• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya kızlar bişe söylicem sabah kalktım tartıldım aç karnına kalkar kalkmaz 91.300 dü,sonra 3 bardak su içtim.5-6 tane altın çilek yedim.az önce birdaha tartıya çıktım.91.600 one be 300 gr oynarmı ,normalmi bu?

ki,lo vermen tek engel demeyimde zorlaştıran triod sorunun sanırsam ama yeterki iste şöyle düşün her ay 45- kilo veremeyebilirsin ama 1-2 kilo verebilrisin ilk başta az görünebilir ama 10 ay sonra 10-20 kilo gibi bir kaybın olur..ki aylar günle çok çabuk geçiyor.kilo verme işini bir güne haftaya yaymayın bence daha uzun süreli düşünün kendinize zaman tanıyın.mutlaka karşılığnı alırsınız..

sporun faydası 2 ayda mı bunu dudum ıyı oldu

günaydın kızlar:)bugün tartı heyecanıyla biraz erken kalkim dedim amaaaa.üzülerek belirityorum ki sadece 200 gr vermişim:( geçen hafta 91.5 bu hafta 91.300 ama üzülmüyorum.hiç spor yapmadım,ayrıca tatlı falanda kaçırdım ona rağmen 200 gr çok iyi bence ,bide bahsettim benim troidim falan var,yine bence iyi.tabiii daha iyi olmalııydı ama olsun bakalım.Şimdi 5 tanes altın çilek yedaim 2 bardak ılık rsu içtim kızlar.[/QUnOTE]
a.çilek meyveo olarak yedım 4-5 gun ıse yaradı sonra aynıııı
troıd sorunun varsa tee tohumu sabah tatlı kasıgı balla karıstır

huhhhuuuuu bayanlarr naber ? Napıyonuz bakalım :16:

Bi kaç gündür giremedim malum ders çalış yat modundaydım.

hemen bu gün yediklerimi yazacam.
Sabah:
1 domates+Kefir + 2 dilim kepekli ekmek
Ara:
yarım bardak meyvesuyu+ 1 elma
Öğle:
yok
Akşam yok
saat 7 gibi gofret yedim.:17:
şöyle 1.5 litre su içtim.
1 saat de sahilde yürüdüm.

herkese iyi kilo vermeler.
Valla siz olmasanız ne çok şey yerim de,buraya menümü yazma işi beni bi daha düşünmeye itiyor.hepinizi sev,yorum :16:

canım ya ana öğünlerini atlamasan daha iyi olmaz mı? gofreti yakıncaya kadar elmayı eritmek yağ şeker vs. daha kolay olur bence gofret alma

ya kızlar bişe söylicem sabah kalktım tartıldım aç karnına kalkar kalkmaz 91.300 dü,sonra 3 bardak su içtim.5-6 tane altın çilek yedim.az önce birdaha tartıya çıktım.91.600 one be 300 gr oynarmı ,normalmi bu?

3 bardak su en az 500 gr eder
sabah ılktartıldıktan sonra wc ye gıttın mı

Günaydın bayanlarrrrrrrrrrrr :8:

bu sabah mutluyum. kilo bildirimi yapıp kaçıcam :9:

geçen cuma kilom: 97.700 kg
bu hafta kilom: 96.200 kg

kaybedilen kilo: 1.500 kg

çok mutluyum :66::66::66:

ballı limonlu suyumu içtim. kahvaltı yapıcam şimdi. saat 3-4 gibi girerim yine. çok öptüm hepinizi görüşürüz... :10:

** 13 .TAKIM 206. ETAP **

neyneyse ( 61.3 / 61.6 / -0.3 / -0.49%)
sakaleynmaster ( 62.7 / 62.8/-0.1 / -0.16%) -yuvarlama yapıyorsun canım, 0,1594 çıkıyor. virgülden sonra 3. basamak 5 ve 5'ten büyükse bir büyük rakama yuvarlıyoruz 2. basamağı.
yagmurcini3 ( 86.0 /87,5 /-1,5 / -1.74%)
file76 ( 81 / / / %)
roseking35 ( 69 / 69/ 0.00 / 0.00%) -gülşah için tartısının değiştiğini bildireceğiz. aynı geçecek yani.
ebruli_hayat ( 77.0 / / / %)
dryrgp ( 97.7 / / / %)
sementa33 ( 91.5 / / / %)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( / // %)

