bekliyorum:81:

silim in 6 Start It Up bunu yaptım valla çok iyi ..tüm bölgeyi çalıştırıyor..bacakalrım titredi spor sonrası yani..üsütnede leslie 500 adım yaptım..bölgesel doğru aslında mıy mıy ama bakacaqğız değişim iyidir kaptanım..

hem de daha kısa değil mi slim in? gerçi önce start it up yapıyorsun. sonra rump it up mıydı, en son da burn it up sanırım. onu da deneyebilirim. bence de değişiklik iyidir.

Eki Görüntüle 194115 kızlar yapabildimmi bilmiyorum.95 kilo halim bu .bakayım oldumu?
91 kilo olunca nasıl oldun canım? onu da ekleseydin.

sanki şimdi çok zayıfımda:)91 kiloyum altı üstü.yüzümü eşim kapattırdı.olmaz olmaz deyip durdu.herşeye karışıyor ya.neyse kızlar durum bu işte:)vahim:)
bence yüzünü kapattırması iyi olmuş. ne de olsa bizim baktığımız gibi başkaları da bakabilir.

eşim görevde bugün buraya baya takıldım..fırsatım olunca son damlasına kadar değerlendiriyorum..
:71::16:

sabah
2 kayısı kurusu
1 krom hapı
kahvaltı
1 rafadan yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
bir bardak portakal suyu
öğle
yoğurt çorbası
ara
1 kk peynri
3 dilim domates..
ara
4 badem
4 çilek
akşam
çeyrek biber dolması
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
su 2.5 litre
spor sabah vücut sıkılaşma hareketleri..:8:
akşam 6 da
Start Ip Up 26 dk ardından leslie 500 adım 5 dkcık ama 30 dk tamamlayım dedim..:79:
Allahım yine beni benden alan bir menü:nazar::nazar::nazar:

rabia bana detayları özel mesajdan yazarsan.yarın için az çalışrım:26: ..hesaplamlar kim takımda kim denemede..:34::9:
yazdım bile:46:

kavi sizcce ii bi yöntem mi kızlar kavitasyon gitmeli mym gitmemeli miyim bilmiorum ya sonuc alamazsam o kadar param bosa mı giderr :43: napmalıyım akıl werin bana

dur ya bir dur sakin ol. kavitasyonda dikkat etmen gereken bazı noktalar varmış. beslenmene vs de dikkat ederek bence sonuç alırsın. hem ilk seansına git. parayı seans başı vermiyor musun? memnun olmadığın yerde bırakırsın canım.

işte sorun orda sıkı diyet ve spor yapabilecek misin? bazen bir yere sırf parar verdim diye azme geliyor insan. ben cüzi de olsa aile yaşama parar verdim diye spora düzenli gidiyorum. ha bak sen de ankaradasın, neden bir aile yaşam merkezine kayıt olmuyorsun? haftada 3 gün mis gibi spor. yılda sadece 100 lira.

olmuş ..yaşlarınız okadra gençki az canalnın ne olur..en güzel çağlrınız kilo illetiyle boğuşrak geçirmeyin..yapmanız gereken sadece az sabır irade ve süreklilik şimdiyi değil 1 ay sonrasını düşününm inanın çok şey değişicek..

kapalı olması bana göre daha uygun ..burası sanal ortam ve herkes gelip bakabiliyor..iyi etmişsin kapattığına benimn kendi görüşüm bu yönde ..ama güzel yüzünü albüm hazırlarsan ordan sadece arkadaş olanlar görebilir..

