teşkr ederim cnm. berbat bi akşam güzel bir gece geçirdim. ama ayaklarım çok sızlıyor şuan

sahneden inmedim bol bol oynadımm

bu arada bu mesajı okuyunca koştum tartıldım rekoru gördüm tartıda ama söylemiycem cumaya kadar rekor üstüne rekor eklemeyi düşünüyorum. su kaybettiğimi düşünmüyorum bolca su ve maden suyu tükettim. sadece çok az yiyebildim çünkü vakit yoktu

o ukala kız da geldi düğüne beni görünce morali bozuldu

hiç kalkıp oynamadı kös kös oturdu surat beş karış. düğün inanılmaz kalabalıktı davetlilerin yarısı ayakta kaldı

moralimi bozmuyorum cnm. onlara inat biraz daha gaza geliyorum. eşimin ve sizin desteğiniz bana yeter fazlasıyla.

teşkr ederim tatlım benim
bu arada akşama resimleri ekliycem. öncesi ve şimdiki halimi.
akşam 4 e kadar bekledik görümcemle kimse aramadı sormadı. kuaföre gidilcekmi ne olucak kimse bişi demiyor. dedim kalk merve (görümcem) gidelim biz. gittik kuaföre benim saçlarım kısa ve dümdüz zaten bi şekle girmiyor

neyse saçımızı yaptırdık düğün sonuna kadar saçım bozuldu

damat ve gelinin yanına gittim kaynım olacak dengesiz diyorki naptınız bugün?
bende: kuaföre gittik geldik dedim. kim götürdü sizi dedi. bende biz kendimiz gittik dedim.
niye kimse götürmedi diyor ya nasıl sinirlendim

benim eşim işte. öbür kaynım okulda (öğretmen) baban mı götürücek bizi dedim. hiç bişey demedi. siz aramadınız bari nerde oldğunuzu söyleseydiniz oraya gelirdik dedim. ancak ben gelini götürdüm çok işlerim vardı dedi. bende bahane değil dedim. sustu hiç bişey demedi. sonra pispis sırıtıp çok güzel olmuşsun dedi yemezler dedim

önemli değil değil dedim bak bitti gitti. önemli olan gönüller hoş olsun. gereksiz kırgınlık olmasın dedim. beni boşwer kardeşini arasaydın tek kardeşin var dedim. bişey demedi yine. amaannn neyse geldim evimdeyim çok şükür. naparlarsa yapsınlar umrum değil. zaten çağırsalardıra gitmiycektim

eşim istemedi. uyuz oldu onların hareketlerine
böyle yani benden bukadar