olmuş canım. olmayanların yanına notlar aldım. kendimi de ekledim:78:

anlaşıldı kaptan:3:

günaydın kızlar:)bugün tartı heyecanıyla biraz erken kalkim dedim amaaaa.üzülerek belirityorum ki sadece 200 gr vermişim:( geçen hafta 91.5 bu hafta 91.300 ama üzülmüyorum.hiç spor yapmadım,ayrıca tatlı falanda kaçırdım ona rağmen 200 gr çok iyi bence ,bide bahsettim benim troidim falan var,yine bence iyi.tabiii daha iyi olmalıydı ama olsun bakalım.Şimdi 5 tane altın çilek yedim 2 bardak ılık su içtim kızlar.

tebrik ederim canım az olsun öz olsun :46:

kızlar bugunkı kılom
69.7

sabah az sonra
10.30 1 dılım ekm kkpeynırdomates salatalık
ara13.00 1 elma
15.30 salata yogurt tost
18.00 elma
19.00 da salaat yogurt tavuk veya balık olabılır

geçen haftaki kilon neydi tatlım:34:

normal canım zaten su yapar o kadar en iyisi yemek içmek bitip wc çıktıktan sonra tartılmak:54:

dün geceden beri elektrikler kesikdi daha yeni geldi.
geçen hafta:81
bu hafta:82:30::30::30:

haftaya inşallah bozma moralini:34:

izin aldın ya yaw.
geri geldim demedin ki hiç:44:

:9::9:bende diyom rabişş beni sildi öldüm bittim yaww :18:kalpten gidiyodum az daha bacımmmm:32::37:bu haftada izinliyik dimi burdayımda yok gibi davranıyom :52::52:ayy dur bi düzene girim dimiii

bugün spora gidiyom akşam 7de :32:denemeyee :66:
kızlarr yaa bu abimde beni çok sıkıyo haa sonunda kaçcam kurtulcam ondan bi çanakkaleye gitmeme bile izin vermiyo sanki kaçırcaklarr ayy yarabbim sabırrrrrrrrrrrrr:30:

ballı limonlu suyumu içtim. kahvaltı yapıcam şimdi. saat 3-4 gibi girerim yine. çok öptüm hepinizi görüşürüz... :10:

tbr ediyorum kuzummmm maşallahhhh:nazar::nazar:

sabah
2 kayısı kurusu
1 krom hapı
kahvaltı
1 rafadan yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
bir bardak portakal suyu
öğle
yoğurt çorbası
ara
1 kk peynri
3 dilim domates..
ara
4 badem
4 çilek
akşam
çeyrek biber dolması
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
su 2.5 litre
spor sabah vücut sıkılaşma hareketleri..:8:
akşam 6 da
Start Ip Up 26 dk ardından leslie 500 adım 5 dkcık ama 30 dk tamamlayım dedim..:79:
güzel menü süper gidiyorsun.

canım şimdiki hedefim zayıfladıktan sonraki resmimi koymak:)ben yıllardır kilo illetiyle boğuşuyorum ne yazıkki.ama hep rahmetli babaannemin suçu:)sürekli yedirirdi bana.birde ben baba tarafından tek kız torunum.diğreleri ve kardeşlerim hep erkek.o yüzden çok üstüme düştüler,sağolsunlar,yeme içme dahil.keşke diyorum yedirmeselerdi bukadar.gecenın bir yarısı babaannemin bana sandviç yaptığı zamanları hala unutamam:50:

canım yardımcı olmak isterdim ama hiçbir fikrim yok.:50:ama bence olumlu düşün olumlu olsun.yinede zayıflamaya boğazdan kısmayla başlıyacağız.oda yanına yardımcı tabiii.

inşallah çocuk mevzusundada ortak olabiliriz canım:1:
çocuk konusunda da kaderimiz aynı olsun canım. benim de babaanne tarafında ilk kız çocuğum babamlar 3 erkek. büyük amcamın 3 oğlu var. ilk kız beni görünce şımartmış da şımartmış babaannem.
kendi hayatını değil de beim hayatımı anlatıyorsun sanki fatma:1:

hangi yüzle kilo bildirimi yapacam bilmiyorum.
güzel bir kılo bildirimi yaptığını düşünüyorum daha bakmadım.