:9::29:
canım şimdiki hedefim zayıfladıktan sonraki resmimi koymak:)ben yıllardır kilo illetiyle boğuşuyorum ne yazıkki.ama hep rahmetli babaannemin suçu:)sürekli yedirirdi bana.birde ben baba tarafından tek kız torunum.diğreleri ve kardeşlerim hep erkek.o yüzden çok üstüme düştüler,sağolsunlar,yeme içme dahil.keşke diyorum yedirmeselerdi bukadar.gecenın bir yarısı babaannemin bana sandviç yaptığı zamanları hala unutamam:50:
canım yardımcı olmak isterdim ama hiçbir fikrim yok.:50:ama bence olumlu düşün olumlu olsun.yinede zayıflamaya boğazdan kısmayla başlıyacağız.oda yanına yardımcı tabiii.
fatma aynı yaştayız aynı işi yapıyoruz ortak yanlarımız gittikçe artıyor.

inşallah çocuk mevzusundada ortak olabiliriz canım:1:

işte sorun orda sıkı diyet ve spor yapabilecek misin? bazen bir yere sırf parar verdim diye azme geliyor insan. ben cüzi de olsa aile yaşama parar verdim diye spora düzenli gidiyorum. ha bak sen de ankaradasın, neden bir aile yaşam merkezine kayıt olmuyorsun? haftada 3 gün mis gibi spor. yılda sadece 100 lira.

ben kendme güwenmiorum 2 ay sıkı diyet yapmam yapamam kendme inanmıorum basaramam ben 2 ay disimi sıksam biliorum olcak ama o kadar cok wermem gereken kilom warki benm of of ne yapcamı bilmiorum ben bildgm tek sey bu aralar hic ii deilşim hic :43::43:

91 kilo olunca nasıl oldun canım? onu da ekleseydin.

bence yüzünü kapattırması iyi olmuş. ne de olsa bizim baktığımız gibi başkaları da bakabilir.

:71::16:

QUOTE]

canım pek bişe değişmedi daha:)benim etler biraz sıkı fazla değişim olmuyor.anca 10 kilo vercemde biraz değişecek.bide ben elma tipim:)kiloyu direk göbekten alıyorum ne yazıkki:(basenim yoktur.farkettiysen aynı elma gibiyim.koca göbekli:):60:

ben kendme güwenmiorum 2 ay sıkı diyet yapmam yapamam kendme inanmıorum basaramam ben 2 ay disimi sıksam biliorum olcak ama o kadar cok wermem gereken kilom warki benm of of ne yapcamı bilmiorum ben bildgm tek sey bu aralar hic ii deilşim hic :43::43:

canım benimde vermem gereken bir yığın kilom var :)bak hiç üzülüyormuyum.ben vereceğime eminim.sende inan.inanırsan herşey işe yarar.merak etme.beyin gücü diye bişey var biliyorsun dimi.önce sen inan sonra vücudun inansın.

aaa dövecem ama ha. ne demek verecek çok kilom var. ben de başladığımda kilom senin kadardı. dikkat ettim verdim. sıkı diyet falan yapmadım. aç geçmişe bak canım. menülerim eskiden şimdiki halinden daha gevşekti. uyarırlardı beni de o çok olmuş bu çok diye. ama devam ettim. anahtar kelime bu: devamlılık. iyisin, güzelsin, daha da güzel olacaksın. gençösin metabolizman hızlı. lütfen ama ya.:45:

canım pek bişe değişmedi daha:)benim etler biraz sıkı fazla değişim olmuyor.anca 10 kilo vercemde biraz değişecek.bide ben elma tipim:)kiloyu direk göbekten alıyorum ne yazıkki:(basenim yoktur.farkettiysen aynı elma gibiyim.koca göbekli:):60:
elma olduğunu farkettim de yazmadım:1: hadi bakalım tarihi not et. bugün 12 mayıs. 12 haziran günü senden bir foto daha istiyorum. o kadar değişeceksin ki burdaki herkes sana methiyeler düzecek göreceksin.

elma olduğunu farkettim de yazmadım:1: hadi bakalım tarihi not et. bugün 12 mayıs. 12 haziran günü senden bir foto daha istiyorum. o kadar değişeceksin ki burdaki herkes sana methiyeler düzecek göreceksin.

tamam kaptan,hade bakalım neler olacak:)unutturma ama haaa:82:

Back
X