günaydın herkese hayırlı cumalar:66:

eski tartıma göre 68
dün aldığım hassas tartıma göre 69:59:

rabiacım 69 kiloyu baz alalım bundan sonra hassas tartıya göre kilo bildiricem. bide çok üzgünüm sabah sabah sporumu yapıyorum yediklerim kuş kadar gün kurusu altınçilek kurusu üzüm kurusu falanda yiyorum aralarda hayatımda hiç beslenmediğim kadar düzgün besleniyorum bide kendimide suçlu hissetmeye başladım takıma karşı:59:

bu hafta şu 1 haftalık şok diyetlerden uygulayım diyorum isveç diyetini denemiştim daha önce başarılı olmuştum biraz nette araştırayım karar vereyim bir tanesine bir haftada öyle deneyeyim:59:
yeni tartıl hayırlı olsun,şok diyete gerek yok bu hafta spora ağırlık verelim.
ne oldu bize böyle..
canım,
bu hafta kaç?
uyku sersemi ne yazdığımı bilmiyom,oraya 82 yazmıştım.

süpersin,:65::65::65::65::65::65::65::65:

bravoooooo:65::65::65:canım bugün nedense bir sevinçliyim sabahtan beri şarkı açtım oynaya oynaya kahvaltı hazırladım.kocişime mankenlik yaptım:)kıyafetleri giyip giyip çıkardım.karşısında manken gibi yürüdüm:1:hayırdır herhalde 5 kilo verdin dedi.:)yok canım dedim.nebileyim içimden geldi işte:):60:hayırdır inşallah:)
güzel menü süper gidiyorsun.

çocuk konusunda da kaderimiz aynı olsun canım. benim de babaanne tarafında ilk kız çocuğum babamlar 3 erkek. büyük amcamın 3 oğlu var. ilk kız beni görünce şımartmış da şımartmış babaannem.
kendi hayatını değil de beim hayatımı anlatıyorsun sanki fatma:1:

:1::1::1:allah allah bukadarmı olur yani:)

kızımı okula bırakacağım..oğlumu yatıracağım.kendimi iyi hissetmiyorum aferin içitm ..ama önce buraya girip son listelere bakıp sonrada yatacağım..:59:

selam kardeş takım ve neyneyse
ben 5.takım kaptan yardımcısı begüm memnun oldum :))
listemizi kontrol etmen açısından buraya bırakıyorum amonranın işi çıktıpı için bu zor görev bana kaldı.kendisi zaten hesaplamalaını yapmıştı bende kontrol ettim.bide sen bakarsan paylaşıma vericez.şimdiden sağol

5.TAKIM 206. ETAP

burcuozzer ( 62,7 / 61,7 / 1,0 / 1,59 % )
seanymph ( 66,7 / 66,0 / 0,7 / 1,05 % ) yeni üye
lequim ( 67,5 / 67,4 / 0,1 / 0,15 % )
imseval (110,9 / 111,6 / -0,7 / -0,63 % )
taydin ( 77,2 / 76,5 / 0,7 / 0,91% )
kvrck ( 73,6 / 71,5 / 2,1 / 2,85 % ) yeni üye
yasafat (103,2 / 101,5 / 1,7 / 1,65 % )
ferihan ( 99,5 / 99,5 / 0,0 / 0,0 % )
Amonra ( 84,4 / 84,0 / 0,4 / 0,47 % )
begümD ( 80,4/ 80,4 / 0,0 / 0,00% )
fulias ( 53,1 / 52,8 / 0,3 / 0,56 %)
triendy ( 71,5 / 71,4 / 0,1 / 0,14 % )
duyuege ( 66,2 / 64,6 / 1,60 / 2,42 %)

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 1016,90 / 1.008,9 / 8,00 / 0,79 % )

Son düzenleme:

şampiyonumuzsun canım düğün sana yaradı valla. :66::65::65::65::nazar:

:59::59:bu arada kızlar kendimden bahsederken bazı şeyleri söylememişim ben.ne yazıkki bende kilo vermeyi zorlaştıran çoğu hastalık mevcut.mesela troidim var bir,iki polikistikoverim var,artı bazı hormonlarım yüksek prolaktin gibi mesela:(:43:ne yazıkki bunlar benim hem kilo vermemi zorlaştırıyor hem hamile kalmamı.kistler için doktor zayıflamazsan gitmez dedi.bide hormon ilaçları alıyordum.2 aydır bıraktım kızlar,hiç işe yaramadı.belki zayıflarsam hepsi yok olur ne dersiniz.ama çokk zorrr:43:
Allah kolaylık versin:70:

ya kızlar benim hassas tartım yoktu öyle kaç gramı gramına kilo bildiremiyordum bugün aldım hassas tartı... almaz olaydım:66: çok şakacı ya :63:
hassas tartılar öle be gülüm. bizim okulda normal tartı var ben onda 50 çıkıyorum kıyafet ve ayakkabılarla. evde iç çamaşırı ile 51 çıkıyorum düşün artık hassas tartııda.:52:

bende yazacammmm
7 buckta kalktım enesi besledim servise verdim 10 dk koridorda yürüdüm 8 de geri yattım.
12 de kalktım bucukta gittim enesi aldım servisten eve geldim yedirdim 1 de geri yattık oğluşumla.
saat 3.30 da kalktık sonra 1 tane yenidünya eriğinden yedim ,yarım saat sonra yarım elma yedim.:84: tabii bulantıyla durmadı yediklerim hoppp geriiii.
kendime geldim sonra 1 hıyar tuzladım 3 dilim ekmek içine koydum yedim güzelce.
akşam yemekte saat 7 de yedim ,4 yk kadar menemen,3 dilim ekmek,az çatal ucuyla peynir,2 yudum çay. malesef gitmedi bulantıdan ancak bu kadar oldu.
sonracığıma 2 tane ceviz ,2 badem,4 fındık.
menü bu kadar .ne kadar gıcık bir beslenme üstelik hamilelikte.:53:
bulantılarım ne zaman bitcek allah aşkına nasıl ne şekilde gidicek ki sürekli kanepede uzanmış durumdayım.sıkıldım yatmaktan kalkınca öğürme geliyor herşeyden tiksiniyorum.:37:
aramızda 1 hafta var tatlım . Allah kolaylık versin. benim de mide bulantılarım başladı yalnız ben yedikçe daha iyi hissediyorum bu da kötü oluyo kılo bakımından.

günaydın..
biz yine hastalandık..kızım bir haftadır hastaydı zaten ve sonuç oğlumada bulaştırdı..sabahı sabah ettik..:(((ve benimde burnuum akıyor boağzım acıyor..:59:
bu gün yüzümü güldürren bir şey oldu..saat 5.33 yusf ayağımda hafif dalmışım rüyamda rabia avatraındaki gibi ve yanımda ya evma ya derya onalrın sadece sesleri var ve bilin bakalım ne konuşuyoruz..kaç tane mekik çekelim diyoruz rabia diyorki 1400 yeter..:60::60:anam birden uyandım sıpa mıkırdandı ..:16:çok tatalısnız rüyamda bile spor derdindeyim ya.rabia.hemde yatak odamda başımda dikilyor :60::60::9:
canım Allah şifa versin ya şafi ya allah okuyalım senin için. inşallah günahlarına keffaret oluyordur bu hastalıklar. kuzucuklara da çok geçmiş olsun. bu sene zor oldu sizin için

yeni verdiklerini çabuk alırsın,ondan sonra daha az alırsın..
doğru söyledin canım

bravoooooo:65::65::65:canım bugün nedense bir sevinçliyim sabahtan beri şarkı açtım oynaya oynaya kahvaltı hazırladım.kocişime mankenlik yaptım:)kıyafetleri giyip giyip çıkardım.karşısında manken gibi yürüdüm:1:hayırdır herhalde 5 kilo verdin dedi.:)yok canım dedim.nebileyim içimden geldi işte:):60:hayırdır inşallah:)

:1::1::1:allah allah bukadarmı olur yani:)
bu kadar valla.:34:
ben de dün kendime bir elbise aldım evde giymek için yazlık . 40 beden aldım biraz bol geldi ama önümüz yaz ve hamiş hamiş giycem kıyafetimi. rengarenk bişi.

kızımı okula bırakacağım..oğlumu yatıracağım.kendimi iyi hissetmiyorum aferin içitm ..ama önce buraya girip son listelere bakıp sonrada yatacağım..:59:

Back
X